Fario Sp.j.

Żochowo

Opinie o Fario Sp.j.

olo 2012-08-27 18:32:52
jestem byłym pracownikiem tej firmy , nie będę się rozpisywał ale tej firmy nie poleciłbym nawet największemu swojemu wrogowi .
miko 2013-01-26 18:40:03
znam tom firme od bardzo dawna i jest bardzo zle i zanosi się jeszcze gorzej od kiedy przejołją młody (usunięte przez administratora) praca od poniedziałku do uwaga....... Niedzieli i po dwanaście godzin nie płacąc 50% i 100% za nadliczbowe godziny oraz sobote i niedziele a sprzęt którym robiom to porażka tępe noże chcą po prostu wykończyć człowieka moja cierpliwość się kończy i już nie długo zgłaszam to do Wojewódzkiej Inspekcji Pracy przyśli pracownicy nie polecam tej firmy jest (usunięte przez administratora) gorzej jak za (usunięte przez administratora)pozdrawiam wszystkich pracowników
wiki 2013-01-28 16:51:10
to wszystko prawda w tygodniu wolne a w Niedziele do pracy po prostu do (usunięte przez administratora) z taką firmą a oszukują na wszystkim tak aby jak najmniej zapłacić a sami w bióże same przekręty robią i wszyscy w plecy pracownicy i (usunięte przez administratora) młody i nie może dojść do ładu z torbami go puszczą a ludzie nie będą mieli pracy pozdrawiam wszystkich....
Wewnątrz 2013-02-01 17:43:45
A co mają powiedzieć chłopaki na dole przy stawach. Ani odzieży ani głupich rękawic . Brakuje sanepidu i tylko odchody zostawić. Szczury jak koty chodzą . A księgowość dokladnie (usunięte przez administratora) To do pracy swoich przyjmuje bo co boi się młodych ładnych dziewczyn że wygryzą Ją. Szkoda słów to forum i opinie powinien (usunięte przez administratora) zobaczyć. I zacząć szanować swoich pracowników.
honda 2013-02-02 20:51:09
To zły pracodawca.Każdy nowy pracownik na dzień dobry otrzymuje umowę ŚMIECIOWĄ i ti na wieczność.Nigdy nie dostałam na pasku płacowym 100 ani 50 mimo ze robiłam siedem dni w tygogniu po 12 godzin.Do dzisiaj nie wiem jak i kto obliczał mi pensję i co wchodziło w jej skład.kilka razy przed wydawaniem kwitków zawieszał im sie system i wtedy zawsze oszukiwali na akordzie.Pewnie te umowy śmieciowe to ucieczka od podatku i stąd te migracje pracowników z tej firmy do drugiej.żakład ten zyje jeszcze komunizmem i Gomułka.wielokrotnie do sklepów były wysyłane stare ryby z robakami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dyrektor nie liczy sie z pracownikami traktuje ich jak z niższej klasy.
yy 2013-02-25 19:34:13
Komu źle na przetwórni niech się przeniesie na stawy będzie miał lepiej.......
dostanie jedną parę rękawiczek na rok będzie pracował w święta ponad godziny,nocne za marne grosze bez 50 i 100 dostanie wypłatę na pasku i wypierze sobie ubrania w pralni , a wysuszy w suszarni
golo 2013-04-09 22:56:05
nie wiem na jakich warunkach ta firma powstała , ale ci ludzie co tam pracuja maja przerąbane.....Moja znajoma pracuje tam i nigdy nie usłyszałem dobrej opinini z jej strrony... pracuja tam po 11 godz i przeważnie ściągaja na weekend. bo w tygodniu daja wolne.. a reszte dni pracuja łącznie z sobotą i niedzielą... to co to za firma .... i jeszcze za najniższa krajową... dyrektorat nawet nie zdaje sobie sprawy jakim kosztem ci ludzie pracuja. nie raz widziałem jak kobiety żalą się i płaczą z powody tej pracy i zarzadzaniem jej..... bo oni najchetniej ludzi przemienili by w maszyny, które by robili dzień i noc, bo tak strasznie są pażerni na te pieniądze.,... pozdrowienia dla nieczułego kierownictwa.....
2
pracownik 2015-06-21 12:09:15
witam wszystkich,ogólnie w firmie znów zaczyna się kołchoz po pierwsze obniżenie stawek zniesienie akordu do minimum i wprowadzenie stawek godzinowych minimalna stawka albo prawie minimalna,po drugie gnębienie pracowników można powiedzieć,że mobbing ale Dyrektora to nie wzrusza liczy się kasa już liczy w milionach złotych przyjął jednego młodego który się zajmuje gnębieniem osób pan Marek W... jest szczęśliwy że ma taką funkcje,ale wszystko do czasu aż dostanie od kogoś po gębie i będzie miał problem.Dyrektor niech przypilnuje trochę pana Marka W.... bo wynosi rybę i kasa leci a prezes śpi i woli obniżać stawki.Jeszcze trochę i ludzie zaczną odchodzić z pracy i na pewno znajdą lepszą i spokojniejszą pracę,a nie 12godz. 10godz.i mało dni wolnych ,a jak wolny to tak zakręcą że nadgodzin się nie ma i wychodzi się jak przy zwykłych godzinach tak że nie polecam tej firmy pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze dają radę
3
biały murzyn 2015-06-28 20:13:52
Czyli firma idealna dla ludzi mających mentalność niewolnika ?
2
Pracownik 2015-07-17 23:23:21
Wszyscy narzekacie a i tak tam zapierdalacie.Widocznie wcale nie jest tak źle jak piszecie
pracownik 2015-08-15 21:47:11
Ci co zapierdzielają to zapierdzielają bo muszą,ale jak zauważysz są tacy co się zwalniają otwórz oczy bo chyba nie dowidzisz co tam się dzieje,albo tam nie pracujesz to nie opisuj tego co nie za uważasz
ciekawy 2015-08-18 15:17:18
A czy to prawda że właścicielem jest Pan Malek właściciel Morpolu?
2
były pracownik 2015-10-04 13:50:25
pytanie czy pracuje ta ruda,stara co ludzi wyzywa od idiotów,debili,pegerusów to jest dopiero idiotka pozdrawiam....
1
xxx 2015-12-20 22:51:59
Dno!dno ! Dno! Ludzie robią za murzynów nigdy nie wrócę do tej firmy,po rym jak mnie i moja brygadę nocną potraktowano 20.12.2015 .nikomu nie polecam.obiecują glote góry a jest straszna masakra !!! Moja zyciowa porażka
halina 2015-12-27 13:20:18
Skusiły mnie filety z karpia. .Na opakowaniu : MARINERO, RYBY ŚWIEŻE,GWARANCJA
JAKOŚCI, EDYCJA LIMITOWANA I ......ŻYCZENIA SPEŁNIENIA MARZEŃ. Kupiłam je w Sierakowie Wlkp. 19.12.2015. termin spożycia 25.12.2015.Rozpakowałam je 22.12.2015 i prędko na śmietnik - smród nie do opisania. To naprawdę nie były
moje marzenia do spełnienia. Liczę, że otrzymam zwrot kasy.
pracownik 2015-12-29 08:51:34
Co to za dyrektor, najpierw obiecują że zarobimy więcej niż w tamtym roku że będzie premia, a potem jak przyszła nocna zmiana po premie to dyrektor wyszedł i powiedział że premia będzie na konto chyba że ktoś chce do ręki to niech przyjedzie swoim samochodem na drugi dzień o 17 godzinie. Przyszliśmy czekamy dyrektora nie ma nigdzie, Pan Marek go poprosił a on przyszedł od strony stawów tam się ukrywał przed ludźmi.... żałosne i oznajmił że sobie przemyślał i premii nie wypłaci po czym uciekł jak szczur. To jest dyrektor...... Ludzie tyle kilometrów jechali wynajmowali samochody a on uciekł jak szczur.
malina 2016-01-13 18:12:08
kierownik traktuje ludzi jak ścierwo, jakby sam byl panem i wladca, a sam wczesniej byl nikim tam. ten w okularach mlody, kierownik.
malina 2016-01-13 18:13:46
Ps. załatwia wszystko krzykiem, lubi drzeć ryja. pozazdroscic szacunku do innych. kierownik zmiany hahah
1
jamnik, murzyn 2016-02-05 22:42:32
jestem taka fajna, maj IQ ponizej 10 . wszyscy mysla, ze jestem zla, ale to nie jest zle ze ja innych podpierdalam. lubie sluchac co ludzie gadaja i wymyslac glupoty do kierownikow. milego wieczoru kochani, jutro na was kolej zeby podpierdzielic.
sldn 2016-02-06 23:43:03
super zaklad

5
Zostaw swoją opinię o Fario Sp.j. - Żochowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fario Sp.j.