Duo-Tes Sp.j.

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Duo-Tes Sp.j.

nowy 2011-12-19 16:39:05
Jak wygląda tak naprawdę praca kierowcy w tej firmie???
6
piotr 2012-01-04 23:12:19
Praca w duo tes to orka nikt nie szanuje człowieka
3
jhy 2012-02-28 19:18:32
piotr - 2012-01-04 23:12:19

Praca w duo tes to orka nikt nie szanuje człowieka
masz rację kolego
3
klient anonim 2013-03-26 09:45:09
Witam.
Jestem częstym klientem Duo Tes. zgadzam się z opiniami na temat kierowników magazynu. wszystko o czym mogłem napisać zostało już napisane. Natomiast uwagi te nie dotyczą pozostałych pracowników Duo Tesu i kierowników np. w biurze. Ludzie pracujący na kasach, magazynie czy biurze obsł klienta są mili życzliwi i uśmiechnięci.
pozdrawiam tych kulturalnych i dobrze wychowanych pracowników tylko tych :);)
6
ksiazenice 2013-04-16 15:28:15
W Ksiazenicach takie same relacje. Najgorszy ten przemadrzaly karaczan z dziwna fryzura.
4
blacksmith 2014-01-09 20:49:22
Ksiazenice to dramat. Nikomu nie polecam pracy w tym oddziale. Nie wazne czy biuro czy magazyn(usunięte przez administratora) Takze nie polecam !!
10
beznicku 2014-08-23 13:04:18
Praca po 9 godzin
5
playa posse 2014-09-26 17:00:00
w tej firmie pracują ludzie o zużytych twarzach a numerem 1 jest twarz zwana blady
7
wielbiciel kulfona 2015-07-07 18:52:24
Kiedyś się spotkamy na stacji kolejowej to pogadamy. Teraz juz nie będzie szedł sam.
Oglodaj się za siebie i czekaj na mmnie jebana cioto.zobaczym czy też jest wielki
Kierownik geju.
5
~ do pracownik 2015-07-29 15:12:43
Warszawa?
3
pracownik 2015-07-29 21:28:36
To nie tylko warszawa ale cała firma jest zgniła. Nie wiem jak w ich pozostałych firmach ale pewnie tak samo.
3
plajer 2015-09-30 10:04:00
ta cała pseudo firma jest to atrapa,lata 90
1
kali 2015-10-13 21:15:10
firma porażka
1
magazynier 2015-11-06 16:13:40
Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Praca po dziewięć godzin, raz na trzy tygodnie sobota, zarobki ok. 2300 netto. Totalna amatorka jeśli chodzi o motywowanie i zarządzanie ludźmi. Kierownicy Łysy i Japa (słynny kierownik Krzysztof) plus ich przydupas Mucha, kompletnie nie znają się na temacie, a ich jedyna aktywność to poniżanie i gnojenie pracowników. Premie (ok. 1000) płacą na czarno, co jest dobre dla alimenciarzy i dłużników, a niezbyt dobre dla ZUS-u, który powinien się nimi wreszcie zainteresować. Plus tej pracy to brak kamer na hali pełnej żarcia. Jak jest w Książenicach nie wiem, ale pewnie tak samo. SZANUJESZ SIĘ - NIE PRACUJ W TYM CYRKU! P.S. Blady to spoko koleś.
12
pracownik 2016-03-16 18:01:10
Mówią na mieście że tam biją
1
Maciej 2016-03-29 18:24:51
ile podstawy dostaje ph ? jakie są premie ? auta z gps ? do uzytku ?
1
krubas 2016-09-23 01:15:51
Plus tej pracy to brak kamer na hali pełnej żarcia. Jak to rozumieć???
pracownik 2016-10-17 14:12:00
bierzcie i jedzcie ...
Zostaw swoją opinię o Duo-Tes Sp.j. - Grodzisk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duo-Tes Sp.j.