Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński

Chocznia

Opinie o Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński

sa 2014-10-13 22:51:11
Z daleka od tej firmy...
1
Klient 2015-09-04 19:38:20
Większych partaczy i wyzyskiwaczy ciężko znaleźć, nie dość że zamówione maszyny dostarczają kilka tygodni/miesięcy po terminie to jeszcze nigdy nie są sprawne.... Później kilka wizyt reparacyjnych i ciągle nowe wymówki, szczerze odradzam.
4
Janusz 2015-10-27 09:34:40
Jestem bardzo zadowolony z wykonania i dostarczenia pras hydraulicznych. Można na firmę liczyć. Bardzo dobry zespół.
janusz 2015-11-03 16:54:01
Polecam wszystkim. Super serwis i firma.
Jakub 2015-11-17 13:06:22
W Firmie Brydex-B zamawiałem kokilarkę i jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania, ceny i terminu reliazcji. Jak najbardziej mogę polecić tą firmę. My już współpracujemy kilka lat.
Mendax 2016-03-22 11:58:38
hehe Klient ma troche racji ale ogólnie firma robi ciekawe maszyny maja doświadczenie, byyznes rodzinny z tego co wiem wiec trzeba uważać na kompetencje niektórych "kuzynów ciotki szwagra", jak to w takim byyyznesie swoim płacą a reszta..zapierdala :x
3
Krzysztof 2016-04-04 23:11:18
Podziwiam Brydexb że potrafią wykonać maszyny odlewnicze , prasy i wiele innych a z Taką opinią się nie zgadzam to kłamstwo a może i zazdrość
Tomasz 2016-04-04 23:21:10
Brydexb to firma z dobrymi fachowcami a zwłaszcza konstruktorami ocena +5 Polecam
kpk 2016-06-21 13:02:19
Stosują mobbing, nerwową atmosferę, beznadziejnie traktuja proacowników ( poza swoją rodziną ).
sa 2016-12-31 13:36:05
jak się dostaje na lewo do kieszeni żeby ino robić to pewnie że opinie ok.
Panie Januszu przypuszczam że pan reprezentuje AGH.
Rączka rączkę myje.
Borsuk 2017-01-26 15:58:20
Zgadzam się z opinia że dla swoich jest się dobrym a dla innych jest poniewierka i tylko wymagania a żeby zapłacić godziwie za pracę to nie ma. A z terminami zawsze tak było jest i będzie więc nie ma co liczyć że będzie w terminie
Zostaw swoją opinię o Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński - Chocznia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński