Edmir-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Chorzów

Opinie o Edmir-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe

Katarzyna 2013-02-23 00:03:10
Witam .Ponieważ nikt jeszcze nie dodał opinii o tej firmie -ja będę pierwsza.
Duża rotacja spowodowana ogólnie panująca atmosferą ...
Reszta jest milczeniem ....
1
Były Pracownik 2013-03-05 17:37:16
Niestety nie jest Pani pierwsza , była kiedyś opinia -negatywna - w 100% odzwierciedlała sytuację w firmie. Popieram Pani zdanie o tej firmie
2
Katarzyna 2013-03-08 21:35:07
Też jestem -byłym pracownikiem ...jednym z bardzo wielu byłych.
Najgorsze jest to ,że powodem zwolnienia są w przeważającej części błahe sprawy i ....ktoś...
Wierzę gorąco ,że na czyimś nieszczęściu swojego szczęścia nikt nie zbudował.
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)
Pozdrawiam .
Sebastian 2013-04-05 14:53:36
[usunięte przez moderatora] Szkoda słów na tą firmę,
Mariusz 2014-12-12 12:51:15
Witam. Czy sytuacja w firmie uległa zmianie? Jak wygląda rotacja i atmosfera w tej chwili?
kasia 2014-12-12 19:03:21
Sytuacja w firmie jest dalej taka sama co chwile ktoś nowy taki zakład powinien ktoś zamknąć wczoraj znów jakiś chłopak od nas odszedł
Kamil 2014-12-12 19:09:58
Brak przerw w pracy, brak szacunku dla pracownika. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Ciągle nowi pracownicy.
2
Mariusz 2014-12-12 21:26:21
Dzięki, chciałem tam aplikować ale teraz mam wątpliwości - po co zaczynać gdzieś, skąd za chwilę (ze względu na atmosferę) można odejść i wrócić do punktu wyjścia. Z tego co piszecie, źle się tam dzieje tylko w przypadku pracowników fizycznych... ale może z całą firmą jest coś nie tak...
Monika 2014-12-13 10:17:19
A jak wygląda sytuacja na stanowiskach biurowych - też taki mobbing i idąca za tym rotacja?
acid 2015-04-02 15:18:25
Byłem na rozmowie proponowali tydzień próbny za darmo tzw zwracają bilet lub koszty dojazdu i w sumie tyle wystarczy by wyciągnąć wnioski. Dodam jeszcze ze na rozmowie kwalifikacyjnej wulgaryzmy z ust właścicieli to była w sumie normalka
beata 2015-04-03 08:50:43
To chyba pomyliłeś firmy bo rozmowy kwalifikacyjne przeprowadza pracownik z działu kadr a nie Właściciel. Z tego co wiem to ostatnio nie było żadnej rekrutacji. Nigdy nikomu nie udzieliłam informacji typu "tydzień próbny za darmo"! jak również w trakcie rozmowy nie padł żaden wulgaryzm!.
Z tego co napisałeś wnioskuję, że nie masz pojęcia jak wyglądają Właściciele firmy więc proszę o nie wypisywanie głupot.
2
Adik 2015-09-19 21:16:03
Super firma polecam
1
Adik 2015-09-19 21:19:17
Fajna firma super pracownicy zgrani pracuje tam wiec wiem co pisze każda opinia w/w jest kłamstwem (polecam)
4
Zostaw swoją opinię o Edmir-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edmir-Pol Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe