SPS Handel S.A.

Ostrołęka

Opinie o SPS Handel S.A.

klientka 2015-08-14 20:24:09
kierowniczka sklepu koszmar brak szacunku do pracownikow prosze cos z tym zrobic pozazdroscic pracownikom ze z nią wytrzymują .pracownicy zmieniają sie jak rękawiczki chyba cos w tym jest przy tak duzym bezrobociu.pozdrawiam z grajewa.
2
BYŁA PRACOWNICA 2015-08-23 11:39:09
Pracowałam w jednym takim sklepie to jest tragedia.Kierowniczka spóznia sie o 15 min .Robi chamskie rzeczy nie przecenia produktów a obrywają za to pracownice. Premie dostaje sie po rodzinie!!!! Siedzi tylko w tym swoim chlewie (biurze ) i popija kawkę i rozmawia przez telefon prywatny!!! Paznokcie wymalowane.Przyjmuje żle dostawy a pracownice musza płacić!! Szacunek dla dziewczyn które tam pracuja !!!!JEŚLI DYREKCJA TO CZYTA ZRÓBCIE COŚ Z KIEROWNICZĄ
pozdrowienia z Grajewa
4
Ania 2015-10-23 16:20:47
WITAM!PROSZĘ O KONTROLE W SKLEPIE PRIM W SĘPOPOLU. MIĘSO SPRZEDAJE SIĘ ZEPSUTE W SZCZEGÓLNOŚCI W SOBOTĘ.KIEROWNICZKA JEST NIESYMPATYCZNA I WYŻYWA SIĘ NA PRACOWNIKACH.BĘDĄC KLIENTEM TEGO SKLEPU NIE RAZ MUSIAŁAM ZWRACAĆ TOWAR.OKAZAŁO SIĘ ŻE ZA TEN INCYDENT OBRYWAJĄ PRACOWNICY.ZAMAWIA TAK DUŻE ILOŚCI MIĘSA,ŻE POTEM SPRZEDAJĄ ZEPSUTE ZAMIAST DAĆ DO UTYLIZACJI.ZDARZYŁO SIĘ KUPIĆ MIĘSO MIELONE WIEPRZOWE ZMIESZANE Z DROBIOWYM I NA DODATEK ŚMIERDZĄCE.MOIM ZDANIEM JEST TO WINA KIEROWNIKA SKLEPU ŻE PO TYLU LATACH PRACY W BRANŻY NIE WIE JAKI JEST OBRÓT MIĘSA.NA DODATEK JEST ZA MAŁO PRACOWNIKÓW NA ZMIANIE.JEDNA OSOBA MUSI ROBIĆ KILKA RZECZY NA RAZ.
5
pracownik 2015-11-19 14:08:40
zgadzam się sklepy podlegające pod sps handelnie daja swoim pracownikom na swieta nic ani jednej głupiej czekolady jest wyzysk tylko.
6
jadzka 2015-11-26 22:25:03
Jak czytam Te komentarze to jak bym slyszala o sklepie w ktotym pracuje. U nas tez kierowniczka jest wredna s... Oni sie tego chyba ucza na tych kursach kierowniczych. Wedle naszej kierowniczki lracownika nie mozna chwalic bo sie rozleniwi. A wszelkie pochwaly pieknego ogarnietego sklepu sa jej tylko zasluga I jest "z siebie dumna" . I gdzie w tym caly dyrektor? Najwidoczniej taki sam jak I ta cala reszta.
4
Klientka 2015-12-02 00:39:02
POLECAM SKLEP PRIM SEPOPOL PRACOWNICE STAJA NA RZESACH ZEBY BYLO DOBRZE WYGLADAJA NA ZGRANY ZESPOL ZAWSZE UPRZEJME POMOCNE I Z PODEJSCIEM DO KLIENTA. PRZYDALBY SIE TYLKO JAKIS OCHRONIARZ ZEBY BYLO LATWIEJ OGARNAC SKLEP BO ZE WZGLEDU NA DUZY RUCH I DUZO TOWARU PRACOWNICE MUSZA MIEC OCZY DOOKOLA GLOWY. TOWAR UPORZADKOWANY CENY ROWNIEZ.JAKO KLIENTKA JESTEM USATYSFAKCJONOWANA
2
klijent pan 2015-12-02 18:28:39
WITAM A JA NIE POLECAM









WITAM JA NIE POLECAM TEGO SKLEPU PRIM W SEPOPOLU JESTEM KLIJENTEM I WIDZE CO SIE TAM DZIEJE KUPILEM SMIERDzACE MIESO A CO DO PRACOWNIC BYM SIE TU ZASTANOWIL.



1
klient 2015-12-02 19:06:45
Ta opinia jest pewnie napisana przez kierowniczkę sklepu.Bo niby skąd potencjalny klient może sądzić że jest potrzebny ochroniarz.Albo że pracownice stają na rzęsach żeby było wszystko dobrze.Owszem niektóre pracownie są bez zarzutów, ale nie wszystkie.Dobrze mają te,które są ulubienicami kierowniczki.Podobno ostatnio była tam jakaś kontrola i kierowniczce się "oberwało". A ona żeby się wyżyć zwolniła dwie pracownice(podobno niesłusznie).A teraz bojąc się o własny tyłek pisze na forum i zaprasza do sklepu PRIM W SĘPOPOLU:)Ja osobiście tego sklepu NIE POLECAM. Panuje tam nieład.Atmosfera nie zawsze sympatyczna.Także zdarzyło mi się nie raz kupić zepsuty towar.Moim zdaniem zmiany trzeba zacząć od kierowniczki.Jeżeli kierownik byłby dobry,to nie działy by się tam takie rzeczy jak teraz.
1
Klient 2015-12-02 21:47:16
A ja bardzo polecam ten sklep i na mój rzut oka wszystko(a muszę powiedzieć ze często jestem w tym sklepie)wyglada bardzo dobrze sklep ładny czysty bardzo dobrze zaopatrzony obsługa miła pomocna myślę że to zasługa dobrego kierownika sklepu.Ja polecam ten sklep.
krzychu 2015-12-03 00:21:46
A ja nie nie polecam tego sklepu Prim w Sepopolu chodz przejazdem jestem tylko w tym sklepie i nacielem sie na zepsute produkty a o owocach i warzywach lepiej nic nie mowic sa w takim strasznym stanie a to przeciesz wizytowka sklepu jak tylko sie wchodzi....
1
Marek 2015-12-03 22:26:52
Kurde nie wiem o co wam chodzi z tym sklepem dlaczego takie złe opinie!!!Dobrze że powstał taki sklep w Sępopolu bo w okolicy nie ma tak dobrze zaopatrzonego sklepu w dodatku samoobsługowego i nie zdarzyło mi się kupić czegoś zepsutego!Dziewczyny w sklepie uśmiechnięte miłe.Cieszę się że mam taki sklep pod ręką.Ja stawiam duży plus dla tego sklepu
3
Maniek 2015-12-03 23:15:26
Dobre to miał pan szczescie ze nie trafil na nic zepsutego a szczegolnie mieso i te sery pakowane ktore leza skisle i splesniale moj kolega kupil wlasnie i mial zwrocic to ale machnal na to reka ale nastepnym razem mowil ze nie daruje sobie tego...z kierownikiem bedzie rozmawial.tak wiec sprawdzajcie co sie tam dzieje z tym serem..A ja dla sklepu Prim w sepopolu minus za sery i warzywa i owoce....
koszmar sklepu PRIM 2016-01-23 21:32:50
Witam wszystkich niezadowolonych konsumentów sklepu ,,PRIM" . Zgadam się z powyższymi opiniami , ponieważ w jednym ze sklepów w powiecie sokólskim a dokładniej w Kuźnicy Białostockiej . Obsługa jest tam okropnie niemiła i nie wyszkolona , nie mam nic przeciwko kierownictwu ale jeśli chodzi o pracowników na dziale mięsnym miałabym dużo do powiedzenia ale szkoda słów na takich tępych ludzi. A tak na koniec to zadbajcie o świeżość wędlin !!! Proszę Sobie wychować pracowników działu mięsnego !!! Pozdrawiam
3
Już wiem 2016-02-27 07:31:02
Moim zdaniem praca jak praca każda inna w spozywce lekko nie jest Ale w sklepie w którym pracuję panuje miła atmosfera nie ma nadgodzin A towar jest zamawiany w takich ilościach żeby nie sprzedawać zepsutego. Pozdrawiam koleżanki z pracy.
lolek 2016-03-31 11:20:43
Wszystko to jest prawda co piszecie.Zastanawia mnie tylko czy takie machlojki jak robi kierownictwo min.w Myszyńcu czy to jest legalne.Jak można za produkty które są na wyprzedaży z krótkim terminem i które się nie sprzedają, ma za to zapłacić pracownica do której należy ten dział.No chyba nie wykupi 8 butelek płynu do naczyń albo 5kg cukierek to jest chore!!!chyba jest jakiś limi strat na każdy miesiąc.Grafik ustawiany jest pod dyktando zmianowych.Zmianowe są tak samo pracownicami ,które chodzą po sklepie,nic nie robią,5 kawek na 8 godzin a zwykła pracownica ma robić za nią a ona za to weżmie premie 250zł a zwykłej pracownicy nic sie nie należy a zapier...la za 3.Coś tu chyba jest nie tak. Za wszystkie straty płacą pracownicy, bo kierownictwo w biurze nie potrafi nawet poprawnie wprowadzić faktur do komputera a póżniej odpowiada pracownik bo nie zgadza się ilość.Kiedy zjawia się koordynator kierowniczka razem z referentką jak burze wybiegają na sklep i udają,że one tak silnie pracują na sklepie ,a gdy pójdzie z powrotem zamykają się w biurze i rzucają na kase kartkami by im wszystko sprawdzić -paranoja totalna.
7
cosiewyprawiaa 2016-05-10 12:18:20
Praca jako praca ok. Ale zarzadzanie przez kierowniczke w makowie maz to jakis zart. Zeby doprowadzac pracownikow do placzu... a tz. Gora tego nnie widzi. Kwestia czasu az sklep bedzie mial przez ta ,, pania" problemy z mobbingiem. Dziewczyny ciagle sie zwalniaja przez ta osobę. Wystarczy zapytac stałego klijenta o to co sie tam wyprawia.
8
DORIN 2016-09-03 21:54:33
Czy nadal będziemy znosić humory ,lekceważenie, darcie mordy przez panią Małgorzatę B. pracującą w Płoniawach Bramurze?
2
pepo 2016-11-15 11:59:44
podobne sytuacje sa w prim ilowo osad miesa zepsute stare czasamy na sklepie smrod niesamowity twierdza ze to z kanalizacji glupot niech nei mowie przeterminowane zepsute miesiwa tak wania kasierki kasy nie pilnuja tylko ida co innego robia kilenci wolaja je zeby skasowaly za towar do cholery z takim sklepem kasa najwazniejsz a najbardziej obrukliwa jest taka mala blondynka ania t,,,, nigdy jej na stanowisku kasa nie ma ba ja musze to bo ja tamto inne potrafia zaradzic owszem jak kilenta niema przy kasie to moge inne czynnosci wykonywac towar sprawdzic daty jak maja problemy niech zatrudnia wiecej ekspedientek ludzi jest dac walute ludzie z checia podejma prace a jak za jalmuzne i to co musza to task maja taki splep ludzie omina pojada do biedronki tam jest ich wiecej i kasy pilnuja a jak wiecej ludzi to i 4 stanowiska kasowe sa czynne potrafia potrafia
2
miodko 2016-11-20 20:06:00
to samo jest i w prim ilowo osada expedientki zmieniaja jak rekawiczki jest taka anna t ktora podpierdala do szefa tego markietu a sama to len smierdzacy klienta nie obsluguje tylko dupa sie odwroci i czegos szuka pod kontuaterm opryskliwa jest do ludzi trzeba na nia uwazac bo nie wydaje naleznej kasy za zaplacony towar macnie cie na 5zl to na 2 zl kierownik tego prim ilowo musi sie z nia dobrze rozmowic sadze ze obiegowka i kopa dupa i za brame a zarazem jak slysze od pracownic co tam pracowaly to gumowe ucho nie polecem tego sklepu ide do biedronki
2
wiola 2016-11-24 20:33:58
mieli młode dziewczyny w prim ilowo pozwalnali naprawde mile szybko obsluzyly i czas mialy na sprawdzenia towaru czynnosci pomocnicze z checia szedlam po zakupy prosto trsciwie i bezkolizyjnie obecnie zenada te motaja sie uciekaja od kasy to cos tsm robia trzeba je zapraszac na kase nie nie nie polecam
slawek 2016-11-25 19:43:21
podobna sytuacja w prim ilowo osada 2x kupilem kelbase podwawelska i co sie okazalo ladnie wyglada w siezym flaku obwedzone czy chemicznie czy termicznie do domu przyszedlem wyglada na swieza rzeczywiscie byla zwieza z tym ze stara kielbase przemielili w nowy flak nadzieli ot zwiezyzna widac bylo po ugryzieniu ze starzmielony flak z kielbasy co im nie zeszła wiecej juz nei kupuje wedlin myja pod kranem i do lady nie nei czasamy czuc zapach starego miesa twierdza ze z kana lizacji nie polecam prim ilowo ekspedientki jeszcze jeszcze byla sobie jedna co lepkie lapki mialea ale jej nie widze jezdze do innych miast do biedronki i jest ok czy wedliny w sklepach miesnych kupuje maja zawsze dostwe swieza bo im schodzi towar zyczliwy kient
Janusz 2016-11-26 10:12:09
zakupy w sklepie prim robię od powstania tego sklepu w Nowogrodzie.Muszę przyznać że takiego sklepu tu było trzeba.Jest w nim wszystko co potrzeba mi na codzień Jest czysto miło i przyjemnie.Obsługa pracowników też jest rewelacyjna,dziewczyny są uczynne i miłe na sklepie jak również na dziale mięsny trzeba to doradzą pomogą wybrać coś odpowiedniego nawet mięsa którego nie ma w danej chwili można u nich zamówić nie pomijając niskiej ceny.Pewnego dnia naszłem na pewną rozmowę pracownicy z panią kierownik i muszę przyznać że byłem w szoku bo ta pani okazała się być bardzo miła .Czasem chodzi po sklepie jakoś naburmuszony pan który nie pasuje do wystrojuale ja bardzo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
1
Justyna 2016-11-26 10:25:23
Ja też jestem bardzo zadowolona z tego że w Nowogrodzie powstał taki market jestem jak najbardziej za i zgadzam się z kolegą a ten pan to ponoć jakiś kierownik ale do pani kierownik tego sklepu to mu daleko ona jest świetna i przemiła wiem bo tort u niej zamawiałam.Polecam gorąco
kasia 2016-12-05 12:15:25
to nie tylko w inny miescie kase kradna ale i towary skrzynki wodki papierosow czy drobne towary z polki gina a ekspedientki musza finansowo to pokryc za darmo pracuja wiec same sie zawalniaja z pracy po co robic niech kierownicy ida na kase na sklep tak jest w prim ilowo osada juz glosno ludzie mowia w relacji na chodniku oco w tym chodzi kant goni kant
kinga 2016-12-07 07:32:03
podobno w prim ilowo sa utworzone dwie firmy jadne kasierki natomiast drugoa do ukladania towaru co ciekawego owszem towar ukadaja w porach nocnych ale przyjrzyjcie sie dokladniej podjezdza ciemno zielonym mercedesem towar powinien byc w ciagu dnia roboczego ukladany na polkach po co noca latwy lup do wywozki ekspedientki pokryja straty wiec jak tak ma sie robic nic dziwnego ze dziewczyny odchodza same z pracy proponuje to ze za straty towru stare pracownice powinne zaplacic ba nawet macie liste obecnosci w pracy od 1 dniz pracy za kazdy dzien przepracowany powinne poniesc kare finansowa to jest samodyscyplina tsk jes w austri w niemczech to dlaczego w polce nie ma tego tylko lepke lapki maja wzielas lizaka dzis to lista obecnosci od pierwszego dnia x lizak x cena sprzedazy proste proste i zaplacic za to oj taak przykro by sie zrobilo proponuje to wprowadzic
Zostaw swoją opinię o SPS Handel S.A. - Ostrołęka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPS Handel S.A.