Agro Food Technology Sp. z o.o.

Czeladź

Opinie o Agro Food Technology Sp. z o.o.

tade 2013-12-30 11:44:09
BUHAHAAAAA
5
Lidia 2014-04-06 07:07:48
Duże oczekiwania na stażu ,średnie wynagrodzenie
cisko 2014-04-11 06:43:27
napiszcie cos wiecej !!!! wlasnie do mnie dzwonili w sprawie pracy biurowej i nie wiem czy sie cieszyc czy nie koniecznie...
1
Kasia 2014-04-16 03:00:21
Jak wszędzie w prywatnej firmie,wole posadkę w budżetówce
2
nova 2015-01-11 22:43:17
Czy możecie sprecyzować co dokładnie jest nie tak. stwierdzienie (usunięte przez administratora)niezbyt wiele wnosi informacji.
1
Julia 2015-03-25 20:58:07
wkrecacie Panie innych
w swoje problemy
i sama byłam wkrecana w zbieranie haków na pracodawcę tyle ze nikt z was nie znalazł ani nie miał pracy
problemy macie sami z sobą
nie dzwoń cie i nie piszcie do mnie
2
bezrobotny 2015-05-25 12:52:33
Witam
Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat tej firmy. Głównie filii z Czeladzi?
Jakie płace itd na st. PH?
Julia 2015-06-08 20:22:26
Bezrobotni muszą omijać
Trzeba muslec a tacy nie są bezrobotni
bezrobotny 2015-06-09 08:00:59
Myśleć pod jakim kątem? Możesz powiedzieć coś więcej o atmosferze, płacach, jakieś konkrety?
Olala 2015-06-17 01:19:32
Nawet Prezes wpisuje się tutaj, jako Julia.
1
buba 2015-10-20 22:48:49
potwierdzam w całek okazałości opinię o Prezesie.Atmosfera pracy ok...do czasu kiedy nie ma Prezesa, po informacji, ze jedzie od do biura w Czeladzi pracownicy zamierają ze strachu, co znowu będzie "nie tak" i o co będzie awantura. Nie polecam, naprawdę szkoda czasu i nerwów.
BbB 2015-10-24 21:44:16
Wydaje mi się, że jako pracownicy przesadzacie w swych opiniach. Jasne jest, że pracodawca wymaga od pracowników dużej efektywności. To już nie te czasy kiedy królowało powiedzenie "czy się stoi, czy się leży ....". Faktem jest, że firma jest uważana za jedną z najlepszych w okolicy jeśli chodzi o warunki pracy.
3
Zostaw swoją opinię o Agro Food Technology Sp. z o.o. - Czeladź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agro Food Technology Sp. z o.o.