Lindt & Sprüngli Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Lindt & Sprüngli Poland Sp. z o.o.

Roberto 2015-09-06 09:15:29
Coraz więcej managerów goniących za karierą i zwalających niepowodzenia na podwładnych
9
Ekspert 2016-01-16 16:25:09
Totalne odpuszczenie tradycji...a w kanale nowoczesnym PH nie potrzebni
2
Życzliwy 2016-03-24 13:39:13
Nie polecam,odradzam,szukajcie gdzie indziej. Kiedyś wato było, aktualnie radzę zastanowić się 100 razy zanim podejmiecie tam pracę. Warto zadzwonić i popytać wśród aktualnych lub byłych pracowników.
nowy 2016-03-29 18:03:54
jutro mam rozmowe na ph lubelskie,napiszcie co i jak teraz w tej firmie.
Nowy 2016-03-29 23:17:29
A kasa jaka?
Byly 2016-04-09 11:55:51
pracowalem do 2012, atmosfera w porzo, managerowie OK, moze teraz sie skiepscilo, nie wiem
bbb 2016-04-20 14:17:37
Moze ktos opisze drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej na PH?
Byly prac 2016-04-23 23:32:33
Pracowalem dla lindt. Zgadza sie to co piszesz, ale moze to jest metoda na sukces rynkowy :-)
2
Życzliwy 2016-04-29 17:25:23
A do nowego nic nie dociera. Ja odradzam drugi etap. Szukaj gdzie indziej bo będziesz pózniej żałował że nie posłuchałeś.
Do Zyczliwego 2016-05-11 11:05:24
Już sam Nick: Życzliwy przywodzi na myśl stare podejście do tak zwanej życzliwości. Życzliwy informator, a można wyczuć złośliwość w komentarzu. Rzeczywiście może warto zadzwonić i popytać wśród aktualnych pracowników. Nie taki diabeł straszny jak go Życzliwy odmalował.
Do Zyczliwego 2016-05-14 15:27:15
Pozdrawiam Cię Jacku :-)
Życzliwy 2016-05-16 22:48:44
Szkoda że nikt nie wyciąga wniosków z nastrojów jakie panują w firmie od dłuższego już czasu. Świadczy to tylko o braku kompetencji działu HR .Proszę zauważyć że nie wchodzę w szczegóły a mógłbym i wtedy jestem ciekawy jaka byłaby odpowiedź?
A ile wartościowych pracowników odeszło z firmy w ostatnim czasie? Przypadek???
Ile osób aktualnie szuka pracy? Czy osoba która odpowiada na moje opinie jest świadoma tego co dzieje się w firmie?
Życzliwy jest po prostu życzliwy i nie widzę żadnej złośliwości w poprzednim komentarzu.
Taka jest niestety rzeczywistość.
Gdyby było dobrze to napisałbym że polecam pracę w tej firmie, ale tak nie jest.
1
Życzliwy 2016-05-16 23:08:28
Jacek , ja też pozdrawiam przy okazji. Nie wiem czy kiedykolwiek tu zaglądałeś, ale jak zajrzysz to będziesz miał pozdrowienia już od dwóch osób :-)
Obecny 2016-05-17 15:35:47
tak to zawsze jest, że ryba psuje się od głowy :-) a wiemy wszyscy, kto zarządza regionami i handlowcami i jak tam się znalazł
Ex 2016-05-31 19:50:26
Oo a kto teraz zarządza? Pamiętam Kraw*zuka i lułisa, i że dobrowąski miał przymiarki do biura...
Ex 2016-05-31 19:51:59
Jacek...hmm...W.?;))
2
Długoletni 2016-06-04 07:03:53
Atmosfera dramat, ale kasa dobra. Na rynku ciężko i trudno o coś lepszego finansowo.
Karierowicze są wszędzie, naszego posuną w przeciągu kilku miesięcy (brak kompetencji wyłazi na każdym kroku)
1
Qwerty 2016-06-07 22:51:16
O jakim dziale HR piszesz?
Dziewczyna, która zaczynała jako recepcjonistka :-)
Prywatnie jest super, ale kompetencje, nie potakiwanie każemu słowu/zdaniu szefostwa...
Życzliwy 2016-06-08 16:14:33
Super to może była kiedyś. Teraz to jest inna osoba, niestety. Jak cała ta firma, kedyś było super a teraz sam wiesz jak jest. Więc po raz kolejny odradzam pracę w tej firmie. A ktoś wcześniej pisał że jest tak fajnie, że nie taki diabeł straszny itd. A kolejni ludzie odchodzą z tej "wspaniałej" firmy.
Ciekawe dlaczego? Pewnie jest tak świetnie, że już mają tego dosyć i odchodzą.
2
Mickey 2016-06-16 20:09:05
Przychodzi po prostu nowe. Zbyt dlugi staz to duzy koszt dla pracodawcy
Na najwyzszych stanowiskach przeciez pracuja ludzie od kilkunastu lat.
Wezmy nasz duet dwoch Dyrektorek :-)
Nie zazdroszczę tej chwili, kiedy będą musialy zaistniec na rynku pracy, szczególnie jedna z nich...
Co by nie mówić i pisać, to oderwanie od rzeczywistosci sklepowej koszmarne
Kandydant 2016-07-19 20:44:03
Jak wygląda 2 etap rekrutacji ? Chciałbym się do niego przygotować. Jeżeli ktoś mógłby podzielić się jakimiś informacjami będę wdzięczny
Były 2016-07-21 16:16:40
Nie idź na drugi etap. Szukaj pracy w innej firmie, wiem co mówię. Czytałeś opinie powyżej? To jest prawda, a nie zmyślone historie.
2
Robson 2016-07-25 19:18:31
Witam
Mnie zaprosili na rozmowe, pojde, zobacze co i jak...
2
Flota 2016-08-01 17:20:04
Jakimi autami jeżdża PH ? slyszałem o Yaris i Fabii, ktoś wie jaki rok jaki silnik ?
1
Były 2016-08-19 15:40:36
widać że mało wiesz o tej firmie. Yaris-y to były bardzo dawno temu. Teraz są Skody. Ale zadaj sobie jedno podstawowe pytanie. Co jest dla Ciebie ważne w pracy ? Bo jeżeli szukasz spokojnej pracy, to nie w tym miejscu. Jeśli jesteś mocny psychicznie, uwielbiasz bardzo ciężko pracować, myśleć o pracy po pracy, zarabiać średnio, to jest to super miejsce dla Ciebie. Powodzenia. Tak na marginesie, w przeciagu ostatniego 1,5 roku odeszło z fimy bardzo wiele osób. Jak myślisz, dlaczego??
4
Zostaw swoją opinię o Lindt & Sprüngli Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lindt & Sprüngli Poland Sp. z o.o.