Drogi i Mosty Jan Kaczmarczyk

Kacice

Opinie o Drogi i Mosty Jan Kaczmarczyk

anonim 2011-02-11 12:33:22
praca sezonowa można zarobić polecam
3
rubin 2 2011-02-15 22:42:35
wspaniały szef kadra super polecam
2
grześ 2012-07-16 17:09:20
lepszego socjalu nie miałem paczki i kasa 2x w roku pozdrawiam G
4
walec 2013-11-24 06:47:21
dobry był roczek szło zarobić
1
układacz 2014-02-02 18:03:41
idzie coraz lepiej w firmie nowe inwestycje to się pewnie czuję
2
c.g 2014-02-04 19:09:10
Co wy piszecie, pracuje tam z 5 lat bo nie mam tu w Pultusku innych perspektyw, najwięksi zlodzieje jacy tylko mogą być, latem wyzyskują czlowieka na maxa 360 godz tu jest normą miesięcznie a w zimę zmuszają żeby iść na zwolnienie lub kuronia i nie płacą nawet kilka miesięcy dopóki jest zima, w ciągu jednego roku są w stanie z każdego zrobić dziada i do tego dążą, syn szefa Marcin ma zespól downa, wszystkich by tylko zwalnial i pouczał a sam taki barani leb nie zna się na niczym, studiował 10lat. Taki głupi i dobrze że tatuś wkoncu kupił mu te studia bo idiota by do końca życia się uczył, ludzie ostrzegam omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
6
grześ 2014-11-22 20:39:13
niezły i udany rok
3
jacek 2015-03-20 14:29:10
polecam - firma godna polecenia, rozwija się wciąż, w tym roku rusza produkcja prefabrykatów betonowych (drogowych i nie tylko)w Nasielsku
6
układacz 2016-01-01 16:11:21
Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku aby tak dalej dobrze było jak jest
2
tulipan 2016-04-01 22:54:46
no to kolego dowaliłeś równo i solidnie i tak naprawdę to jedyna prawdziwa opinia na tym forum- niezłe hahaha-reszta to samodzielne wpisy "kontrolowane".
gumiś 2016-06-26 13:58:23
Jako klient nie jestem zbyt zadowolony - niech ktoś przy zakupie poprosi o certyfikat oczywiście przed wylaniem betonu na budowie. Jak ktoś wie o co chodzi to z certyfikatu można m. in. dowiedzieć się ile waży 1 metr sześcienny betonu. Pani nie chciała mi go wydać dzień przed datą zamówienia betonu, kierowca również go nie przywiózł jak przyjechał z betonem. Pani stwierdziła że może go wydać na drugi dzień. Więc jeśli bym chciał sprawdzić czy w gruszce jest tyle betonu za ile zapłaciłem to nie ma takiej szansy. Więc tyle w temacie zamawiania betonu.
Zostaw swoją opinię o Drogi i Mosty Jan Kaczmarczyk - Kacice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogi i Mosty Jan Kaczmarczyk