Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Rag Sp.j. Zakład Produkcji Spożywczej Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
...xxx... - 2015-05-07 09:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [lila - 2015-04-28 10:31:39]:
Pierwsze słyszę, że jak ktoś się wyrabia ma premię.
Praca nie jest dobrze płatna no chyba, że ty rag masz większą pensję, bo w Azymucie to tak dobrze nie płacą.
zdjecie uzytkownika
madziaaa - 2015-05-07 10:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli ktoś nawet nie umie zamiatać to niech się nie dziwi ze nie ma premii.Jeżeli przychodzą do nas panie wymalowane wypindrzone i tylko patrzą czy im się paznokieć nie złamał to niech się także nie dziwią ze nie maja premii. no niestety ale w ragu czasami tez trzeba zapierdalać a jak ktoś nie umie albo ciągle narzeka ze mu się nie chce to na chuj przychodzi do takiej firmy. .jakby było tak źle jak tu wypisujecie to by rag w ogole nie istniał. sami nie jesteście lepsi a wypisujecie takie głupoty. popatrzcie sie na siebie jak wy pracujecie. a czemu nikt z was nie poszedl z tym do szefa albo do kierowniczki i nie powie prawdy jak jest tylko wypisujecie na jakims forum. wszyscy tacy cwani w mordzie a nikt nie pojdzie i nie powie prosto w oczy jak jest naprawde. jak wam nie pasje ta praca to sie pozwalniajcie nikt za wami plakal nie bedzie
zdjecie uzytkownika
madziaaa - 2015-05-07 10:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...xxx... - 2015-05-07 08:46:27]:
a co ty myslisz ze od razu bedziesz miliony zarabiac.
zdjecie uzytkownika
madziaaa - 2015-05-07 10:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...xxx... - 2015-05-07 09:04:09]:
jak komus sie pracowac nie chce to sie zwalniaja albo ida na l 4. a jezeli chodzi o sobte to jest jeden dzien wolnego albo sobota jest platna
zdjecie uzytkownika
madziaaa - 2015-05-07 10:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madziaaa - 2015-05-07 10:36:07]:
jezeli chodzi o azymut to wyplacaja ci taka sama wyplate jaka daje ci rag. a na poczatku nie wiadomo ile tez nie bedziesz zarabiac.
zdjecie uzytkownika
Kacper - 2015-05-07 23:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [madziaaa - 2015-05-07 10:45:31]:
Tez byłem zatrudniony przez Agencję Azymut I nie zgodzę się wcale tak świetnie się nie zarabia. Teraz pracuje VW i wiec za zapierdalam. Niż w tej Agencji Azymut.
zdjecie uzytkownika
Pako - 2015-05-09 23:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tez przez Agencję Azymut się zatrudniłem i co do wypłaty to minimalna krajowa bez rewelacji. Teraz pracuje w Sitechu i nie ma porównania niż w jakiś ragu to jest obóz pracy. To nie jest praca na dłużej.
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-11 23:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Tak premia jest okrutnie dzielona,brak słów
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-05-13 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [goska - 2015-04-29 08:44:39]:
Lepiej pracowałam od Iwony. Ona to tylko sie podlizywała do brygadzistki aby zostać aby zostać w pracy. Aby mnie oceniać czy jest pijana to trzeba było dać alkomat i by się okazało czy jestem pijana lub wezwać odpowiednie to tego służby. NIE BYŁAM PIJANA W PRACY !!! Wasze pomówienia są NIE PRAWDZIWE!
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-14 02:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po 18 latach pracy W Rag mam 100zł.premii.śmiać się czy płakać?ps nigdy do nikogo się nie lizalem i to jest to.ech!
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-14 02:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po 18 latach pracy W Rag mam 100zł.premii.śmiać się czy płakać?ps nigdy do nikogo się nie lizalem i to jest to.ech!
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-14 02:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest jeden zakład ,dwie hale..na hali a.nibysię leży brak słów
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-14 21:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Xyz - 2015-05-14 02:15:22]:
Fest po tylu latach pracy faktycznie za.je.bi.st.a premia. Żałosny zakład. I jeszcze oskarżają kobietę nic jej nie udowodnili , że była pijana bez żadnych podstaw ja zwolnili. Brawo widać mądre rozwiązanie wywalić ludzi bo ktoś im się nie spodobał to trzeba zwolnić.
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2015-05-14 23:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
placa jak wszedzie , praca nie dla leni , ja i moj znajomy ktory bardzo dlugo pracuje chwalimy ,choc premie winne byc inaczej udzielane
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2015-05-18 12:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracować trzeba jak wszędzie indziej na świecie płaca wprost nie proporcjonalna do pracy tam wykonywanej fakt faktem premie rozdawane swoim ,lizusi mają więcej powiesz prawdę masz lipę warunki pracy złe upał ,zapylenie i hałas . Rag to nie firma marzeń ,prezesi to oligarchowie podejście do ludzi typu ja pan ty kmiot kadra kierownicza też typu co mi wojewodzie to nie tobie smrodzie.Ludzie tam pracują bo nie ma w tym mieście alternatywy na inną pracę niech sobie Rag przypomni jak ISE istniało i ludzie tam uciekali, nie było komu pracować jacy mili byli miód cud i orzeszki ;)
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-18 23:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Zosia - 2015-05-14 23:14:41]:
Jak pani mistrzyni nic nie pracuje na lince tylko sobie chodzi z listą kto ma się podpisać i mówi kto ma iść na jaka hale. No to faktycznie za.je.bi.st.a praca. Ze może się podobać jak komuś wydaje się polecenia, a każdy robi to co pani powie.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-20 10:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złe warunki pracy. Nie dają rękawiczek gdy dosypuje się paluszki na taśme. Gdy robi się kartony to również nie ma rękawiczek można pociąć całe ręce. Każdy te paluszki dotyka a póżniej idą one na sklep. Wysoka temperatura praca 6 dni w tygodniu. Ciężko dostać wolne kiedy się potrzebuje, bo pani Wanda ustala wolne tak żeby jej pasowało, że ludzie są w pracy. Chciałam jeden dzień wolnego za Sobotę który mi należy w piątek to absolutnie go nie dostałam w piątek tylko w wtorek a w piątek miałam pilną sprawe do załatwienia, ale niestety nie załatwiłam bo byłam w ten dzień w pracy. Miałam za to wolny wtorek gdzie mogłam być w pracy. Nawet nie można dostać dnia wolnego kiedy się naprawdę potrzebuje ten dzień wolnego. Juz nie pracuje, bo zwolniłam się sama dają wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-27 13:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Złe warunki pracy upał nadmierny hałas. Brak rękawiczek do wykonywanej pracy. Czasami mają od święta jak jest audyt, a tak to nie przestrzegają żadnych przepisów. Premie tylko dla starych pracowników tych którzy podlizuja się do brygadzistki.
zdjecie uzytkownika
haha:D - 2015-05-30 07:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty pier.. ze daja rejawiczki od swieta albo jak jest audyt rekawiczki sa codziennie albo na polce albo trzeba isc do mistrzyni i sie zapytac czy ma. A co do tego wolnego za sobote ja jakos nie mialam problemu isc do p. Wandy i sobie zalatwic wolnego i nigdy nie dostalam odmowy i nigdy nie bylo jakiegos lake a pracuje zaledwie pol roku... a co do premi to sie nie dziw ze ty nie masz permi ja mieciac pracujesz premie dopiero sie dostaje po trzech miesiacach pracy czy jestes z ragu czy z azymutu.. jakos ja nie lize dupy i mam premie bez problemu.. a w ragu trzeba zapierdalac a nie chujem do gory lezec i pokazywac co to nie on.. fakt faktem premie powinny byc wyzsze bez dwoch zdan no ale coz poradzic...
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-06-01 20:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haha:D - 2015-05-30 07:32:03]:
Super, że tak szybko dostałaś premie widocznie wiesz do kogo trzeba się podlizać aby mieć premię do wypłaty. Inni też pracują i dostają po 18 latach premie, jak ktoś się już wypowiedział. I nie zawsze są rękawiczki nie można używać gdy rzuca się paluszki na taśmę. Fajnie, że udało ci się z wolnym, bo mi jakoś nie poszli na rękę. Widocznie masz dobre chody i układy skoro na dogadujesz się bez problemu.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-06-04 01:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fatalne wynagrodzenie za pracę minimalna krajowa, jak dobrze, że już nie pracuje w tym Azymucie bo marne grosze się zarabia. Udało mi zmienić pracę na lepszą za większe pieniądze i jestem zadowolony. Praca w Azymucie to jeden wielki syf jak ja pracowałem to wszystkie Soboty były obowiązkowe za dzień wolnego. Nie było za Sobotę kasy a przysługiwał dzień wolnego. W innych zakładach za Sobotę przysługuje 100 zł. A tu nic dzień wolnego w tygodniu dawali. Powinno być dwa dni wolnego skoro Soboty nie chcą teraz jednej płacić. W tej firmie panuje nie ład . Mój znajomy pluł do ciasta . Gdy zwróciłem jemu uwagę, że przesądza to powiedział, że ma wy.je.ba.ne na ta pracę za taką kasę. Uważam, że przesadził robiąc takie rzeczy . No ale cóż każdy ma swoje jazdy. Warunki pracy może nie są tam idealne i wynagrodzenie ale lepiej mieć nawet taka prace niż siedzieć i nic nie robić . Zawsze można znalesc coś leszczego tak jak mi się to udało.
zdjecie uzytkownika
haha:D - 2015-06-18 19:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-06-04 01:28:33]:
czy ty rozumiesz co ja napisałam???? "PREMIE DOSTAJE SIE DOPIERO PO 3 MIESIACACH PRACY CZY JESTES Z RAG-U CZY Z AZYMUTU" a tam ktos nie napisal ze dopireo po 18 latach pracy dostal premie tylko ze ma sto zl premii chociaz dalej tam pracuje czytajcie troche ze zrorumieniem a nie niedoczytacie do konca a wypisujecie bzdury
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2015-06-19 14:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca monotonia i nie opłacalna. Nie dziwię się wcale, że ludzie nie chcą tam pracować . Azymut szuka pracowników przez urząd pracy. Ludzie z Chocianowa nie chcą tam pracować bo wiedzą, że tam jest jeden wielki rozpierdol. Już tam nie pracuje bo się zwolniłem . Mam nowa prace i nie ma porównania to tego syfu. Szkoda tam czasu aby długo tam pracować. Co do wynagrodzenia to kiepsko płacą. Na dłuższą metę to nie ma co tam siedzieć lepiej szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2015-06-20 22:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przestrzegam wszystkich którzy chcą podjąć pracę w ragu, wyzysk wszystko bezprawnie... nie wspominając o pieniądzach jakie tam się dostaje za te wykorzystanie jak można, brak szacunku do pracownika nie wspominając również o atmosferze jaka panuje w... jedynym słowem NIE POLECAM! Pracowałam, wiem co mówię.
zdjecie uzytkownika
troloop - 2015-06-29 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak. Pracowalem w gorszej firmie jesli chodzi o prace fizyczna. Ale jesli chodzi o wspolprace - katastrofa. Sam zaklad to jeden wielki chaos. Brak ludzi do pracy i trzeba zapier*alac za trzech. Bo po co zatrudniac skoro jeden sobie poradzi. Praca nie jest sama w sobie zla nie jest, ale robic za trzech i to za min. krajowa to chyba nie jest fair.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rag Sp.j. Zakład Produkcji Spożywczej Piekarnia
alert