Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Piekarnia Józef Kazana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2015-10-13 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
idealna praca dla każdego głąba, który lubi być poniżany i wykorzystywany
wymagania nie są duże nawet polskiego znać nie trzeba byle by siedzieć cicho, wykonywać polecenia i lizać tyłek kierownikom. Nie jest źle tylko na każdej ścianie jakiś zakaz(dobrze, że oddychać pozwalają;)) szacun dla piekarzy!
pozdrawiam nierobów i pajacy: GEBELSA i MARIO
zdjecie uzytkownika
sklepowa - 2015-10-14 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może jest jakiś pracownik sklepu ? jak warunki? też jest tak jak w na innych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
Były piekarz - 2015-10-25 01:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać żadnej pozytywnej opini więc to o czymś świadczy:) jak w dzisiejszych czasach można zwalniać ludzi ze stanowisk na których ludzie pracują lata i Józef Kazana polegał na nich w każdej sytuacji a taki gebelsik przychodzi wuj wie skąd z jakiej dziury wyskoczył i uważa się za Pana ma chłopak szczęście ze tam jest tak zwana ochroną bo podejrzewam że parę razy by już dostał po głowie. A co do smieszka Mario to chyba za dużo cytrynoweczki bo czasem na kilometr było czuć. Ale życzę powodzenia chłopaki i owocnej pracy :) nikomu nie polecam niedługo sama ta firma padnie bo wszystkie piekarnie w.okolicy robią chleb O niebo lepszy :)
zdjecie uzytkownika
ZAWIEDZIONY - 2016-01-20 18:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Panie z biura są bardzo nie przyjemne,a w szczególności Pani Milena K.Nie można na nich liczyć gdy jest jakiś problem bo ich to strasznie bulwersuje...Wyżej się srają niż mają.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2016-01-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupota. Akurat dziewczyny z biura są ok i bardzo mile i wszystko z nimi można dogadać a jak się nie wywiozywales z obowiązków to może i opierdziel dostales. Pozdrawiam dziewczyny z biura.
zdjecie uzytkownika
Choust - 2016-01-21 11:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAKTUJĄ LUDZI JAK W OBOZIE PRACY ZERO MIŁEJ ATMOSFERY
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2016-01-21 12:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do atmosfery to jest róznie. Ale ogólnie jest ok. A co do Mileny to wyssane z palca.bardzo miła sympatyczna dziewczyna która zawsze chętnie pomoże.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-01-21 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZAWIEDZIONY - 2016-01-20 18:18:05]:
jednak boją si inspekcji jak kasują wpisy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-01-22 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z tym komentarzem wyżej dziewczyny z biura sa bardzo miłe. Jeżeli któryś z kierowców pomyli towar bo bywa i tak to dziewczyny załatwiają to same od ręki i nie dowiaduje się o tej pomyłce "góra" tylko sprawa zostaje wyjaśniona na linii kierowca - biuro ewentualnie wie o tym kierownik i to one dzwonią na sklepy i przepraszają za nas, za popełnione błędy. Dziewczyny z biura zasługują na 5+!! A Milena jest bardzo sympatyczną kobietą. :)
zdjecie uzytkownika
ZAWIEDZIONY - 2016-01-22 13:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE Z TĄ OPINIĄ ,PIOTR NA PREZYDENTA.......
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-01-29 17:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEFOSTWO Z PRODUKCJI CHCE ZROBIĆ EKSPEDYCJE . ŻENADA .......
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2016-02-05 17:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie szefostwo. Gebels jest wporządku koleś,bzdury piszecie. Ekspedycje z produkcji chce zrobić pani od kacapu.
zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2016-02-06 14:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik produkcji - 2016-02-05 17:52:43]:
powiec co robi pani barbar....i pani anet... na produkcji , Ja ci powiem pani B PILNUJE ZEBY JEJ MĘŻA NIE ZWOLNILI , A PANI ANETA LICZYĆ UMIE .A GDZIE WIEDZA O PRODUKCJI PIECZYWA....
zdjecie uzytkownika
racja - 2016-02-10 20:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik produkcji - 2016-02-05 17:52:43]:
Poza tymi umiejętnościami potrafią jeszcze pilować sfoich spraw, dlatego pracuią na tych stanowiskach.Bo co niektórym niedługo łe.odleci od rozglądania się na boki.
zdjecie uzytkownika
REAL - 2016-02-11 23:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie P....prężysz muskuły ale zobaczymy co zrobisz jak ci 5 ludzi na popołudnie nie przyjdzie , zobaczymy co w tedy powiesz .kierowcy terz powoli będą się buntować
zdjecie uzytkownika
pozytyw - 2016-02-24 09:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf.............
zdjecie uzytkownika
Były pracpwnik - 2016-03-07 09:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Em - 2015-06-28 23:33:02]:
Do ręki dostajesz 2000 netto, a na umowie masz 1700 brutto za pracę 6 dni w tygodniu (pon - sob obowiązkowo) no i 2 razy w miesiącu masz dyżur w niedziele (plus 100 zł za dyżur) . 3 dnia miesiąca dostajesz przelew (1700 brutto) kwoty z umowy, a resztę pod stołem 5 dnia miesiąca. Reasumując zarabiasz 2200 zł za pracę po 12h 6 dni w tygodniu. Zapomniałem też dodać że o końcu twojej pracy decyduje kierownik bo gdy wrócisz z trasy możesz zostać przez niego oddelegowany do pracy w sadzie, na piekarni lub do mycia prywatnych samochodów szefa lub szefowej.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-03-16 17:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A morze on sam się zniszczył od tej trawy co pali......
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2016-03-18 05:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Powiem szczerze że wiem co się dzieje ale wina jest też kierowców bo nauczyli że można zapierda.... Za free mocni są w gębie w szatni albo na targowicy ale żeby się zebrać w grupie i pokazać ze się postawią twardo to nie lepiej siedzieć u kieownika i lizać dupe oczywiście nie wszyscy :) szacunek dla tych co mnie popierają cdn...
zdjecie uzytkownika
żona - 2016-03-22 18:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2016-03-16 17:53:49]:
Skąd możesz wiedzieć, skoro nawet nie wiesz o kogo chodzi?
zdjecie uzytkownika
x - 2016-03-23 20:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszą ludzie co im się pracować nie chce a do pracy przychodzą tylko na ploty. Ja pracuję i złego słowa na panią B. powiedzieć nie mogę. Pozdrowienia dla plotkarzy.
zdjecie uzytkownika
kara będzie sroga - 2016-03-24 09:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-03-23 20:47:46]:
śmieszny jesteś,sprzeda cię to zrozumiesz
zdjecie uzytkownika
x - 2016-03-24 11:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kara będzie sroga - 2016-03-24 09:53:39]:
Powiedz mi tylko za co ją z warki wyrzucili ,a będziesz miał odpowiedz jaki to człowiek jest
zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2016-03-24 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-03-24 11:06:08]:
Są tacy pracownicy co ścieżki do biura kierownikòw wydeptują i to na pewno nie po to żeby pogadać o pogodzie tylko żeby nagadać na innych a potem zgrywają niewiniątka. Pracowałem i wiem o czym piszę. Ludzie sami sobie świnie podkładacie a potem szukacie winnych.
zdjecie uzytkownika
ALLAH AKBAR - 2016-03-24 22:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal czytać wiadomo że dziadostwo ale aż takie? Zatrudnijcie ciapatych to zrobią tam pożądek
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Józef Kazana
alert