Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Lubasz

Opinie o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy

Mówcie o tej firmie innym tylko dobrze! 2016-03-16 00:16:28
Chyba każdy wie jak zdobyła pracę pseudo kompetentna kierowniczka bez doświadczenia, szkoły ,wiedzy.Pewnie każdy oprócz jej męża. Jak widać w tych czasach można nie mieć prawie niczego i jakoś sobie radzić,zwłaszcza przy takim macho jak jaskiniowiec.Większej groteski niż ta firma to nie widziałem.Czekam tylko aż to runie,na koniec oddam mocz i spokojnie odejdę.Jedni w firmie zęby w mur a drudzy na ich krzywdzie budują mur.Na koniec oczywiście polecam tę firmę,polecam wspaniałych uczciwych właścicieli,polecam mądrą kadrową,polecam rzecz jasna pyszne naturalne produkty. Praca w tej firmie to marzenie każdego!
Łukasz .B 2016-03-16 06:40:21
Wiec napisze ja bez ukrywania kim jestem !!!! Dom buduje ja sam a nie jakiś Romek .Budujemy za swoje ciężko zarobione pieniądze .Jak żona zdobyła prace wiem najlepiej i tego nie wiecie nawet wy .Jeżeli ktoś tu tak odważnie pisze proszę się ujawnić a chętnie dam w mordę po męsku !!! Każdy z was jak ma wyższe aspiracje w życiu może starać się o każda prace , stanowisk wiele w firmach wolnych !!!! Zazdrość przez was przemawia a to zwykła prostota .Żenujące to co wypisujecie ale powiem tak jak wam zle szukajcie pracy gdzie idziej !!!!
Wierzę Ci na słowo ha ha 2016-03-16 07:33:49
Za swoje? A skąd swoje skoro w dochodzie wykazujesz prawie nic.To dziwne jak ludzie bez oficjalnego dochodu mogą całkowicie odmienne prowadzić życie finansowe.Może obydwoje pokażecie prawdziwe dochody w dokumentach.A jak zdobywa się pracę to my juz wszyscy wiemy,nie musisz nas uświadamiać. Wystarczy po zakładowej imprezie odwiedzić zakład, posprzątać trochę ściany i nie tylko, donieść kilka fałszywych informacji...Pan Romek tak bardzo śmieje się z ludzi bez studiów,można też zrobić studia zaocznie,na Kolejowej 1
Łukasz .B 2016-03-17 06:37:55
Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .
Łukasz .B 2016-03-17 06:37:58
Ja swoje dochody ujawniłem całkiem niedawno ciekawy jestem Twoich dochodów .Co do imprez za mały jesteś na takie balety .
proponuje pomyśl zanim napiszesz 2016-03-17 07:12:46
Jak pamiętam to wzrostem nie grzeszysz a do tego tylko umiesz szczekać jak mały piesek więc te dawanie w ryj sobie zostaw bo w tym też cieńki jesteś. Kiedyś plułeś ze swoją miłą na Romka a teraz całujesz jego paznokcie.Jak widać ludzie dla pieniędzy potrafią wiele zmieniać,w tym też godność Zamiast tak tu szczekać pilnuj pilnuj, ty doskonale wiesz kogo,bo jak nie to zostaniesz z niczym jak cie zostawi
2
Łukasz .B 2016-03-17 17:11:48
No jedyne moje lewe dochody to te sprzedaży zniczy pod marketem :)
Marzec 2016-03-17 19:27:23
Pilnuj "bystra" żonke szczuplutki metrowcu.... :-)
Bony na święta 2016-03-25 05:07:09
Na te święta jakiś bon albo chociaż taniej ciasto czy znowu historia jak to krucho w firmie?
krucho biedak 2016-03-25 15:25:09
Oczywiście gratis
Nie polecam 2016-04-06 06:41:16
stanowczo i zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Pracodawca jeżeli ma problem z byłym pracownikiem wpierw zastrasza na wszelkie możliwe sposoby a później składa doniesienia wymyślając coś co w rzeczywistości nigdy nie miało miejsca. naprawdę przestrzegam przed tym pracodawcą.
8
Roman 2016-06-15 20:15:12
Oj . Ty płytki człowieczku w miesią przepracowujesz 2 miesiące, za to do stajesz 3 tysiące a w rzeczywistości 1200 na umówię reszta pod stołem i jesteś podniecony . EMERYTURA 500 zł albo renta .
9
stalaklientkaRokietnica 2016-08-18 21:40:49
Witam. od jakiegoś czasu jestem stałym klientem nowo powstałej piekarni sendal w Rokietnicy. myślałam że to kolejny niewypał a okazało się ze to Najlepsza piekarnia w Rokietnicy. towar zawsze świeży ciastka przepyszne. rewelacyjna obsługa zwłaszcza Pani Gosia i Dorota. pomogą doradza. ideał pracownik. zamówiłam tort na urodziny , przepyszny , bardzo ładny i przede wszystkim nie drogi , wiec jako klient 100 procent pozytywnie
5+ 2016-08-18 22:01:57
Witam, jestem bardzo zadowolona z nowo otwartej piekarni Sendal w Rokietnicy, towar pierwsza klasa, dobry punkt, oraz obsługa która zawsze z usmiechem podchodzi do klienta. Smacznie, blisko i przede wszystkim nie drogo! Trzymam kciuki za tą piekarniczo-cukierniczy !! Godny polecenia!
6plus 2016-08-18 22:14:42
jeśli chodzi o piekarnie sendal w Rokietnicy to wystawiam 6. towar super. obsługa rewelacja. blisko smacznie nie drogo. godne polecenia.
Miejscowy Rokietnica... 2016-09-04 10:48:11
Recenzje na temat Rokietnicy to piszą same ekspedientki,żałosne... A te Panie są bardzo zadumane...pssss
TIME 2016-10-11 18:45:10
Jak słychać w tej firmie dużo zmian. Tak dobrze a tak żle. Zaopatrzeniowic Marcin nie pracuje, fakturzystka Kasia nie pracuje, technolog liżący tyłek nie pracuje, przedstawicielka Kamilka nie pracuje. Ale to pewnie przypadki i zapewne wsędzie im gorzej niż w tej cudownej firmie. Cudowny właściciel i cudowna właścicielka nigdy nic nie wiedząca.
3
Moje zdanie 2016-10-11 18:54:02
Pracy w tej firmie nie polecam. Mam nadzieję prawo w tym kraju znajdzie wreszcie swój koniec w tej firmie. Od góry w dół na każdym szczeblu brak kompetencji. Kto ma je mieć? właściciel czy właścicielka? w jakim zakresie ? wyzywania , obrażania, obgadywania? Wyłącznie! Moje zdanie poparte dowodami to oszustwo wobec pracownika , państwa , klienta. W chlebie i innych produktach skład całkowicie niezgodny ze stanem faktycznym. Nie polecam produktów ani pracy w tej firmie. Skąd biorą się klienci w nowych sklepach? niskie ceny , niższe niż konkurencja! Konkurencja ma ceny urealnione, nazwa Sendal ceny zaniżone w wyniku nieuczciwej konkurencji
omijam szerokim łukiem !
3
kolega Romana z Białej 2016-12-07 00:34:02
Roman zawsze mówiłem,że lepiej jak byś szkołę oficerską skończył.Dziś był byś na emeryturze, kasa mniejsza ale życie spokojne. A tak wielki biznesmen jesteś ale bez szacunku ludzi i z problemami. To ,że prosty i bez manier jesteś wie każdy w Białej. Dużo pomogła rodzina żony,teść z armii wykupił, tak byś dalej wską jeździł na ryby. A Ty wielki PAN, wielka firma, wielka kasa widzę. Pamiętasz jak razem do podstawówki chodziliśmy? potem do technikum rolniczego, w siatkę graliśmy. Ludzie dziś Cię za nic mają, bo traktujesz ich jak ZERO, nie ładnie mój kolego z przed 40 lat.
Miałeś pola po PGR, potem młyny teraz piekarnie, wszędzie masz złą opinię, źle Cię pracownicy wspominają, dlaczego? Kiedyś pieczywo z Twojej piekarni w Białej można było kupić dlaczego teraz nie?
Dajesz prace to się chwali, daj zarobić ,daj ludziom przyszłość, następne ponad 10 lat pracy i płacy.

Pozdrawiam .
8
xxxxxxxxxxxxxxxx 2016-12-15 16:07:25
Pod kogo się jeszcze podszyjesz chory człowieku
3
Ambroży 2017-02-12 10:23:05
Coś stronka ucichła, chyba Romek stał się porządnym pracodawcą
2
Adam 2017-03-06 00:41:50
Chyba ta firma zaczyna się kończyć. Jeżeli już nawet Czernik opuścił tę firmę to cóż może to oznaczać jak nie jedno, dramat i katastrofa . Moje obiektywne zdanie, nie polecam pracy nikomu w tej firmie.NIe pod tą nieudaczną kadrową , z tymi właścicielami.
Moje zdanie 2017-03-07 13:55:19
Program Studio Polska pokazał tylko częściowo prawdę. W tej firmie do dziś są nadgodziny, ukrywane wypadki w pracy. mobbing i dyskryminacja. Związków zawodowych nie możemy założyć , zwyczajnie nie wolno. Ta firma to porażka ale pracować gdzieś trzeba.

1
Były pracownik 2017-04-24 01:10:19
Przeczytałem większość komentarzy. Zgadzam się w 90%. Nie polecam pracy w tej firmie. A jak ktoś nie wierzy niech porozmawia z byłymi pracownikami tej firmy.
kristoer77 2017-05-20 14:21:51
Witam, Bardzo smaczne pieczywo i ciasto ale kilka razy w maju trafiłem na chleb graham trochę gorszy.Chleb jakby mniej wyrobiony i kruszyła sie. Myślę,że to wpadka chwilowa i właściciele popracują i poprawią ten mały błąd.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy - Lubasz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sendal Magdalena Zakład Piekarniczo-Cukierniczy