Malmon

Mroczków Gościnny

Opinie o Malmon

handlowiec 2015-01-20 13:01:15
Podobo wlasciciel daje wieksze upusty tym cukiernia i piekarnia ktorych wlasciciele naleza do swiadkow Jechowy?
handlowiec 2015-01-20 13:02:15
Podobo wlasciciel daje wieksze upusty tym cukiernia i piekarnia ktorych wlasciciele naleza do swiadkow Jechowy?
rad 2015-02-03 11:10:45

no coz pewnie polowa "premii podstolowej" idzie na budowe jakiejs tam sali krolewskiej...
świadek 2015-03-06 16:40:32
...nawróconym właścicielom piekarń którzy należą do rodziny dostarczany jest towar z super upustem i zawsze w pierwszej kolejności...
leszek m. 2015-04-20 10:22:39
Hm, coś w tym musi jak się do nich zadzwoni to ta mowa, racjonalizują, wmawiają , odnosi się wrażenie jakbyście rozmawiali z głosicielami. Co to kolejna zmiana adresu?
Ra 2015-06-25 11:40:27
Hej, sprawdźcie sobie lepiej certyfikaty,
żeby nie było ze jest jeden na wszystkie artykuły?
1
gosciu 2015-07-03 12:45:58
Certyfikaty, certyfikatami ale trzeba zadać jedno pytanie
jakim prawem szef sprzedaje swoje mieszanki?
gabi 2015-08-03 10:21:36
Niech ktoś skontroluje finanse tej firmy! Tylko ktoś kompetentny a nie jakieś tam kawozłopy
gość 2015-08-31 16:57:25
Uff, jak to dobrze, że te temperatury spadają i ci prości właściciele piekarń nie znają się na termometrze nie wspominając już o tym że nie wiedza jak się targować.No bo przecież ta cała spożywka.
pracownik 2015-09-01 14:05:43
Dam wam rade właściciele piekarni, targujcie się we wrześniu z szefem a nie bierzecie wszystko za każdą cenę.
Utargujecie obniżkę po 20% na wszelka spożywkę.
wyjątkowi 2015-09-10 12:11:59
Phi, do mnie zawsze pierwszy dzwoni właściciel z firmy i proponuje mi towar ze zniżką 40%, ale to może dla tego ze jestem jehowy m właścicielem piekarni
Poznan 2015-09-25 15:28:00
A ja zamawiam bezposrednio u producenta Böcker, mowia po polsku
i zawsze dostaje o 50% nizsza cene niz w tej firmie.
Wiec wypieki mam w nizszej cenie od konkurencji.
seba 2015-11-18 09:13:24
A tak właściciel tej firmy ma konto w banku gdzie pracuje moja znajoma i ze względu na kredyty jakie wziął musi stosować bardzo dużą marze. Według moich wyliczeń to będzie ok. 70%.
proszek 2015-12-17 08:41:36
Ponieważ my wszyscy pracownicy należymy do świadków
to zawsze przed tymi katolickimi świętami kosimy ogromny hajs na klientach piekarzach.
cukiernik 2015-12-22 13:36:22
Zamiast u nich po drodze wykupiłem cały zapas drożdży w sklepie Mila.
Po wypieku wyszło lepiej, nie żałuję.
dodatkowa kasa 2015-12-29 11:25:37
U nas sobie tak ustawiliśmy piekarzy i cukierników, że to oni dzwonią do nas po zamówienia a nie my do nich. Dzięki temu mamy bardzo duże oszczędności rachunków. Większość okolicznych piekarzy nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy.
400 2015-12-30 14:02:32
Na klientach typu piekarz, cukiernik robi się potworne pieniądze.

I jak co dzień.........golenie strzyżenie ..... piekarnianych baranów?
ciacho 2016-01-03 09:23:43
Jak by mnie ktoś zapytał jaki mam pomysł na biznes to od razu mówię
żeby otworzyć hurtownię z takimi dodatkami, potworna kasa! Klienci sami walą drzwiami i oknami.
mroczków 2016-01-07 11:51:26
Średnio na jednej piekarni zarabiamy 200 tys. Największe przebicie jest na mieszankach, koszty produkcji to przysłowiowe 2 złote.
pracownik 2016-01-11 09:16:07
Czy to prawda, ze Radek ma raka?
Zostaw swoją opinię o Malmon - Mroczków Gościnny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Malmon