Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne

Trzebiatów

Opinie o Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne

niezadowolony 2015-12-12 19:33:50
nie kupujcie sledzi po kolobrzesku!!!! na zewnatrz poukladane sledzie a srodek wylozony cebula! Pisza, ze 800gr sledzi- g..o prawda- moze 200 a reszta cebula!!!
Nigdy wiecej produktów tej firmy!!!
1
123 2016-02-06 23:13:01
tak racja dwa filety reszta olej i cebula zwazyłem dokładnie jak piszesz.
1
Krakus 2016-02-25 13:01:56
Kupiłem w Tesco śledzie korzenie, mają fantastyczny smak, są perfekcyjnie ułożone w pudełku z odpowiednią ilością cebuli,olej smaczny poddania jabłka i śmietany poezja. Tak dobrych śledzi nigdy nie jadłem. Pozdrawiam Jacek.
zch 2016-02-26 22:06:28
Kupiłem w Tesco "Śledzie z beczki" i efekt ROZCZAROWANIE. Z wyglądu ładnie ułożone na ściance beczułki, a w środku masa cebuli,gdzie te 43,7% filetów śledziowych. Lubię śledzie w różnej postaci, ale tego nie da się jeść. Zalewa winegret jest czystym octem-kwasota. Ohyda. Odradzam przed kupnem-niech dyrekcja tym badziewiem się raczy, albo niech zmieni recepturę. Omijać firmę z daleka.
zaufdany 2016-03-19 08:21:31
Ta firma powinna zajac się policja to nie dopuszczalne żeby co tam się dzieje gdzie senepid i służby które chronią ludzi przed takimi ludzmi znam ja 15 lat i wiem do czego jest zdolna moje haslo dopóki tam pracuje nie kupujcie przetworów kapitana nawi
1
Maniek 2016-03-21 20:08:48
Ty zaufany skoro tam nie pracujesz to po ch... piszesz głupoty??!!Po drugie ta osoba ktorej rzekomo dziecko zatruło sie sledziami w ktorych byly narkotyki to pewnie nie zglosiła tego nigdzie a juz nie mowie o zaniesieniu produktu do sanepidu i pozwania firmy .Bzdury wyssane z Palca jakiś Palant pisze który w dupie był i gówno widział!!A jak taki cwaniak to ujawnij sie bo na kogoś pisac potrafisz nazwiska podawać to napisz i swoje Nazwisko ,koro taki odwazny jesteś!
1
anonim 2016-03-22 06:45:32
Zobaczysz zaufany za podawanie nazwisk publicznie pojdziesz siedziec!!! Masz dowody na to ze Ktos robil dosypal nagrywales to badz zlapales za reke? I jeszcze sie kompromitujesz piszac ze tam nigdy nie pracowales!!! Idioto juz wiemy kim jestes. Nie popuscimy tych obelg za nic !! Dziewczyna bez powodu moze stracic prace ! Nie darujemy Cu
15 2016-03-22 18:09:33
i co znasz mnie co postawisz Mirusia wiesz co mu zrobie a obronca twoja siostra kazde dziecko z kim innym bralas narkotyki o demnie i bierzesz od mojego kolegi powiedziałem zdziwisz się
15 2016-03-22 18:35:39
Wiem ze mieszkasz w otoku
Nono 2016-03-22 20:34:21
No ciekawie się tu robi
Mirek 2016-03-22 20:37:58
Czytajac to wszystko nigdy ta kobieta nie mieszkala w Otoku i nie będzie miszkac i nie wciągajcie mnie w to Kiedys była kolezanka ale to było kiedyś nie chce wracac do tego to rze pisze swoje imie to znaczy ze nie mam nic do ukrycia i nie wierzrze w to wszystko i proszę nie mieszajcie mnie w to wszystko nie moja sprawa Każdy ma swoje wlkasne problemy
1
Nono 2016-03-22 21:54:23
Ludzie wydaje mi się że tu opinię na temat zakladu się wystawia a Wy swoje brudy wyciąganie idźcie może do programu ROZMOWY W TOKU albo KTO NAS TAK URZĄDZIŁ. Śledzik palce lizac
1
szczygiełek 2016-03-23 20:21:59
Czytając opinie ,,zaufanego ,, i ,,ma rację ,, wołam o pomstę do nieba !!! Zamiast siedzieć na dupach i pisać takie brednie i dyrdymały powinni wziąć się za lekturę słownika poprawnej polszczyzny. No luuuudzie dwudziesty pierwszy wiek a wypowiedzi tych obu to po prostu dno muł i wodorosty !! aż oczy krwawią !! Obojgu proponuję wziąć się za normalną i uczciwą pracę a wtedy głupoty im ze łba wylecą. Znam Gosię bo razem z nią pracuję i wiem że te brednie wypisywane na jej temat są z zazdrości że dziewczyna potrafi zadbać o swój los nie tak jak co niektórzy ! Wszystkim zazdrosnym polecam MAŚĆ NA BÓL DUPY albo po prostu BARANKA W ŚCIANĘ. Odczepcie się imbecyle od dziewczyny. Poza tym jakim trzeba być tchórzem żeby tak oczerniać a się nie ujawnić !! KOZAK W NECIE - PI..DA W ŚWIECIE. Jednym słowem żenada !!
1
15 2016-03-26 14:32:03
Szczygielek co chcesz się spotkać cpasz i handlujesz narkotytykami jak ona co nastpeny któremu dala dupy żeby cicho siedział zenada jesteś ty jak i ten caly zakład widziałem cie wczoraj nacpanego razem z nia znam ja 15 lat nie jesteś pierwszym i ostatnim dopóki masz kase rogacz a to ze zypie narkotyki do sledzi to mi sama pisala no i powiem to prokuratorowi bo mnie złapali no jelenie gobia teraz rogi a co do wlascicieli i brygadzistek wobec niej to imbecyle na swieta będę chcesz się spotkać zal mi tylko jej Mirusia bo go zdradzila i zo pmoc zdradzila cwaniaczku
Krzysztof 2016-04-08 13:20:13
Co za chołota tu pisze bzdury , śledzie pyszne , polecam , Krzysztof z Koszalina.
1
mirek 2016-04-09 18:58:39
Masz racje sledzie sa pyszne tylko nie wiem czemu mnie wciagneli w sprawy prywatne i tego zkladu znam ta diewczyne ale nie obchodzi mnie co robi ja mam swoje problemy ona swoje i mam prosbe nie mieszajcie mnie do tego co tam się dzieje lubie ta dziewczyne i szanuje ale nie pozwole żeby ktoś komu uwierzyla zniszczyl ja dla własnej korzyści przepraszam wlascicieli ale prywatne sprawy mnie nie interesują choc oskarza mnie
wyrolowana 2016-06-24 13:34:44
Właśnie dziś kupiłam śledzie po Kołobrzesku - w słoiku sama prawie cebula i dwa śledzie a powinno ich być 800 gramów - w tym 17% cebula .Cebuli było 70 % Jeden wielki kant.
Należy się wystrzegać takich wyrobów - nie polecam
wyrolowana 2016-06-24 13:38:24
Swięta prawda - ja też się nabrałam - sama prawie cebula w słoiku i dwa śledzie
Cebula po 1 zł - to ładują ile się da - jeden wielki kant Nie polecam
1
Klient 2016-07-11 20:17:27
Bzdury piszecie. Rewelacyjne śledzie, często goszczą na moim stole! Trzeba dokładnie czytać, Po Kołobrzesku 800g kupuje w netto i nigdy nie było z nimi problemu! Polecam każdemu kto szuka pysznych śledzi.
admin 2016-08-27 17:17:28
to jeszcze nic taki zakład trzeba jak najszybciej zamknąć to co robią z osobami nie wygodnymi to po -mstwa do nieba, MOBBING MOBBING jeszcze raz MOBBING
admin 2016-08-27 17:54:55
Jestem ciekawy czy , góra wie co dzieje się na dole to nie jest ludzkie zniszczyć człowieka a są osoby które milczą bo chcą pracować za te marne grosze . Jak są traktowane osoby nie wygodne to znaczy osoby nie lubiane które nie wchodzą w tyłek dla Pani Elżbiety L na pewno przekonała się osoba nazwiska nie zdradzę nie chcę tej kobiecie jeszcze więcej zaszkodzić jak już zaszkodziły osoby napiszę inicjały . J.SZ B.J E.W . M.U A.P . Drogie panie zamiast pracować to wy tylko tyłki obrabiacie . Ale jestem ciekawy jak ta osoba się dowie to na pewno spotkacie się w sądzie . nie sztuka zrobić z kogoś złodzeja brudsa nieroba a to słyszałem na własne uszy . za oszczerstwa i gnębienie człowieka to jest karalne ,na pewno nie długo nie które panie wymienione spotkają się w sądzie a co to będzie jak przyjedzie inspekcja pracy to zakład zamkną . A Pani Elżbieta biedulka co ona wtedy zrobi . Napiszę wam tylko jedno będzie wielkie bum bo znając osobę na prawdę jak się dowie prawdy to ze sądów nie wyjdziecie tak jak wy ją traktowaliście będzie zemst kobieta dzięki wam drogie koleżanki straciła praę jest na wypowiedzeniu a ja będę pierwszym światkiem przeciwko wam .
ja 2016-09-05 16:09:54
Tak masz kolego racje moja kolezanka tez zrezygnowala z pracy bo narobily plotek dzięki tym koleżankom zabraly jej chleb na zime jak tak można wstyd ze się gora tym nie zajmuje
ja 2016-09-05 17:43:00
Kolezanka chwalila sobie ta prace brygadzistki były w porządku wobec niej dlaczego tak jest ze zamiast praca się zajac to zajmują się plotami i co oni mysla ze dobrze robia ponizajac innych ludzi niszcząc im jak wyczują ze ktoś ma slaba psychikę ona podchodzila do nich jak kolezanka a oni ja tak potraktowali ze szkoda mowic POZDRAWIAM BRYGADZISTKI
zawiedziona 2016-09-28 08:20:43
Nie kupujcie śledzi po kołobrzesku. Wielkie oszustwo. Proporcje wagowe/procentowe nieprawdziwe. Cebulę w oleju mogę sobie zrobić jeśli mi przyjdzie na nią ochota. Chciałam śledzi, bo są smaczne, ale jest ich jak na lekarstwo. Szkoda. Wielki minus.
4
Maja 2016-11-25 19:06:25
Kupiła produkt (kapitan Navi) i bardzo niezadowolona. Tak mnie jeszcze nikt nie oszukiwał. Nieprzerwane oszustwo!!! Na opakowywaniu z śledziem pisze "Śledzia z pomidorami" tam pomidorami i nie pachnie, kawałeczki ryby stoją po konturze paczki, a środek wypełnia pokrajona cebula, i całe to prosto w czerwiennym oleju pływa. Bardzo niezadowolona, pieniądze wyrzucone na wiatr. Myślę wasza firma długo nie przetrwa!!
1
Zostaw swoją opinię o Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne - Trzebiatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne