Mirko Zakład Przetwórstwa Ryb Bogusław Krasnoborski

Głobino

Opinie o Mirko Zakład Przetwórstwa Ryb Bogusław Krasnoborski

Kasia 2012-02-09 22:23:51
Firma rodzinna i taka właśnie atmosfera. Zarobki srednie, ale za to miło chodzi się do pracy. Pracuje tam moja siostra, polecam, jelsi dla kogos wazniejsza jest atomosfera niż wyścig szczurów.
2
Ewa 22 2012-09-21 21:49:18
nie zgadzam się z ta opinią ,ponieważ tam pracowałam i wiem jak tam naprawdę jest.Ale szef jest w porządku .Mam zastrzeżenia do pań brygadzistek ,które znęcają się nad pracownikami. Na pewno atmosfera nie jest rodzinna.Pracujesz na akord a płacą jak chcą.
jarecki 2014-05-31 00:22:02
tej firmy nie polecam nikomu,przpracowalem tam 11 lat i potraktowano mnie jak smiecia,zeby to jeszcze slusznie.Teraz pracuje w normalnej firmie(usunięte przez administratora)
anonimowa 2014-07-26 12:11:03
Witam, to najgorsza firma w jakiej do taj pory pracowałam . Przepracowałam tam 4 miesiące i ani jednego dnia dłużej !!!!!!!!!!! Ludzi traktują jak śmieci !!!!!!! Mówią o czystości , że niby papier leżący koło ryby to " zródło zarazków" , a panowie naprawiający taśmy , lub wiercący dziury w ścianach przy produkcji to nie zarazki pani Danuto? Tylko sanepidu brak -ale do czasu!!!!!!!! Życzę powodzenia dla brygadzistek , jak tak dalej pójdzie to sami będziecie kręcić te koreczki
1
pszenna 2014-09-14 19:14:13
Firma firmie niestety nigdy nie dorówna.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Trzeba cieszyć sie że ma sie pracę.Szanować sie wzajemnie,uśmiechem witać się a nie patrzeć wrogo na każdego.Brygadziści też mają swoje 'ale'niestety przy takim skupisku ludzi nie sposób być dla wszystkich miłym,chociaz tak na prawdę mogły by się troszkę zmienić .Bądzmy wszyscy optymistami lżej nam będzie i w pracy i w ogóle.Pozdrawiam wszystkich i tych nie pracujących już i pracujących -miejmy dla siebie więcej życzliwości
1
Iras 2014-10-09 20:17:01
Lipa totalna , magazyn to prowizorka łączony z ostatnim etapem produkcji,
i jeszcze te kobiety które próbują rzucać się do nowo przyjętych jeden wielki śmiech, wypłata za przerzucanie śledzi też nie duża(niektórzy pracownicy są powiązani rodzinnie z zarządem).. nie polecam
Benek 2016-01-09 00:34:59
Lipa .. (usunięte przez administratora)przymusowej pracy nie polecam, brak poszanowania dla ludzi, brak odpowiedniego wynagrodzenia chociaż płatne zawsze w terminie.
1
Iras 2016-01-25 10:31:35
Ost3rzgam !! praca w magazynie równa się praca w chłodni, dodatków za taką pracę jest zero.stawki małe
Abc 2016-03-09 21:11:37
A jak tam Kamil J. Pracuje u was? Wielki manago z BMP :)
8
ss 2016-04-27 20:27:18
nooo nie ma tragedii jest komedia ....
2
handlowiec 2016-07-23 13:41:18
Jak wygląda praca handlowców? Jakie warunki i przełożeni?
6
srik 2016-08-07 16:17:59
szukałam strony żeby dodać opinie na temat śledzi po kaszubsku.Ale znalazłam sie tutaj.Oszustwo pierwszej kategori.Więkrzośc zawartości pudełeczka 240 g stanowi cebula.Za cenę 5,99 to ja sobie moge kupić 3 kilo cebuli .Chciałam mieć śledzie a nie 5 koreczków na krzyż.Badziew ,nie polece nikomu i nigdy już nie kupie.
1
Ewa 2016-10-14 16:06:24
Najlepsze śledzie jakie jadłam są z Mirko. Tylko proszę nic nie ulepszajcie!!!!
piotr 2016-11-13 20:50:15
bez konserwantów wyśmienite!!!
Zostaw swoją opinię o Mirko Zakład Przetwórstwa Ryb Bogusław Krasnoborski - Głobino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mirko Zakład Przetwórstwa Ryb Bogusław Krasnoborski