Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli

Ełk

Opinie o Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli

Przemas 2014-11-08 11:40:31
Gorzej niż w porcie :/
8
dyrektor to łysy debil 2015-10-22 07:25:05
w porcie to są luzy w porównaniu tu,tu nawet przerw na sniadanie nie ma niby są ale haha nadgodziny to zapomnijcie ze wam uczciwie zapłaca a tyrac to trzeba jak w kopalni wujek i to na maszynach z lat głebokieko Gierka najstarsza jaka znalazłem działającą cudem chyba bo mechanikiem zostajeszty sam haha była z 57 roku jak oni otrzymali cyrtyfikat europejski to nawet górale nie wiedzą haha
3
tragedia 2016-03-17 08:15:05
gorzej niż w kablach na suwalskiej tragedia 7 dni w tygodniu za 1200 zł
1
Andrzej 2016-06-11 07:25:16
Jak można zneutralizować działania dyrektora Rafało,żeby już nie gnębił,nie znieważał swoich pracowników.Bardzo dużo jest spraw w Sądzie Pracy z powodu j.w.Ten pan powinien być leczony pod względem psychiatrii.Ma problem z głową .W jakim to kraju żyjemy??Jesteśmy jak żywe roboty.
3
Krzysztof i Edward 2016-07-01 19:00:01
Potwierdzam te wszystkie opinie n.t. dyrektora Marka R. Otóż nasz wspólny kolega śp.Jerzy był kierowcą w ,,Ełktim,, Pan dyrektor jako łysy debil doprowadził do ostateczności tego kierowcę .Niestety Jerzy miał słabe nerwy i odebrał sobie życie . Dyrektor M.R. nawet nie pojawił się na pogrzebie swojego byłego pracownika . Tak postępuje się z ludzmi w Polsce . Dlaczego Polacy uciekają ze swojego kraju ?? Proszę przeczytać wszystko to co zostało napisane wyżej.
1
Marek L. 2016-07-02 21:28:48
Przez kilka lat byłem szefem produkcji. Niemalże co dzień były szykany,pomówienia,nic konkretnego,prowokacje słowne,etc.Nie wytrzymywałem tej presji personalnej. Ciągłe straszenie,że wyrzuci z pracy,albo nie przedłuży umowy o pracę. Powiedziałem do siebie :Dość tego ! !
2
Krystyna 2016-07-02 21:36:17
Zgadzam się z moimi przedmówcami.Pracowałam w ,,Ełktrim,, od początku powstania tego zakładu pracy. Ciągły mobbing,presja personalna,ciągle ktoś coś robi żle zdaniem tego dyrektora Marka R. Mnóstwo spraw o molestowanie słowne,szykany,etc. Pracowałam jako kadrowa w ,,Ełktrim,,
Obiektywny obserwator 2016-07-05 21:47:45
Bajki fajna rzecz.Do dobrego kłamstwa trzeba się trochę przyłożyć.
Obiektywny obserwator 2016-07-05 22:03:07
Nie grajcie osobą Zmarłego bo wówczas należałoby powiedzieć całą prawdę o rzeczywistym powodzie zwolnienia i Jego dalszej decyzji .....
EŁK 2016-07-09 10:09:25
KŁAMSTWO !!!!!
Zostaw swoją opinię o Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli - Ełk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli