Pekrapol Spółka z o.o.

Świecie

Opinie o Pekrapol Spółka z o.o.

xxx 2013-12-12 12:57:48
nie polecam w żadnym wypadku!
Jak najdalej od tego zakładu!!
6
?? 2014-06-24 13:54:06
Witam! Pracowałam w tym zakładzie ponad pół roku. No i mam podzieloną opinię, gdyż plusem było że za wszystkie przepracowane nadgodziny było zapłacone(osobno do ręki)ale było zawsze. Pracownicy na święta otrzymywali paczki (dla dzieci ze słodyczami, kiełbasy, mięso itp.)- część pracowników narzekała że z roku na rok są mniejsze paczki dawane(jak dla mnie to i tak dobrze bo teraz coraz mniej zakładów coś daje pracownikom, nie ma więc co narzekać). Jeśli chodzi o minusy to za umową o pracę można naprawdę się zaczekać. (usunięte przez administratora). A jak już się "zdobyło" swój rozmiar to trzeba było do domu brać i samemu prać, gdyż jak oddało się do pralni to niestety od nowa trzeba było "zdobywać" ubranie.
2
eks pracownik 2015-04-12 09:31:43
Witam nie polecam Nurtpol, Brico to przy ty, pikuś, praca na akord osoba po pierwszym dniu ma robić tak szybko jak z 2 letnim doświadczeniem, jeżeli nie wyrobisz normy to ci zabierają od wypłaty, chcesz się załatwić to z zegarkiem cię wyliczają MASAKRA.
sprite 2015-10-15 09:58:29
witam...pracuje w tym zakładzie pare lat i tak jak jest teraz nie było dawno...zakład nie powiem czysty ,zadbany ale zarobki to masakra- najnizsza krajowa - jak są nadgodziny to połowa jest do reki ,reszta na konto gdzie zabiera się przy tym 30%...dodam również ze pracowników nie traktuje się po ludzku.zdarza się ze pracownicy są wyzywani od najgorszych nie tylko przez tych z biura ale także przez ich dzieci które czuja się panami ...urlopy trzeba odrabiać o chorobowym to zapomiec ...dużo by pisać - ogólnie nie polecam tego zakładu ...
szarak 2016-01-18 19:06:02
Ja nie narzekałem nigdy na tą firme.Dobrze tam jest
2
jaro 2016-03-11 18:28:11
hej..... co tam sie wyprawia to przechodzi ludzkie pojecie... przy umowie podpisuje sie zaraz wypowiedzenie z pracy z powodu choroby ,,tak zrobiono z jedna z pracownic która przyniosła zwolnienie lekarskie od ginekologa bo zaszła w ciaze ,mało tego zwlnienie to napisali z data wstecz bo było im to na reke...bo nie chciała na chorobowym pracowac ja wiekszosc która choruje,,,, pani BOZENA L ...rzadzi sie i wyprawia niestworzone rzeczy z pracownikami zastraszajac ich pod kazdym wzgledem... to nie ludzkie jak sie pracuje w sulnowie w pekrapolu ,pod jaka presja...chcesz urlop - musisz go odrobic,,,za kazdy tydzien chorobowego zabiera sie premie na miesiac ,wiem bo sama chorowałam miesiac co za tym idzie 4 m-ce bez premii.. ukraincy maja wiecej praw niz my którzy pracuja po pare lat,,,oni dostaja mieszkania ,dotacje i wieksze stawki a my za najnizsza krajową i to nie zawsze taka jest bo odciaga nam sie za nie wyrobione normy.... mzoe ktos sie wkoncu tym zaintereuje co tam sie wyprawia,,, polski obóz pracy
6
Kari 2016-03-15 09:48:19
Jak czytam te opinie to zastanawiam sie czy mowa o tej samej firmie. Pracuje tam pare ładnych lat i nie narzekam :) . Te brednie to chyba ściemniacze i kombinatorzy piszą , którzy uznają zasadę " zarobić a sie nie narobić " . Jesli chodzi o umowę to znam takich co chcą pracować i dostali ją po miesiącu bo szybko normę robili a znam takich którzy robią bo muszą a im sie nie chce i umowy nie maja . A jesli chodzi o zarobki to tez nie można narzekać - zawsze na czas , górki nawet szybciej a te 30% to każdy głupi wie ze to podatek i ZUS wiec po co bzdury piszą . Ja osobiście szefowi nie dziwie sie ze Ukrainców zatrudnia skoro ludzi znaleźć nie idzie - bo od razu złote góry chcą i z tego co słyszałam maja takie same stawki co my . Ale niezadowoleni wiedza przecież wszystko najlepiej :)!!! Jeszcze w sprawie premii to zasady od lat są znane - jest premia za niechorowanie plus za wyrobienie normy. Uważam ze to uczciwe bo czemu ma dostać premie pani która nie pracowała w danym miesiącu - ja nie mam ochoty robić na takie osoby! Pozdrawiam
2
Kari 2016-03-16 12:11:18
Zapomniałam wczoraj dodać że zabawni ludzie w Pekrapolu pracuja- bo dzisiaj zamiast sie praca zajac to robia dochodzenie kto wczoraj nie byl w pracy i ta opinie dodał -dla zainteresowanych- Pudło. Proponuje isc do szefa i sprawdzic na monitoringu kto dzis o tej godzinie do kibla poszedl;)
Jeszcze raz dodam ze w tej firmie to sie super pracuje- kabaret za darmo I jeszcze na żywo!
Pozdro
3
obserwator 2016-03-16 16:28:02
a ja myślę że ludzie w tej firmie nie umieją liczyć przy takich normach takie małe pieniążki zarabiać !!!!! śmiech na sali
7
maja 2016-10-07 14:12:20
Powiedzie szczerze czy jest sens dojezdzac do pracy do tej firmy 35 km ?
Dadzą więcej niż najniższą krajową ?
A i powiedzcie czy wrażliwy zołądek odpada?
Zostaw swoją opinię o Pekrapol Spółka z o.o. - Świecie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pekrapol Spółka z o.o.