Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

Wawrzka

Opinie o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

mis 2015-05-22 07:12:27
Gupoty gadasz zostales zwolniony i dlatego tak piszesz za picie. Ja pracuje juz5lat i nie narzekam jak ty
3
nina 2015-06-04 17:40:37
moj maz pracuje 6 lat i zawsze dostaje pieniadze co do zlotowki,czasem z opoznieniem 2 tygodniowym alew to najdluzej.nie narzeka ani moj maz ani ja jako zona,ja polecam tego bpracodawce
2
ort. 2015-06-22 15:00:28
Chryste, dziwi ze panu powyzej nic nie pasuje skoro w zyciu nie osiagnal nawet czwótki z dyktanda w podstawowce. Ciesz sie ze gdziekolwiek przyjmuja z taka polszczyzna.
2
gość 2015-06-22 18:29:55
Tak jasne gm super sprawa- idźcie i spróbujcie miodów tam. Praca 3 miesiące potem siedzisz w domubo to tak duża firma że nie liczysz się jako osoba. Zelbet spoko nawet.
4
G.S. 2015-07-11 00:24:02
Carawelce potrzebny jest ,,mechanik''Z flo pewnie wie ,że o niego chodzi i jeszcze jedno będzie mu olej potrzebny żeby mu tryby lepiej wchodziły pozdrawiam..
1
hans 2015-07-21 22:38:12
nie wiecie jak teraz w jędrzejowie płacą
2
Hwds 2015-11-18 12:10:22
Firma bardzo w porządku, pracodawca bardzo życzliwy mąż był zadowolony a ja w szczególności, pozdrawiam właściciela
kolo 2016-01-05 00:43:04
Ale tu sa opinie ha ha pewnie sama kaclowa i binczarowa. Tam pracuje ha haha.pracowalem 3 w tej firmie. Ale tu co ja czytam to co z ta firma sie stalo!!!!!!!!!!!!!
1
gość 2016-01-09 10:39:34
Jak wam tak wszystkim źle to po co tam robicie??
Nie pasuje mi to się zwalniam, a nie pracuje ale narzekam jaki On to nie jest zły i chamski. bezsensu. Idźcie pracować do tych kulturalnych i dajcie żyć innym.
Nikt tam was nie trzyma na siłę
5
maly 2016-01-20 23:12:23
ha ha ha ale opinie. kogo tu sluchac. koledzy szczeze powiecie oplaci sie tam do pracy isc
2
pawelek 2016-01-22 20:50:12
ale wam zle widze.to poco tam robicie nieroby.do roboty sie wziasc. a nie wypisywac te brednie.bo widze ze zaduzo macie czasu zeby pisac te brednie!!!!!!
2
grzesiu 2016-01-27 21:25:53
Ale ktos pojechal ladnie ha ha
doda 2016-05-14 18:59:00
koledzy nie wiecie kto zalatwia z zelbetu robote zagranica. podobno placa po 12 euro za godzine
3
M 2016-10-26 15:02:15
Cosik musi byc w tym troszki prawdy ze nawet usuwaja komentarze.
1
P.S 2016-10-26 16:48:57
Hahaha cos w tym jest
1
Jan 2016-10-28 20:37:04
Prze goście wszystko potrafią usunąć..
Uwaga uwaga!! ludzie może i nie najgorsze zarobki w zelbecie ale jeśli chcesz przeżyć cos niesamowitego zatrudnij sie od zaraz. Rozpijesz się ze hoho spróbujesz czegos w nos poznasz życie nocne pelne kobiet pojedziesz tu i tam spróbujesz to i to a i tak twoja druga polowka o tym się nie dowie bo wszyscy trzymaja wszystko w tajemnicy trochę maszyn ale to nic zelbet dobrze placi za pracę. Nie czekaj takie atrakcje nigdzie cie nie spotkają. Powodzenia
3
danio 2016-11-23 20:25:40
firma zelbet . czeka sie 2miesiace na pensie. ubran niedaja. i same psyvholr tam robia . niepolecam tam robic
Stary 2016-12-01 23:45:37
A gdzie sie Lis podzial zlodziej jak go w koncu siuta zwolnil. Szkoda ze grzes sie tak pozno na nim poznal bo tracil dobrych ludzi przez niego i mu podobnych. I nadal firma oszukuje nie wyplaca na czas a jak cos yo nawet wcale tylko nara powiedza co
2
Zostaw swoją opinię o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta - Wawrzka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta