Abramczyk Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Abramczyk Sp. z o.o.

..... 2011-02-12 19:54:43
tak szczegolnie na magazynie :)( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-10-25 13:04:44
jest OK!! trzeba tylko uwielbiać zapaszki rybek i być odpornym na zzimno ;-)) ale poważnie - jest OK!!
1
ja 2011-11-24 00:11:54
Również myślę że firma jest ok. Współpracownicy/nice są super!!!!!!!!!!!! Jak się chce pracować, to jest to firma dla was. Polecam
1
stary 2012-07-21 05:50:15
Pracuje w tej firmie kilkanaście lat na tą chwilę Prezesi OBCIĘLI wszystkim pracownikom produkcji pensje do najniższej krajowej,pozabierali wszystkie dodatki jakie były i obniżyli stawki akordowe. Jednym słowem można się zaorać w tej firmie na śmierć, tak źle to nie było tu nigdy.
Łatwa Zenobia 2012-08-10 17:11:55
Słyszałam od pracowników, że najmłodszy prezes (z tych pierwszych) jest O.K. i można z nim wszystko załatwić. Za to technolog podobno gnębi ludzi. Czy to prawda ? Pytam, bo lubię pracować w normalnej pracy, a nie w dawać się w układy z pracodawcami. Tak słszyałam, ale ludzie dużo mówią i czasami kłamią. Chcę tam pracować, bo blisko domu i stąd te pytania.
adams 2012-08-12 07:53:53
jest już nowy technolog z Frosty (a tam miodu nie ma) stary podobno był za miękki dla ludzi, a pensje głodowe ustala zarząd czyli prezesi, więc odpowiedz nasuwa się sama kto gnębi ludzi, prezesi OBCIĘLI wypłaty o jakieś 40% żal komentować teraz przy akordzie można zarobić 900 zł i reumatyzm od zimna (temperatury w okolicach 0 do 8 stopni)
Abram 2012-08-13 14:09:46
adams - 2012-08-12 07:53:53

jest już nowy technolog z Frosty (a tam miodu nie ma) stary podobno był za miękki dla ludzi, a pensje głodowe ustala zarząd czyli prezesi, więc odpowiedz nasuwa się sama kto gnębi ludzi, prezesi OBCIĘLI wypłaty o jakieś 40% żal komentować teraz przy akordzie można zarobić 900 zł i reumatyzm od zimna (temperatury w okolicach 0 do 8 stopni)
adams masz racje ale trzeba było napisać o komorze tak zwanej starej która się znajduje najbliżej produkcji gdzie kobiety się tam zgrzeją i muszą wpadać po towar na tą komorę ale tam jest temperatura -30 stopni
także powodzenia za te 900 zł
były pracownik 2012-10-08 19:40:16
Mam pytanko czy "babki" z produkcji cały czas wchodzą do -30 w kaloszkach!!!! jezeli tak to muszę zaczać pracę na produkcji?
1
nick 2012-11-12 12:48:46
Nie jest tak żle, jak się pracuje wszyskie niedziele i soboty to można trochę zarobić.
Ale o domu i rodzinie to należy zapomnieć
barry 2012-11-12 17:44:56
Pracowałem tam przez dosc długi okres czasu i moim zdaniem było Ok. Nie wiem skąd biorą sie te wszystkie opinie...może kasa nie jest jakas rewelacyjna, ale nie jest zle naprawde. Przez 4 lata pracy w tej firmie nigdy sie nie spotkałem z niczym z tych rzeczy o których piszecie a mało tego ten czas wspominam calkiem dobrze.
LOLA 2012-11-14 17:31:47
Jezli pracowałeś to sie przedstaw !!!!!?????.
janek 2013-06-12 19:01:20
a jaki technolog był przedtem pan Krzysztof 52 lata i jaki on był dla ludzi ok? teraz jest w Jarocinie
1
Mariola 2014-03-18 19:50:31
ta firma jest ok !! Ale mogloby byc lepiej :)
2
Marek 2014-09-24 16:52:38
totalny syf kobiety biegaja daja sie wykorzystywac a na widok prezesow klaniaja sie w pas zalosne...
1
xyz 2016-10-01 16:30:52
to tylko głupota ludzi - w polsce niektorzy sami sie prosza o bycie niewolnikiem...
Zostaw swoją opinię o Abramczyk Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abramczyk Sp. z o.o.