Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Piekarnia Józef Kazana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piecowy - 2015-01-02 04:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
pracowałem wiele lat i z roku na rok upadek firmy. rządzi teraz młody kazana... mega fraj...er ! zatrudnił debila/sadystę kierownika i niszczą ludzi... LUDZISKA omijajcie wielkim łukiem ten przytułek na uboczu pełny debili. piecowy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-12 08:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam pracowalem w tej firmie jako kierowca .wszysko bylo by ok gdyby nie pan kierownik da... i pan pi...,niszczyli tam atmosfere i checi pracy w tej firmie.jak by oni tam nie pracowali bylo by ok ,bo chodzi w pracy o to ze ludzie sa dla ludzi a nie utrudniac im zycje
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-14 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jako kierowca dobra ale Kierownictwo to najniższe dno jakie można osiągnąć, często brak towarów za które kierowca dostaje po plecach, podkładanie towaru i robienie z kierowcy złodzieja to codzienność, Pan Paw... jeżeli go nazwać Panem nigdy nie wysłucha Ciebie jako kierownik kierowców tylko od razu naskakuje. Kierownik ekspedycji to najgorsza cio... i piz... której wydaje się że jest pępkiem świata. A i najlepsze, za wszystko ucinają kasę z pensji (trzeba co miesiąc się pilnować). Po prostu firma to dno... Dziwie się że tam jeszcze kierownictwo nie dostało po gębie...
zdjecie uzytkownika
potencjalny kierowca - 2015-03-14 23:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierowca - 2015-03-14 12:40:12]:
A jak z zarobkami? I jak urywają z pensji za jakieś wyimaginowane przewiny, to 50zł czy raczej 250? Czy to naprawdę norma to wrabianie i świństwa? Czy tylko ze strony kierownictwa, czy od współpracowników również ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-16 18:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dostaniesz kilka razy po 50 to nawet pokaźna sumka wyjdzie. Co do zarobków nie są złe. Świnie sa od strony kierownika ekspedycji. Kierowcy się trzymają razem. W jaki sposób urywają? Słownie. Ma zly dzień i lecą 50-siątki.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-17 20:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowcy zgrana ekipa jeden drugiemu pomoże zawsze. Praca ogólnie dobra i zarobki też ok. Gdyby nie B**** i jego szalone pomysły, podkładanie świń i darcie gęby ciągle była by zupełnie inna atmosfera pracy. A co do kierownika D****** to ogólnie według mnie jest w miarę w porządku i w miarę normalnie podchodzi do kierowców. A to że chodzi (usunięte przez administratora) nieraz to nie ma co się dziwić każdy coś od niego chce i weźmy pod uwagę to że cały czas lata koło niego B***** i też mu psuje pewnie psuje nerwy. Szerokości...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-17 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak kierowcy równe chłopaki po za małymi wyjątkami ale w każdym stadzie trafia sie czarna owca. Kierownik ekspedycji ma jakiś problem chyba z głową, psychika chyba siadła. Ogólnie firma wypłacalna kasa zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-18 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-16 18:25:58]:
Z zarobkami zawsze na czas , nigdy nie słyszałem o zabraniu premii wielkości nawet 100 zł , chyba piszą ci co zwolnieni zostali za złodziejstwo .....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-03-18 13:06:54]:
Mam pytanko ,ile kierowcy zarabiaja? To stala pensja czy prowizyjnie jakos ?
zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2015-03-24 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54]:
nie dziwię się że nie słyszałeś o zabraniu premii bo premie nie są wypłacane i nigdy nie były.ta kasa jest potrącana z pensji.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-24 21:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pytanie do ktoregos z kierowcow ,ile mozna u was zarobic ? pensja stala czy od czegos zalezna ?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-30 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54]:
chłopie uciekaj bo jak coś zrobisz nie tak za każde spóźnienie masz opierdo.l i do tego opierdo.l od szanownej pani Moniki która jest tylko tam menadżerką bo prowadzi romans z szefem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-30 18:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym wpisem ponieważ ta pani ma romans ze swoim szefem i zgodze się z tym że jest tylko menadzerką dlatego że wyciućkała to u szefa nawet kultury nie zna ta pani polecam lepiej jej dzień dobry nie mówić
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-01 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierowca - 2015-03-30 17:56:50]:
ZASTANAWIAM SIĘ PO CO LUDZIE NARZEKAJĄ A DALEJ CHCĄ PRACOWAĆ ? .......... BZDURA
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-03 21:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam u tych idiotów na produkcji i chuj im w oko kosa ok ale debil za debilem tam kieruje masz tylko wykonywać ich polecenia a jak nie to kara od 20zl do 50zł i więcej za wszystko i zwolnienia bo masz coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2015-04-03 22:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piecowy - 2015-01-02 04:05:28]:
ilu kierowców już odeszło i piekarzy to co nie prawda a kto tam wytrzyma tyle czasu jak kierownik jest debilem idiotom .ale i za to zostanie ukarany
zdjecie uzytkownika
driver - 2015-04-08 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piekarz - 2015-04-03 21:53:33]:
Pracują dlatego że w okolicy niema pracy pozostaje tylko Warszawa a to też troche zamuje na dojazdy. Najgorsi w tej firmie Pan B...k --- niby kierownik i prawdziwy kierownik D....l <---pomyleni ludzie liżą dupy szefostwu i po innych jadą, swienie podkładaja a dlatego aby sie utrzymac w tej robocie bo dla ludzi z ich wykształceniem i tępym rozumem nie ma ma w tym kraju pracy :) dwa głąby po podstawówce
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-16 19:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przeszło 10 lat, z roku na rok coraz więcej wymagań a kasa ta sama. Poniżają ludzi na każdym kroku (szefostwo). Była to moja pierwsza praca i człowiek nie wiedział jak jest w normalnych firmach teraz wspominam bardzo źle i nie polecam nikomu nawet wrogowi . Praca po 12 godzin (czasem i duzo wiecej) i wyzysk na całego, traktowali człowieka jak złodzieja za 1300 PLN D.N.O
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-05-02 22:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mógłby jakiś kierowca rzucić kwotą, jaką można zarobić i przy ilu godzinach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Józef Kazana
alert