Sam-Scan Sp. z o.o. Sklep Ogólnospożywczy nr 3

Łódź

Opinie o Sam-Scan Sp. z o.o. Sklep Ogólnospożywczy nr 3

Katarzyna 2011-06-27 02:55:40
Niestety to prawda co pisze "anonim". KOdeks pracy sobie, praca sobie. Pracuje się 12 dni ciągiem bez 1 dnia wolnego, albo przychodzi do pracy z popołudnia na rano. W soboty i niedziele nie ma listy obecności. To jawne naruszenie praw pracowniczych. Ktoś powinien się tym zająć!!
1
dziubek 2012-02-01 19:15:11
Pracowałam w sam scanie ul (usunięte przez administratora) potwierdzam opinie anonima okropna atmosfera,pracownik nie ma zadnych praw.A kultura kierownictwa ponizej zera.
q 2015-03-02 14:29:16
to co piszą to bardzo szczera prawda
klient 2015-08-25 19:57:27
Co za obsługę tam zatrudniają!!! Jakieś brudasy bez minimum sanitarnego. Właśnie wróciłam zbulwersowana- pani sprzedawczyni w ręce trzymała ścierę ! (niczym w filmie Barei) po czym tą łapą grzebie w mini kabanosach! Na moją uwagę: czym pani bierze te kabanosy, wykrzyknęła ... AAA...CZYM MAM BRAĆ i bardzo się zbulwersowała, jak śmiałam powiedzieć ,,łapą" W czynnej obronie wzięła udział kasjerka, wygrażając mi sprawą sądową za użycie obraźliwych wg tej pani słów: ,,łapą'' oraz ,,brudas''. W każdym razie mini kabanosy z zawartością bakterii kałowych? ze ściery , czy też środków odkażających można kupić u zbiegu ulic Inowrocławska/Żubardzka A później ludzie mają biegunki i chorują...ech, ludzie i to w XXI wieku takie flejtustwo
Wiadomo kto:) 2015-11-13 19:27:30
Faktycznie przy ul.Ż. większość Pań jest zmęczona ale sa też miłe Panie:)



2
ta zupełnie inna 2016-03-26 15:40:06
Dość często robię zakupy w sklepie Sam Scan , który jest niedaleko ulicy Popiełuszki. Szczerze powiem ,że to co tam się dziej to istna masakra jedynie Pani ze stoiska monopolowego pracuje rzetelnie . Pracownice się odbijają często plotkuja na sklepie . Kierownictwo też na wiele rzeczy nie zwraca uwagi . Nawet mają duże problemy z łapaniem złodzieji. Nieraz wśród produktów zdalnych do spożycia zdarzają się takie ,które są po terminie . A pracownice często pracują ponad określoną normę czasową. Jednym
słowem jest wielki wyzysk pracowników. Dodając jeszcze pracownice zamiast obsługiwać często wychodzą na plotki .
klientka 2016-07-13 10:52:45
Zgadzam się z ,,ta zupełnie inna
jadwiga 2016-07-13 10:56:11
Ta pani z monopolowego ma na imię Agnieszka tak słyszałam i jest rzeczywiście sympatyczna i zna się na robocie to ona powinna być kierownikiem tego bajzlu i doprowadzić do porządku i poustawiać niektóre osoby.
Aldona 2016-07-14 17:05:40
Zgadzam się z ,,jadwiga" oraz ,, ta zupełnie inna". To co tam się dzieje to istna katastrofa . Dziś robiąc zakupy na Kusocińskiego w Sam - Scan zauważyłam że atmosfera jest napięta Pani w błąd włosach spietych klamrka chyba była kierownikiem przechodziła obok pracownicy patrząc się bardzo wrogo . Bardzo podobała mi się praca młodej dziewczyny , która myła pułki i układała soki . Powiem jedno dziewczyny trochę też nie wyłaniają się z obslugiwaniem na stoiskach . Ale nie można im zarzucić złej pracy . Najbardziej podoba mi się monopol sposób jaki jest porządek . Kasjerki też bardzo miłe Pani od słodyczy i warzyw także . Ale mają bardzo duży problem z lapaniem złodziei . Szkoda fajny sklep ale można go ciut udoskonalić .
Zostaw swoją opinię o Sam-Scan Sp. z o.o. Sklep Ogólnospożywczy nr 3 - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sam-Scan Sp. z o.o. Sklep Ogólnospożywczy nr 3