Frukt Sp. z o.o.

Tarnów

Opinie o Frukt Sp. z o.o.

anonim 2011-04-01 08:38:02
Mam pytanko a gdzie pracujesz? Ile godzin dziennie trzeba pracować i czy dają GPS? Dzięki z góry.
9
bezimienny 2011-10-13 06:55:52
mozesz powiedziec ze mozesz smialo polecic ta firme? co ty [usunięte przez moderatora];p kazdy wie ze to jest [usunięte przez moderatora] pracy!
Dzban 2012-06-19 16:57:17
Dalej zmuszają pracownikow do zostawania po godzinach pracy?
4
Katka 2012-12-23 14:58:31
Pracowałam - nie polecam.
Na rozmowie obiecują złote góry, a rzeczywistość to weryfikuje.
Nadgodziny (niepłatne !) to norma, a firmą rządzi klika wazeliniarzy plus rodzinka
5
kito-1974 2014-01-30 09:58:51
Jestem tylko klientem tej firmy ale z góry odradzam. Nikt nic nie wie, nie można żadnej informacji na magazynie uzyskać, jakby pracownicy bali się.(usunięte przez administratora)
3
detalista 2014-06-16 13:50:36
Jestem ich byłym klientem. Nie polecam tej firmy.
2
magazynier 2014-07-06 17:30:08
Witam byłem pracownikiem tej firmy przez dwa lata w 2010 r
Mogę śmiało polecić te firmę ale tylko osobom które wiedzą po co idą do pracy nie obibokom jest dobry system rozliczania magazyniera i komu zależy na pracy to na ty korzysta bo zarobki są dla tych osób całkiem niezłe na pewno nie zarobicie tych pieniędzy w podobnych firmach coś za coś. Osoby które idą tam bo myślą że jak będą się obijać to im zapłacą dobre pieniądze są w błędzie i będą narzekać.
Co do wypłat do 10 każdego miesiąca bez spóźnienia pieniądze na koncie i każda nadgodzina.Zresztą każdy pracujący w tej firmie ma wzięcie w podobnych firmach ze względu na to że frukt dobrze szkoli pracowników i są to osoby wiedzące co to jest praca dlatego WIELKI SZACUNEK DLA OSÓB ZARZĄDZAJĄCYCH TAK WIELKIM MAGAZYNEM I TAKĄ ILOŚCIĄ OSÓB PRACUJĄCYCH NA MAGAZYNIE
2
euroepal 2015-05-01 19:56:07
hahahha ktos sie ladnie postaral zeby taka notke napisac, moze to 1 z-ca na rozkaz kierownika magazynu albo 2 z-ca! owszem pieniadze sie zgadzaja kazdego miesiaca jesli chodzi o termin, nadgodziny czesc do reki reszta na liste, do tego przymusowe nadgodziny a platne smiesznie! zadnych 100-tek itp. ogolnie system 4 zmiany, na rozmowie obiecuja kokosy ale tak nie jest.
nie polecam
2
100%prawdy 2015-08-01 10:02:23
Pracowałem 4,5 roku, rozładunku załadunek sam, palety po 600 kg, sklepiki szkolne na 3 piętro a ty smigasz z paleta wody,odbieranie kasy za przedstawicieli,samochody parchy, Np Lublin bez igrzewania i 2 biegu,oraz ładowanie No tez na lublinka 4 palet koli :) plus ze jest umowa i kasa na czAs
zainteresowany 2015-11-19 17:20:56
Witam, czy nadal w tej firmie jest tak jak piszecie? czy może już się coś zmieniło na lepsze? bardzo proszę o opinie jakie tam są warunki pracy teraz i jakie zarobki? Pozdrawiam.
1
smerf 2016-09-06 12:55:44
Witam czy pracuje sie rowniez w weekendy ???
Armani Jeans 2016-09-29 17:55:20
Zarobki ponad 3000 jak się komuś chce pracować to spokojnie i 3500 można zarobić praca na akord wiec tym którzy są otyli lub słabo u nich kondycja może być ciężko .bardzo dobra praca polecam.obecnie najlepiej płacą w tarnowie .poprzednie opinie tych którzy nie dali rady.
Matylda 2016-10-20 23:06:37
Pracowałam w tej firmie jakiś czas. Na początku obiecują inne pieniądze o później ich nie dają. Prezes i jego synalek po prostu mnie oszukali i okłamywali. Pracownicy z którym pracowałam określali to jako ko--łch--oz pracy! Nic dodać i nic ująć-szczera prawda. A czy było chorobowe - domyślcie się...
4
Zainteresowany 2016-10-30 07:38:40
Witam,
Czy może ktoś napisać o pracy przedstawiciela w firmie. Ile wynosi podstawa , czy umowa jest na czas nieokreślony ? Jak jest z premiami? Miesięczne , kwartalne? Dodatkowe bonusy? Ilość wizyt? Czy auto do pełnej dyspozycji? Jak często rotują przedstawiciele? Jaka atmosfera praz przepływ informacji ? Komu podlega ph?
5
XYZ 2016-11-18 00:22:43
Mój partner pracuje na frukcie. Moze i płaca jest i to jest dobra, ale to jedyny chyba plus. Trzeba zapieprzać. Ale w kodeksie pracy jest 20 minut przerwy na 8h pracy, a jeszcze mają pretensje, .3 na tej przerwie siedzisz, nie mozesz sobie spokojnie zjeść śniadania nawet. Z opini wszystkich mi znajomych, pracujących tam- nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Frukt Sp. z o.o. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frukt Sp. z o.o.