Bartex Sp.j. Tadeusz Bartkowiak

Komorniki

Opinie o Bartex Sp.j. Tadeusz Bartkowiak

t 2015-11-17 17:57:15
Nie polecam pracy gdyż zatrudniają na duże zlecenia a po na bruk. I atmosfera do kitu
7
Jacques 13 2016-01-21 20:02:51
Fatalny pracodawca,obóz pracy,wieczna nagonka i pretensje oraz niezadowolony pracodawca im więcej mają zysku tym gorzej traktują pracowników,co miesięczne uwagi względem pracowników.Cała rodzina w zarządzie firmy w każdym miejscu kamery i szefostwo co 5 min.robiące przegląd czy pracownik zapie....al.Szczerze nie polecam.
4
Anonimo 2016-02-05 18:08:29
Witam ;) Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu i mam nieco odmienną opinię. Fakt jest taki, że właściciele cenią sobie pracowitość i nie tolerują lenistwa - ale to oczywiste, że dbają o swój interes. Raczej nie wyrzucają "na bruk", chyba że naprawdę ktoś się bardzo postara ;) Ponadto firma stawia na ludzi młodych i daje im szansę zdobycia doświadczenia, wypłata jest zawsze na czas, no i przede wszystkim pracują tam bardzo fajni ludzie ;)
2
SZCZERY 2016-02-06 12:54:23
Witam. W odpowiedzi na post "Anonimo" Typ osoby schizofrenicznej, z ciężkim upośledzeniem umysłowym z objawami halucynacji, urojeń i zachowań jakim jest wyżej napisany post !!! Myślę że firma aż tak nie spadła na psy zatrudniając taką paranoidalną osobę, a post został napisany przez pracodawcę...
5
prawda 2016-02-06 15:19:01
Pracownik który przychodzi zarabia więcej niż osoba pracująca dłużej i jeszcze musi go nauczyć
5
Petarda 2016-02-13 11:23:53
Praca konkretna i ciekawa. Wynagrodzenie dobre, zawsze na czas. 3/4 pracowników są to osoby pracujące kilka, kilkanaście lat.
1
Anonim 2016-02-14 08:23:40
Pracodawca ceniacy zaangazowanie i pracownikow chcacych sie czegos nauczyc i rozwijac. Wynagrodzenie na czas. Prawda jest taka ze jak komus cos nie lezy i ma problem sam ze soba to najelpszym spodobem jest wyzyc sie wlasnie piszac takie opinie. Po co? Swiat jest maly i nigdy nie wiesz na kogo trafisz w przyszlosci.
1
Pawlo 2016-02-17 22:11:14
,, ŻYCZĘ PANU TADEUSZOWI NIE 100 LECZ 1000LAT '' MŁODZI NOWYMI POMYSŁAMI WYKOŃCZĄ FIRMĘ !!!
2
Duńczyk 2016-03-11 13:11:26
Pracowałem na spawalni rok, więc chyba jakąś wiedzę na temat firmy posiadam.
Po pierwsze.Przychodząc do firmy Bartex idzie się do PRACY!Jak ktoś nie chce pracować za pieniądze.. to niech zmieni obywatelstwo na Syryjskie ;)
Po drugie.Odnośnie kamer..chyba nie działają, bo jak kolega robił striptiz przy rurze na pop. to konsekwencji nie miał.Więc bez stresu !
Po trzecie. Zarabiasz tyle ile uzgodnisz sobie w umowie.Fakt, tzw. ,,starzy" pracownicy mogą czuć się niedocenieni ale stawki na rynku pracy szybko rosną w górę.Pracując rok miałem podwyżkę wypłaty i premii.Życzę ,,starym" podwyżki w tym roku bo to na nich oparta jest ta firma !Nie na młodych.
Po czwarte. Czyje były te czerwone damskie gacie na suszarce w łazience ?:D
Po piąte.Na bruku lądują osoby, które notują straty.Taki np. Pan Józef (Typ osoby schizofrenicznej, z ciężkim upośledzeniem umysłowym z objawami halucynacji i urojeń )jak ktoś wcześniej napisał pracuje sobie w najlepsze i nikt go się nie czepia.
Po szóste.Kasa zawsze jest na czas! Premia zawsze też jest..ale obcięta :P
Po siódme. Panie Tadziu 1000lat.
3
Błażej 2016-03-11 13:20:55
a ja miałem sen... ;)
1
Onienienie 2016-09-30 00:25:35
Pracujace kilka/kilkanascie lat ? Wskaz mi takie?
Chciales/chcialas chyba napisac ze kilka/kilkanascie dni
1
Zostaw swoją opinię o Bartex Sp.j. Tadeusz Bartkowiak - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartex Sp.j. Tadeusz Bartkowiak