Victoria Cymes Sp. z o.o.

Wałcz

Opinie o Victoria Cymes Sp. z o.o.

szukam pracy 2013-05-23 12:45:36
Witam.
Na pracuj.pl jest oferta na przedstawiciela handlowego na rejon Częstochowa. Proszę opinie jakie są tam warunki i płace w firmie Victoria Cymes. Z góry dziękuję o info.
13
rekruter 2013-08-28 23:14:38
Witam.
Szukam osoby, która mogła by coś napisać odnośnie firmy Victoria Cymes, ponieważ już drugi raz w tym roku szukają handlowca na rejon Katowic, a wiem, że był zatrudniony handlowiec na Katowice. Z tego co wiem to handlowcy pracują na działalności gospodarczej.
13
Andrzej 2013-12-04 17:59:25
możesz coś rozwinąć bo 800 to przecież nielegalna praca, ile pracowałeś?
/////////////////////// 2014-01-28 20:31:09
moja opinia???????????????
3
roman 2014-10-21 13:36:34
Najśmieszniejsze są sytuacje, jak kierowca zanosi na sklepy jedną butelkę i wraca z jedną jako zwrot!!! Wiem, bo często widzę takie sytuacje na moim osiedlu w Gnieżnie...
1
kierowca cymes 2014-11-22 14:24:49
roman takich sklepow kazdy ma kilka, na jednym dasz 2 i 2 zabierzesz, na drugim dasz 10 i sie sprzeda. Ja moge tylko od strony kierowcy powiedziec, ze jak kombinujesz i duzo sprzedasz to kasa jest niezla, tymbardziej jak ktos po "wlasnej" trasie jezdzi. Na rejon lodz, wyjdzie 2-4k na mies.
1
ph 2014-11-23 18:43:09
Nie polecam.
1
Asinka 2014-12-16 19:42:53
Katastrofa!!! Nie polecam!!!
1
masakra 2015-01-13 10:43:59
Dokładnie u nas w mieście takie same ilości kierowca zanosi. 2,3 butelki zanosi a wychodzi z taką samą ilością lub większą. To jest żenada jakaś...
1
kpina 2015-02-09 10:27:47
Żal patrzeć na dostawcę z Cymesa. Przynosi po jednej butelce i wychodzi z jedną lub dwiema jako zwrot. To jakiś Caritas? Ile on zarabia?
1
swq 2015-02-09 16:11:25
a ten na gliwicach to dalej jezdzi?
ANDRZEJ 2015-02-09 19:31:21
Nie wierzę to w innych miastach jest to samo? Koleś u mnie w Gnieżnie dostarcza 1-2 butelki i wychodzi czasami z trzema :) Czyli mniej niż zero! Powinni dać se spokój z tymi sokami! Mało tego ponoć w Poznaniu to samo!
1
SKLEP 2015-02-19 20:01:01
To są jakieś jaja? Nie chcę już się męczyć z tymi sokami, faktury płacę w miesiącu po 20 złotych, same zwroty, zero sprzedaży, a koleś twardo jeżdzi. Skiśnięte w nowej lodówce po 3-4 godzinach od dostawy.
1
Kol 2015-11-04 19:43:17
Nie warto.
Kierownik Cymes Katowice 2015-11-29 20:10:47
Odpowiadając na ten anonimowy zarzut informuję, że na każdej fakturze znajdują się numery telefonów do firmy i proszę mieć odwagę zgłosić swoje pretensje do właściwych osób. W innym przypadku traktujemy to jako czystą złośliwość i pomówienie.
cymesik 2016-01-19 13:47:26
Pracuje w VC nie dlugo(niecale 2lata) ale firme okreslam jako bardzo dobra...brak korporacyjnosci...jest miejsce na wlasna inicjatywe,swoje pomysly...wiadomo zeby zarobic trzeba pracowac...ale niewiele jest firm ktore tak pozytywnie podchodzi do pracownika(przynajmniej w moim regionie)
ps. Prace w VC nalezy podzielic na prace w sokach swiezych i dziale syropow i napojow...moja opinia dotyczy dzialu syropy i napoje...
1
cymesik 2016-06-20 13:00:29
chyba ci te soki sfermentowane które odbierasz ze sklepów jako zwroty zaszkodziły
o czym ty mówisz?
jak najdalej od tej firmy i pana L.K
im dalej tym lepiej
1
zainteresowany 2016-08-16 14:09:48
mógłbys rozwinać temat ? czemu jaknajdalej ? slyszalem ze swietnie placa i sa swiadczenia poza placowe poza tym atmosfera jest ok
Pawel 2016-09-07 12:38:44
Ten kierownik Krasowski zarozumialy czasem sie drze
44
AśkaWałcz 2016-10-17 19:48:53
Racja. Kierownik (usunięte przez administratora)i jest niemiłym sztywniakiem. Dla ludzi jest niesympatyczny. Kiedyś nawet w Cymesie załatwił prace swojemu synalkowi, ale dlugo nie popracował u nas w cymesie. Przeszedł do konkurencji. Do innego zakładu produkcyjnego w Wałczu.
23
Ja 2016-11-17 19:27:24
Oby więcej takich kierowników. Z mega wiedzą i doświadczeniem. Marzenie każdego pracodawcy, aby trafić na takiego pracownika i prawie :) każdego człowieka, by trafić na takiego współpracownika.
jagoda 2016-12-09 16:10:25
panie i panowie jak ktos był cinkciarzem to cinkciarzem mentalnie pozostanie bez wzgledu na kase i tyle na temat tej firmy,koszule na zamówienie a berecik przyciasny
Zostaw swoją opinię o Victoria Cymes Sp. z o.o. - Wałcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victoria Cymes Sp. z o.o.