Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Rag Sp.j. Zakład Produkcji Spożywczej Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
brutus - 2014-05-02 15:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, najniższa krajowa mona podgonić sobotami które są wypłacene(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
3stoji1 - 2014-08-13 10:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam!!!!
Mniej niż ustawa przewiduje 6 dni w tygodniu
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-02-17 15:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca od Poniedziałku do Soboty ! Wszystkie Soboty są nie płatne. Za Sobotę przysługuję jeden dzień wolnego, od pracodawcy i nie można wybrać sobie kiedy chce tego dnia wolnego. A za Sobotę powinno przysługiwać wynagrodzenie, lub dwa dni wolnego. A gdy się ma nocki ma się 6 nocek zaczyna się Poniedziałek pierwsza nocka a ostatnia kończy się w Niedziele z rana ! Jednym słowem obóz pracy !
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-02-17 15:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brutus - 2014-05-02 15:55:22]:
Za Soboty nie płacą tylko przysługuję jeden dzień wolnego. Gdy za Sobotę powinno być zapłacone a jak odpłatnie to powinno być dwa dni wolnego a nie jeden.
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-02-27 01:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciężka praca na lince. Mało płatna i 6 dni w tygodniu.Każda Sobota obowiązkowa! Za Sobotę jest dzień wolnego kiedy ustali pracodawca. Wynagrodzenie za pracę to minimalna krajowa. Praca w systemie trzy zmianowym. Nie polecam jak inni napisali powyżej w komentarzach. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-03-02 00:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako pomocnik.Nie polecam tej pracy wszystkie Soboty obowiązkowe i nie platne za Sobotę przysługuje dzień wolnego. Przepracuje do pierwszej wypłaty I nie przedłużam więcej umowy .
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-03-10 21:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca słabo płatna.Nie polecam tej pracy. Jeśli ktoś zatrudni się przez Agencję Azymut i jak się nie sprawdzi to po miesiącu dostanie wypowiedzenie. Ze dalej nie przedłuża kolejnej umowy na osiem miesięcy. Większe pół zmiany mojej zostało zwolnione.
zdjecie uzytkownika
xxx.. A. - 2015-03-11 21:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kilka dni ponieważ miałam wypadek w pracy i przebywałam na L 4 dwa miesiące . Gdy wróciłam do pracy to od razu dostałam wypowiedzenie. W tej pracy nie ma miejsca na zwolnienia bo oni podziękuja ci za współpracę dając wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
ola 72 - 2015-03-19 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciała się dowiedzieć na czym ta praca polega ze piszecie że pół zmiany zostało zwolnione bo się nie wykazało
aż tak ciężko?
zdjecie uzytkownika
AGA - 2015-03-31 00:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola 72 - 2015-03-19 16:52:39]:
Ola pracuję się na taśmie. Paluszki idą bardzo szybko gdy następne osoby do sypuja paluszki to ida jeszcze szybciej. Ciężko jest się wyrobic, praca jest cieżka, trzeba ważyć paluszki paczkę na karton . A czasami paluszki są zgrzane to trzeba odrzucać dwie paczki. I trzeba zwracać uwagę również na paczki które wybija dekorator bo też zawsze idą dwie to sprawdzenia, a gdy załaduje się karton trzeba odłączyć na paletę. Osobiście to nie polecam tej pracy,na dłużej ale spróbować możesz.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2015-03-31 00:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak nie wykazali sie po miesiącu to zwolnili ich sami.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-03-31 23:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniają wszystkich za byle, co a niby potrzebują ludzi. Żałosna jest ta firma zatrudniają przez Agencję Pracy Azymut w Lubinie, a gdy ktoś się nie sprawdzi po miesiącu to w ostatni dzień pracy zwalniają ostatnie minut przed pracą. A jeśli dostaje się grafik w piątek i nie ma kogoś na liście to znaczy, że napewno zwolnią ta osobę której nie ma na liście. I zadne L 4 tez nie wchodzi w grę . Jak juz ktoś bierze L 4 I zostanie mu przedłużona umowa na 8 miesięcy to niech bierze jak najdłużej L 4 ile się da. Bo gdy wróci do pracy, to dostanie na koniec dnia wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-04-02 16:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałam zatrudniona przez Agencje Azymut w Lubinie. Przepracowałam miesiąc i nie przedłużyli mi umowy. Sama brygadzistką mnie nie zwolniła, a pani Wanda która zajmuję, się grafikiem. No ale poprosiłam o drugą szanse aby mi przedłużyli umowę i dostałam na miesiąc . Gdy inni pracowni dostali następną umowę na 8 miesięcy, a ja znowu na miesiąc aby nie dostać premii. Ale nie to najważniejsze, ja pracowałam lepiej od takiej dziewczyny Iwony a ona się podlizywała do brygadzistki i dostała umowę gdzie ja od niej o wiele lepiej pracowałam na lince. Została mi przedłużona umowa na miesiąc a mimo to dali mi wypowiedzenie i mnie zwolnili. Nie powinno tak byś, że zwalnia ludzi pani Wanda która zajmuję, się grafikiem skoro zatrudnia mnie Agencja Azymut w Lubinie, żałosny zakład. Praca ciężka nie polecam tej firmy Rag a nawet gdy zatrudnisz się przez Agnecje Azymut w Lubinie to też ciebie zwolni ciebie rag .Bezprawny zakład nie przestrzegają kodeksu pracy...
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-04-07 00:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co każdy z was tu pisze. Tez pracuje w tej firmie jestem Zatrudniony przez Agencję Pracy Azymut w Lubinie. Pracuje już 3 miesiąc i nie długo będę brał L 4 I będę jak najdłużej ile się da na zwolnieniu, bo gdy wrócę to sam dam wypowiedzenie za nim sami mnie zwolnią. Praca 6 dni w tygodniu. A najgorzej jak są nocki to zero odpoczynku. Wynagrodzenie to minimalna krajowa. Również nie polecam tej pracy idę na L 4 I nie wracam to tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-09 00:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dziś zacząłem prace, a już wiem że popracuje miesiąc i idę na L 4. Straszna monotonia na tych piecach. I wszystkie Soboty pracujące. Tez się zatrudniłem przez Agencję Azymut tylko ze tam mi powiedzieli, że praca od Poniedziałku do Piątku a nie jak tam dziś przyszedłem to okazało się, że od Poniedziałku do Soboty. Za minimalna krajową za Soboty powinny być 100 zł tak jak w innych zakładach a nie dzień wolnego kiedy pani kiedy ze chcą dać. Większość osób ma zaległe urop za 2013 rok za 2014 całe urop a pracują na nowy 2015 rok kto to widział aby tak późno wydawać stare urop dla pracowników. Załosne po prostu w innych zakładach tak nie ma.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-11 10:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówią ze Soboty nie są obowiązkowe a sami zapisali mnie do grafiku. Gdy powiedziałam mistrzyni Zośce ze nie przyjdę dziś na drugą zmianę to powiedziała abym sobie żartów nie robiła. A niby tak nie obowiązkowe są te Soboty . Niech pani mistrzyni Zośce będzie przyjdę dziś na drugą zmienię. A gdy zapytali mnie czy przyjdę jeszcze w Niedziele to pracy to absolutnie odmówiłam. Współczuję moim znajomym z pracy którzy dziś idą na drugą zmianę, i są zapisali jeszcze na Niedziele i idą do pracy.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-04-17 19:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje się dwie Soboty w miesiącu obowiązkowo. Jedna Sobota jest płatana, a druga Sobota jest za dzień wolnego. Praca bardzo słabo płatna wynagrodzenie to minimalna krajowa. Też jest zatrudniony przez Agencję Azymut
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rag Sp.j. Zakład Produkcji Spożywczej Piekarnia