A to macie teraz złą atmosferę w firmie?
Praca w dobrej firmie i przy odrobinie dobrej woli pracownicy sami powinni stworzyć sobie dobrą atmosferę!!
Klimatu...nie bylo,...nie ma !... nie bedzie!!!
A jskie są zarobki w tej firmie? Jaki klimat w pracy?
Byłam w okolicach Opoczna i słyszałam, że w Malmonie jakaś rodzina po woli przejmuje władzę. Zna ktoś ich? Czy może będzie to miało wpływ na ceny???
Czy to prawda, ze Radek ma raka?
Średnio na jednej piekarni zarabiamy 200 tys. Największe przebicie jest na mieszankach, koszty produkcji to przysłowiowe 2 złote.
Jak by mnie ktoś zapytał jaki mam pomysł na biznes to od razu mówię żeby otworzyć hurtownię z takimi dodatkami, potworna kasa! Klienci sami walą drzwiami i oknami.
Na klientach typu piekarz, cukiernik robi się potworne pieniądze. I jak co dzień.........golenie strzyżenie ..... piekarnianych baranów?
U nas sobie tak ustawiliśmy piekarzy i cukierników, że to oni dzwonią do nas po zamówienia a nie my do nich. Dzięki temu mamy bardzo duże oszczędności rachunków. Większość okolicznych piekarzy nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy.
Zamiast u nich po drodze wykupiłem cały zapas drożdży w sklepie Mila. Po wypieku wyszło lepiej, nie żałuję.
Ponieważ my wszyscy pracownicy należymy do świadków to zawsze przed tymi katolickimi świętami kosimy ogromny hajs na klientach piekarzach.
A tak właściciel tej firmy ma konto w banku gdzie pracuje moja znajoma i ze względu na kredyty jakie wziął musi stosować bardzo dużą marze. Według moich wyliczeń to będzie ok. 70%.
A ja zamawiam bezposrednio u producenta Böcker, mowia po polsku i zawsze dostaje o 50% nizsza cene niz w tej firmie. Wiec wypieki mam w nizszej cenie od konkurencji.
Phi, do mnie zawsze pierwszy dzwoni właściciel z firmy i proponuje mi towar ze zniżką 40%, ale to może dla tego ze jestem jehowy m właścicielem piekarni
Dam wam rade właściciele piekarni, targujcie się we wrześniu z szefem a nie bierzecie wszystko za każdą cenę. Utargujecie obniżkę po 20% na wszelka spożywkę.
Uff, jak to dobrze, że te temperatury spadają i ci prości właściciele piekarń nie znają się na termometrze nie wspominając już o tym że nie wiedza jak się targować.No bo przecież ta cała spożywka.
Niech ktoś skontroluje finanse tej firmy! Tylko ktoś kompetentny a nie jakieś tam kawozłopy
Certyfikaty, certyfikatami ale trzeba zadać jedno pytanie jakim prawem szef sprzedaje swoje mieszanki?
Hej, sprawdźcie sobie lepiej certyfikaty, żeby nie było ze jest jeden na wszystkie artykuły?