Promet Spółdzielnia Niewidomych

Sosnowiec

Opinie o Promet Spółdzielnia Niewidomych

sola 2015-07-28 20:54:30
Czytam te opinie i nie widzę żadnej pozytywnej.(usunięte przez administratora) MYŚLAŁEM O ROZMOWIE kwalifikacyjnej. To byłaby zwykła strata czasu.(usunięte przez administratora)
7
Jacek N 2015-08-01 08:36:00
Zdecydowana większość tych wpisów jest dziełem jednej osoby, sam pisze i sam sobie odpowiada . Ocenę stanu psychicznego gościa pozostawiam państwu.
5
delta 2015-08-01 09:11:28
LUDZIE!! CO WY ROBICIE TO NIE CZAS ANI MIEJSCE NA TAKIE WYPOWIEDZI,JEŻELI MACIE BYNAJMNIEJ WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE, TO TEN KTÓRY JUŻ NIE PRACUJE NIE MA KULTURY OSOBISTEJ,A TEN KTÓRY PRACUJE PISZĄC TE BREDNIE NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY,ŻE S--A WE WŁASNE GNIAZDO. TO PRZEZ TAKICH JAK WY SPÓŁDZIELNIA IDZIE NA DNO.PEWNIE ŻE KOZIOŁ OFIARNY PRZYDAŁ BY SIĘ I OBARCZYĆ GO ZA WSZYSTKIE NIEPOWODZENIA.DLA PRZYPOMNIENIA TYM CO MAJĄ KRÓTKĄ PAMIĘĆ,LUB PAMIĘTAĆ NIE CHCĄ. ILE W POLSCE TAKICH SPÓŁDZIELNI DLA NIEWIDOMYCH BYŁO? A ILE DO DNIA DZISIEJSZEGO JESZCZE ISTNIEJE.TEN FAKT CHYBA O CZYMŚ ŚWIADCZY.A CO DO TOKARZA? NO CÓŻ NIE WYKSZTAŁCENIE JAK WIDAĆ JEST NAJWAŻNIEJSZE ALE TO CO CZŁOWIEK SOBĄ PREZENTUJE. NASZYM KRAJEM JAK WSZYSCY PAMIĘTAMY RZĄDZIŁ ELEKTRYK CZYŻ NIE?.
2
Jacek N 2015-08-01 11:47:14
Bardzo dawno nie byliśmy w tak obiecującej sytuacji jak teraz uważam że kierunek jest jak najbardziej właściwy i daleko mu do dna.
5
123 2015-08-01 19:00:11
Większość negatywnych komentarzy jest piasana ręką jednej osoby, która na szczęście w Spółdzielni już nie pracuje….. i jest niedoinformowana obecnym stanem rzeczy!!! W ostanim czasie, owszem odeszło z firmy kilku Specjalistów – niestety w znacznym stopniu w/w osoba się do tego przyczyniła! Obecnie mamy nowy Zarząd, który bardzo dobrze sobie radzi z bieżącą działalnością Spółdzielni. Wynik finansowy wykazuje istotny zysk, czym nie mogliśmy się pochwalić przez ubiegła lata! Średnia wieku w Promecie jest wysoka – jest to spowodowane tym, iż przez wiele lat ludziom bardzo dobrze się tutaj pracowało – osobom nieposiadającym grup inwalidzkich, jak również osobom niepełnosprawnym, które nie mają wielkiego wyboru na rynku pracy! Przy obecnym Zarządzie i Radzie Nadzorczej mam nadzieję, że w spokoju i miłej atmosferze w pracy ludzie spokojnie dopracują do emerytury, natomiast młode, ambitne i wykształcone osoby będą mogły się rozwijać i awansować - co już się realizuje!
Osoba, która zamieszcza większość wpisów delikatnie mówiąc w niegrzeczny sposób pozwala sobie na oczernianie i obrażanie p. Jacka N. tym samym pokazując swoją „wysoką klasę i kulturę osobistą”!!! Jak można bezkarnie pisać takie bzdety, obelgi i nieprawdę nie znając osoby i nie wiedząc jak wielkie ma zasługi wobec spółdzelczości i osób niewidomych!
Czyżby nie znalazł do dziś zatrudnienia lub ciekawszego zajęcia poza wypisywaniem tych bredni i oszczerstw?! Nawiasem mówiąc w żadnej z wcześniejszych firm, w których pracował ów Pan, nie zagrzał długo miejsca i też pisze krytyczne uwagi kierowane do swioch poprzednich pracodawców w serwisie „Gowork„!!!
6
nuki 2015-08-01 20:18:09
No akurat przywołanie tego elektryka jest lekko nietrafione. (usunięte przez administratora)
5
345 2015-08-09 09:14:45
spółdzielcy z obecną mentalnością są sami zagrożeniem dla siebie, szkoda tylko, że to do nich nie dociera
12
Remus 2015-08-09 11:14:09
Przecież wiesz, że w przypadku naszej firmy, te opinie, sorka wpisy, dokładnie oddają atmosferę panującą w Promecie. Pewnie mało tam informacji o warunkach pracy, ale o atmsferze pawie wszystko, zwłaszcza, jak ktos zna firmę od lat.
11
Remus 2015-08-14 08:59:17
Tak się składa 345, że źle dedukujesz :), ale mamy świąteczny weekend, więc kombinuj dalej.
2
anna 2015-08-15 16:28:32
Do ich odwołania potrzebne nam będzie nadzwyczajne, bo inaczej nic ztego nie będzie, mam ich już dość jestem z wami
15
delif 2015-08-19 21:07:47
Jest dużo pomyłek w odpowiedzi właściwej osobie na tym forum. Odpowiada się osobie, której nick jest w tej samej linijce. Zwykle wszyscy odpowiadają osobie następnej. (usunięte przez administratora)
2
blumplum 2015-08-19 21:32:05
A jakie to ma znaczenie ?, liczy się treść i jej wartość, te pomyłki nie zmieniają postaci rzeczy , którą ludzie tu starają się przedstawić w taki czy inny mniej udolny sposób. W Promecie pracuje się źle, pracownicy są nie równo traktowani, ciągłe układy płace głodowe, młodzież omija naszą spółdzielnie z daleka, brak jakiejkolwiek wizji, aby ta sytuacja mogła się kiedykolwiek poprawić, no i do tego ta tak zwana partia, jak ją tu nazwaliście, są to ludzie bardzo krótko patrzący, bez poczucia odpowiedzialności za przyszłość ogółu - dosłownie i w przenośni, dla nich liczy się tylko tu i teraz i tylko dla siebie, nie oderwiesz ich od michy, powinniśmy się już chyba zacząć modlić
15
Remus 2015-08-19 22:20:48
Pisząc młodzież omija naszą spółdzielnie  rozumiem że masz na myśli swoją spółdzielnie mieszkaniową bo z Prometem od pewnego czasu niewiele masz wspólnego. Gość ma dwa duch dyskutuje sam ze sobą.
3
Remus 2015-08-24 12:16:32
A dlaczego to zabraniasz mi tworzyć?
6
poko 2015-08-24 12:23:41
jaki bałagan był kiedys taki i teraz tylko atmosfera była inna.pra
cuje na montażu ipowiem jedno jak odeszła( usunięte przez administratora ) tak bylo inaczej.pozdrowienia dla pani kierownik!!!
4
Remus 2015-08-24 20:26:13
Swiete słowa w tej nieświętej firmie :)
4
konstruktor 2015-08-25 12:05:18
No to jak myślisz, o czym to może świadczyć ???; może o wspaniałych warunkach pracy, a może o wspaniałej atmosferze w pracy ?, a może o super zarobkach ?, a może o mądrości naszych wszechmocnych? a może o wspaniałej wizji rozwoju spółdzielni i jej realizacji? no jak myślisz ????.......czego oni się tak boją, skoro jest tak wspaniale i cudownie, przecież mamy super zlecenia, nowoczesny park maszynowy, wydajność i jakość wytworzonego asortymentu, wszystko super pierwsza klasa !!, no i końcu te nasze wspaniale wykształcone kadry, a młodzież wali do nas drzwiami i oknami :-), no jak myślisz, o co tu w tym wszystkim chodzi?... no i ci obrzydliwi hejterzy, jak oni mogą wypisywać tu takie madrości, przecież to nie po ich myśli... och och jak możecie !
12
Remus 2015-08-26 17:40:57
Zupełnie nie rozumiem twojego sarkazmu ,grzecznie zapytałem o twoje ostatnie błyskotliwe osiągnięcia zawodowe jako konstruktora .Osoba o takiej przenikliwej spostrzegawczości mająca tyle krytycznych uwag o bolączkach firmy uważałem że więcej będzie miała do powiedzenia, chyba że już od pewnego czasu w tej firmie nie pracuje a jedynie toczy nie zdrowe piany jak biedny żuczek swoją kulkę.
Doda 2015-08-28 22:35:52
Kilka razy już przymierzałam się do wpisania swojej opinii o pracy w Promecie i za każdym razem zastanawiałam się jaki to ma w sumie sens. Pracuje w naszej firmie już ładne kilka lat jest to moja druga praca więc mam możliwość porównania. W Promecie zarobki są raczej średnie ale atmosfera w pracy jest bardzo dobra szczególnie zmieniło się to w ostatnich miesiącach , każdy wie co do niego należy, współpraca na zasadach koleżeńskich . Wszyscy ci którym nie odpowiadają zarobki czy atmosfera pracy jeżeli znają swoją wartość powinni szukać nowego miejsca pracy , wypisując swoje żale tylko udowadniacie że jesteście marnymi fachowcami lub nieudacznikami życiowymi. Osobiście znam 90% pracowników i nie miałabym nic przeciwko temu żeby popracować z wami jeszcze długie lata
Remus 2015-09-05 08:43:07
A co oznaczają te inicjały ( usunięte przez administratora )?
4
Karolin 2015-09-06 21:50:34
Niestety wcześniejszą moją odpowiedź skasował ,,KTÓŚ,, kogo prawda koli w oczy. Napisane było by czytać to co napisane ze zrozumieniem. A w zakładzie bardzo dużo jest niesprawiedliwości. (usunięte przez administratora)
9
tomasz1441810 2015-11-21 17:57:57
A przyjmują tam w ogóle osoby ze znacznym.

W sumie to z grupą tam tylko pracują niewidomi ?

rumburak 2015-11-29 22:13:30
a co tu tak pusto - czy już zgasiliście światła? czyżby z falą odejść odeszli ci którym zależało? a reszta co ? dostało .50 do pkt i koniec? Ja mam za to pytanie - gdzie firma nasza zmierza co będziemy robić, jaka jest wizja zarządu na następne lata - przecież chyba będą jakieś następne lata - nawet jak wielu z nas odejdzie to gdzie będą pracowac przyszli niepełnosprawni za kilkanaście lat - takie zakłady się kończą, walczmy o przyszłość nie patrzmy tylko na siebie by nam tylko było OK. Chińczyki nam już dogryzają - wymyślcie w końcu strategie tej firmy.
5
jakzwykle 2015-12-09 09:25:25
Zamiast iść do przodu i się rozwijać to my się zwijamy, a miało być lepiej, a jest tylko inaczej i do tego bez żadnego pomysłu
12
dora 2016-10-10 13:33:32
sami jesteśmy sobie winni......było słuchać
5
Zostaw swoją opinię o Promet Spółdzielnia Niewidomych - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promet Spółdzielnia Niewidomych