Piskorek Antoni Piekarnia

Nowa Wieś

Opinie o Piskorek Antoni Piekarnia

MATI 2015-06-16 12:14:38
Myślę że widocznie miał powody skoro się czepiał to coś musiało być nie tak. A teraz są takie czasy że w każdych zakładach zakładają kamery ponieważ ludzie którzy nas otaczają to są o wiele gorsi niż pracodawcy.
Skoro takie osoby wypisują takie bzdury to ciekawe co mają na sumieniu, co one tam takiego robiły!!!? że ktoś musi ich pilnować i się czepiać.
7
anonim ten co wyżej 2015-06-16 18:11:12
Nic w tym dziwnego każdy pracodawca nie chce żeby jego pracownicy chodzili i pracowali w konkurencji. Pracownik który chodzi do konkurencji pracować to powinien się zastanowić nad samym sobą bo coś jest z nim nie tak !!!!!!!!!!!!!!
4
gatta 2015-06-19 21:50:29
Twoja odpowiedż jest nie na temat.Piszesz chaotycznie i chyba sam nie wiesz co chcesz napisać.Przepraszam że się czepiam ale piszesz takie bzdury że chyba masz coś na sumieniu...I jeszcze jedno.Ilość wykrzykników nie sprawi iż twoja opinia będzie brzmiała mądrzej.Wierz mi.
2
prezes00 2015-06-23 20:42:36
Wytłumaczenie dla jednej osoby piszącej za 30 innych osób:
1) Jeśli pracownik jest uczciwy (nie kradnie) i rzetelny (nie opieprza się w czasie pracy) to kamery mu nie przeszkadzają.
2) Gdzie ten jacht?!
3) Zniesławienie jest karalne.
4) W internecie nie jesteś anonimowy. Administratorzy serwisu przechowują dane osoby wpisującej komentarz. Radzę trochę o tym poczytać zanim napiszsz zniesławiająćą i nieprawdziwą opinią.
5) Każda twoja opinia złamała regulamin serwisu w kilku punktach choć go akceptowałeś, przez co teoretycznie powinny one zostać usunięte przez administratora.
6) Wcześniej była tu tylko jedna opinia aż tu nagle bum w 2 tygonie pojawiło się 30 negatywnych wypowiedzi, co oznacza że przez ten czas musiałoby się zwolnić z tej firmy 30 osób! Chyba ktoś, kto jest spostrzegawczy zauważy, że prawie 6 opnii pojawiło się w średnim odstępie czasu 10 minut i pod innymi nazwami użytkownika co oznacza, że pisała to jedna osoba, bo ten serwis nie jest aż tak popularny
7) Chyć się lepiej jakiejś roboty, a nie siedź cały dzień przed komputerem wypisująć opinie za 30 innych osób, które dodatkowo podchodzą pod paragraf.
6
Ola 2015-06-24 13:15:42
To fakt,te opinie pisze jedna osoba.Daremne.
3
gość 11 2015-08-03 10:17:36
Dziękuję za odpowiedź na wpis,
BINGO! jestem pracownikiem księgowości
Popieram zamknięcie tego forum tzw "ściany płaczu" i "pokoju zwierzeń pracodawcy"
Pozdrawiam dwie strony " konfliktu"
Klientka
1
katolik 2015-08-11 20:03:43
Nie ładnie mieszać spraw prywatnych z dawnymi dziejami kościoła,kłóćcie się ale kościoła w to nie mieszajcie,do spowiedzi radze iść i zakończyć spór. Pomodlę się za Was
kto 2015-08-20 00:06:16
chodzmy na msze do kosciola bedzie smiesznie
1
kadry 2015-08-31 10:36:11
Proponuje Wszystkim Pracownikom I szefostwu wspolny wyjazd na pielgrzymke do czestochowy
4
biuro 2015-09-01 13:06:15
ja poprowadzę zbiórkę pieniędzy na wyjazd;)
1
kadry 2015-09-01 16:40:25
To trzeba sie dogadac po ile zbiorka kto ma zbierac i kiedy bedzie wyjazd ok
1
xxx 2015-09-18 13:21:57
A mnie to się wydaje, że niektórym ludziom to żal dupe ściska i temu takie brednie tutaj wypisują. To chyba normalne, że szef mając swoją piekarnie i dobrą opinię, na którą ciężko zapracował, dąży ku jeszcze lepszemu wprowadzając pewne zmiany. Trzeba iść do przodu i ciągle się rozwijać, a nie zostawać w tyle jak niektóre upadające zakłady. Pracuje u Piskorka i jestem jak najbardziej zadowolona. Pozdrawiam:)
5
aaa 2015-12-20 20:07:51
Marysiu, daj sobie już spokój. Sama sobie strzelasz w kolano, bo każdy właściciel piekarni, który to czyta zastanowi się dwa razy zanim cie zatrudni (już raz miałaś sytuację u pana Tadeusza, nie chciał ci dać umowy o pracę widać wiedział co z tego może wyniknąć) Ty chyba tam u tego Piskorka nic nie robiłaś, tylko siedziałaś w kącie i pisałaś jak to jest tam źle i w ogóle, a teraz robisz z tego elaboraty. Widzisz, jakby było tak jak mówisz to już dawno by wszyscy stamtąd uciekli, a jak widać firma się rozwija, przybywają nowe sklepy, a pracownicy są zadowoleni.
5
J.J. 2016-03-28 16:08:39
Czytam te wpisy i jestem przerażony socjalistycznym podejściem do pracy.Kraj jes wolny i jak czujecie sie wykozystywani to do PIPu, a nie pomawiać bo to jest karalne.Nieodpowiada praca? A jakie macie kwalifikacje? Skończyły sie czasy że w państwowych zakładach się udawało że sie pracuje i na wypłatę się czekało.W zakładzie gdzie jest prywatny właściciel trzeba szanować pracę i właściciela który tą pracę daje bo nie musi.Co zrobicie jak kupi linie zautomatyzowana??Myśleć a nie domagać się wysokich wypłat za mała pracę.Uczyć się i dbać o miejsce pracy. A jak się nie podoba to otworzyć swoje.Państwo to nie Caritas, a prywatny zakład to nie państwówka i czy się stoi czy się leży to wypłata się należy.
3
B.J. 2016-07-10 23:01:36
Przyjęłam się parę miesięcy temu do pracy u Piskorka na cukiernie i jestem jak najbardziej zadowolona! Przed przyjęciem do pracy przeczytałam opinie na tym forum i trochę się zdziwiłam - okazało się zupełnie odwrotnie co do tego co jest tu negatywnie napisane. Zarobki w porównaniu z innymi zakładami są dużo wyższe, praca, mimo iż wymagająca (taki już jest ten zawód) to jednak niestresująca. Atmosfera na zakładzie jest bardzo dobra, zawsze ktoś z chłopców z piekarni pomoże wnieść worki na cukiernie, każdy pomaga i nie olewa cię w pracy. Piekarnie Piskorek oceniam na 5.
11
misia 2016-07-11 22:42:24
Warunki pracy w Piskorku są duże lepsze niż u konkurencji. Wypłata zawsze terminowa, w pracy możliwość rozwoju i dobry system premiowania. Pracuje na magazynie i jest dobrze. Jedynym minusem jest system informatyczny w firmie, który jest często awaryjny. Daje 5 gwiazdek.
7
Alek 2016-09-08 18:38:27
5/5
3
Alek 2016-09-08 18:40:19
Rzetelna firma, praca lepsza jak u konkurencji. Pozdrawiam.
3
Piekarz 2016-09-16 13:24:54
Jako stały pracownik jestem zadowolony ze współpracy z tą firmą ,
w przeciwieństwie do innych piekarni w okolicy u Nas jest zawsze porządek i najlepsza jakość .
Konkurencja jest daleko za Nami i to może zazdrość innych ludzi skłania do wypisywania takich głupot .
Zastanówcie się 2 razy zanim coś piszecie . Pozdro
6
bob 2016-12-03 00:36:05
syf kila i mogila
1
prezes 00 2016-12-03 00:37:31
Podwyzki o 400 zl od nowego roku
2
Zostaw swoją opinię o Piskorek Antoni Piekarnia - Nowa Wieś
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piskorek Antoni Piekarnia