Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Piekarnia Józef Kazana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-24 21:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pytanie do ktoregos z kierowcow ,ile mozna u was zarobic ? pensja stala czy od czegos zalezna ?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-30 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54]:
chłopie uciekaj bo jak coś zrobisz nie tak za każde spóźnienie masz opierdo.l i do tego opierdo.l od szanownej pani Moniki która jest tylko tam menadżerką bo prowadzi romans z szefem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-30 18:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym wpisem ponieważ ta pani ma romans ze swoim szefem i zgodze się z tym że jest tylko menadzerką dlatego że wyciućkała to u szefa nawet kultury nie zna ta pani polecam lepiej jej dzień dobry nie mówić
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-01 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierowca - 2015-03-30 17:56:50]:
ZASTANAWIAM SIĘ PO CO LUDZIE NARZEKAJĄ A DALEJ CHCĄ PRACOWAĆ ? .......... BZDURA
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-03 21:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam u tych idiotów na produkcji i chuj im w oko kosa ok ale debil za debilem tam kieruje masz tylko wykonywać ich polecenia a jak nie to kara od 20zl do 50zł i więcej za wszystko i zwolnienia bo masz coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2015-04-03 22:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piecowy - 2015-01-02 04:05:28]:
ilu kierowców już odeszło i piekarzy to co nie prawda a kto tam wytrzyma tyle czasu jak kierownik jest debilem idiotom .ale i za to zostanie ukarany
zdjecie uzytkownika
driver - 2015-04-08 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piekarz - 2015-04-03 21:53:33]:
Pracują dlatego że w okolicy niema pracy pozostaje tylko Warszawa a to też troche zamuje na dojazdy. Najgorsi w tej firmie Pan B...k --- niby kierownik i prawdziwy kierownik D....l <---pomyleni ludzie liżą dupy szefostwu i po innych jadą, swienie podkładaja a dlatego aby sie utrzymac w tej robocie bo dla ludzi z ich wykształceniem i tępym rozumem nie ma ma w tym kraju pracy :) dwa głąby po podstawówce
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-16 19:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przeszło 10 lat, z roku na rok coraz więcej wymagań a kasa ta sama. Poniżają ludzi na każdym kroku (szefostwo). Była to moja pierwsza praca i człowiek nie wiedział jak jest w normalnych firmach teraz wspominam bardzo źle i nie polecam nikomu nawet wrogowi . Praca po 12 godzin (czasem i duzo wiecej) i wyzysk na całego, traktowali człowieka jak złodzieja za 1300 PLN D.N.O
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-05-02 22:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy mógłby jakiś kierowca rzucić kwotą, jaką można zarobić i przy ilu godzinach?
zdjecie uzytkownika
Em - 2015-06-28 23:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kupujcie chleba z tej piekarni! Smakuje do du*y, a w dodatku jest jak bułka. Dzisiaj byłem zmuszony kupić chleb z tej piekarni i gdy robiłem kolacje przy krojeniu chleb rozpiep*ał się na drobne kawałki, co było mega irytujące. A gdy już jakoś udało mi się go pokroić, przy rodzinnej wieczerzy kromka złamała się i ser posmarowany dżemem spadł mi na nowiutkie jeansy. Nie zjadłem spokojnie kolacji, bo musiałem iść zaprać plamę. Nie polecam! Zmieńcie recepture albo ludzie przestaną kupować wasze wypieki, ja kupiłem po raz ostatni. Chleb to ma być chleb a nie kur*a gryzka.
zdjecie uzytkownika
Em - 2015-06-28 23:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomniałem dodać, widać po powyższych komentarzach niezadowolonych pracowników. Jaki szef- taka piekarnia! Radzę omijać szerokim łukiem pieczywo z tej piekarni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-03 09:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Traktowanie ludzi jak szmaty gebels myśli ze jest bogiem . Tam trzeba tyrać jak czarnuch na polu bawełny .
zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2015-10-13 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
idealna praca dla każdego głąba, który lubi być poniżany i wykorzystywany
wymagania nie są duże nawet polskiego znać nie trzeba byle by siedzieć cicho, wykonywać polecenia i lizać tyłek kierownikom. Nie jest źle tylko na każdej ścianie jakiś zakaz(dobrze, że oddychać pozwalają;)) szacun dla piekarzy!
pozdrawiam nierobów i pajacy: GEBELSA i MARIO
zdjecie uzytkownika
sklepowa - 2015-10-14 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może jest jakiś pracownik sklepu ? jak warunki? też jest tak jak w na innych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
Były piekarz - 2015-10-25 01:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać żadnej pozytywnej opini więc to o czymś świadczy:) jak w dzisiejszych czasach można zwalniać ludzi ze stanowisk na których ludzie pracują lata i Józef Kazana polegał na nich w każdej sytuacji a taki gebelsik przychodzi wuj wie skąd z jakiej dziury wyskoczył i uważa się za Pana ma chłopak szczęście ze tam jest tak zwana ochroną bo podejrzewam że parę razy by już dostał po głowie. A co do smieszka Mario to chyba za dużo cytrynoweczki bo czasem na kilometr było czuć. Ale życzę powodzenia chłopaki i owocnej pracy :) nikomu nie polecam niedługo sama ta firma padnie bo wszystkie piekarnie w.okolicy robią chleb O niebo lepszy :)
zdjecie uzytkownika
ZAWIEDZIONY - 2016-01-20 18:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie z biura są bardzo nie przyjemne,a w szczególności Pani Milena K.Nie można na nich liczyć gdy jest jakiś problem bo ich to strasznie bulwersuje...Wyżej się srają niż mają.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2016-01-21 10:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupota. Akurat dziewczyny z biura są ok i bardzo mile i wszystko z nimi można dogadać a jak się nie wywiozywales z obowiązków to może i opierdziel dostales. Pozdrawiam dziewczyny z biura.
zdjecie uzytkownika
Choust - 2016-01-21 11:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAKTUJĄ LUDZI JAK W OBOZIE PRACY ZERO MIŁEJ ATMOSFERY
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2016-01-21 12:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do atmosfery to jest róznie. Ale ogólnie jest ok. A co do Mileny to wyssane z palca.bardzo miła sympatyczna dziewczyna która zawsze chętnie pomoże.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-01-21 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ZAWIEDZIONY - 2016-01-20 18:18:05]:
jednak boją si inspekcji jak kasują wpisy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-01-22 13:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z tym komentarzem wyżej dziewczyny z biura sa bardzo miłe. Jeżeli któryś z kierowców pomyli towar bo bywa i tak to dziewczyny załatwiają to same od ręki i nie dowiaduje się o tej pomyłce "góra" tylko sprawa zostaje wyjaśniona na linii kierowca - biuro ewentualnie wie o tym kierownik i to one dzwonią na sklepy i przepraszają za nas, za popełnione błędy. Dziewczyny z biura zasługują na 5+!! A Milena jest bardzo sympatyczną kobietą. :)
zdjecie uzytkownika
ZAWIEDZIONY - 2016-01-22 13:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE Z TĄ OPINIĄ ,PIOTR NA PREZYDENTA.......
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-01-29 17:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZEFOSTWO Z PRODUKCJI CHCE ZROBIĆ EKSPEDYCJE . ŻENADA .......
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2016-02-05 17:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie szefostwo. Gebels jest wporządku koleś,bzdury piszecie. Ekspedycje z produkcji chce zrobić pani od kacapu.
zdjecie uzytkownika
były piekarz - 2016-02-06 14:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik produkcji - 2016-02-05 17:52:43]:
powiec co robi pani barbar....i pani anet... na produkcji , Ja ci powiem pani B PILNUJE ZEBY JEJ MĘŻA NIE ZWOLNILI , A PANI ANETA LICZYĆ UMIE .A GDZIE WIEDZA O PRODUKCJI PIECZYWA....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Józef Kazana
alert