Ingremio-Peszel Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych

Bolesław

Opinie o Ingremio-Peszel Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych

Mis1 2011-02-06 00:29:50
Nie polecam prace w tym absurdalnym chorym zakładzie , gdzie najważniejsze jest kablowanie pracownikow, jezeli szukasz pracy za 5.5/h to zapraszam moich wszystkich wrogow.
Mobbing i wyścig szczurów - to właśnie jest praca w tej firmie.
Totalny wyzysk, obóz koszmar
Beznadziejna kadra zarządzająca
A, i jeszcze jedno. Ciągłe poszukiwanie za co cię ukarać..

Młode osoby sa zatrudniane na wakacje , obiecuja im umowy na 2 lata i po 3 miesiach wysyku zwalniaja..
1
co co co 2011-09-21 20:00:53
nikt nie zagląda.a wiecie dlaczego , bo przy stawce 5.50 nikogo nie stać na komputer pc żeby mieć dodatkowo internet i żeby za pomocą tych dobrodziejst napisać opinię. Negatywna , bo tylko taka tutaj jest na miejscu, zapytano mnie czy chodzę do kościoła kiedy byłem na rozmowie.. To już pomyślałem że ciekawa praca, bo po spowiedzi można dostać rozgrzeszenie tak około 1150 pln , zależy ile godzin i sobót było. Nie da się tam pracować, szkoda czasu , życia i nóg.
1
student 2011-10-07 13:01:17
No to wesoło. A składałem tam podanie. Naprawdę tak źle? Możecie coś więcej napisać bo się wacham.
6
MIke 2012-06-29 12:46:08
To prawda co piszecie. Pytaja o wszystko o kosciol, o rodzine itd szkoda ze o nr ..... nie zapytaja ;-) . Takze lipa.
1
Janet 2012-06-30 23:31:16
W cale nie jest źle. Pracuje w Ingremio od roku, zarobić się da, z tego co wiem to najlepiej w okolicy, praca nie jest ciężka, a na niektórych stanowiskach nawet przyjemna. Negatywne opinie na temat tej firmy, pochodzą głównie od osób, które nigdy wcześniej nie miały nic wspólnego z jakąkolwiek pracą. Pozdrawiam.
1
ktoś 2013-03-20 06:56:13
Ingremio to najgorszy syf na świecie pracownik jest tam wyzyskiwany na maksa . najgorszy zakład pracy.ludzie pracują po rok czasu bez umów a stawka godzinna to aż całe 5 zł za godzinę. jak ktoś chce trafić do obozu pracy to ingremio zaprasza ale pamiętajcie musicie być katolikami bo rozmowa kwalifikacyjna zaczyna sie od słów czy chodzi pan do kościoła i czy jest pan katolikiem mógł bym tak bez końca wymieniać ale szkoda czasu na to
3
Luzek 2014-02-17 06:31:11
Mnie nikt nie pytał o wiarę. Od kilku lat pracuję (usunięte przez administratora) Wręcz przeciwnie. Atmosfera ok. To prawda, że niektórzy są odsyłani do domu po pierwszych 2 miesiącach- Ingremio ich nie potrzebuje, a oni gdzie indziej na pewno będą mieli lepiej. Pozdrawiam.
1
grzejnik 2015-02-26 15:51:29
Pewien Pan z magazynu powinien zainwestować w cukierki tic taci- koszt całkowity to 1.00 PLN, mogę pożyczyć- stać mnie.

buziaczki,
skunks
2
Luzek 2015-06-23 00:09:23
:) gratuluję:) Który Pan? To mu powiem:) (wątpię, żeby czytał to forum...:))) Pozdrawiam.
1
Grzejnik 2015-09-29 22:43:55
Jak znajdzie literki na klawiaturze to znajdzie i forum, musi jeszcze trochę poćwiczyć pisanie :-)))))
Ktoś 2016-06-23 19:51:57
Stawka 5,5 na godzine, pierwszy rok bez umowy. więcej pisać chyba nie trzeba
4
A 2016-07-29 12:09:49
Gdyby było tak źle z kasą to automat z żarciem by wyłączyli po tygodniu, a po wypłacie potrafi się ustawiać kolejka. Poza tym połowa tu to znajomi, jakbym był niezadowolony to bym kumplom odradzał a nie ich jeszcze ściągał.

Cudów z wypłatą nie ma, ale jak ktoś pisze, że jest obóz to mało w życiu widział
t 2016-08-17 18:02:24
Odradzam . Jeden wielki syf .
1
Ali 2016-08-30 09:01:42
Bez żadnej umowy stawka jaką proponują to całe 6 zł. Nie polecam tego zakładu.
1
nick 2016-11-02 12:53:21
nie polecam !!! pracowałem w tej firmie kilka miesięcy i głównym celem szefostwa jest montowanie kamery obok kamery (na samej jadalni są dwie). Szef woli zamontować dziennie jedną lub dwie kamery niż dać pracownikowi podwyżkę. 6 zł to początkowa stawka, a umowę o pracę dostaje się po ponad roku (ja się jej nie doczekałem), więc jak jesteś młody i mądry omijaj tą firmę z daleka !
1
Zostaw swoją opinię o Ingremio-Peszel Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych - Bolesław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ingremio-Peszel Zakład Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych