Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Piekarnia Józef Kazana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pozytyw - 2016-02-24 09:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf.............
zdjecie uzytkownika
Były pracpwnik - 2016-03-07 09:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Em - 2015-06-28 23:33:02]:
Do ręki dostajesz 2000 netto, a na umowie masz 1700 brutto za pracę 6 dni w tygodniu (pon - sob obowiązkowo) no i 2 razy w miesiącu masz dyżur w niedziele (plus 100 zł za dyżur) . 3 dnia miesiąca dostajesz przelew (1700 brutto) kwoty z umowy, a resztę pod stołem 5 dnia miesiąca. Reasumując zarabiasz 2200 zł za pracę po 12h 6 dni w tygodniu. Zapomniałem też dodać że o końcu twojej pracy decyduje kierownik bo gdy wrócisz z trasy możesz zostać przez niego oddelegowany do pracy w sadzie, na piekarni lub do mycia prywatnych samochodów szefa lub szefowej.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-03-16 17:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A morze on sam się zniszczył od tej trawy co pali......
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2016-03-18 05:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Powiem szczerze że wiem co się dzieje ale wina jest też kierowców bo nauczyli że można zapierda.... Za free mocni są w gębie w szatni albo na targowicy ale żeby się zebrać w grupie i pokazać ze się postawią twardo to nie lepiej siedzieć u kieownika i lizać dupe oczywiście nie wszyscy :) szacunek dla tych co mnie popierają cdn...
zdjecie uzytkownika
żona - 2016-03-22 18:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2016-03-16 17:53:49]:
Skąd możesz wiedzieć, skoro nawet nie wiesz o kogo chodzi?
zdjecie uzytkownika
x - 2016-03-23 20:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszą ludzie co im się pracować nie chce a do pracy przychodzą tylko na ploty. Ja pracuję i złego słowa na panią B. powiedzieć nie mogę. Pozdrowienia dla plotkarzy.
zdjecie uzytkownika
kara będzie sroga - 2016-03-24 09:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-03-23 20:47:46]:
śmieszny jesteś,sprzeda cię to zrozumiesz
zdjecie uzytkownika
x - 2016-03-24 11:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kara będzie sroga - 2016-03-24 09:53:39]:
Powiedz mi tylko za co ją z warki wyrzucili ,a będziesz miał odpowiedz jaki to człowiek jest
zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2016-03-24 15:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2016-03-24 11:06:08]:
Są tacy pracownicy co ścieżki do biura kierownikòw wydeptują i to na pewno nie po to żeby pogadać o pogodzie tylko żeby nagadać na innych a potem zgrywają niewiniątka. Pracowałem i wiem o czym piszę. Ludzie sami sobie świnie podkładacie a potem szukacie winnych.
zdjecie uzytkownika
ALLAH AKBAR - 2016-03-24 22:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal czytać wiadomo że dziadostwo ale aż takie? Zatrudnijcie ciapatych to zrobią tam pożądek
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-05-29 19:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czerwiec się zbliża i będzie was bolało..........
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXX - 2016-06-06 13:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się bardzo czy chcecie pracowaćw tej firmie na produkcji !!!! Po pierwsze będziecie tyrać jak niewolnik , bez prawa głosu jak bedziecie się za dużo odżywać to was zwolnią po drugie a la kierownik pani B.... będzie wam zabierać piniądze za byle co a sama nie umie ustawic żadnej maszyny do produkcji pieczywa po trzecie grafik zmienia z dnia na dzień i nic nie mówi o tym pracownikowi ,nie spomne otym ze jeszcze powiadamia esemesem ze masz przyjść do pracy natą czy natą godzinę po czwarty jedyna dobra rzecz w tej firmie jest ze marne piniądze na produkcji 2ooo złotych ale na czas nigdy się nie zdazyło zeby nie zapłacili 6dnia danego miesiąca ŚWIĘTA tyrasz jak niewolnik po 12 godzin z jedną przerwą na śniadanie 15 minut i oczywiście nikt się nie pyta czy możesz masz robić ikoniecna konie odradzam wam podjęcia tutaj pracy ŻYCZĘ POWODZENIA PS. LUDZIE NA PIEKARNI OK
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-06-06 23:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXX - 2016-06-06 13:58:54]:
Wypłata za maj była ok.Wypłacili mi za wszystkie nadgodziny dostałem też premie i dodatkową kasę za dni świąteczne.
zdjecie uzytkownika
xy - 2016-06-06 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-06-06 23:48:25]:
Mi też w tym miesiącu dorzucili do wypłaty oby tak jdalej. Kasę ucinają tym co niszczą towar.
zdjecie uzytkownika
zadowolony:-) - 2016-06-07 07:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za ten miesiąc kasa niezła.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-06-07 09:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xy - 2016-06-06 23:58:50]:
a jaką premię......
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2016-06-07 09:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodzin nigdy nie było inie będzie , to są wypracowane godziny,
zdjecie uzytkownika
xy - 2016-06-07 12:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxx - 2016-06-07 09:46:58]:
+ 100 + nadgodziny + za 2 świąteczne
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXX - 2016-06-07 13:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale zapłacili wam zato co ustawowo sie powino zapłacic / 1 maj czyli,1OO PROCENT PŁATNĘ
zdjecie uzytkownika
xy - 2016-06-07 17:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXXXXXXXX - 2016-06-07 13:33:22]:
Tak. Za 1 maja i 15 maja też.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2016-06-07 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak dobrze licze to powinismy dostać 320 zł więcej
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-06-09 18:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to gdzie są te piniądze, bo ja niemam......
zdjecie uzytkownika
Zygfryd - 2016-06-13 01:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-06-06 23:48:25]:
czy widzicie jak ala kier.B.. sama pisze riposty?
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXX - 2016-06-13 09:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce ukryć swoją nieudolność ,ale wkrótce jej to nie pomoże
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXX - 2016-06-19 11:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to teraz się zacznie ,najlepsza z najlepszych pokarze co potrafi zrobić w piekarstwie . Pani Basiu zycze powodzenia w niszczeniu tej firmy.Mam cichą nadzieje ze pan PAW..... Z rodziną otworzy oczy i cie wyzuci na zbity ry......
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Józef Kazana
alert