Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

Wawrzka

Opinie o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

P.S 2016-10-26 16:48:57
Hahaha cos w tym jest
1
Jan 2016-10-28 20:37:04
Prze goście wszystko potrafią usunąć..
Uwaga uwaga!! ludzie może i nie najgorsze zarobki w zelbecie ale jeśli chcesz przeżyć cos niesamowitego zatrudnij sie od zaraz. Rozpijesz się ze hoho spróbujesz czegos w nos poznasz życie nocne pelne kobiet pojedziesz tu i tam spróbujesz to i to a i tak twoja druga polowka o tym się nie dowie bo wszyscy trzymaja wszystko w tajemnicy trochę maszyn ale to nic zelbet dobrze placi za pracę. Nie czekaj takie atrakcje nigdzie cie nie spotkają. Powodzenia
8
danio 2016-11-23 20:25:40
firma zelbet . czeka sie 2miesiace na pensie. ubran niedaja. i same psyvholr tam robia . niepolecam tam robic
3
Stary 2016-12-01 23:45:37
A gdzie sie Lis podzial zlodziej jak go w koncu siuta zwolnil. Szkoda ze grzes sie tak pozno na nim poznal bo tracil dobrych ludzi przez niego i mu podobnych. I nadal firma oszukuje nie wyplaca na czas a jak cos yo nawet wcale tylko nara powiedza co
2
juzek 2016-12-23 01:43:18
firma smieszna. ktura poruwnuja do jakiegos teatru.ludzie tam narzekaja i dalej robia ladny teatr. luzek podobno prezes siuta.to jest dopiero klaun i marjonetka braciszka. ale kiedys juziu morde ci obija cwaniaczku nawet grzesiu ci nie pomoze . ten usmieszek ci zejdzie z geby cioto.
9
średni 2016-12-23 09:15:38
Praca ciężka, dużo godzin pracy przeważnie w delegacji. Duże budowy, niebezpieczne warunki pracy, spore oczekiwania. Należy odpowiednio dogadywać stawkę, aby być zadowolonym inaczej tydzień pracy i do widzenia. Bardzo duża rotacja pracowników zwłaszcza młodych oderwanych od spódnicy mamy wytrwali się utrzymują. Fachowcy są doceniani, ale oni znajdą obecnie wszędzie robotę, bo firma na pewno nie sprosta wygórowanym wymaganiom socjalnym. Można zdobyć bardzo dużo doświadczenia, ludzie mają czym robić. Marka znana na rynku, wiec roboty nie brakuje. Kasa- jak sobie zadbasz tak masz.
3
pawel 2016-12-23 15:10:57
slyszalem ze zaliczkowo wam placa ha ha. kiedy wy sie nauczycie uciekajcie z tej roboty tyle idnej roboty jest. i placa do 15 kazdego miesiaca.smiechu warte. macie ca cieszka prace zaplate
2
daniel 2016-12-31 20:44:49
ha hq. ludzie na swieta poeniedzy niemaja zelbet siuta .grzesiu niedlugo sam z braciszkiem bedziesz robil tylk. slarbuwka szypko wam kolo dupy zrobi juz sie postaram oto
9
daniel 2017-01-01 18:07:28
czesc wszystkim. poco wypisukecie to . przeciesz grzeciu i tak kasuje te nie korzystne opinie dla siebie.ma sie pieniadze ma sie wladze.
6
pawel 2017-01-05 18:59:54
ha ha. co gadasz ze to pan grzesiu z kasa.moze i tak.ale poczekaj czy wielki pan siuta bedzie taki zadowolony na wiosne. a szykuja sie duze zwolnienia.ha ha ludzie maja dos jego i jego kretactw
9
marek 2017-01-09 17:21:10
nie wiecie jak siuta placi teraz koledzy
Lis 2017-01-13 22:57:14
Znajac zycie to nie placi albo placi zaliczki hehe powodzenia
1
Ja 2017-01-29 21:58:25
Jedna dziadownia Na wypłaty niema ludzi niema. I roboty 2 tyle tyrana jak niewolniki. I robienie o 18godzin w prący
3
Daniel 2017-02-13 21:10:00
Wy tylko narzekanie. siuta płaci. Ze się spóźnił 2tygodnie i już tragedia. A ty lis zajmie się robota a nie dogadujemy pajacu.
Wielki łeb 2017-02-23 10:20:49
Z tego co widze to niedlugo firma sie zawinie kasa dla ludzi jak w totolotku jak masz szczescie to dostaniesz, o podwyknawcach to. Jaśnie Pan już dawno zapomnial niech sie ciesza ze maja robote i moga sponsorowac Jego biznes
5
Lis 2017-04-14 10:38:17
Ona już zawinieta jest wielki lep.na wypłaty nie ma.czeka się 3miesiace. Karty zablokowane są za swoje czeka tankowania. A o podwykonawców to nie wypowiadam się ha. Odradzam pracy w tej firmie. Chyba ze charytatywnie.pa
1
Ja 2017-04-29 16:57:10
Na wypłaty to nie ma ale kurwa dupe wozić najnowszą BMW to jest za co. Tak właśnie prezes siuta traktuje ludzi którze jebią na jego pierdolony dobrobyt. Zero szacunku do swoich pracowników którzy ciągną cały ten burdel. Ludzie jebią po 40 godzin bez przerwy a i tak prezes dzwoni że kurwa MAŁO zrobione. Każdy kto ma chociaż troche rozumu nie pójdzie pracowac w tym burdelu.
5
Ona 2017-05-03 11:52:36
Ha ha ha chyba ja wypłaty niedostal. Tylko narzekacie. Nudne jest to i tak robicie u tego kreta. Ja chciałem przypomnieć bmw to lizing. Pierwsze czeba narobić na lizing paliwo i całe kierownictwo darmozjaduw w biurze.
A powino być na odwrót być na. 1 pracowni bo robi nawszystko. Ale Grzesiu to zaczyna rozumieć ale Grzesiu trochę zapuzno. Coś ci ludzie uciekają. Narazie
4
Nikt i 2017-05-07 19:49:37
Witam wszystkich i pana Grzegorza suitę tez.czytam tak teraz tych zadowolonych Grzesiu twoich pracowników co piszą i niewiezę w to. Ty wypłaty ludzie niedajesz w terminie. Przypomnę ci coś 4lata temu chciałem zaliczkę a ty mi powiedziałeś to ile umie robisz ze odłożone niemasz .ty masz firmę 8 lat i ty na wypłaty niemasz obłożony grzesiu. To samo pytanie ci zadam. Grzechu czy robienia ludzi w bambuko się skonczyl.zycze powodzenia. A wy pracownicy tyle nienarzekajcie tylko robotę zmieńcie. Tak jak ja to zrobiłem. Pracuje w Austrii połowę mniej się osobie ale pracodawca mnie szanuje a nie traktuje jak spaliny w bmw ha ha.
4
Brygadzista 2017-05-10 17:26:56
Powoli sie mu skonczy tylko wyjda jego brudy jaka fuszerke sie odstawia na mostach. Wszystko byle bylo. Klejem do plytek naprawy robic hehe kto to widzial. Ale zdjecia sa i beda w GUNB.
A ze ludzi traktuje jak taktuje to coz zwolnic sie bo pracy wszedzie duzo i wyplata lepsza. Zreszta zone tez pewno tak szanowal jak ludzi to i jej juz nie ma hehe
4
:) 2017-05-11 15:56:54
Jaki brygadzista tak praca wykonana, a żon to niech pilnuje każdy swojej... Hehe
4
ijaija 2017-05-13 00:56:16
Co Cię obchodzi prywatne życie Grzegorza?? Chyba nie po to jest ta strona?? Ludzie ogarnijcie się!!! Wylewacie wiadra pomyj na człowieka który daje Wam pracę!! Chcecie szacunku?? A w zamian co dajecie?? Kradniecie na budowach wszystko c osię tyllo da ( wiem bo pracuje 4rok) , nie szanujecie sprzętu, tłuczecie samochody- to kosztuje.może i z wypłatami ostatnio zawala ale mimo wszystko ani ja ani żona z dziećmi nie przymieramy głodem :-/ Narzekam- nie pasuje mi- to się zwalniam a nie chodzę i gadam i gadam :-/ To też jest człowiek i czytając takie fakty o sobie też nie jest mu przyjemnie. Więcej kultury ludzie- nie pokazujcie tego że jesteście ze wsi, bo wieś z was tu wychodzi strasznie.
Nie pozdrawiam!!
5
Ktos 2017-05-13 22:03:07
Ha ha ha.obronca się znalazł.jak by był fer do ludzi to by niemal takiego zdania.niech czyta i niech wie co myślą oni.o zwełnianiu to ty nic niemow glosno. Bo już ma problem a będzie miał większy.kolega ma rację w 1.zony czyjeś zostawmy spokoju.fakt maszyny narzędzia auta my tuszem ale my NATO robimy nie siuta!!!!!!!!!!!!!!
5
Stary wyjadacz 2017-05-26 12:46:25
Syf kila i mogila to wszystko
Nieznajomy 2017-05-26 20:07:39
To co się tam wyprawia to jest masakra.
Robisz po 20 godzin. Zamiast dawać pracowników na budowy gdzie mają najbliżej do domu to wypierdalaja na drugi koniec Polski. Nie wypłacaja a jak wypłacaja to z 3 lub 4-miesiecznym spóźnieniem...
NIE POLECAM!
3
Zostaw swoją opinię o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta - Wawrzka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta