Borek Zbigniew Piekarnia

Chorzew

Opinie o Borek Zbigniew Piekarnia

Wera 2015-03-03 11:51:58
Nawiedzona rekrutująca-a zarazem regionalna we Wrocławiu.W d*** się poprzewracało,myśli że we Wrocławiu to jak w Czestochowie za 7 zł/h będzie kolejka do pracy.2 dni za darmo niby na przyuczenie i masz nauczyć się na pamięć całego asortymentu z czego się składa,co i kiedy przywozone,tak ok.200 pozycji...:)Samych bułek i pieczywa ok.30.Na trzeci dzien przypytywanie.Owszem dają jeden skrypt,ale są w nim błędy i nie jest uzupełniony.Praca od 5:30 na dwie zmiany,pensja wychodzi najniższa krajowa.Szukają od roku-nie polecam....
7
anulat 2015-06-23 20:02:19
To złodzieje każą przychodzić na bezpłatne szkolenia nawet do 5 dni,szukają frajerów za darmo pracujących,co chwilę nową na szkoleniu i ani złotówki w miejscu nie wydane na pracowników,a ten młody szef ....pożal się Boże naburmuszony gowniarz,Nie polecam!!!!!
5
Inga 2015-08-01 08:37:49
A ja wszystkim polecam pracę w tej firmie. Indywidualne podejscie do pracownika uzaleznione od zaangazowania - ja pierwsza podwyzkę dostałam po 3 tyg pracy.
Praca, wiadomo rozpoczyna się dosc wczesnie - zalezy to od punktu, na którym sie sprzedaje. Tak czy inaczej są to uroki pracy w piekarni.
Jezeli chodzi o szkolenia, nie wiem kto miał bezpłatne... Nawet nie bede komentowac.
Materiały szkoleniowe ok, szkolenia prowadzone przez osoby wesole i cierpliwe. Jedyny maly minusw to odpytywanie ze znajomosci towaru hehe, ale mysle, ze wynika to z tego, ze klienci zawsze maja duzo pytań.
3
Ania 2015-08-27 10:32:42
Ja rowniez polecam. Zadna praca nie jest idealna i nie kazdemu sie dogodzi. Praca w fajnej atmosferze i zespole. Mozliwosc dogadania sie z grafikiem a pani Kasia osoba mila ale tez wymagajaca (trzyma wszystko w ryzach).
3
ola 2015-08-28 10:41:32
NIE PŁACĄ ZA SZKOLENIE!!!! NIE MA MILEJ ATMOSFERY SZEF JEST WIECZNIE NIEZADOWOLONY A PANI KASIA JEST OKROPNIE FALSZYWA I WREDNA I PEWNIE POZYTYWNE WPISY TO JEJ SPRAWKA..UNIKAJCIE TEJ PIEKARNI JAK OGNIA !!!!
2
Magdalena 2015-09-21 22:20:04
Dramat jednym słowem,unikać szerokim łukiem,opnie moich poprzedniczek potwierdzam,praca za miskę ryżu,brak szacunku szefa do pracowników traktuje ludzi gorzej niż G..no,!!!
5
wiolka 2015-10-08 16:16:54
Ja również odradzam!!!!! Przyjechali z jakiejś dziury do Wrocławia i myślą że mają świat u stóp i że tu mieszkają biali murzyni gotowi na poniżanie i ciągle niezadowolenie za minimalną stawkę przy maksymalnych wymaganiach...unikać tej piekarni
1
Asia 2015-10-14 10:43:26
A ja odradzam sugerowanie się opiniami w internecie. Byłam na rozmowie w sprawie pracy i nie prawdą jest to co tutaj niektóre osoby piszą. Szkolenie jest płatne, stawka nie najgorsza (8,5/h). Ciekawe gdzie na początek dostaje się wysokie stawki w handlu..Wymagania jak wszędzie, chyba nie idzie się do pracy po to żeby siedzieć i kawę pić ( w tym celu trzeba złożyć cv do jakiegoś biura).
3
Ania 2015-10-14 20:23:00
Atmosfera bardzo pozytywna .Określę to krótko złej baletnicy rąbek spódnicy przeszkadza. Jak ktoś chce się przekonać zapraszamy:)
1
Anonim 2015-10-31 00:17:37
Kiedyś tam pracowałem i mieszkam niedaleko tej "fabryki" bo to już nie jest piekarnia tylko fabryka, właściciel wiecznie nie najedzony pieniędzy, pracowników traktuje jak śmieci, a pensje są masakrycznie niskie. Szef i ten jego synek szkoda gadać, wszystko im przeszkadza wiecznie się na kimś wyżywają, ten młody gówniaż nawet "Dzień dobry" nie potrafi powiedzieć bo uważa się za nie wiadomo jakiego Pana. Masakra, masakra i jeszcze raz masakra. NIE POLECAM NIKOMU!!!!! A te pozytywne opinie dodaje sam właściciel!!!
3
Jotka 2016-05-06 22:09:10
Pracowałam w piekarni borek przez jakiś czas lecz tylko przez chwilę myślałam, ze zostane tam na dłużej. Jestem osobą ambitną i sumienną co nigdy nie zostało docenione. P.Katarzyna (szefowa) potrafiła zepsuć dzień w parę sekund. Ona jak i wielki bos z Częstochowy mają zero szacunku do swoich pracowników. Płaca niegodna na warunki życia w mieście. Wylewalam 7 poty latalam caly dzien ze szmata w ręku zeby na punkcie było czysto, towar wyeksponowany i wszystko do dupy kiedy przyszła wypłata na na minusie za remanent. Towar jak i ceny można chwalić lecz człowiek męczy się tam psychicznie nietylko przez klientów którzy zrownywali mnie z Ziemią jak i przez wielkie szefostwo które nie zna słowa Dzień dobry.
anonim 2016-07-05 08:15:03
w sklepie borka sprzedaje pijana pani ui bardzo przeklina do ludzi jest ochydnie niemila panie szefie zrobic cos z tym
Zostaw swoją opinię o Borek Zbigniew Piekarnia - Chorzew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borek Zbigniew Piekarnia