Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

Plewiska

Opinie o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

timon20 2012-03-27 16:39:59
Firma solidna ,fajna ekipa pracowników , warto pracować w firmie która się rozwija - dla osoby która nie zna się na towarze organizują szkolenia i bardzo pomagają handlowcy . Właściciele i kadra na poziomie - wiedzą czego chcą - pozwalają się rozwijać . Finanse ok do dogadania
Polecam
5
blanka 2013-07-29 13:04:43
To już nie jest mój pracodawca - ta firma to katastrofa pod kątem umiejętności zarządzana, głupota!!!!!, bajzel, syf, bród i smród, brak decyzyjności, rodzinne kłótnie i awantury były codziennością. Kropką nad "i" w tej rodzinnej synalkowej firmie był ćmok od sprzedaży - krętacz i mamisynek swojego teścia. Jeśli ktoś chce pracować i rozwijać się, to należy omijać ELEKTRĘ szerokim łukiem.
3
andrew 2015-07-10 19:47:10
zgadzam się w 100% z blanką przerost formy nad treścią katastrofa i brak profesionalizmu
PRACOWNIK.... 2015-09-24 22:32:45
PRACOWAŁEM, KIEDYŚ W TEJ HURTOWNI. NIE POLECAM NIKOMU TAM TRAFIĆ !!!
BYŁEM NA OKRESIE PRÓBNYM, NIE WYPŁACILI MI PIENIĘDZY !!!!!
ZWYKŁE BURAKI !!!
WYZYSK, TO JEST RODZINNA FIRMA - TYLKO JĄ DO WORKA I NA KSIĘŻYC !!!
NIE POLECAM, TAM NIKOMU PRACOWAĆ!!!!
4
tim 2016-02-05 20:27:02
wow, nieprzespana noc :) czy brak wyników?
xxx 2016-03-08 18:59:15
Kiedyś to była firma godna polecenia. Dziś zabiorą Ci każdą złotówkę.
Brak jakiegokolwiek szacunku.
4
jasiek 22 2016-04-20 15:32:38
Firma do dupy brak organizacji tylko jakiś nowych kierowników ciągle przyjmuja a nowy kierownik Marcin w jest obeznany ale do pracy w piekarni ciągle.się trzeba prosić o wszystko ludzie spoko kierownictwo słabe oni chyba nawet nie wiedzą co się dzieje ludzie pracujący po parę lat a traktowani jak smiecie porostu wiocha nie polecam nikomu współpracy z tą firma
13
Nick 2016-05-10 19:31:17
Jeżeli coś sobą reprezentujesz, to nawet nie składaj tam CV. Brak możliwości rozwoju i nowo zatrudniony kierownik nie mający pojęcia o tym czym firma handluje...Tak jak ktoś wcześniej napisał "PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ"
4
Egon22 2016-05-24 15:32:11
Firma krzak niepolecam tej pracy nikomu chociaż przyjmują wszystkich jak dobrze gotujemy to zapraszam może będziesz kierownikiem wykształcenie i pojęcie elektryczne jest niepotrzebne Kierownik Marcin może polerowac podłogi w spożywczym choć nie wiem czy na temat sprzątania też ma jakąś wiedzę a i uwaga w piątki to najlepszy dzień by stracić pracę a ludzie już powoli odchodzą od tej firmy bo po co tu kupować skoro tu i tak przeważnie nic nie ma no i firma światowa z wieloletnim doświadczeniem w przyjmowaniu ludzi z zagranicy dobrze ze juz tu niepracuje
11
Gruby 2016-06-07 19:59:29
Zamiast pilnować interesu szefostwo bawi się samochodzikami. Bajzel syf i wodorosty... Premii zero, na święta ani złotówki.. co się dziwić Porszaczki kosztują.
9
Żak 2016-07-10 20:08:53
to chyba dobrze, że firma się Ciebie pozbyła skoro tak piszesz, ja tu pracuję od 6 lat i mam zamiar dalej bo mam co robić :)
3
KK 2016-07-10 20:11:57
W zupełności popieram, jestem tu od 3 miesięcy. Malkontenci zawsze się zdarzają ale w tej firmie szybko idą na odstrzał. Jak chcesz pracować to nie masz problemów.
3
Mały 2016-07-10 20:21:10
Byłem tu 3 miesiące i się zwolniłem ale nie zgadzam się z opinią, że to zła firma. Gdyby nie sytuacja rodzinna zostałbym tu na stałe. Jak chciałem się zwolnic była pełna kultura i zrozumienie sytuacji. Jak tam pracowałem wyleciało kilka osób i powinno wylecieć jeszcze kilka - niektórzy nie mają pojęcia o rynku pracy i pracy. Nie przejmujcie się opiniami, polecam ta firmę, Ci co tak piszą nigdzie nie znajda pracy - nieudacznicy tylko potrafią pisać jak jest im źle. Dziękuję za pracę i szacunek do człowieka. Może nasze drogi się jeszcze zejdą.
Polecam!
3
Malkontent 2016-07-13 21:20:01
Trzy opinie pozytywne tego samego dnia w odstępach kilkuminutowych ? hmmm... przypadek????
Może rzeczywiście zmieniło się na lepsze, tylko ja mało spostrzegawczy jestem by to zauważyć , pewnie zamroczyła mnie ta premia obiecywana od pół roku, całe okrąglutkie zero złotych.
16
Latino 2016-08-13 06:41:27
A Helikopter ciągle ściema i zbiera kolegów nik tu długo niewyczymuje z nowy sporadyczne przypadki dno.
2
Azzardo 2016-08-13 06:46:27
O był pomyłką John Rambo i wątpię że Góra zgodzi się na przyjęcie kogoś ponownie za krótko robiłeś i musiałeś dobrze trafić.
XYZ 2016-10-27 12:56:18
Główną wartością zarządzania jest kłamstwo. Jak jesteś fałszywy to polecam pracę w tej firmie. Z całą pewnością bedziesz mógł liczyć na dalszy rozwój osobisty w tej dziedzinie.
13
UwedzonyChelikopter 2016-10-29 16:10:05
Kochamy was za pozytywne opinie wielkie szacun chelikopter i uwedzony premie będą na dniach napewno was nieoszukamy naiwniaki i obiecujemy że będziecie dobrze traktowani pozdrawiamy ha ha ha i tak wkoło jedna wielka ściema
7
PrawdaKłujeWOczy 2016-10-29 16:20:08
Chodzą słuchy że uwedzony ze swoim doświadczeniem tapicera będzie obijal palatety na magazynie w końcu doświadczenie nie pójdzie w las i będzie wypożyczalnia sprzętu budowlanego człowiek z doświadczeniem już jest
7
Głos Rozsądku 2016-12-27 19:17:54
Widać wzięto się u Was za nierobów,a tylko nieroby wchodzą na gowork wyładować frustrację ze swojego zwolnienia. Nic nie dodam nic nie ujmę. Ludzie inteligentni zrozumieja moja opinie... To co na gowork a rzeczywistość to dwie różne sprawy. Każda swoją firmę tutaj podglądam i zawsze jest to samo.
lol 2016-12-29 00:45:33
łooooo jeden zadowolony sie trafił....ciekawe czyj protegowany ???
7
Głos Rozsądku 2017-01-01 11:41:34
Nie jestem Pracownikiem... jeatem Klientem ... Przypadkiem tutaj trafiłem i w sumie byłem ciekaw czy ktoś mnie zlinczuje za opinie... Widać długo nie było czekać by moja teoria się sprawdziła. Ktoś kto tu wchodzi codziennie musi być zdesperowany. Prosta rada : wkurza Cię praca ? To ja Zmień ...
1
Mnbvcxz 2017-01-08 19:14:32
Płace słabe, brak premii, duży bałagan, jedna wielka ściema aczkolwiek praca zła nie jest
2
Zostaw swoją opinię o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak - Plewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak