Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

Wawrzka

Opinie o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

hans 2015-07-21 22:38:12
nie wiecie jak teraz w jędrzejowie płacą
2
Hwds 2015-11-18 12:10:22
Firma bardzo w porządku, pracodawca bardzo życzliwy mąż był zadowolony a ja w szczególności, pozdrawiam właściciela
kolo 2016-01-05 00:43:04
Ale tu sa opinie ha ha pewnie sama kaclowa i binczarowa. Tam pracuje ha haha.pracowalem 3 w tej firmie. Ale tu co ja czytam to co z ta firma sie stalo!!!!!!!!!!!!!
2
gość 2016-01-09 10:39:34
Jak wam tak wszystkim źle to po co tam robicie??
Nie pasuje mi to się zwalniam, a nie pracuje ale narzekam jaki On to nie jest zły i chamski. bezsensu. Idźcie pracować do tych kulturalnych i dajcie żyć innym.
Nikt tam was nie trzyma na siłę
6
maly 2016-01-20 23:12:23
ha ha ha ale opinie. kogo tu sluchac. koledzy szczeze powiecie oplaci sie tam do pracy isc
4
pawelek 2016-01-22 20:50:12
ale wam zle widze.to poco tam robicie nieroby.do roboty sie wziasc. a nie wypisywac te brednie.bo widze ze zaduzo macie czasu zeby pisac te brednie!!!!!!
2
grzesiu 2016-01-27 21:25:53
Ale ktos pojechal ladnie ha ha
doda 2016-05-14 18:59:00
koledzy nie wiecie kto zalatwia z zelbetu robote zagranica. podobno placa po 12 euro za godzine
5
M 2016-10-26 15:02:15
Cosik musi byc w tym troszki prawdy ze nawet usuwaja komentarze.
2
P.S 2016-10-26 16:48:57
Hahaha cos w tym jest
1
Jan 2016-10-28 20:37:04
Prze goście wszystko potrafią usunąć..
Uwaga uwaga!! ludzie może i nie najgorsze zarobki w zelbecie ale jeśli chcesz przeżyć cos niesamowitego zatrudnij sie od zaraz. Rozpijesz się ze hoho spróbujesz czegos w nos poznasz życie nocne pelne kobiet pojedziesz tu i tam spróbujesz to i to a i tak twoja druga polowka o tym się nie dowie bo wszyscy trzymaja wszystko w tajemnicy trochę maszyn ale to nic zelbet dobrze placi za pracę. Nie czekaj takie atrakcje nigdzie cie nie spotkają. Powodzenia
6
danio 2016-11-23 20:25:40
firma zelbet . czeka sie 2miesiace na pensie. ubran niedaja. i same psyvholr tam robia . niepolecam tam robic
1
Stary 2016-12-01 23:45:37
A gdzie sie Lis podzial zlodziej jak go w koncu siuta zwolnil. Szkoda ze grzes sie tak pozno na nim poznal bo tracil dobrych ludzi przez niego i mu podobnych. I nadal firma oszukuje nie wyplaca na czas a jak cos yo nawet wcale tylko nara powiedza co
2
juzek 2016-12-23 01:43:18
firma smieszna. ktura poruwnuja do jakiegos teatru.ludzie tam narzekaja i dalej robia ladny teatr. luzek podobno prezes siuta.to jest dopiero klaun i marjonetka braciszka. ale kiedys juziu morde ci obija cwaniaczku nawet grzesiu ci nie pomoze . ten usmieszek ci zejdzie z geby cioto.
7
średni 2016-12-23 09:15:38
Praca ciężka, dużo godzin pracy przeważnie w delegacji. Duże budowy, niebezpieczne warunki pracy, spore oczekiwania. Należy odpowiednio dogadywać stawkę, aby być zadowolonym inaczej tydzień pracy i do widzenia. Bardzo duża rotacja pracowników zwłaszcza młodych oderwanych od spódnicy mamy wytrwali się utrzymują. Fachowcy są doceniani, ale oni znajdą obecnie wszędzie robotę, bo firma na pewno nie sprosta wygórowanym wymaganiom socjalnym. Można zdobyć bardzo dużo doświadczenia, ludzie mają czym robić. Marka znana na rynku, wiec roboty nie brakuje. Kasa- jak sobie zadbasz tak masz.
3
pawel 2016-12-23 15:10:57
slyszalem ze zaliczkowo wam placa ha ha. kiedy wy sie nauczycie uciekajcie z tej roboty tyle idnej roboty jest. i placa do 15 kazdego miesiaca.smiechu warte. macie ca cieszka prace zaplate
1
daniel 2016-12-31 20:44:49
ha hq. ludzie na swieta poeniedzy niemaja zelbet siuta .grzesiu niedlugo sam z braciszkiem bedziesz robil tylk. slarbuwka szypko wam kolo dupy zrobi juz sie postaram oto
7
daniel 2017-01-01 18:07:28
czesc wszystkim. poco wypisukecie to . przeciesz grzeciu i tak kasuje te nie korzystne opinie dla siebie.ma sie pieniadze ma sie wladze.
5
pawel 2017-01-05 18:59:54
ha ha. co gadasz ze to pan grzesiu z kasa.moze i tak.ale poczekaj czy wielki pan siuta bedzie taki zadowolony na wiosne. a szykuja sie duze zwolnienia.ha ha ludzie maja dos jego i jego kretactw
6
marek 2017-01-09 17:21:10
nie wiecie jak siuta placi teraz koledzy
Lis 2017-01-13 22:57:14
Znajac zycie to nie placi albo placi zaliczki hehe powodzenia
Ja 2017-01-29 21:58:25
Jedna dziadownia Na wypłaty niema ludzi niema. I roboty 2 tyle tyrana jak niewolniki. I robienie o 18godzin w prący
2
Daniel 2017-02-13 21:10:00
Wy tylko narzekanie. siuta płaci. Ze się spóźnił 2tygodnie i już tragedia. A ty lis zajmie się robota a nie dogadujemy pajacu.
Wielki łeb 2017-02-23 10:20:49
Z tego co widze to niedlugo firma sie zawinie kasa dla ludzi jak w totolotku jak masz szczescie to dostaniesz, o podwyknawcach to. Jaśnie Pan już dawno zapomnial niech sie ciesza ze maja robote i moga sponsorowac Jego biznes
3
Lis 2017-04-14 10:38:17
Ona już zawinieta jest wielki lep.na wypłaty nie ma.czeka się 3miesiace. Karty zablokowane są za swoje czeka tankowania. A o podwykonawców to nie wypowiadam się ha. Odradzam pracy w tej firmie. Chyba ze charytatywnie.pa
Zostaw swoją opinię o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta - Wawrzka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta