Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaguar111@wp.pl - 2014-08-05 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ludzie nie kupujcie produktow tej firmy, kupilem sledziki w pomidorach, wrzucili tam dwie trzecie cebuli i oleju, a i same sledzie nie byly zjadliwe. Jednym slowem oszusci. Pewnie wszystkie produkty tej wyroby tej firmy sa oszukne.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-12-22 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam co się dzieje pszechodzi ludzkie pojęcie niby zakład nowy ale co z tego wykozystuja ludzi pensje bez komentarza tera obiecuja niewiadomo co zeby tylko pracowac po 10 godzin a i tak oszukają przy wypłacie pracownicy boją się iść do szefostwa porozwawiać wiadomo dlaczego bo straszą jak się nie podoba to do widzenia a ze z pracą wiadomo cięszko jest więc zaciskają zęby i muszą pracować ponoć jesteście dobrym i uczciwym zakładem to docieniajcie pracowników
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-06 15:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma kant dlaczego nikt nie może się sprawdzibają o swój tyłek najgorsza ta menda z mirosławic pani pgr .bieda w trzebiatowie ale nikomu nie polecam tej firmy . zasięgnijcie opini wśród byłych pracowników życzę powodzenia i utraty zdrowia i nerwów w niepewności
zdjecie uzytkownika
mniam - 2015-01-15 18:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile pamietam,nie robia sledzi w pomidorach...
zdjecie uzytkownika
mniam - 2015-01-15 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaguar 111-cos zjadles ale nie wiesz sam co,czasami tak bywa,pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
111 - 2015-01-16 18:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kapitan navi to firma w kterej mało płacom i w niej tracisz zdrowie
zdjecie uzytkownika
Konsumentka - 2015-03-01 10:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam śledzie a`la matias - ohyda! Śledzie wyglądają jak po wojnie, brzydkie poszarpane i nie mam już na nie chęci. Odradzam zakupu ostatniej kategorii śledzi...bleee!
zdjecie uzytkownika
był - 2015-03-29 23:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wiadomo praca OK.kasa na czas jest co miesiąc 10 i jest dobrze ...........UWAGA NA BRYG.ANIT. widzi kogoś a sama siebie nie widzi cały czas rozmawia na komórce chowa sie między kortonami wszyscy to widzą wiedzą ale nikt nie reaguje dlaczego
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-04-03 12:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ale ja tu czegoś nie rozumie jak ktoś nie chce pracować w kapitanie to nie muszą jest dużo pracy tylko ludziom się nie chce najlepiej jak będą w domu siedzieć i kase brać
zdjecie uzytkownika
MIŚKA - 2015-04-03 12:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A WYROBY SĄ BARDZO DOBRE BO AKURAT TAM PRACUJE
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-14 23:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie wyroby są bardzo dobre i maja swoja jakos wiec polecam wszystkim zgadzam sie z lala najlepiej w domuku w lozku leżec a kase brac
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-18 16:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dupa
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-04-18 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oboz pracy trzebiatowe tam co sie dzieje pszechodzi ludzkie pojecie wykozystuja ludzi pensie pracowac 12godzi swieta tes boja sie isc do szefostwa strasza ludzi jak sie niepodoba to do widzenia najgorsza menda w kant gryfice
zdjecie uzytkownika
bajki - 2015-04-18 22:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co wy dajecie to jest wasze utrzymanie co wy pieprzycie jaki wyzysk z ludzi praca jak praca trzeba zepierdalac
zdjecie uzytkownika
boluś - 2015-04-18 22:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza mendy to R.K,J.K znane dla was osoby i ich bym sie wystrzegal
zdjecie uzytkownika
xl4 - 2015-04-18 22:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawda Renata K. i Iza K.To sa wredne malpy
zdjecie uzytkownika
zuska - 2015-04-18 22:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kapitan Navi to jest firma ktora nas utrzymuje gzdzie iedynie tu mozna zarobic na chleb i sol.Ps A co do kadrowej z Gryfic to menda ladnie swieci w oczy a po za oczy rabie dupy
zdjecie uzytkownika
lolka - 2015-04-18 22:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akord to glupota kobieta powinna zarabiac minimum 2500tys a nie za taka pensje wegetuje za 8 godz gzie indziej tyle zarabiaja i nie nazekaja np w Charzynie tam kobiety maja prawie po 3500 tys.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kapitan Navi Przedsiębiorstwo Produkcyjne