A kierowcy jak tutaj pracują? Mają własnych drajwerów do rozwożenia pieczywa, czy podwykonawstwo? Pytam, bo ogłoszeń nie ma, myślałem, że na piekarza jest, ale nie, to do innej piekarni z taką samą nazwą. Ja jestem nawykły do jeżdżenia w nocy, tak że jak wiecie coś od rozwozie chlebka na rano i ile płacą, dawajcie znać :)
Miałam nadzieję, że będzie tu więcej wpisów na temat pracy :( Wiecie może, czy piekarnia nie potrzebuje dodatkowych rak do pracy? Wiem, że kiedyś szukali cukiernika. Proponowali 3 tyś, ale to w sumie było jakiś czas temu. Jak teraz wyglądają kwestie wynagrodzenia? No i jak z doświadczeniem? Trzeba mieć spory staż w zawodzie, czy jak będzie trzeba to przyuczą?
Dziękuję za odpowiedź! W takim razie musze to przemyśleć dobrze :( A czemu nie polecasz? Jakieś konkretne powody?
Niby do przyuczenia ale jak popełnisz błąd to uznają że się nie nadajesz i cię wywalają. Negatywne opinie niżej nie są napisane bez powodu i to jest 100% prawdy. Wszyscy nadasani a jak lubisz pracę w wiecznym stresie krzyku i hałasie to może ci się spodoba. O urlopie też możesz pomarzyć, bo prawdopodobnie gdy z niego wrócisz to będzie czekać wypowiedzenie. Śmiechu warte!!
Czeladnika miałam tutaj , w porządku było
Powiem tak, w pierwszy dzień bardziej pomagałam jednej pani cukiernik przy pączkach , złożyć chałkę itd Na drugi musiałam 2 Ciasta zrobić i jedno ciastko "sztukowe" Później pod koniec sama szefowa mnie pytała o podstawy ciast , o technologię itd Rozmowa była ok nie było krzyków czy czepiania i też była sympatyczna wobec mnie . Byłam przez 2 dni u niej ze względu na egzamin. Jaka jest wobec innych to nie wiem w każdym razie była ona ok wobec mnie .
Jak wygląda sytuacja w piekarni na dzień dzisiejszy? Piszecie że szefowa nie zachowywała się zbyt dobrze względem pracowników, czy coś się zmieniło w tej kwestii? Jest stres czy nie?
Każdy ma na CB (usunięte przez administratora)tam.z(usunięte przez administratora)a córeczka pani agnieszki wiecznie nie mila nadasana.drze ryja na pracowników z tego co mi wiadomo.
Co myślicie o tej piekarni? Fajna jako dorywcza praca ?
A czy na rozmowie na cukiernika robią jakiś test na wypiek?
Masakra, młoda szefowa myśli tylko o sobie. Materialna jest strasznie. Jej dzieci tak samo. syf na piekarni, szczury latają i myszy. fuj fuj fuj
Podpowiedzcie czy firma może być zainteresowana piekarzem?
Moja opinia jest o samej wlascicielce pani Agnieszce G ,jest osoba bardzo wulgarna bez kultury bez pochamowan że słownictwem wulgarnym, z względu że obiela firmę po swojej mamie którą osobiście szanuje ale Agnieszka to przeciwieństwo wredna wulgarna i wstretna baba
Ta piekarnia powinna być już dawno zamknięta!!! a za co? 1. Pracownicy bez książeczek zdrowia! 2. Bałagan,wszędzie syf do takiego stopnia,że dzień przed kontrolą sanepidu pracownicy zostają całą dobę żeby doprowadzić ten burdel chociaż trochę do porządku. 3. Wyroby ciastkarskie jak i ciasta,chleby po trzy dni jeżdżą w trasę z kierowcami z wg. szefowej przecież wystarczy tylko zmienić datę lub przepakować. 4. Zepsuty sprzęt na którym nie da się pracować! 5. Stara żywność do wyrobu kanapek ( niektóre produkty przeterminowane nawet o miesiąc). 6. Brak szacunku do pracownika. totalne chamstwo! Nie rozumiem dlaczego w takich firmach nie ma kontroli takiej niespodziewanej??? Tylko zaraz po uprzedzeniu ze za dwa dni bedzie sanepid wszystkie gówna są z piekarni wywożona,pochowane w busach i gdzie tylko można a pracownicy robią nadgodziny żeby odgarnąć gnój na piekarni !!!!
Nie wiem skąd masz takie informacje.. Mimo, że musiałam zrezygnować z pracy tam ze względów zdrowotnych to mogę powiedzieć jedno - ten komentarz to totalny bełkot i pomówienia!
@Xxx, ale z czym się zgadzasz konkretnie? Jeśli pracujesz w Kołaczu, to może rozwiniesz wpis i podzielisz się informacją o zarobkach? Na jakie zmiany pracujecie?
Zgadzam się z tą opinią którą napisała osoba o niku Fajna.Pracowałam tam kiedyś i już nigdy w życiu nie wróciła bym do nich do pracy,co do zarobków to tragedia zresztą proszę iść do nich do pracy i się samemu przekonać jak tam jest
Czy wiecie, jakie godziny pracy mają sprzedawcy w piekarni Kołacz? I czy są jakieś dodatki za pracę popołudniową? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Co powiecie o wynagrodzeniu w Kołacz Helena Piekarnia? Czy w ostatnim czasie jego poziom uległ zmianie?
ja jestem zadowolona, pracuje od ponad roku i jest bardzo dobrze jak na dzisiejsze czasy..
Pracowałam tam parę lat i było wpozadku nie wiedzą a gadaja
Przy produkcji kanapek temperatura tak wysoka ze masło spływało z kanapek a ser się momentalnie topił . Jajka takie 'świeże' że smród na całą piekarnię . To co tam się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie. masakra.
Nie prawda. Ja pracowałem w tej firmie wcale tak nie jest. Mam bardzo pozytywne zdanie o szefostwie (jak widać co niektórzy nie widzieli jeszcze syfu). Zwolniłem się tylko dlatego, że zmieniłem miejsce zamieszkania.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Piekarnia-Cukiernia Kołacz Agnieszka Gajda?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia-Cukiernia Kołacz Agnieszka Gajda tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.