Ins-Drog Firma Handlowo-Usługowa Katarzyna Lach

Szczecinek

Opinie o Ins-Drog Firma Handlowo-Usługowa Katarzyna Lach

fizol 2013-10-06 20:14:56
racowalem w firmie ins-drog przy budowie gazoportu w Swinoujsciu
w pierwszej polowie 2013 roku byly roblemy z terminowoscia wyplat ale pozniej sie poprawilo. Jeden Mankament wszyscy no prawie wszyscy pracuja na czarno. No coz godza sie na to w zasadzie polecam
Szef OK reszta pracownikow rowniez
2
fizol 2 2013-11-13 19:07:48
ja rowniez pracuje w tej firmie i zgadzam sie z moim przedmowca
POLECAM
1
pracownik 2014-07-29 10:49:04
Teraz to jest dopiero dno. Brak umowy o prace jestes chory to traktuja cię jak pijanego i zabierają ci dniówkę plus 300 zlotych.
( usunięte przez administratora )
fizol 3 2014-07-29 11:27:18
Ja nie zgadzam sie z negatywna opinia Pracownika wystarczy nie pic pracować, wykonywać polecenia i jest ok.

Natomiast prawa pracownika leżą na całej linii: brak umów. O prace brak pelnej diety, środków czystości. Tu jest problem.
Natomiast faktem jest, że szef traktuje podle ludzi ze skłonnościami do alkoholu
*************** 2014-08-15 15:11:48
pierwszy raz w tym roku (chyba) wyplata byla w terminie
**********( 2014-10-01 08:28:34
We wresniu byl maleńki kilkudniowy poślizg.
Można powiedziec wyplata byla w terminie.
Zobaczymy jak będzie w październiku.
Jeszcze jedna uwaga- wystarczy popijać zchodzic z budowy ze względu na alkohol
1
polecam 2014-10-11 12:26:30
Jest super kierownictwo z szefem grają w piłkarzyki i nic ich nie interesuje
Przegrane kolejne fragmety roboty nieważne grunt aby gra szla
1
pracownik 2015-03-26 08:09:32
Zero szacunku dla pracowników.Atmosfera okropna gdy chcesz odejść szef obuerze cie z wszystkiego. To co się tutaj dzieje to prokurator.Dwuch młodych pracowników przeniosło się do innej firmy, do dzisiaj nie dostali zaległych pieniędzy za grudzień styczeń i luty.Mowa o kimś kto pracowal do 10 marca.Wchodzisz do biura słyszysz od szefa WYPAD na tyle go stać. NIE POLECAM
1
pracownik 2015-06-30 20:32:44
Uwaga uwaga dzisiaj jest 30 czerwiec a właściwie 10 czerwiec gdyż dzisiaj dostalismy wypłaty. Niepolecam. Za kasą trzeba czekać w nieskończoność. Hamstwo
2
Mariusz Lach 2015-07-18 14:39:14
Jak tam Lach Mariusz płaci czy nie
1
robol 2015-08-27 16:25:06
Kto pyta
aaa 2015-09-19 21:42:14
7 dni opóźnienia jak zwykle pyskowki
1
Ukraina 2015-10-10 12:25:30
To jest człowiek?
1
mariusz 2015-10-29 23:17:46
norma ...... szkoda słów bez komentarza .... ! nie polecam
1
Zostaw swoją opinię o Ins-Drog Firma Handlowo-Usługowa Katarzyna Lach - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ins-Drog Firma Handlowo-Usługowa Katarzyna Lach