Społem Mysłowicka Spółdzielnia Handlowa w Mysłowicach

Mysłowice

Opinie o Społem Mysłowicka Spółdzielnia Handlowa w Mysłowicach

anonim 2011-08-02 12:21:08
Nie mogę tak do końca zgodzić się z tą wypowiedzią, Cytuje: \"Klimat w Społem Mysłowicka Spółdzielnia Handlowa w Mysłowicach jest całkiem miła\" Pracowałam przez wiele lat w tej firmie i mogę tylko napisać, że przez te lata w moim sklepie był stosowany mobbing w śród pracowników przez pracodawcę sklepu \"Pawilon\" gdzie pracowałam. Myślę, że tak do końca nie jest to firma, w której jest całkiem miły klimat. Firma powinna przeciwdziałać mobbingowi, a nie go tolerować. A, tak właśnie jest w tej firmie.
3
anonim 2013-08-10 22:37:46
Zgadzam się z Tobą,że w tej firmie pracuje się bardzo źle i jest sosowany mobing w "pawilonie" a pracodawca na to nie raguje. Pracując kilka lat nie wiem jak on wygląda. A warunki pracy w placówce są bardzo złe.
4
anonim 2015-06-15 23:07:37
racja,mobing u fizycznych pracowników,straszenie,niedobory z kosmosu wzięte,do tego zamykane placówki,kolosalne długi, a w biurze tyle pań że stołka wolnego nie znajdziesz,totalna porażka od czasu kiedy się stracił stary Prezes,ale za to nowy jeżdzi nowiutkim autem za pieniądze spółdzielni załatwiając swoje sprawy.
3
n 2015-06-22 15:22:49
Potwierdzam jednym słowem
3
nik to 2015-06-27 22:00:05
No tak nowy Prezes jeździ nowym samochodem a rada nadzorcza to akceptuje zamiast ratować majątek spółdzielni
2
j 2015-07-30 13:31:09
bo rada się ze wszystkim zgadza co Prezes powie,jednym słowem komuna,podobno zakupili jeszcze dwa auta firmowe,he gdzie mają jeżdzić jak następny sklep zamykają,porażka,ktoś to robi tylko pod siebie a ciemny zarząd się na to godzi
6
Gienek 2015-08-30 09:08:51
Prawda jest taka że wasz Tak zwany prezes dąży do zamknięcia spółdzielni i ma gdzieś was podrzędnych pracowników .Po kolei będzie zamykał kolejne placówki i będzie dbał o swoje kupując nowe firmowe samochody z których korzysta w dowolny sposób .Zarząd przymyka na to oko albo udaje że nie widzi co się dzieje.Widocznie pasuje im to że prężnie kiedyś prosperująca firma dąży do upadłości,z winy prezesa . Będąc współudziałowcem w kilku innych spółkach ,ma głęboko społem z której poza samochodami stać go jedynie na waciki.Pan prezes lubi zamykać różne placówki w których pracuje bo musi mieć z tego korzyści,.Zarządzie obudźcie się bo wylecieć na BRUK.
3
byk 2015-09-08 00:25:43
Szczera prawda,czy ktoś się wreszcie obudzi?
anonim 2015-09-14 20:37:08
Pracownicy pokrywaja cale renamenty!!!jaka to polityka masakra to za malo powiedziane!!a jesli pracownik nie podpisze odpowiedzialnosci materialnej to papa!!
2
ludwik 2015-09-21 21:25:41
Racja gienek
1
dominika 2015-09-25 15:47:49
co tam w MSH?
justa 2015-10-14 18:19:35
No co tam,nic się nie dzieje?Firma jeszcze istnieje?Żal mi tych co tam jeszcze pracują.
2
madzia 2015-10-20 12:50:07
A jak tam piekarnia,bo wiem że zamknęli i ktoś miał to wynająć?Asortyment naprawdę był smaczny,nie to co teraz.
1
, 2015-12-30 09:55:31
Halo...firma jeszcze kuleje?
2
miła 2016-05-01 16:00:09
Nie zgodzę się co do jednego.. pracowałam kilka lat w '' pawilonie'' i nie zgodzę się z tym że był stosowany mobbing wobec pracowników, chyba że po prostu mnie bardzo lubiano albo ktoś miał tu za słaby charakter .. ( nie obrażając nikogo oczywiście ), nigdy nie było tak że czułam się źle w pracy a wręcz przeciwnie.
3
anonim 2016-07-01 07:29:24
Wykorzystują pracownikow i praktykantki czysty mobing .A kadrowe wychodzą do domu kiedy chcą i nawet nieda sie z nimi pozalatwac spraw ,Niechcą dawac nawet jednego dnia wolnego istny syf i nigdy w zyciu nie polecam tam isc chyba ze chcecie nie wytrzymac psychicznie bo ja juz mam objawy .POZDRAWIAM
2
anna 2016-07-01 07:30:54
ISTNY SYF NIE RADZE NIKOMU SIE TAM ZATRUDNIAC BO ZGINIECIE
3
brajan 2016-07-11 09:08:29
Zgadzam się z przedmówcą, żeby w XXI wieku w sklepie spożywczym nie było klimatyzacji to jest jakaś kpina. Współczuję tym kobietom które muszą pracować po 8 godzin dziennie w takich warunkach bo mi ciężko było wystać przy kasie parę minut. Proponowałbym całemu dyrektorkowi tego sklepu żeby postał tam z godzinę w takim upale to może by zainwestował w jakąś klimatyzację (albo wyjął swoją z biura :p).
5
ona97 2016-07-15 20:41:00
Jedynie co jest + w tej firmie to to ze nie trzeba sie prosic o wyplaty ale to tez nie jest na 100%extra bo nie oszukujmy sie ale wyplata szalu niema jezeli chodzi o pracownikow to ie sa wgl szanowani ,klienci zreszta te nie sa za bardzo dobrze traktowani zgadzam sie z przedmowca ze zeby nie bylo w skelpie klimy to tragedia idzie(zdechnac) pracowalam w firmie 3 lata i na szczescie koniec .A firme i jako pracownik i jako klient bede omijac szerokim lukiem .Mam nadzieje ze ktos kto tam pracuje potwierdzi moje slowa hahahaha NAPEWNO POTWIERDZI
2
pati 2016-07-20 14:22:54
pracowalam 2 dni i nie dziekuje:D syf
2
kasia 2016-07-29 14:25:20
Mięcho stare ,sprzedawczynie aroganckie a w biurze nawet nie liczą sie z opiniami klienta........ Nie chodze tam na zakupy od kiedy dostalam stare mieso ktore nawet nie bylo o obnizonej cenie tragedia .Nie dosc ze drogo to jeszcze 0 wychowania a sprzedawczynie patrza" krzywo nie z usmiechem do klienta
3
kollo 2016-09-05 21:31:09
zgadzam sie w 1000pro
Lilka 2016-09-23 16:49:48
Kasia "Sprzedawczynie patrzą krzywo " ?
Jak Wy klienci odnosicie się do tych kobiet, które stoją za ladami w tym sklepie i muszą wysłuchiwać WASZYCH narzekań np " Wystać nie idzie tak tu gorąco, klimatyzacji nie ma " etc.
My klienci przychodzimy na kilka, kilkanaście minut do sklepu zrobić jedynie zakupy i narzekamy, a te kobiety PRACUJĄCE tam po 8 godzin wcale nie leżą tylko zapieprzają jak głupie, żeby Nam klientom było dobrze i jeszcze z uśmiechem na twarzy obsługują. Latem wystać nie mogą bo taki skwar na sklepie, że lodówki odmawiają posłuszeństwa a ktoś kto przyjdzie na 10 minut do sklepu ma czelność oceniać?
Trochę więcej zrozumienia dla tych kobiet.
Nie raz miałam okazje usłyszeć odzywki klientów do personelu sklepu. Kultury powinni się nauczyć Ci co sami tam przychodzą.
2
kasia 2016-10-14 20:43:42
hahaha napisala pani sprzedawczyni
Zostaw swoją opinię o Społem Mysłowicka Spółdzielnia Handlowa w Mysłowicach - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Społem Mysłowicka Spółdzielnia Handlowa w Mysłowicach