Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz

Chwaszczyno

Opinie o Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz

stary pracownik12 2015-08-29 10:23:03
Witam pracowalem 3 lata w triadzie biuro masakra w szczegolnosci najwieksza plotkara aska powinna miec ksywe paragon szef darek nieliczy wogole sie z ludzmi niby placi zawsze 10 ale to sciema nigdy go niema albo ucieka przez kotlownie w triadzie sa ruwni i ruwniejsi mozesz zasuwac po 20 godz na slabym rejonie dostaniesz 2500 w sezonie oczywiscie pupilki darka co w sezonie jada wokul komina i wracaja max o 14 w sezonie maja po6000 kola nastepny to tomek pseudo wspolnik on niewie ze zyje maja taki syf na magazynie mieszanki robia ze starych po terminie wazyw i pakuja jako swiezynka ogolnie nie polecam firma dno krzak.Kto tam pracowal to wie
2
PH-owiec 2015-08-29 22:35:58
Gdzie jest lepiej w tej branży?
1
PH-owiec 2015-09-02 22:39:46
Pajace
2
PH-owiec 2015-09-02 22:41:44
Ktoś tu pisał, że po sezonie koniec Triady ?
3
PH-owiec 2015-09-12 21:04:50
Wy pseudo pracownicy, jeśli pracowaliście w Triadzie tak samo jaka jest Wasza ortografia to się nie dziwie, że Darek Was wy...
2
$$ 2015-09-14 16:53:37
Wbrew temu co piszesz nadal pracujesz w tej firmie (większość negatywnych komentarzy to ta sama osoba). Szkoda, że brak ci odwagi, aby powiedzieć to prosto w twarz osobom, których tak "uczciwie" obsmarowujesz. ZWOLNIJ SIĘ. I tak nikt po tobie nie będzie płakał. Ale pewnie wrócisz na kleczkach, tak jak większość byłych/obecnych pracowników. A Darek Ciebie przyjmie, bo taki już z niego okropny człowiek. A moja osobista prośba; WRÓĆ DO SZKOŁY. Bo tam Twoje miejsce, a nie wśród ciężko i uczciwie pracujących ludzi.
4
ale jaja...!!!! 2015-10-08 10:00:18
Triada sprzedaje się do Hortexu!!!!! na koniec roku 2015. Słyszałem od dobrze poinformowanego pracownika Hortexu. Ale jaja, będzie wojna Hortex kontra Iglotex w Trójmieście. Gratuluję Darkowi z Triady, zrobił niezłego deala!!!!
prawda 2015-12-03 22:34:35
Prawda jest taka ,że większość ludzi to nie ma już zbytnio wyjścia ,sami wychowankowie Iglotexu , do producenta nie pójdą , Farutex ma ich w poważaniu to co pozostało... tyle ...w temacie
PH-owiec 2016-03-18 15:41:14
Dochodzą słuchy z rynku, że to jest już koniec Triady- mają coraz większe problemy i czas sie ewakuować do Iglotexu !!! Oszołom Darek już nad niczym nie panuje.
** 2016-04-29 13:55:49
co za syf .
'0142 aitinouj 2016-05-09 21:11:16
a napisz konkrety, nad czym nie panuije , o co dokładnie chodzie, liczby,fakty, dowody, to jest konkret , a nie pierdolenie opinii , ocen, odczuć. fakty, liczby, konkrety, prawda, prawda, .
2
Iglotex 2016-05-12 07:08:53
prozomawiaj szczerze z ludżmi to ci wszystko wytłumaczą człowieku od prawdy i liczb
PH - owiec 2016-05-12 15:59:31
z Wraszawy dochodza słuchy, że jakieś tsunami zbliża się do Triady '0142 aitinouj wiesz coś o tym ?
oreo 2016-05-12 19:45:58
no co Ty podobno jest git Daro cały czas pierdoli ze jest kontrola jest moc ale może cos kreci
ggg 2016-05-27 08:43:13
co za syf do kwadratu
maupka 2016-06-03 10:47:44
Iglotex kupuje Triadę. Pierwsza transza pieniędzy już poszła. Także byli pracownicy Iglotexu pewnie polecą a my stara gwardia z Triady zostaniemy - pewna informacja !!!
Szkoda, że Darek się sprzedał po cichu...
4
xxx 2016-06-05 08:44:08
??? serio ???
Igloteks 2016-06-09 11:24:57
a ile ta firma jest warta ? jest coś warta ??????
sławciu 2016-06-28 12:10:29
sprzedani nie sprzedani ? ktoś coś wie ?
Zona 2016-08-28 03:52:12
Żony!!! 'chroncie swoich mężów partnerów przed triadą!!!! Swoją polityką niszczy życie prywatne przedstawicieli!!! Sam jego nie ma więc w dupie ma pracowników pod tym względem
3
lodzik 2016-08-29 18:13:27
a co tam się dzieje w Triadzie ? jakiś burdel jest ?
Rozjebane_rożek 2017-02-09 20:30:01
FIRMA zlew!
Przedstawiciele dają dupy za 3 zupy. sprzedają wszystko po sztuce jak w sklepie u pani władzi.
2
ziom 2017-03-26 14:02:45
a jak tam ma wie miachalwatroba tara triada dobra ha ha ha a jeszczw niedawno iglotex byl naj... to trza byc jak prostytuta robic ..... wlodarowi a potem aleksandrowiczowi
1
Wyrazam_swoje_zdanie 2017-04-26 16:33:16
Chyba ktos slabo poinformowany jest. Po sztuce sprzedaja ? Chyba Tobie sie firmy pomylily. A jesli chodzi o komentarze typu ,ze firmie sie zle powodzi to jest w bledzie . Gdyby firma zle sie rozwijala to by nie otwierali nowych firm w innych miastach. Wiec moze przestancie sluchac ploteczek . A Ci ,ktorzy podobno tam pracowali to ich poprostu zazdrosc zzera , ze juz tam nie pracja . Jesli chodzi o ta firme to chyba nikt w Toruniu na nia nie narzeka . Same dobre opinie . Kierowcy sa bardzo chwaleni i lubiani przez klientow . Wiec prosze zmienic informatorow . A jesli ktos narzekal jak malo jest placone w czasie sezonu to poprostu chujowy sprzedawca z niego byl
4
Agnes 2017-05-10 22:11:21
Masz rację, tam jest jeden wielki syf
1
Zostaw swoją opinię o Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz - Chwaszczyno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz