Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Piekarnia Józef Kazana i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piecowy - 2015-01-02 04:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
pracowałem wiele lat i z roku na rok upadek firmy. rządzi teraz młody kazana... mega fraj...er ! zatrudnił debila/sadystę kierownika i niszczą ludzi... LUDZISKA omijajcie wielkim łukiem ten przytułek na uboczu pełny debili. piecowy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-12 08:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam pracowalem w tej firmie jako kierowca .wszysko bylo by ok gdyby nie pan kierownik da... i pan pi...,niszczyli tam atmosfere i checi pracy w tej firmie.jak by oni tam nie pracowali bylo by ok ,bo chodzi w pracy o to ze ludzie sa dla ludzi a nie utrudniac im zycje
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-14 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jako kierowca dobra ale Kierownictwo to najniższe dno jakie można osiągnąć, często brak towarów za które kierowca dostaje po plecach, podkładanie towaru i robienie z kierowcy złodzieja to codzienność, Pan Paw... jeżeli go nazwać Panem nigdy nie wysłucha Ciebie jako kierownik kierowców tylko od razu naskakuje. Kierownik ekspedycji to najgorsza cio... i piz... której wydaje się że jest pępkiem świata. A i najlepsze, za wszystko ucinają kasę z pensji (trzeba co miesiąc się pilnować). Po prostu firma to dno... Dziwie się że tam jeszcze kierownictwo nie dostało po gębie...
zdjecie uzytkownika
potencjalny kierowca - 2015-03-14 23:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierowca - 2015-03-14 12:40:12]:
A jak z zarobkami? I jak urywają z pensji za jakieś wyimaginowane przewiny, to 50zł czy raczej 250? Czy to naprawdę norma to wrabianie i świństwa? Czy tylko ze strony kierownictwa, czy od współpracowników również ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-16 18:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dostaniesz kilka razy po 50 to nawet pokaźna sumka wyjdzie. Co do zarobków nie są złe. Świnie sa od strony kierownika ekspedycji. Kierowcy się trzymają razem. W jaki sposób urywają? Słownie. Ma zly dzień i lecą 50-siątki.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-17 20:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowcy zgrana ekipa jeden drugiemu pomoże zawsze. Praca ogólnie dobra i zarobki też ok. Gdyby nie B**** i jego szalone pomysły, podkładanie świń i darcie gęby ciągle była by zupełnie inna atmosfera pracy. A co do kierownika D****** to ogólnie według mnie jest w miarę w porządku i w miarę normalnie podchodzi do kierowców. A to że chodzi (usunięte przez administratora) nieraz to nie ma co się dziwić każdy coś od niego chce i weźmy pod uwagę to że cały czas lata koło niego B***** i też mu psuje pewnie psuje nerwy. Szerokości...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-17 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak kierowcy równe chłopaki po za małymi wyjątkami ale w każdym stadzie trafia sie czarna owca. Kierownik ekspedycji ma jakiś problem chyba z głową, psychika chyba siadła. Ogólnie firma wypłacalna kasa zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-18 13:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-16 18:25:58]:
Z zarobkami zawsze na czas , nigdy nie słyszałem o zabraniu premii wielkości nawet 100 zł , chyba piszą ci co zwolnieni zostali za złodziejstwo .....
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-03-18 13:06:54]:
Mam pytanko ,ile kierowcy zarabiaja? To stala pensja czy prowizyjnie jakos ?
zdjecie uzytkownika
były kierowca - 2015-03-24 16:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54]:
nie dziwię się że nie słyszałeś o zabraniu premii bo premie nie są wypłacane i nigdy nie były.ta kasa jest potrącana z pensji.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-24 21:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pytanie do ktoregos z kierowcow ,ile mozna u was zarobic ? pensja stala czy od czegos zalezna ?
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2015-03-30 17:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-23 12:08:54]:
chłopie uciekaj bo jak coś zrobisz nie tak za każde spóźnienie masz opierdo.l i do tego opierdo.l od szanownej pani Moniki która jest tylko tam menadżerką bo prowadzi romans z szefem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-30 18:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym wpisem ponieważ ta pani ma romans ze swoim szefem i zgodze się z tym że jest tylko menadzerką dlatego że wyciućkała to u szefa nawet kultury nie zna ta pani polecam lepiej jej dzień dobry nie mówić
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-01 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierowca - 2015-03-30 17:56:50]:
ZASTANAWIAM SIĘ PO CO LUDZIE NARZEKAJĄ A DALEJ CHCĄ PRACOWAĆ ? .......... BZDURA
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-03 21:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam u tych idiotów na produkcji i chuj im w oko kosa ok ale debil za debilem tam kieruje masz tylko wykonywać ich polecenia a jak nie to kara od 20zl do 50zł i więcej za wszystko i zwolnienia bo masz coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2015-04-03 22:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piecowy - 2015-01-02 04:05:28]:
ilu kierowców już odeszło i piekarzy to co nie prawda a kto tam wytrzyma tyle czasu jak kierownik jest debilem idiotom .ale i za to zostanie ukarany
zdjecie uzytkownika
driver - 2015-04-08 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piekarz - 2015-04-03 21:53:33]:
Pracują dlatego że w okolicy niema pracy pozostaje tylko Warszawa a to też troche zamuje na dojazdy. Najgorsi w tej firmie Pan B...k --- niby kierownik i prawdziwy kierownik D....l <---pomyleni ludzie liżą dupy szefostwu i po innych jadą, swienie podkładaja a dlatego aby sie utrzymac w tej robocie bo dla ludzi z ich wykształceniem i tępym rozumem nie ma ma w tym kraju pracy :) dwa głąby po podstawówce
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-04-16 19:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przeszło 10 lat, z roku na rok coraz więcej wymagań a kasa ta sama. Poniżają ludzi na każdym kroku (szefostwo). Była to moja pierwsza praca i człowiek nie wiedział jak jest w normalnych firmach teraz wspominam bardzo źle i nie polecam nikomu nawet wrogowi . Praca po 12 godzin (czasem i duzo wiecej) i wyzysk na całego, traktowali człowieka jak złodzieja za 1300 PLN D.N.O
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-05-02 22:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy mógłby jakiś kierowca rzucić kwotą, jaką można zarobić i przy ilu godzinach?
zdjecie uzytkownika
Em - 2015-06-28 23:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kupujcie chleba z tej piekarni! Smakuje do du*y, a w dodatku jest jak bułka. Dzisiaj byłem zmuszony kupić chleb z tej piekarni i gdy robiłem kolacje przy krojeniu chleb rozpiep*ał się na drobne kawałki, co było mega irytujące. A gdy już jakoś udało mi się go pokroić, przy rodzinnej wieczerzy kromka złamała się i ser posmarowany dżemem spadł mi na nowiutkie jeansy. Nie zjadłem spokojnie kolacji, bo musiałem iść zaprać plamę. Nie polecam! Zmieńcie recepture albo ludzie przestaną kupować wasze wypieki, ja kupiłem po raz ostatni. Chleb to ma być chleb a nie kur*a gryzka.
zdjecie uzytkownika
Em - 2015-06-28 23:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać, widać po powyższych komentarzach niezadowolonych pracowników. Jaki szef- taka piekarnia! Radzę omijać szerokim łukiem pieczywo z tej piekarni.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Józef Kazana
alert