Optima Słodownia Pneumatyczna Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Optima Słodownia Pneumatyczna Sp. z o.o.

Zadowolona 2014-10-09 12:17:44
Owszem,nie ma na tych zmianach pielęgniarki,ale są mistrzowie przeszkoleni z zasad udzielania pierwszej pomocy. I wierz mi, wielokrotnie już tej pomocy udzielali :)
beta amylaza 2014-10-09 18:55:07
Zadowolona,wypij z "prezesem" kawę.
3
niepełnosprawny 2014-11-12 14:20:10
Bzdury, Bzdury, Bzdury i połowa prawdy wykasowana
fgh 2014-11-19 12:59:56
Kto kasuje prawdziwe opinie a zostawia tylko te pozytywne????
Enzym 2014-11-19 19:02:58
A czy o tej Zdzisia stodole w ogóle można napisać coś pozytywnego?
republikanka 2014-11-19 23:29:32
Owszem, można napisać dużo pozytywów. W najbliższej przyszłości będą opracowane testy psychologiczne, które wyeliminują przyjęcie do pracy takich chwastów, jak ty. Dlaczego nie poszukasz sobie innej pracy, tylko jak ten chwast niszczysz dobro innych, bo zżera cię zawiść? Albo może jesteś malkontentem, który nie potrafi się z niczego cieszyć? Polecam wolontariat w szpitalu onkologicznym, może wtedy zmienisz swoją paskudną postawę.
Ciekawy 2014-11-20 05:44:42
" W najbliższej przyszłości będą opracowane testy psychologiczne, które wyeliminują przyjęcie do pracy takich chwastów, jak ty."Rzeczywiście to "dużo pozytywów".
1
alojz 2014-12-11 15:58:50
Cieszymy sie ze beda testy ale w 1 kolejnosci zrobic je wlascicielowi i kadrze kierowniczej a stawiam kontener wodki ze polowa by odpadla z racji debilizmu wrodzonego.

ODRADZAM PRACE W TYM (usunięte przez administratora)NIECHRONIONEJ.
2
republikanka 2014-12-11 17:53:44
Uważaj, SŁODZIUTKI, żebyś sam nie odpadł,gdy policja odkryje jaki masz numer komputera. Za takie znieważanie możesz ponieść odpowiedzialność karną!
Ciekawy 2014-12-11 19:50:50
Republikanka,a kto napisał:"przyjęcie do pracy takich chwastów, jak ty".Czy człowiek może być chwastem?Czyż nie jest to znieważenie?Zastanów się.
republikanka 2014-12-11 23:10:10
Myślę, że jest duża różnica pomiędzy użytym przeze mnie porównaniem a obelgami ludzi pokroju "Enzyma" czy "alojza". Psychiatrii przecież nie skończyli, nieprawdaż??? Moje określenie nie było znieważeniem, nie przesadzaj.
1
Przesada 2014-12-12 05:42:54
A co takiego "Enzym" napisał??To ma być obelga albo znieważenie??Żeby ocenić człowieka nie potrzeba mieć skończonej psychiatrii.
alojz 2014-12-29 19:41:22
Zajrzalem z nudow i nie wierze swoim oczom.Trafilem ze swoim stwierdzeniem czyli to prawda i ktos sie boi tych testow....prawda republikanka?
Jak chcesz straszyc kogos nieuku to najpierw sprawdz co jest obelga i co podpada pod kodeks karny a co jest dopuszczalne.Naprawde przykro mi ze ktos swoja edukacje musial skonczyc na 6 klasach i teraz to pokazuje w necie.
Podtrzymuje to co napisalem i czekam az mnie ktos---- oskarzy/zamknie/ukarze....hahahahhahaha
ps:Prawda boli...niestety tylko w panstwach totalitarnych za prawde karza..
republikanka 2014-12-30 13:57:50
Wiesz co alojz, jak ci się nudzi, to weź się do roboty. Pomóż żonie lub partnerce w obowiązkach domowych, bo być może traktujesz ją jak służącą i w domu tylko wylegujesz się przed telewizorem. Pobaw się z dziećmi, o ile je masz. Na pewno ucieszą się, gdy poświęcisz im trochę czasu. Właśnie mnie znieważyłeś, słowo "nieuk" należy do obelg. To ty lepiej sprawdź, jak można właściwie wyrażać krytykę, bo nie masz o tym żadnego pojęcia. Każdy psycholog oceni twoje wypowiedzi jako poniżanie i obrażanie. Za tego typu epitety można ponieść odpowiedzialność, wcale nikogo nie straszę. Być może wyniosłeś to z domu, rodzice zapewne wyzywali cię od nieuków albo debili wrodzonych, skoro w ten sposób obrażasz innych. Żal mi ciebie, bo miałeś przykre dzieciństwo i teraz nie potrafisz w kulturalny sposób wyrażać swoich emocji.
mkk 2015-01-25 21:25:14
A mi nikt nadal nie odpowiedzial,dlaczego warsztat ma dwie listy obecnosci??
Ciekawy 2015-01-28 20:17:32
Brakuje maszynisty? Chachacha...
4
ugf 2015-03-26 14:15:30
A wytepiliscie szczury grasujace w kanalach?
3
Huzar 2015-03-27 14:43:08
I myszy biegające po słodzie w skrzyniach?
3
Xx 2015-03-30 23:41:47
Fatalna firma. Az dziwne, ze jeszcze funkcjonuje... Wyzysk ludzi i to jeszcze niepelnosprawnych. Zatrudniaja slupy i biora na nich kase. Prezes? Szkoda gadac...i ta cala jego rodzinka zatrudniona na lepszych warunkach. Oby jak najmniej bylo takich firm.
2
republikanka 2015-03-31 14:24:38
Pamiętaj, że los Ci kiedyś zapłaci za te oszczerstwa!!! I za krzywdę jaką wyrządzasz firmie i jej szefostwu.
1
cghb 2015-04-22 20:41:05
Masz racje republikanka. Strasz ludzi, zeby wpisow nie robili.
Prawdomówca 2015-06-19 08:06:18
Myślę że jeśli komuś nie podobają się warunki pracy to powinien się zwolnić. Jeśli jesteś człowiekiem który umie dogadać się z kierownikiem prezesem i współpracownikami to może Ci się tam dobrze pracować. Prawda jest taka że 99% ludzi uważa że ich praca to totalny syf a ich pracodawca jest nieuczciwy więc jak pracodawca ma zmienić waszą ocenę już na starcie.
hg 2015-06-19 18:10:49
Z przelozonymi bywa roznie,jak w kazdej pracy. Ale jesli ""wielcy" tej firmy obiecuja okreslone pieniadze,a pozniej sie wszystkiego wypieraja. To niestety nigdy nie beda miec "mlodych", "zdolnych" i "sprawnych" pracownikow. A mlodzi z paroletnim tam stazem wlasnie uciekaja i juz nie ma komu tam robic. Zostaja tylko tacy,ktorzy za bardzo nie maja gdzie pojsc....
Brzeczka 2015-06-20 16:48:09
"Zostają tylko tacy,którzy za bardzo nie maja gdzie pójść"... Bo są tak tępi,że do innej pracy się nie nadają i nie szukają jej.I takich TĘPAKÓW prezes potrzebuje.Taki nawet za 1500netto pracować będzie.
5
frys673 2015-08-10 11:13:26
Dziwne stosunki panuja w Optimie. po cichu czarna pracownica kadr parę miesięcy temu dostała podwyżkę. tylko za to że łaskawie ograniczyła robienie zakupów w czasie pracy , rozwiązuje krzyżówki, czyta gazety. petentów traktuje jak zło konieczne mimo że wykształcenie ma zawodowe a inteligencją przewyższa ją nawet małpa. gdy ma samodielnie napisać jakieś pismo szuka pomocy u innych jak to zrobić a jej ortografia to śmiech.prezesie , złapała cię w odpowiednim momencie i dałeś jej podwyżkę, dałeś się nabrać na fałszywe żale , a to że taka chora , ma rentę. za co? siłę ma na to żeby sprzątać po ludziach. zazdrość to jej drugie imię. złorzeczy prezesie tobie i całej rodzinie a w oczy fałszywie się uśmiecha. nabiereasz się na to, można było sądzić że jesteś bardziej inteligentny.prezesie , jeśli chcesz znać inne szczegóły napisz tylko ok. czarna ma konszachty z Sebastianem z portierni, WYNOSI ŚRODKI CZYSTOŚCI KTÓRE DOSTAJE OD SPRZĄTACZKI. opowiada wszystkim kto jakie pieniądze dostaje,, buntuje ludzi a sama udaje lojalna żeby tylko jej nie zwolnili. nikt nie chciałby takiego pracownika. prezesie , przejrzyj na oczy . tyle razy chciałeś ją zwolnić i miałeś rację a potem dałeś się omotać jak dziecko.ona sie z ciebie śmieje że tak łatwo dałeś się prezesie nabrać. nie chciałbyś słyszeć co mówi o twoich córkach. wypromowałeś kogoś z zasadniczym wykształceniem a inteligencją na zerowym poziomie. to jest pracownica kadr!!! gratulacje w doborze pracowników.
2
Zostaw swoją opinię o Optima Słodownia Pneumatyczna Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Optima Słodownia Pneumatyczna Sp. z o.o.