Victoria Cymes Sp. z o.o.

Wałcz

Opinie o Victoria Cymes Sp. z o.o.

/////////////////////// 2014-01-28 20:31:09
moja opinia???????????????
3
roman 2014-10-21 13:36:34
Najśmieszniejsze są sytuacje, jak kierowca zanosi na sklepy jedną butelkę i wraca z jedną jako zwrot!!! Wiem, bo często widzę takie sytuacje na moim osiedlu w Gnieżnie...
1
kierowca cymes 2014-11-22 14:24:49
roman takich sklepow kazdy ma kilka, na jednym dasz 2 i 2 zabierzesz, na drugim dasz 10 i sie sprzeda. Ja moge tylko od strony kierowcy powiedziec, ze jak kombinujesz i duzo sprzedasz to kasa jest niezla, tymbardziej jak ktos po "wlasnej" trasie jezdzi. Na rejon lodz, wyjdzie 2-4k na mies.
1
ph 2014-11-23 18:43:09
Nie polecam.
1
Asinka 2014-12-16 19:42:53
Katastrofa!!! Nie polecam!!!
1
masakra 2015-01-13 10:43:59
Dokładnie u nas w mieście takie same ilości kierowca zanosi. 2,3 butelki zanosi a wychodzi z taką samą ilością lub większą. To jest żenada jakaś...
1
kpina 2015-02-09 10:27:47
Żal patrzeć na dostawcę z Cymesa. Przynosi po jednej butelce i wychodzi z jedną lub dwiema jako zwrot. To jakiś Caritas? Ile on zarabia?
1
swq 2015-02-09 16:11:25
a ten na gliwicach to dalej jezdzi?
ANDRZEJ 2015-02-09 19:31:21
Nie wierzę to w innych miastach jest to samo? Koleś u mnie w Gnieżnie dostarcza 1-2 butelki i wychodzi czasami z trzema :) Czyli mniej niż zero! Powinni dać se spokój z tymi sokami! Mało tego ponoć w Poznaniu to samo!
1
SKLEP 2015-02-19 20:01:01
To są jakieś jaja? Nie chcę już się męczyć z tymi sokami, faktury płacę w miesiącu po 20 złotych, same zwroty, zero sprzedaży, a koleś twardo jeżdzi. Skiśnięte w nowej lodówce po 3-4 godzinach od dostawy.
1
Kol 2015-11-04 19:43:17
Nie warto.
Kierownik Cymes Katowice 2015-11-29 20:10:47
Odpowiadając na ten anonimowy zarzut informuję, że na każdej fakturze znajdują się numery telefonów do firmy i proszę mieć odwagę zgłosić swoje pretensje do właściwych osób. W innym przypadku traktujemy to jako czystą złośliwość i pomówienie.
1
cymesik 2016-01-19 13:47:26
Pracuje w VC nie dlugo(niecale 2lata) ale firme okreslam jako bardzo dobra...brak korporacyjnosci...jest miejsce na wlasna inicjatywe,swoje pomysly...wiadomo zeby zarobic trzeba pracowac...ale niewiele jest firm ktore tak pozytywnie podchodzi do pracownika(przynajmniej w moim regionie)
ps. Prace w VC nalezy podzielic na prace w sokach swiezych i dziale syropow i napojow...moja opinia dotyczy dzialu syropy i napoje...
2
cymesik 2016-06-20 13:00:29
chyba ci te soki sfermentowane które odbierasz ze sklepów jako zwroty zaszkodziły
o czym ty mówisz?
jak najdalej od tej firmy i pana L.K
im dalej tym lepiej
1
zainteresowany 2016-08-16 14:09:48
mógłbys rozwinać temat ? czemu jaknajdalej ? slyszalem ze swietnie placa i sa swiadczenia poza placowe poza tym atmosfera jest ok
Pawel 2016-09-07 12:38:44
Ten kierownik Krasowski zarozumialy czasem sie drze
83
AśkaWałcz 2016-10-17 19:48:53
Racja. Kierownik (usunięte przez administratora)i jest niemiłym sztywniakiem. Dla ludzi jest niesympatyczny. Kiedyś nawet w Cymesie załatwił prace swojemu synalkowi, ale dlugo nie popracował u nas w cymesie. Przeszedł do konkurencji. Do innego zakładu produkcyjnego w Wałczu.
62
Ja 2016-11-17 19:27:24
Oby więcej takich kierowników. Z mega wiedzą i doświadczeniem. Marzenie każdego pracodawcy, aby trafić na takiego pracownika i prawie :) każdego człowieka, by trafić na takiego współpracownika.
jagoda 2016-12-09 16:10:25
panie i panowie jak ktos był cinkciarzem to cinkciarzem mentalnie pozostanie bez wzgledu na kase i tyle na temat tej firmy,koszule na zamówienie a berecik przyciasny
Ładna 2016-12-23 16:28:48
Kierownik Andrzej K. ma duże doświadczenie ze względu na swój podeszły wiek. Prawie każdy dziadek ma długi staż pracy!
37
Ala 2017-02-27 16:36:47
Czy kojarzy ktos z panstwa niejakiego ireneusza wojtaszewskiego bo mialam z nim okazje pracowac w toruniu jak odwas odszedl ham i prostak
Smok Krakowski 2017-03-04 13:29:40
Nie polecam !
Przeszluśmy z kolegom z konkurencji bo obiecali ze dostanę 1500 więcej miesięcznie i nie dopowiedzieli ze przez pół roku tylko .
Teraz prawda wyszła na jaw wchodzę z jednym socKiem a zabieram dwa z poprzedniego dnia i po koleji wszędzie bo dobre sklepy go robią koledzy kierownika pewnie bierze ścisłe od nich . Biefrony tez najlepsze kolegom a nam nic.
Dyrektor najlepszy kolega kiero nic nie robi sobie z uwag od nas. Po prostu nasz kiero powiedxiał nam ze ten cytuję przy.....as sie go boi i wszystko w temacie.
Wiec zakończyłem tą żenująca przygodę za 1000 złotych
Odradzam wszystkim .
3
Smok nie z Krakowa 2017-03-05 11:44:04
kolega chyba z Krakowa ?
a ja się zgadzam bo u nas tak jest , kilku kolegów kierownika - mają najlepsze sklepy , a reszta to tylko ochłapy dostają .
nie wiem jaki mają z nim układ , ale śmierdzi na kilometr!!!!!
1
Jacek 2017-04-11 15:23:30
Odnosząc się do opinii Smoka z Wawelu. Po pierwsze należałby zadać sobie pytanie czy rzeczywiście czy ten Smok jest Wawelski ;) ? A po drugie, opisywana opinia mija się dalece z rzeczywistością.
Jeśli ktoś uważa, że za zbijanie bąków otrzyma jakąkolwiek premię od tak po prostu, to mija się z realiami jakie przynosi nam rynek. Pracuję w firmie Victoria Cymes już kilka lat i na wszystko zapracowałem sobie ciężką pracą. Natomiast Ci,którzy czekali na mannę z nieba, musieli powiesić rękawice na haku bo się jej nie doczekali.
1
Koordynator Kraków 2017-04-11 22:07:56
Witam , Ciebie
Mam prośbę , aby nazywać się "Smokiem Krakowskim " wypadałoby reprezentować poziom tego miasta.
Z twojej wypowiedzi wynika jednoznacznie , że nie masz nic wspólnego z tą aglomeracją. Także , proszę uszanuj ludzi z Krakowa i zmień swój nick. Jeśli miałeś problem z współpracą u jednego z najlepszych polskich pracodawców w branży FMCG , to napisz otwarcie o swoim problemie i podpisz się z imienia i nazwiska , a twoja sprawa na pewno zostanie przeanalizowana. Możesz to zrobić za moim pośrednictwem , wysyłając temat na krakow@cymes.pl

Pozdrawiam Ciebie
" Smoku Krakowski "
Koordynator sprzedaży - oddział małopolska
Zostaw swoją opinię o Victoria Cymes Sp. z o.o. - Wałcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victoria Cymes Sp. z o.o.