Smoleń Cukiernia Urszula Smoleń

Nowe Miasto nad Pilicą

Opinie o Smoleń Cukiernia Urszula Smoleń

nick 2012-05-17 09:19:11
Kompletne bzdury...Wykorzystują, praca często na czarno, pensje niskie z opóźnieniem, inna pensja legalnie reszta pod stołem, często wypłacana z opóźnieniem. Trzeba dużo zostawać po godzinach oczywiście bez wynagrodzenia za to. Atmosfera tyranii, trzeba znosić upokorzenia braci szefostwa, którzy sieją mobing i ploty.Często jest się świadkiem prywatnych scysji rodzinnych szefostwa. Ludzie fałszywi, na każdym kroku czekają aż się noga podwinie po czym biegną na skargę. Pracuje tu wielu alkoholików, nawet jedna z Pań z biura non stop chodzi pijana. Pracy jest za dużo jak dla jednej osoby. Magazynierki zasuwają same z rozładunkiem kilku ton towaru. Zero szacunku i zrozumienia. Jedna dziewczyna żeby dostać świadectwo pracy i wynagrodzenia musiała się bujać po sądach pracy. Państwo właściciele zwolnili ją bez żadnego powodu, żeby sobie zatrudnić córkę znajomego po czym tak jej obsmarowali tyłek i narobili jej tyle nieprzyjemności że nie może sobie dziewczyna poukładać życia.Ludzie szanujcie
4
piekarz 2012-05-17 09:20:23
porażka
3
K... 2012-05-23 07:58:36
Byłem tam kierowcą. Nie polecam tej roboty. Trzeba było być w piekarni o pierwszej w nocy a do domu wracało się o szesnastej. To wyzysk za grosze nie zgodny z przepisami.Zwolniłem sie bo nie bede robił za darmo po piętnaście godzin, wraz z sobotami, gdzie roboty jest więcej...
4
? 2013-01-19 19:42:45
Tylu pracowników i żadnej pozytywnej opinii...smutne,ale prawdziwe.Podobno zakład w upadłości
4
szczerze 2014-11-01 16:47:42
Jak dla mnie wszystko jak najbardziej OK. Pracuje ok. 100 osób i co niektórzy od samego początku działalności. Ja jestem zadowolony.
jhuigiuyo9 2015-01-28 14:06:50
jezeli taka praca zla to czemu ludzie po 8 lat tam pracują lub wiecej a pracuje tam moj znajomy i nigdy nie narzekal co prawda godz duzo ale kazda jest zaplacona jak ktos jest len albo na lewo cos kreci to zadna praca nie bedzie odpowiadac takie jest moje zdanie na ten temat a ludzie zazdroszcza i dlatego tak pisza
12546 2015-01-28 14:21:47
Witam.
Byłam ostatnio po chleb była Pani magazynierka bardzo nie mila. Przywitała mnie skrzekliwym głosem i kazała mi czekać bo ona nie ma czasu. Ja rozumiem wszystko ale klient nasz pan i korona z głowy by jej nie spadła gdyby mi podała ten chleb bo ona od tego tam jest. Musiałam czekać prawie 5 minut, aby ta Pani zechciała mnie obsłużyć. Do towaru nie mam zastrzeżeń tylko do tej Pani która tam pracuje. Mogła by być milsza bo następny raz już tam nie pójdę i na pewno nie jestem jedyna osobą która została tak potraktowana przez ta Panią. Życzliwa piekarni ale nie tej magazynierce
4
odpowiedz 2016-01-12 12:59:49
Byla kiedys tam fajna magazynierka,ale ja zwolnili a wiem o kim mowisz mnie tez tak traktuje,ktos powinien zrobic z nia porzadek,pilnuj sie dziewczyno....
2
Brygadzistka 2016-02-27 14:41:33
Te narzekania to są przeważnie opinie byłych pracowników którzy myśleli że nie muszą nic robić a za samą obecność w zakladzie uważali że im się premia do pensji należy
3
Zostaw swoją opinię o Smoleń Cukiernia Urszula Smoleń - Nowe Miasto nad Pilicą
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smoleń Cukiernia Urszula Smoleń