Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaguar111@wp.pl - 2014-08-05 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ludzie nie kupujcie produktow tej firmy, kupilem sledziki w pomidorach, wrzucili tam dwie trzecie cebuli i oleju, a i same sledzie nie byly zjadliwe. Jednym slowem oszusci. Pewnie wszystkie produkty tej wyroby tej firmy sa oszukne.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-12-22 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam co się dzieje pszechodzi ludzkie pojęcie niby zakład nowy ale co z tego wykozystuja ludzi pensje bez komentarza tera obiecuja niewiadomo co zeby tylko pracowac po 10 godzin a i tak oszukają przy wypłacie pracownicy boją się iść do szefostwa porozwawiać wiadomo dlaczego bo straszą jak się nie podoba to do widzenia a ze z pracą wiadomo cięszko jest więc zaciskają zęby i muszą pracować ponoć jesteście dobrym i uczciwym zakładem to docieniajcie pracowników
zdjecie uzytkownika
mniam - 2015-01-15 18:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile pamietam,nie robia sledzi w pomidorach...
zdjecie uzytkownika
mniam - 2015-01-15 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaguar 111-cos zjadles ale nie wiesz sam co,czasami tak bywa,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-01-16 18:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kapitan navi to firma w kterej mało płacom i w niej tracisz zdrowie
zdjecie uzytkownika
Konsumentka - 2015-03-01 10:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam śledzie a`la matias - ohyda! Śledzie wyglądają jak po wojnie, brzydkie poszarpane i nie mam już na nie chęci. Odradzam zakupu ostatniej kategorii śledzi...bleee!
zdjecie uzytkownika
był - 2015-03-29 23:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak wiadomo praca OK.kasa na czas jest co miesiąc 10 i jest dobrze ...........UWAGA NA BRYG.ANIT. widzi kogoś a sama siebie nie widzi cały czas rozmawia na komórce chowa sie między kortonami wszyscy to widzą wiedzą ale nikt nie reaguje dlaczego
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-04-03 12:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ale ja tu czegoś nie rozumie jak ktoś nie chce pracować w kapitanie to nie muszą jest dużo pracy tylko ludziom się nie chce najlepiej jak będą w domu siedzieć i kase brać
zdjecie uzytkownika
MIŚKA - 2015-04-03 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A WYROBY SĄ BARDZO DOBRE BO AKURAT TAM PRACUJE
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-14 23:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczywiscie wyroby są bardzo dobre i maja swoja jakos wiec polecam wszystkim zgadzam sie z lala najlepiej w domuku w lozku leżec a kase brac
zdjecie uzytkownika
bajki - 2015-04-18 22:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy dajecie to jest wasze utrzymanie co wy pieprzycie jaki wyzysk z ludzi praca jak praca trzeba zepierdalac
zdjecie uzytkownika
lolka - 2015-04-18 22:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akord to glupota kobieta powinna zarabiac minimum 2500tys a nie za taka pensje wegetuje za 8 godz gzie indziej tyle zarabiaja i nie nazekaja np w Charzynie tam kobiety maja prawie po 3500 tys.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-23 00:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd wzieliście 3500 tyś skoro tyle na budowie nie zarabiają,co do Izy i Renaty też nie mam pojęcia po co smarujecie komuś tyłek to jest forum o firmie a nie o brygadzistach.Po drugie musicie mieć tupet by się nie ujawnić a pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
A.Sinkowska - 2015-04-25 22:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie to proste jak ktoś umie pracowac to się nada a są ludzie i ludziska nie można się nikomu dac po sobie jechac a niekture muszą pracowac na inne co udają że pracują . A Sinkowska
zdjecie uzytkownika
M.G - 2015-04-27 14:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xl4, co ty za głupoty piszesz? Za kłamstwa powinni karac .

Pracuje w tej firmie 3 lata i zaciekawie nie jest jesli chodzi o wypłaty. Lecz pracować gdzies trzeba.
zdjecie uzytkownika
SZOK - 2015-04-27 17:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze właśnie się dowiedziałam o wpisach tutaj i totalny szok...
Jedziecie po brygadzistakch, ale nikt nie pisze jak się kobiety traktują w stosunku do siebie w zakładzie! obsmarowują,traktują jak psa,pokazują swoją wyższosć bo pracują dłużej! co jest karygodne!rywalizują! wyścigi! nie jedna nowa zapierdziela szybciej od starej,jednym słowem,,mafia''gangi! Moim zdaniem pracodawcy powinni zrobić z tym porzadek już dawno raz na zawsze,bo niestety opinia idzie dalej... a te co nie wytrzymują,przekazują co tu się dzieje!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-05-02 08:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [bajki - 2015-04-18 22:00:49]:
człowieku nie wiesz co piszesz praca o wszem ale w godnych warunkach i za godne pieniadze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne
alert