Śnieżka S.A. Fabryka Farb

Lubzina

Opinie o Śnieżka S.A. Fabryka Farb

Karol 2011-02-04 11:27:25
Witam:)Chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca przedstawiciela handlowego lub doradcy technicznego w Śnieżce?Wiem,że pracuja na działalności,jak wygląda sprawa z autami i wogole?
1
zen 2012-07-31 08:19:31
Nie mam 100% pewności, ale przedstawiciel wystawia faktury za pracę, a śnieżka wystawia za użytkowanie auta, laptopa itp. Co jakiś czas trzeba przyjechać na spowiedź do siedziby i wraca się autem załadowanym reklamą po dach (auta różne np. yaris, roomster). Nie polecam pracy na terenie podkarpackie/małopolskie ze względu na dyrektora tego regionu (lizus i pupil dyr handlowego - uwali człowieka bez mrugnięcia okiem jednocześnie będąc twoim najlepszym kumplem). Zdarzały się problemy, że wspaniali pracownicy handlu wymyślali \"za dobrą\" promocję, która później nagle zaczynali limitować, a to jak wiemy takie coś ogranicza PH. Ogólnie praca może być całkiem ciekawa choć mam wrażenie, że im dalszy region od podkarpackiego tym lepiej.
1
anonim 2012-11-06 18:46:41
Pracowałem w tej firmie, generalnie nie polecam, gdyż kombinują jak koń pod górę. Zamiast zatrudniać na umowę o pracę, zmuszają do założenia własnej działalności gosp., co jak wiadomo jest nie zgodne z prawem, bo PH pracują cały etat. Ciągle jesteś śledzony GPSem, plany twój kierownik tzw. dyrektor- od siedmiu boleści ;) ustala jak mu się podoba, no i premię dostaniesz albo nie, uznaniowo. Oszukują urząd skarbowy wystawiając każdemu PH faktury na dzierżawę auta i palmtopa. Przepuszczają pieniądze przez handlowców, którzy wystawiają im lewą fakturę i dostają pieniądze na zakup nagród, piwa i innych rzeczy dla klientów. Mój przełożony nie miał zielonego pojęcia jak kierować, motywować, pomagać swoim ludziom. Odniosłem wrażenie, że pracuje tylko dlatego, że wchodzi w tyłek dyrektorowi handlowemu i chleje z nim na potęgę wódę przy każdej możliwej okazji. To nie tylko moje zdanie lecz także moich kolegów z teamu.
1
AA 2012-12-01 09:31:17
Do anonim.
Skoro podpisałeś się anonimowo to napisz o kogo Ci chodzi Kozek czy Czerwiec ?
1
xyz 2013-01-05 14:04:38
a ktoś powie ile sie wychodzi na czysto odjac zusy jako ph? czy zusy placi Sniezka? jak wyglada rynek na zachodniopomorskie-wielkopolskie?
rozwód 2009 2013-08-15 09:02:42
pracowałem w tej firmie ogólnie wielkie włażenie w cztery litery donosicielstwo na najwyższym światowym poziomie zarobki na dobrym poziomie najlepszy jest kierownik od sklepów firmowych jak by mógł wylizał by cztery litery każdemu kto jest tylko wyżej od niego a samemu prezesowi nawet przy głównym wejściu do firmy w samo południe.
3
studentka 2013-11-25 14:29:03
witam, robię projekt na temat FFiL Śniezka czy mógłby ktoś napisać jak wygląda kultura organizacyjna przedsiębiorstwa, na co stawia pracodawca czy dba o swoich pracowników, czego oczekują pracownicy, jakieś konkretne opinie, jaka panuje atmosfera itd.
9
Jarek 2013-12-27 00:32:49
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu. (usunięte przez administratora). Farby drogie, a zarobki kiepskie. Pracownicy przychodzili i jeszcze szybciej odchodzili. Ogólnie nie polecam pracy w tej firmie.
4
dominik 2016-04-26 19:32:46
napisz do mnie dominik.debica@interia.pl
Bolek 2016-04-28 07:55:57
Sami podpierdalacze, marka ok, ale jako pracodawca beznadziejna firma, pracują sami idioci którzy za procent premi więcej zrobią wszystko by komuś zaszkodzić
Zostaw swoją opinię o Śnieżka S.A. Fabryka Farb - Lubzina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Śnieżka S.A. Fabryka Farb