Duo-Tes Sp.j.

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Duo-Tes Sp.j.

nowy 2011-12-19 16:39:05
Jak wygląda tak naprawdę praca kierowcy w tej firmie???
10
piotr 2012-01-04 23:12:19
Praca w duo tes to orka nikt nie szanuje człowieka
4
jhy 2012-02-28 19:18:32
piotr - 2012-01-04 23:12:19

Praca w duo tes to orka nikt nie szanuje człowieka
masz rację kolego
8
klient anonim 2013-03-26 09:45:09
Witam.
Jestem częstym klientem Duo Tes. zgadzam się z opiniami na temat kierowników magazynu. wszystko o czym mogłem napisać zostało już napisane. Natomiast uwagi te nie dotyczą pozostałych pracowników Duo Tesu i kierowników np. w biurze. Ludzie pracujący na kasach, magazynie czy biurze obsł klienta są mili życzliwi i uśmiechnięci.
pozdrawiam tych kulturalnych i dobrze wychowanych pracowników tylko tych :);)
9
ksiazenice 2013-04-16 15:28:15
W Ksiazenicach takie same relacje. Najgorszy ten przemadrzaly karaczan z dziwna fryzura.
4
blacksmith 2014-01-09 20:49:22
Ksiazenice to dramat. Nikomu nie polecam pracy w tym oddziale. Nie wazne czy biuro czy magazyn(usunięte przez administratora) Takze nie polecam !!
11
beznicku 2014-08-23 13:04:18
Praca po 9 godzin
6
playa posse 2014-09-26 17:00:00
w tej firmie pracują ludzie o zużytych twarzach a numerem 1 jest twarz zwana blady
7
wielbiciel kulfona 2015-07-07 18:52:24
Kiedyś się spotkamy na stacji kolejowej to pogadamy. Teraz juz nie będzie szedł sam.
Oglodaj się za siebie i czekaj na mmnie jebana cioto.zobaczym czy też jest wielki
Kierownik geju.
5
~ do pracownik 2015-07-29 15:12:43
Warszawa?
3
pracownik 2015-07-29 21:28:36
To nie tylko warszawa ale cała firma jest zgniła. Nie wiem jak w ich pozostałych firmach ale pewnie tak samo.
3
plajer 2015-09-30 10:04:00
ta cała pseudo firma jest to atrapa,lata 90
1
kali 2015-10-13 21:15:10
firma porażka
2
magazynier 2015-11-06 16:13:40
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Praca po dziewięć godzin, raz na trzy tygodnie sobota, zarobki ok. 2300 netto. Totalna amatorka jeśli chodzi o motywowanie i zarządzanie ludźmi. Kierownicy Łysy i Japa (słynny kierownik Krzysztof) plus ich przydupas Mucha, kompletnie nie znają się na temacie, a ich jedyna aktywność to poniżanie i gnojenie pracowników. Premie (ok. 1000) płacą na czarno, co jest dobre dla alimenciarzy i dłużników, a niezbyt dobre dla ZUS-u, który powinien się nimi wreszcie zainteresować. Plus tej pracy to brak kamer na hali pełnej żarcia. Jak jest w Książenicach nie wiem, ale pewnie tak samo. SZANUJESZ SIĘ - NIE PRACUJ W TYM CYRKU! P.S. Blady to spoko koleś.
16
pracownik 2016-03-16 18:01:10
Mówią na mieście że tam biją
4
Maciej 2016-03-29 18:24:51
ile podstawy dostaje ph ? jakie są premie ? auta z gps ? do uzytku ?
3
krubas 2016-09-23 01:15:51
Plus tej pracy to brak kamer na hali pełnej żarcia. Jak to rozumieć???
pracownik 2016-10-17 14:12:00
bierzcie i jedzcie ...
miami vice 2017-05-16 18:31:40
ta firma stała się już gównem
Misio 2017-05-26 22:56:53
To burdel przez który straciłem kobietę, pracują jak murzyni oczywiście najniższa średnia krajowa na konto a dwa razy tyle do łapy dla wybrańców a raczej wybranek. Potrafią dzięki spotkaniom firmowym (co czwartek) tak sprac rozum handlowców że chodzą jak nacpani oczywiscie spotkania po pracy do około 21 lub dluzej. Krótkie daty produktow to ich specjalność. Wabią klientów wycieczkami i odstawionymi na wysoki połysk chandlowcami w miniowkach i szpileczkach. Ciągle romansy wewnątrz firmy niejednemu przyprawily rogi. Jak ktoś myśli od razu jest wywalony nie ma myśleć tylko robić targety i wykonywać polecenia oraz bezwzględnie poddać się pracodawcy. Myślę że to robota dla człowieka bez rozumu zachlannego na kasę i nie lubiącego przebywania w domu. Najlepsze jest to że udaje im się znajdować takich baranów których nie interesuje godziwa emerytura która napewno czeka każdego człowieka a interesuje ich tylko kasa teraz w łapie plus Możliwość przylansowania się na rynku. Ogólnie niska cena produktów oferowanych przez firmę opiera się na jakości i przydatności produktów. Pozdrowienia dla Pana (usunięte przez administratora) i podziękowania za to że zniszczył Pan moją rodzinę. To początek prawdy która jeszcze nie raz wyjdzie na jaw i pewnie niejedna osoba to potwierdzi... Ciesz się Pan ze do skarbowki
nie podano

Zostaw swoją opinię o Duo-Tes Sp.j. - Grodzisk Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duo-Tes Sp.j.