Nykaza Katarzyna i Kazimierz Firma Handlowa Hurtownia

Nowy Targ

Opinie o Nykaza Katarzyna i Kazimierz Firma Handlowa Hurtownia

pracownik 2011-11-05 10:50:09
Nie wiem dlaczego piszesz takie dziwne rzeczy chyba pracowałaś tam tylko przez chwile bo wszystko jest ok do czasu aż nie natkniesz się na szefa i mu coś nie spasuje to potrafi być bardzo nie kulturalni jeśli można to tylko tak napisać ogólni kawał [usunięte przez admina]a który nie ma w ogóle szacunku do pracownika.
2
basiulka 2011-12-30 22:26:38
A czy to prawda,że Nykaza dodaje jakieś środki chemiczne do swoich produktów?np.słyszałam,że do soku z kiszonej kapusty dodaje jakiś kwas,którego używa się do skór-jest bardzo szkodliwy.
lolo 2014-07-26 15:47:40
a mówi wam coś nazwa kwas mrówkowy?
1
ktosek 2015-02-05 22:27:42
Pracownik podzielam twoja opinie , szef to dramat , ogólnie tam jest burdel , pracowałem tam kilka lat , i wiekszosc czasu nikt nic nnie wiedział, Burdel , zero organizacji, zero czego kolwiek , profesionalizm ?? tego słowa tam nie ma , wiem co mówie , 7 lat , to szmat czasu , dopiero jak poszedłem do innej podobnej firmy przejżałem na oczy ,
nick 2015-11-20 22:12:30
to jest paranoja obiecują złote góry a później jest smutna prawda
ja 2015-12-17 08:39:20
a ja tam pracowałem 6 lat jako kierowca i powiem tak zle asz tak nie było odszedłem w lipcu 2015
3
oszukani 2016-01-13 16:41:59
Najbardziej dziadowska firma z jaką przyszło mi współpracować! Nie płacą za zamówiony towar i kazik wymyśla że nie był taki jak zamawiał. Ale karma wraca ;)
2
aw 2016-04-07 12:50:20
A macie jakis kontakt telefoniczny do wlasciciwla,bo z biura nie chca mnie polaczyc,tu w Hiszpanii tez maja dlugi.Moj email w.olka@hotmail.com
aa 2016-06-24 07:04:57
Hahaha kaziu juz zbankrutował hahaha
bb 2016-08-11 10:35:26
Zmienil nazwe na ATMO
1
klient 2016-10-20 12:39:24
Nowa nazwa stare zwyczaje. Chamstwo właścicieli i brak szacunku do klienta. Ostatni raz zrobiłem tam zakupy!...
1
Poszkodowana 2016-12-01 13:16:36
Witam,
bardzo proszę o pomoc, W styczniu b.r. robiliśmy transport Panu Nykaza, do dziś nam nie zapłacił, komornik rozklada ręce Pan Nykaza ukrywa majątek a w Firmie Atmo jest zatrudniony na najniższą krajową. My jesteśmy małą firmą i taki brak zapłąty za transport jest dla nas dużym ciosem dla tego proszę Państwa jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informację o Panu Nykazie jego majątku i firmach bardzo proszę o kontakt 603 248 653
Z góry dziękuję!
Zostaw swoją opinię o Nykaza Katarzyna i Kazimierz Firma Handlowa Hurtownia - Nowy Targ
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nykaza Katarzyna i Kazimierz Firma Handlowa Hurtownia