Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Starachowice

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Louigi 2014-02-05 18:45:31
Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu. Ogólnie jest spoko. Szef płaci nie źle, tylko furiat straszny. No ale różni bywają szefowie...Ten akurat do najgorszych nie należy. Ma tylko jedną wadę-nie umie dobierać sobie współpracowników...A może to celowe?Nie wiem.Siedzi tam w biurze taka jedna( usunięte przez administratora ) panoszy się ale nie bez powodu. Wszyscy dobrze wiedzą jaki ma kontakt z szefem. Pracownicy mają przerąbane bo nikt się nie może jej o nic doprosić, leniwa jest ale ma takie chody u szefa, że wygryzła całkiem fajną dziewczynę, która nie zasługiwała na to. Fajną była i koleżanką i pracownikiem bez zarzutów. Odeszła bo honor jej nie pozwalał pracować z taką kretynką, a zarazem zniżać się do jej poziomu.Nadal mam kontakt z tamtą dziewczyną.Wszyscy mają tylko nadzieję, że ta "kobieta" zniknie z firmy ( usunięte przez administratora ) przez nią firma traci wartościowych ludzi. Szef powinien się obudzić kogo ma w biurze, ściemniacza i oszusta, który robi wszystko żeby w złym świetle pokazać tych co się starają bo sama nic nie robi tylko ściemnia. Pozdrawiam
3
Marian 2014-02-05 18:53:38
Ja słyszałem że można tam nie źle zarobić. Narobić się trzeba ale to jak wszędzie. Starałem się tam dostać kilka razy ale taka w okularach w biurze powiedziała, że nie ma przyjęć. Nie pamiętam jak miała na imię ale była nie miła, a wręcz arogancka. Szkoda, że ocenia sie ludzi po pozorach a nie po tym co umieją. Mi ta pani powiedziała, że się nie nadaję mimo, że nawet nie sprawdziła. Jestem silnym człowiekiem mimo że mam 165cm wzrostu. Widocznie żeby się tam dostać do pracy-trzeba mieć tzw. "plecy"...
2
Anonim 2014-05-20 19:48:01
Tak ta Blondynka w okularach z biura niedopuszczań fajne dziewczyny do pracy,do jakiegokolwiek kontaktu z szefem!I to prawda że trzeba coś z tym zrobić!jest tak bezczelna,ze szkoda słów...
2
emi 2015-02-28 18:02:08
to chyba prawda bo nawet jako klient dzwoniacy do tej firmy , bardzo niemiło obsługuje ta pani, da się to odczuć podczas rozmowy tylko telefonicznej , więc nie rozumię jak mozna tak sobie jako firma psuć opinie, ja osobiscie "dzieki" tej pani nie skorzystam z tej hurtowni
1
pracujący dalej 2015-04-21 13:46:21
(usunięte przez administratora) i tak cie długo tolerował. Płaci na czas i to najważniejsze.
4
Anonim 2015-11-16 20:03:03
Firma jak firma najgorsze brygadzistki a zwłaszcza jedna rządzić tylko .Dawno bym ją wywalił.Takie głupoty wprowadza że głowa mała.Najgorsze to że nie wolno jej nic powiedzieć bo ona rządzi i nie masz nic do powiedzenia.Ludzi traktuje jak pionki które może przestawiać.
2
Admin 2015-11-17 16:33:44
Popieram anonima, te kobiety obydwie powinny być do zwolnienia,ponieważ większość czasu spędzają w kuchni(bar),a jak przyjedzie szefostwo to strasznie do roboty się rwią. Z przykrością mi to mówić ale pracują tam tacy ludzie,którzy nie powinni tam pracować. Brygadzistki,które są od szkolenia nowych pracowników, w ogóle tego nie robią. Ciężko współpracuje się z Brygadzistkami .Mam nadzieję, że szef w końcu otworzy oczy i zobaczy jakie ma Brygadzistki.
6
Anonim 2015-11-17 20:33:55
POPIERAM TE PANIE SIĘ NIE NADAJĄ NA TO STANOWISKO.PRACOWAŁAM TAM JAKIŚ CZAS .SZKODA TYLKO TYCH LUDZI CO TAM PRACUJĄ I MUSZĄ SŁUCHAĆ ICH CHORYCH WYMYSŁÓW.KAŻDY MA ICH DOŚĆ TYLKO BOJA SIĘ O TYM MÓWIĆ BO I TAK SZEF W TO NIE UWIERZY WSPÓŁCZUJE WAM
1
Szok 2016-02-11 17:07:23
Nie o firmie lecz o sklepie chcę napisać a chodzi o sklep w Pulawach takiego syfu i brudu jescze nie spotkałam nigdzie a bywam w wielu takich sklepach i to czesto obsługa tez pozostawia wiele do zyczenia dwie kolezaneczki na kawce a nie obsługa klijenta.
5
Zakopianka 2016-05-10 00:12:52
Pragnę wyrazić swoją opinię o pracach w Zakopanem. Z przyjemnością chodzę do sklepu na Kościeliskiej, miła, sympatyczne obsługa i co najważniejsze - obie panie Ania i Kasia stwarzają dobrą atmosferę, doradzą jeśli ktoś potrzebuje. Jak mam chandrę to tam idę się odprężyć i "poszaleć" z zakupami.
3
Zwoleń 2016-05-19 11:03:09
Sklep w Zwoleniu super, fajna obsługa i asortyment...oby tak dalej...!!!
Anonim 2016-05-28 00:00:15
Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią o sklepie na ul. Kościeliskiej w Zakopanem. Byłam w nim stałą klientką i żałuję, że nie mam możliwości tam już przychodzić. W całości zgadzam się z poprzednim komentarzem. Zatrudnione tam Panie zasługują na uznanie, zawsze chętne do pomocy, sympatyczne i bardzo miłe. Ubrania w bardzo dobrym stanie i cenie.
Serdecznie wszystkim polecam i oby więcej takich pracowników.
5
Puławianka83 2016-07-02 16:32:35
Kilka słów o sklepie w Puławach. Chodzę do sklepu po kilka razy w tygodniu,obsluga profesjonalna,większość sklepow tego typu chowa sie przy dziewczynach,które tam pracują,zawsze doradzają i osobom starszym i tym mlodszym. Sklep wygląda jak butik,a nie jak odzież używana, wszystko świetnie posegregowane. Zauwazylam tez ze klienci chodzą tam żeby chociaż porozmawiać z ekspedientkami. Życzę sobie więcej takich ludzi na takim miejscu.. Jestem w 100% zadowolona i moge z czystym sercem polecić każdemu ponieważ Panie maja podejscie do każdego "charakteru" klienta za co podziwiam
12
melania 2016-09-01 16:58:12
Witam czy ktoś mógłby napisać ile się tam zarabia kobieta na hali??
Klientka 2016-09-27 12:01:34
witam, pisze w sprawie Pani Kasi, pracownicy Badpolu. Bardzo jej brakuje u nas w Zakopanem, zawsze mila,usmiechnieta,chetnie doradzila, byla tak uprzejma ze kiedy zostala przeniesiona do Nowego Targu to z sympatii jaka darzylam Pania Kasie, podczas wizyt u lekarza w NT z przyjemnoscia odwiedzalam ja i sklep na ul. Kopernika. Dzis niestety zastalam tam jedynie wyjatkowo nieuprzejma ekspedienke, i dowiedzialam sie w bardzo ironiczny sposob ze Pani Kasia zostala zwolniona. Nie wiem dlaczego podjeto takie decyzje natomiast wiem jedno-firma stracila chodzace zloto a wraz z nim zapewne wiele stalych klientek zarowno w zakopanem jak i w Nowym Targu
2
klientka 2016-10-16 09:10:08
Ciesze się że powstał sklep w Jordanowie bardzo miłe dziewczyny mają porządek na sklepie , uśmiechnięte oby tak dalej bo miło jest robić zakupy :) ciuszki super będziemy stałymi klientami
2
Ola 2016-11-04 15:44:19
A dzisiaj niemiłe zdarzenie - pani kierowniczka na Podhalu w Zakopanem trochę przegieła, bo nie wiem z jakiego powodu zabrała mój odstawiony koszyk i go wypakowała , na moją odpowiedź , że to moje , stwierdziła , że ona sprząta ,a sklep był pełen klientów . Przez nią straciłam niektóre wybrane wcześniej rzeczy . Tak się nie robi , a sprząta się przed zamknięciem sklepu . Czy mam rację ?
2
klient 2016-12-02 11:48:50
Sklep w Chmielnik to strzał w 10 a Panie zatrudnione w tym sklepie są poprostu przesympatyczne !
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado