Larus Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Import-Eksport Halina i Krzysztof Adamkiewicz

Jaraczewo

Opinie o Larus Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Import-Eksport Halina i Krzysztof Adamkiewicz

asaaa 2013-02-13 10:35:09
Witam, jak wygląda praca w Larusie, jakie są zarobki i
zaplecze socjalne???
1
Klijent 2013-03-26 19:52:38
Ten zakład i jego cały system funkcjonowania można określić najlepiej jako "wariackie papiery" nic nie jest tam normalne, pracuję się nawet po 17h, przy dwóch króciutkich przerwach, podziwiam kilka osób które pracują tam od momentu powstania firmy.
1
abc 2014-08-08 19:52:10
Ludzie tam pracujacy to bohaterowie,a wlasciciel i jego nowa zona(administrator usunie to slowo)
3
xyz 2014-09-02 21:57:32
Tam jest jedna wielka komedia. Co miesiąc przedłużają Ci umowy o kolejny miesiąc - musisz obowiązkowo zdać starą i podmieniają ją na nową trochę dłużej trwającą, chorować nie można, kamery są dosłownie wszędzie, codziennie trzeba zdać pisemny raport jaki efekt pracy się wykonało, wypłata nie jest ustalona tylko dostajesz tyle ile właściciel uważa za stosowne. Wielu ludzi już w połowie pierwszego dnia ucieka. Szef nie szanuje tam nikogo, podobnie z klientami. W grudniu każdy każdego pogania, kierowcy, biuro i produkcja idzie 24h na dobę, a szefostwu wciąż mało, obóz pracy to zbyt słabe określenie.
2
Gość 2015-03-17 22:44:39
Gorzej chyba nie można trafić.
2
BURŻUJ 2015-06-21 20:19:28
Zaplecze socjalne to wyjazd Pana rolasa na safari a pani z miasta do Chin.
Wypłaty zależą od tego złodzieja a nie od pracy.
Szacunek to słowo obce dla tego F*******.
Szkolony SS jugend na kolejnego ch...... staje na wysokosci zadania.
Ludzie pracujący w tej firmie sami sobie są niezbyt przychylni
2
byly pracownik 2015-11-27 19:40:20
Wszystkie poprzednie opinie są prawdziwe. Nienormowany czas pracy, po paręnaście godzin na dobę, siedem dni w tygodniu. Nadgodziny w zasadzie nie płacone w ogóle. Wszechobecne chamstwo, kobiety zmuszanie do dzwigania ciężarów. A szef? Nadaje się tylko do leczenia! Po prostu cham nad chamy... Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie!





2
matura73 2016-06-11 21:58:31
a na dodatek przyszła tam pani monika do biura do hacapu ona przyszła z jarocina tam 12 lat robiła jako sprzątaczka nie ma papierów na stanowisko hacap
w jarocinie miała pseudonim MOP (mopem się sprząta)
smalcerz 2016-06-22 19:24:50
ona do niczego się tu nie nadawała nos wyżej czoła masakra
1
katriin 2016-06-26 12:24:56
i też się tu ją pozbyli
natakk 2016-08-16 19:08:45
to śmieszne
Zostaw swoją opinię o Larus Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Import-Eksport Halina i Krzysztof Adamkiewicz - Jaraczewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Larus Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Import-Eksport Halina i Krzysztof Adamkiewicz