Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Lubasz

Opinie o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

praca 2016-03-13 17:21:24
Witam proponuje łatwą dodatkową prace przez internet zarabiamy poprzez klikanie w reklamy sprawdzona stronka wystarczy poczytać opinie na internecie zarobki zależą od tego jak się w to zaangażujemy i ile czasu temu poświęcimy zarobki początkowe to jakies 6-15$ z miesiąca na miesiąc rosną tak jak mówiłem zależy też od naszego zaangażowania ja już na tej stronce jestem 3 lata aktualne moje zarobki na miesiąc to 150-350$ jako praca dorywcza poświęcając w moim przypadku 1-3h na dzien to całkiem nieźle http://wad.ojooo.com/register.php?ref=damiankusal polecam i pozdrawiam praca dla cierpliwych ludzi:)
1
kierowiec 2016-03-15 17:28:20
Oj wy mali puści ludzie... przemawia przez was zazdrość, obłuda ... ciekawe czy wy w ogóle macie sumienie... Odkąd powyżej wymieniona osoba pojawiła się w tej firmie jest spokój. Nikt nikogo psychicznie nie zmęcza. A jeżeli chodzi o "uwalanie" z wypłaty ... nic mi o tym nie wiadomo. Wręcz przeciwnie. W końcu są premie :)
2
Marzec 2016-03-15 18:33:11
Spokój,faktycznie skoro nic nie robi się tylko krąży po biurze i spija kawki z Romeo bądź w czasie pracy jeździ się na budowy do męża z towarem na degustację zamiast do klientów to później się nosi głowę w niebiosach i jak piesek czeka na wypłatę od Romeo tj do Panny Hanny to jest...
Chłoptaś 2016-03-15 19:34:39
No i zazdrosc dupy ciska a niech ma 7 tysiecy wypłaty ,telefon ful wypas ,auto pod dom zatankowane ,wczasy pod grusza dwa razy w roku no i szefa co jej dom buduje ;) a wy zapierdalac na pakowaniu i na wozeniu pieczywa zazdrosnicy !!!!
Ps : w tym miesiacu maiała podobno 4tys premi ;)
Informator 2016-03-15 19:47:32
Marzec :Czarnków oddajesz innym kierowca bo wszyscy już wiedza że na lewo handlujesz towarem .Nowe rynki to nowe wyzwania i klienci w Wągrowcu ;)
Marzec 2016-03-15 21:46:21
Przypomnij se Hanka jak plakalas gdy był jacyś bo nie miałaś siły przebicia i uciekalas do bochenka :-) tak to jest jak wróci się na stare miasto i awansuje wysoko nosząc głowę wysoko w chmurach, ps pamiętaj że najgorsze jest szybko spaść, a tobie za te nic nie robienie grozi Bardo szybko, Romeo niech czeka na e-maile z realnym info jak ulubiony pracownik biurowy "pracuję":-)
Uważaj 2016-03-16 00:06:46
Wpisy na korzyść Hanki i informacje o premiach pisze osobiście sandał co widać po słowach.Spokój,dobre.Największe mieszadło i zamęt,największy dwulicowiec pisze o spokoju. Jedno mówi,drugie za plecami a trzecie robi. Największą chorobą tej firmy jest właściciel.Niestety jak wiemy ale nałóg robi swoje. Normalni ludzie leczą się,nienormalni udają,że są normalni albo udają,że się leczą. PrNigdy nie ufaj temu człowiekowi, ten człowiek nie ma żadnych przyjaciół,ma tylko przyjaciół za pieniądze i wódkę,za nic więcej!
Mówcie o tej firmie innym tylko dobrze! 2016-03-16 00:16:28
Chyba każdy wie jak zdobyła pracę pseudo kompetentna kierowniczka bez doświadczenia, szkoły ,wiedzy.Pewnie każdy oprócz jej męża. Jak widać w tych czasach można nie mieć prawie niczego i jakoś sobie radzić,zwłaszcza przy takim macho jak jaskiniowiec.Większej groteski niż ta firma to nie widziałem.Czekam tylko aż to runie,na koniec oddam mocz i spokojnie odejdę.Jedni w firmie zęby w mur a drudzy na ich krzywdzie budują mur.Na koniec oczywiście polecam tę firmę,polecam wspaniałych uczciwych właścicieli,polecam mądrą kadrową,polecam rzecz jasna pyszne naturalne produkty. Praca w tej firmie to marzenie każdego!
Łukasz .B 2016-03-16 06:40:21
Wiec napisze ja bez ukrywania kim jestem !!!! Dom buduje ja sam a nie jakiś Romek .Budujemy za swoje ciężko zarobione pieniądze .Jak żona zdobyła prace wiem najlepiej i tego nie wiecie nawet wy .Jeżeli ktoś tu tak odważnie pisze proszę się ujawnić a chętnie dam w mordę po męsku !!! Każdy z was jak ma wyższe aspiracje w życiu może starać się o każda prace , stanowisk wiele w firmach wolnych !!!! Zazdrość przez was przemawia a to zwykła prostota .Żenujące to co wypisujecie ale powiem tak jak wam zle szukajcie pracy gdzie idziej !!!!
Wierzę Ci na słowo ha ha 2016-03-16 07:33:49
Za swoje? A skąd swoje skoro w dochodzie wykazujesz prawie nic.To dziwne jak ludzie bez oficjalnego dochodu mogą całkowicie odmienne prowadzić życie finansowe.Może obydwoje pokażecie prawdziwe dochody w dokumentach.A jak zdobywa się pracę to my juz wszyscy wiemy,nie musisz nas uświadamiać. Wystarczy po zakładowej imprezie odwiedzić zakład, posprzątać trochę ściany i nie tylko, donieść kilka fałszywych informacji...Pan Romek tak bardzo śmieje się z ludzi bez studiów,można też zrobić studia zaocznie,na Kolejowej 1
Łukasz .B 2016-03-17 06:37:55
Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .
Łukasz .B 2016-03-17 06:37:58
Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .
proponuje pomyśl zanim napiszesz 2016-03-17 07:12:46
Jak pamiętam to wzrostem nie grzeszysz a do tego tylko umiesz szczekać jak mały piesek więc te dawanie w ryj sobie zostaw bo w tym też cieńki jesteś. Kiedyś plułeś ze swoją miłą na Romka a teraz całujesz jego paznokcie.Jak widać ludzie dla pieniędzy potrafią wiele zmieniać,w tym też godność Zamiast tak tu szczekać pilnuj pilnuj, ty doskonale wiesz kogo,bo jak nie to zostaniesz z niczym jak cie zostawi
2
Łukasz .B 2016-03-17 17:11:48
No jedyne moje lewe dochody to te sprzedaży zniczy pod marketem :)
Marzec 2016-03-17 19:27:23
Pilnuj "bystra" żonke szczuplutki metrowcu.... :-)
Bony na święta 2016-03-25 05:07:09
Na te święta jakiś bon albo chociaż taniej ciasto czy znowu historia jak to krucho w firmie?
krucho biedak 2016-03-25 15:25:09
Oczywiście gratis
Nie polecam 2016-04-06 06:41:16
stanowczo i zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Pracodawca jeżeli ma problem z byłym pracownikiem wpierw zastrasza na wszelkie możliwe sposoby a później składa doniesienia wymyślając coś co w rzeczywistości nigdy nie miało miejsca. naprawdę przestrzegam przed tym pracodawcą.
7
Roman 2016-06-15 20:15:12
Oj . Ty płytki człowieczku w miesią przepracowujesz 2 miesiące, za to do stajesz 3 tysiące a w rzeczywistości 1200 na umówię reszta pod stołem i jesteś podniecony . EMERYTURA 500 zł albo renta .
9
stalaklientkaRokietnica 2016-08-18 21:40:49
Witam. od jakiegoś czasu jestem stałym klientem nowo powstałej piekarni sendal w Rokietnicy. myślałam że to kolejny niewypał a okazało się ze to Najlepsza piekarnia w Rokietnicy. towar zawsze świeży ciastka przepyszne. rewelacyjna obsługa zwłaszcza Pani Gosia i Dorota. pomogą doradza. ideał pracownik. zamówiłam tort na urodziny , przepyszny , bardzo ładny i przede wszystkim nie drogi , wiec jako klient 100 procent pozytywnie
5+ 2016-08-18 22:01:57
Witam, jestem bardzo zadowolona z nowo otwartej piekarni Sendal w Rokietnicy, towar pierwsza klasa, dobry punkt, oraz obsługa która zawsze z usmiechem podchodzi do klienta. Smacznie, blisko i przede wszystkim nie drogo! Trzymam kciuki za tą piekarniczo-cukierniczy !! Godny polecenia!
6plus 2016-08-18 22:14:42
jeśli chodzi o piekarnie sendal w Rokietnicy to wystawiam 6. towar super. obsługa rewelacja. blisko smacznie nie drogo. godne polecenia.
Miejscowy Rokietnica... 2016-09-04 10:48:11
Recenzje na temat Rokietnicy to piszą same ekspedientki,żałosne... A te Panie są bardzo zadumane...pssss
TIME 2016-10-11 18:45:10
Jak słychać w tej firmie dużo zmian. Tak dobrze a tak żle. Zaopatrzeniowic Marcin nie pracuje, fakturzystka Kasia nie pracuje, technolog liżący tyłek nie pracuje, przedstawicielka Kamilka nie pracuje. Ale to pewnie przypadki i zapewne wsędzie im gorzej niż w tej cudownej firmie. Cudowny właściciel i cudowna właścicielka nigdy nic nie wiedząca.
3
Moje zdanie 2016-10-11 18:54:02
Pracy w tej firmie nie polecam. Mam nadzieję prawo w tym kraju znajdzie wreszcie swój koniec w tej firmie. Od góry w dół na każdym szczeblu brak kompetencji. Kto ma je mieć? właściciel czy właścicielka? w jakim zakresie ? wyzywania , obrażania, obgadywania? Wyłącznie! Moje zdanie poparte dowodami to oszustwo wobec pracownika , państwa , klienta. W chlebie i innych produktach skład całkowicie niezgodny ze stanem faktycznym. Nie polecam produktów ani pracy w tej firmie. Skąd biorą się klienci w nowych sklepach? niskie ceny , niższe niż konkurencja! Konkurencja ma ceny urealnione, nazwa Sendal ceny zaniżone w wyniku nieuczciwej konkurencji
omijam szerokim łukiem !
3
Zostaw swoją opinię o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy - Lubasz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy