Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stalex Ireneusz Kaczorowski

Bydgoszcz

Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stalex Ireneusz Kaczorowski

pracownik 2014-11-20 10:54:26
czym sie tu dzielić
firma dno
nie szanuja pracowników
nie szanuja klientów
stal kupuja jako II gat
wybierają i sprzedają jako I
jak tak można??
jak panie kacz.....?
pracownik 2014-11-24 18:51:28
Szefostwo jest pój. ...
szkoda gadać
grosze najniższa krajowa
zimno w szatni
oszczędza na wszystkim
A wymagania mają jak w mittal
1
kamil 2015-04-09 09:13:54
niestety jest to prawda, nie rozumiem jak taka firma moze funkcjonowac, bazują głownie na materiałach II gat, który jest sprzedawany jako gat I,
przyjezdaja tiry profili w 2 gat
jest przebierany i spradawany jako pełnowartosciowy towar
to jest zwykłe osz......
Właściciel 2015-06-05 13:29:54
Niniejszym oświadczam, że zamieszczone powyżej opinie o mojej firmie Stalex są nie prawdziwe, kłamliwe i mające jedynie na celu zdyskredytowanie naszej wieloletniej działalności. Z takimi wpisami nie zamierzam polemizować, albowiem są to oszczercze wpisy mijające się z prawdą. Dlatego domagać się będę od właściciela strony na której te wpisy są dokonane, do ich usunięcia, a w przypadku autorów powyższych wpisów, będę domagać się ich ujawnienia na podstawie Ustawy z dnia 23 sierpnia o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym ( Dz.U.2007 Nr.171 poz,1206 ze zmianami. Informuję również, że w przypadku nie usunięcia oszczerczych wpisów zastosowane zostaną dalsze działania prawne.
Z poważaniem
(usunięte przez administratora) Właściciel firmy.
dostawca 2015-08-25 15:44:11
drogi panie wszystko jest prawda i pan o tym wie,przykladów mozemy podac dziesiatki, sam pan wie jakie stosujecie praktyki i z kim
mamy dośc dowodów by to wam udowodnic
czarodziej 2015-10-17 12:29:44
Masakra. Gościu z biura proponuje mi na lewo sprzedaż stali
Niebskorzystalem a do tego po przywiezieniu towaru były liczne braki preta
1
były już klient 2015-10-31 09:22:29
kilka dni temu zostałem obrażony przez jakiegoś dziadka na terenie hali firmy stalex że niby nie mam prawa wejść na nią a dookoła inni jakoś się poruszali.okazało się później że to właściciel firmy.widać że selekcjonuje klientów bo chwilę później w zupełnie inny sposób rozmawiał z innym klientem bo był w garniturze.widać ze pracownicy uważają na zachowanie bezpieczeństwa klientów chociaż stali po sam dach na hali.tekst właściciela który napisał powyżej pokazuje jego osobowość.domagać to się pan możesz,zastraszać i wypisywać skopiowane ustawy. prawde o panu i tak wszyscy znają pozdrawiam
1
KOLEJNY BYŁY KLIENT 2016-11-24 09:02:46
POTWIERDZAM IZ WŁASCICIEL FIRMY STALEX NIE JEST GODNY ZAJMOWANIA SIE JEGO OSOBA
POMIJAM FAKT BRAKU KULTURY CHODZI TU O COS WIECEJ O UCZCIWOSC W BIZNESIE A TEJ NIESTETY NIE MA,JAK MOZNA SPRZEDAWAC TOWAR ZAKUPIONY JAKO 2 -GI LUB JESZCZE GORSZY GATUNEK ,PRZEBIERAC GO I SPRZEDAWAC JAKO PEŁNOWARTOSCIOWY ? PANIE SZEFIE JAK TO SIE NAZYWA>?
JAK PAN MYSLI? JEST TYLKO JEDNO SŁOWO KTORE TU PASUJE I PAN JE ZNA.WIEC PROSZE NIE UDAWAC OBRAZONEGO
JAKIE DOBRE PRAKTYKI ?POWOŁUJE SIE PAN NA PRZEPIS KTÓRY SAM PAN ŁAMIE
JAK PAN SMIE
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stalex Ireneusz Kaczorowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stalex Ireneusz Kaczorowski