ECORSON Farby i Tynki Dekoracyjne

Łódź

Opinie o ECORSON Farby i Tynki Dekoracyjne

Marcin 2013-04-16 12:34:26
Dobrze, że są ludzie którzy przedstawiają prawdziwą sytuację w różnych firmach i nie trzeba sobie nerw psuć jakimiś ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam.
2
grubson 2014-09-16 10:01:02
Bardzo kompetentni ludzie. Byłem na szkoleniu wysłany z UP z nakładania farb dekoracyjnych, zostałem wyposażony w odpowiednie materiały i koszulkę firmową, inwestycja zes trony urzędu dobra, bo już robotę przy kilku mieszkaniach dostałem.
1
gosc 2014-09-19 19:12:00
Jedyny plus to pieniądz (marny zresztą) w terminie. Nic więcej dobrego tam nie ma. Atmosfera, zakres obowiązkow to jakas jedna pomyłka. Szkoda mi kazdej godziny spędzonej w tej firmie.
8
kameleon 2014-11-14 10:57:09
Współpracuję od niedawna i nie mogę narzekać. Praca jest wymagająca ze względu na wysoki poziom usług, więc nie ma mowy o obijaniu się, ale atmosfera jest ok. Nie rozumiem skąd takie negatywne opinie.
2
były pracownik 2014-12-19 09:16:13
Pracodawca jest rzetelny, nigdy nie miałem problemu z wypłatą czy urlopem. Dobrze mi się pracowało. Owszem, jak w każdej pracy zdarzają się lepsze i gorsze dni, ale kierownicy dbają o to, aby każdy pracownik czuł się w firmie dobrze.
4
Aleksandra 2015-12-02 14:25:16 [użytkownik zarejestrowany]
Ja myślę, że nie ma na co narzekać. Wiadomo, że raz jest dobrze, a raz gorzej, ważne żeby wywiązywać się ze swoich zadań i rzetelnie podchodzić do pracy - gwarantuje, że to zostanie docenione.
1
kowal 2015-12-08 09:25:23
Pracowałem w jednym z oddziałów i muszę powiedzieć, że wiele się nauczyłem. Przebywając w gronie doświadczonych kolegów, sam zyskałem nowe umiejętności. Odszedłem z powodów osobistych. Generalnie polecam firmę jesli ktos chce nabrac wprawy w fachu
1
animim 2016-08-26 15:54:31
pracuję tutaj obecnie, śwetna atmosfera i ludzie, bardzo dobry i rzetelny pracodawca, gorąco polecam i zapraszam do nas samych fajnych ludzi...):
1
Nici 2016-08-26 15:56:57
chyba jakiś frustrat i nygus to pisze...hahaha
1
Zostaw swoją opinię o ECORSON Farby i Tynki Dekoracyjne - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECORSON Farby i Tynki Dekoracyjne