Lipiński Eugeniusz Piekarnia

Gdańsk

Opinie o Lipiński Eugeniusz Piekarnia

aAAAAAA 2014-04-02 12:45:11
Nie polecam (usunięte przez administratora) masakra
6
ewa 2014-09-19 13:29:41
Nie polecam,daje umowę na 3/4 etatu i ciągle biegasz po wszystkich pikarniach w Gdansku
5
bogia 2015-08-24 18:59:35
Nie polecam zarobki nędzne pracujesz na 7/8 etatu im więcej godzin tym miejsza placa
3
byly pracownik 2016-07-30 10:51:34
Nie polecam pracy jako kierowca zapiepszasz jak osioł nie 8- godzin tylko na umowie bo potem za fri kierowca na usługach a jak się cos stanie to pracownika ma w d.... zero szacunku dla człowieka.Praca od 2 w nocy często do 11
/12
6
Gdańsk 2017-01-10 11:59:05
Właściciel jest niepoważny. Nie polecam jakiejkolwiek współpracy z tą firmą.
1
xxxxxxxx 2017-01-19 20:26:18
nie polecam zasówasz jak dziki osioł prawda jest zeby zarobic nawet nie 2tysiace to zasówasz po wszystkich sklepach w gdansku i trojmiescie firmie jest jeden wielki burdel i nikt cie nie szanuje a pracownikowmaja za roboli jak nie ty to inny raz dwa inny za nisza krajowa..... nie polecam
1
były pracownik 2017-01-20 17:20:27
To nie praca tylko wyzysk kodeks pracy nie istnieje połowa pracowników na czarno. Na nocnych zmianach jedna wielka popijawa. Nikt tego nie kontroluje. To nie pip a prokurator powinien nimi się zająć. Do tego jakby sanepid zobaczył w jskie zasyfiałe kosze pakuje się poeczywo to by zamknął ten interes. Ale jak ma się kase to wszystko da się załatwić.Do tego pani Iwona kierowniczka taka osona nie powinna pełnić takiej funkcji. Język wilgarny krzyczy na ludzi uważa się za panią kierownik.Osradzam jaką kolwiek współprace.
2
Miś 2017-01-20 18:21:33
Co za rzeźnika. Praca brudna kierownictwo wulgarne .Nic dziwnego że nikt nie chce pracować bo aby mieć 2 tyś trzeba dobrze ponad 200 godz zrobić bez dnia wolnego. Gdzie jest inspekcja pracy. Pracownicy nie zawsze trzeźwi. Z kim nie pogarsza nie ma umowy.
1
były pracownik 2017-01-21 22:16:08
Ten interes powinien być dawno zamknięty. Jako kierowcs widziałem w jakich warunksch pakowało się pieczywo. W koszach stalo na błocie nie raz lądowało na ziemi ale to żaden problem spowrotem do klienta. Jakby ktoś z sanepidu zobaczył w jakich warunkach robi się kanapki i w co się je pakiję zasyfiałe kosze. Do tego trzeba się kłócić o swoje pieniądze. Bo kierownictwo ma problemy z liczeniem godz. Nie dość że pracuje sie od 23:30 do 13 ciekawe czy PIP kiedykolwiek tam był .Do tego za taką ilość godz przez 6 dni 2 tyś ledwo wyciągnąć sie da .A na nocnych zmianach co chwile ktoś z piekarni po browar czy flaszke leci . praxy nie polecam MASAKRA
1
Były pracownik 2017-01-24 17:43:43
Witam. Pracę odradzam tą firmą powinny zająć się odpowiednie instytucje. Po pierwsze pieczywo pakowane jest w strasznych warunkach nie raz stoi w błocie ale to żaden problem . Proponuję zobaczyć na własne oczy zapraszam pod firmę po godzinie 24 .Po drugie to nie praca tylko wyzysk praca od 24 do 13 czy 14 za 2 tyś. Masakra nie jednokrotnie na nocnych zmianach pracownicy biegają do pobliskiego sklepu po procenty. Gdzie kodeks pracy ? Po trzecie osoba pani kierownik I..... szczyt wulgaryzmy i chamstwa i to z ust kobiety i właściciel tego nie widzi???? Odradzam jaką kolejek wspòłprace.
3
Gość 2017-01-27 15:42:24
Nie polecam pracy W tej piekarni , zero szacunku wobec pracowników i dużo godzin A mało płatne
1
Kierowca 2017-02-12 16:24:19
Witam. Od niedawna zacząłem pracę jako kierowca to co tam się dzieje to sąd pracy powinien się zająć. Moje wyraźnie z pierwszych dni . Na magazynie pani Monika wrzeszczy na starszą panią w wieku emerytalnym przy aprobacie pani Iwony kierowniczki. Za chwilę padają słowa z ust nie jakiej Moniki do kierowcy wypierdalaj kurwa . Następnego dnia wspomnianą pani Monika wrzeszczy na inną panią że nie będzie za nią zapierdalać a jej odpowiada że wyszła bo miała chore dziecko. Napatoczył się inny pracownik i znów spierdalaj kurwa rzuca kuwetam. Obok stoi pani Iwona rzadne reakcji. Ciekawe czy właściciel jest świadomy zachowań nie zrównoważonych pań. Do tego kilka dni prędzej miałem przyjemność poznać z drugiego magazynu panią Kamilę jej pierwsze słowa w stosunku do kierowców zaszokowały mnie a brzmiały zamknąć drzwi bo was wypierdolę kurwa .Jak zwròciłem uwagę że może grzecznie usłyszałem spierdalaj. Nie można powiedzieć że wszystkie panie są niezrównoważone bo jest pani Basia sympatyczna zawsze pomoże pani Sabina stanowcza ale do tego wszystko potrafi obrócić w żart starsza pani Irenka która wszystko tłumaczy z uśmiechem jest jeszcze pani Agata to osoba o wysokiej kulturze zawsze mówi dzień dobry dziękuje przepraszam. Myślę że powinien tam zatrudnić się dziennikarz miał by bestseller. Pozdrawiam właściciela myślę że powinien pewne panie zwolnić a atmosfera była by lepsza.
3
cukiernik 2017-02-12 17:17:37
Swięta trójca osob ktore z wypłatą powinni dostać pakiet na Srebrzysku Panie Iwona Monika Kamila. Dobrze że nie mamy już styczności z nimi. .
1
Były pracownik 2017-02-13 15:51:45
Pracowałam/em tam jakiś czas i nie zauważyłam/em żadnej różnicy miedzy Kamila.Monika I Sabina w zachowaniu..jak kierowcy ich nie szanują to one są takie same.Podczas pracy tam nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek była wyzywana pani Irena i żeby latały kuwety..ktoś uwielbia pisać kłamstwa i oczerniac ludzi nie znając ich..
2
Cukiernik 2017-02-20 20:58:21
Haha...ciekawe co w zamian za dobre słowo na necie dostał ten kierowca od Sabiny..ha
1
Bylykierowca 2017-02-23 21:29:52
Wredna monika co puszcza się na prawo i lewo w dodatku. Pani iwona wredna baba. Sabina tez wredna. Kamila taka sama jak reszta. Chamstwo i prostactwo. Byly kierowca.
Zostaw swoją opinię o Lipiński Eugeniusz Piekarnia - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lipiński Eugeniusz Piekarnia