Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne

Trzebiatów

Opinie o Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne

lolka 2015-04-18 22:38:28
Akord to glupota kobieta powinna zarabiac minimum 2500tys a nie za taka pensje wegetuje za 8 godz gzie indziej tyle zarabiaja i nie nazekaja np w Charzynie tam kobiety maja prawie po 3500 tys.
ktoś 2015-04-23 00:22:53
Nie wiem skąd wzieliście 3500 tyś skoro tyle na budowie nie zarabiają,co do Izy i Renaty też nie mam pojęcia po co smarujecie komuś tyłek to jest forum o firmie a nie o brygadzistach.Po drugie musicie mieć tupet by się nie ujawnić a pisać takie bzdury.
2
A.Sinkowska 2015-04-25 22:42:26
dla mnie to proste jak ktoś umie pracowac to się nada a są ludzie i ludziska nie można się nikomu dac po sobie jechac a niekture muszą pracowac na inne co udają że pracują . A Sinkowska
1
M.G 2015-04-27 14:55:46
xl4, co ty za głupoty piszesz? Za kłamstwa powinni karac .

Pracuje w tej firmie 3 lata i zaciekawie nie jest jesli chodzi o wypłaty. Lecz pracować gdzies trzeba.
SZOK 2015-04-27 17:51:56
Kurcze właśnie się dowiedziałam o wpisach tutaj i totalny szok...
Jedziecie po brygadzistakch, ale nikt nie pisze jak się kobiety traktują w stosunku do siebie w zakładzie! obsmarowują,traktują jak psa,pokazują swoją wyższosć bo pracują dłużej! co jest karygodne!rywalizują! wyścigi! nie jedna nowa zapierdziela szybciej od starej,jednym słowem,,mafia''gangi! Moim zdaniem pracodawcy powinni zrobić z tym porzadek już dawno raz na zawsze,bo niestety opinia idzie dalej... a te co nie wytrzymują,przekazują co tu się dzieje!
1
były pracownik 2015-05-02 08:17:18
człowieku nie wiesz co piszesz praca o wszem ale w godnych warunkach i za godne pieniadze
7
niezadowolony 2015-12-12 19:33:50
nie kupujcie sledzi po kolobrzesku!!!! na zewnatrz poukladane sledzie a srodek wylozony cebula! Pisza, ze 800gr sledzi- g..o prawda- moze 200 a reszta cebula!!!
Nigdy wiecej produktów tej firmy!!!
123 2016-02-06 23:13:01
tak racja dwa filety reszta olej i cebula zwazyłem dokładnie jak piszesz.
Krakus 2016-02-25 13:01:56
Kupiłem w Tesco śledzie korzenie, mają fantastyczny smak, są perfekcyjnie ułożone w pudełku z odpowiednią ilością cebuli,olej smaczny poddania jabłka i śmietany poezja. Tak dobrych śledzi nigdy nie jadłem. Pozdrawiam Jacek.
zch 2016-02-26 22:06:28
Kupiłem w Tesco "Śledzie z beczki" i efekt ROZCZAROWANIE. Z wyglądu ładnie ułożone na ściance beczułki, a w środku masa cebuli,gdzie te 43,7% filetów śledziowych. Lubię śledzie w różnej postaci, ale tego nie da się jeść. Zalewa winegret jest czystym octem-kwasota. Ohyda. Odradzam przed kupnem-niech dyrekcja tym badziewiem się raczy, albo niech zmieni recepturę. Omijać firmę z daleka.
zaufdany 2016-03-19 08:21:31
Ta firma powinna zajac się policja to nie dopuszczalne żeby co tam się dzieje gdzie senepid i służby które chronią ludzi przed takimi ludzmi znam ja 15 lat i wiem do czego jest zdolna moje haslo dopóki tam pracuje nie kupujcie przetworów kapitana nawi
1
Maniek 2016-03-21 20:08:48
Ty zaufany skoro tam nie pracujesz to po ch... piszesz głupoty??!!Po drugie ta osoba ktorej rzekomo dziecko zatruło sie sledziami w ktorych byly narkotyki to pewnie nie zglosiła tego nigdzie a juz nie mowie o zaniesieniu produktu do sanepidu i pozwania firmy .Bzdury wyssane z Palca jakiś Palant pisze który w dupie był i gówno widział!!A jak taki cwaniak to ujawnij sie bo na kogoś pisac potrafisz nazwiska podawać to napisz i swoje Nazwisko ,koro taki odwazny jesteś!
1
anonim 2016-03-22 06:45:32
Zobaczysz zaufany za podawanie nazwisk publicznie pojdziesz siedziec!!! Masz dowody na to ze Ktos robil dosypal nagrywales to badz zlapales za reke? I jeszcze sie kompromitujesz piszac ze tam nigdy nie pracowales!!! Idioto juz wiemy kim jestes. Nie popuscimy tych obelg za nic !! Dziewczyna bez powodu moze stracic prace ! Nie darujemy Cu
15 2016-03-22 18:09:33
i co znasz mnie co postawisz Mirusia wiesz co mu zrobie a obronca twoja siostra kazde dziecko z kim innym bralas narkotyki o demnie i bierzesz od mojego kolegi powiedziałem zdziwisz się
15 2016-03-22 18:35:39
Wiem ze mieszkasz w otoku
Nono 2016-03-22 20:34:21
No ciekawie się tu robi
Mirek 2016-03-22 20:37:58
Czytajac to wszystko nigdy ta kobieta nie mieszkala w Otoku i nie będzie miszkac i nie wciągajcie mnie w to Kiedys była kolezanka ale to było kiedyś nie chce wracac do tego to rze pisze swoje imie to znaczy ze nie mam nic do ukrycia i nie wierzrze w to wszystko i proszę nie mieszajcie mnie w to wszystko nie moja sprawa Każdy ma swoje wlkasne problemy
1
Nono 2016-03-22 21:54:23
Ludzie wydaje mi się że tu opinię na temat zakladu się wystawia a Wy swoje brudy wyciąganie idźcie może do programu ROZMOWY W TOKU albo KTO NAS TAK URZĄDZIŁ. Śledzik palce lizac
1
szczygiełek 2016-03-23 20:21:59
Czytając opinie ,,zaufanego ,, i ,,ma rację ,, wołam o pomstę do nieba !!! Zamiast siedzieć na dupach i pisać takie brednie i dyrdymały powinni wziąć się za lekturę słownika poprawnej polszczyzny. No luuuudzie dwudziesty pierwszy wiek a wypowiedzi tych obu to po prostu dno muł i wodorosty !! aż oczy krwawią !! Obojgu proponuję wziąć się za normalną i uczciwą pracę a wtedy głupoty im ze łba wylecą. Znam Gosię bo razem z nią pracuję i wiem że te brednie wypisywane na jej temat są z zazdrości że dziewczyna potrafi zadbać o swój los nie tak jak co niektórzy ! Wszystkim zazdrosnym polecam MAŚĆ NA BÓL DUPY albo po prostu BARANKA W ŚCIANĘ. Odczepcie się imbecyle od dziewczyny. Poza tym jakim trzeba być tchórzem żeby tak oczerniać a się nie ujawnić !! KOZAK W NECIE - PI..DA W ŚWIECIE. Jednym słowem żenada !!
1
15 2016-03-26 14:32:03
Szczygielek co chcesz się spotkać cpasz i handlujesz narkotytykami jak ona co nastpeny któremu dala dupy żeby cicho siedział zenada jesteś ty jak i ten caly zakład widziałem cie wczoraj nacpanego razem z nia znam ja 15 lat nie jesteś pierwszym i ostatnim dopóki masz kase rogacz a to ze zypie narkotyki do sledzi to mi sama pisala no i powiem to prokuratorowi bo mnie złapali no jelenie gobia teraz rogi a co do wlascicieli i brygadzistek wobec niej to imbecyle na swieta będę chcesz się spotkać zal mi tylko jej Mirusia bo go zdradzila i zo pmoc zdradzila cwaniaczku
Krzysztof 2016-04-08 13:20:13
Co za chołota tu pisze bzdury , śledzie pyszne , polecam , Krzysztof z Koszalina.
1
mirek 2016-04-09 18:58:39
Masz racje sledzie sa pyszne tylko nie wiem czemu mnie wciagneli w sprawy prywatne i tego zkladu znam ta diewczyne ale nie obchodzi mnie co robi ja mam swoje problemy ona swoje i mam prosbe nie mieszajcie mnie do tego co tam się dzieje lubie ta dziewczyne i szanuje ale nie pozwole żeby ktoś komu uwierzyla zniszczyl ja dla własnej korzyści przepraszam wlascicieli ale prywatne sprawy mnie nie interesują choc oskarza mnie
wyrolowana 2016-06-24 13:34:44
Właśnie dziś kupiłam śledzie po Kołobrzesku - w słoiku sama prawie cebula i dwa śledzie a powinno ich być 800 gramów - w tym 17% cebula .Cebuli było 70 % Jeden wielki kant.
Należy się wystrzegać takich wyrobów - nie polecam
wyrolowana 2016-06-24 13:38:24
Swięta prawda - ja też się nabrałam - sama prawie cebula w słoiku i dwa śledzie
Cebula po 1 zł - to ładują ile się da - jeden wielki kant Nie polecam
Klient 2016-07-11 20:17:27
Bzdury piszecie. Rewelacyjne śledzie, często goszczą na moim stole! Trzeba dokładnie czytać, Po Kołobrzesku 800g kupuje w netto i nigdy nie było z nimi problemu! Polecam każdemu kto szuka pysznych śledzi.
Zostaw swoją opinię o Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne - Trzebiatów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne