Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab

Tarnów

Opinie o Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab

Ania 2017-01-22 11:15:27
Właścicielka sie nie interesuje sklepami, od tego ma ludzi, swoją drogą "jakich",
nie czyta też wpisow, bo jej nie na rękę, musiala by reagować, a to już przerasta ją !
6
Prcownica Mysłowice 2017-01-24 12:25:32
Zarobki nie są adekwatne do tego co człowiek ma robić, praca z samymi nadgodzinami w miesiącu średnio 30 godzin to nadgodziny to jest takie minimum, wiem powinno się czytać co człowiek podpisuje, ale nadgodziny nadgodzinami, gdyby jeszcze były płacone okej a nie po normalnej stawce i to jeszcze wypłacane z opóźnieniem, człowieka traktują nieludzko. Trzeba samemu się przekonać jak jest, ale nie polecam nikomu pracy w tej firmie
8
Jeszcze pracownica 2017-02-02 10:07:56
Szanowny Pracodawco i Pani Kierownik Regionalna wiemy że prawda boli ale proszę nie usuwać treści komentarzy, gdyż nie są one obraźliwe, tylko opisują prawdę co dzieje się w tej firmie. A poto przecież jest ta strona. A więc może napiszę jeszcze raz jak jest. Wypłata jest na czas, no może ze dwa razy się zdarzyło że było jeden dzień spóźnienia. Nadgodziny są wypłacane prawie wszystkie ale no właśnie parę jest do wypłaty a reszta jest do koperty pocichu żeby składek nie odprowadzać. Zawsze po 20-tym. Kierownik regionalna miesza ludzi z błotem, traktuje ich jak śmieci a szefostwo na to zezwala.
9
Hahaha 2017-02-27 18:16:44
Nie mogę się zgodzić z Pani opinią owszem tych ludzi to praca ale nie sama pracą człowiek żyje trzeba było wcześniej wstać!
3
Pracownica 2017-04-13 14:24:57
Pracuje u nich już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Fajna atmosfera, z wynagrodzeniem też się nigdy nie spóźniają. Naprawdę uczciwi ludzie.
2
Klient 2017-04-26 22:41:37
Jestem klientem Myslowic.Bardzo miła i przyjemna obsluga.Panie wiedzą co sprzedają, widać znają się na swojej pracy. Chodzę tam już bardzo długo i zawsze mam świeże i dobre pieczywo.
2
pracownik 2017-05-04 20:20:51
Pracuję w tej firmie już ponad rok i naprawdę jestem bardzo zadowolony. W pracy panuje miła atmosfera, jako pracownik jestem dobrze traktowany, wynagrodzenie też jak najbardziej mi odpowiada, także naprawdę nie mam co narzekać, bo robota jest fajna.
bida 2017-05-08 09:31:16
Ale numer, sami zwierzchnicy pisza pozytywne posty żeby poprawić pijar piekarni, a pracownikow jak nie ma tak nie ma, jak wmieniali co tydzień , nadal wymieniają, a kierownik regionalny tkwi !!!! brawo za jego
wyniki ! Własciciel zadowolony ? bo klienci nie.
7
klientka 2017-05-08 22:14:39
Jestem klientką z Cieszyna ale zdarza mi się, coraz częściej, robić zakupy w Bielsku. Zarówno sprzedawane pieczywo, jak i ciasta są rewelacyjne i nie mają sobie równych! Jedynie co mogę się "doczepić" to obsługa w Cieszynie. W porównaniu z Bielskiem wypada blado... Panie ekspedientki są niemiłe wręcz aroganckie i opryskliwe w stosunku do klienta. Czasami aż strach zapytać się o skład danego chleba, bo nie wiesz czy nie wyskoczy na ciebie zza lady :) W Bielsku jest napewno dużo większa kultura sprzedaży, zupełnie inne podejście do klienta i co najważniejsze- robiąc zakupy w Bielsku czujesz się jak szanowany klient a nie jak intruz...
3
N 2017-05-09 00:16:15
Co z Ciebie za człowiek jak podoba ci się praca za najniższą krajowa ?
Masakra
Wyzysk ludzi, mnóstwo nadgodzin A premia okradziona przez regionalną , bo ona najlepiej wie kto ile ma dostać.
Gdzie jest PIP ? Się pytam ...
4
była pracownica Mysłowice 2017-05-13 17:35:28
Jak dałam sprawę do PIPu to kontrola była ale piekarnia wcześniej o niej wiedziała i się odpowiednio przygotowało, inspektor który prowadził sprawę z miejsca mi powiedział jak się skończy, że piekarnia się wymiga i mi tylko zostaje sąd pracy. Więc zgłaszanie sprawy do PIPu nie ma najmniejszego sensu, jedynie kierownictwo trochę roboty miało by w papierach wszystko wyglądało że jest okej. Moim najlepszym posunięciem było zwolnienie się z tej pracy, bo człowiek o zdrowych zmysłach i z jakimś umiarkowanym poczuciem godności długo nie wytrzyma w tym miejscu.
5
była pracownica Mysłowice 2017-05-13 17:38:15
Pieczywo fakt faktem jest świeże, innej opcji niema. Ale co do świeżości ciast radzę uważać, niektóre kawałki ponad 2 tygodnie są w lodówce jak nie dłużej, pewnie coś z tym zrobią gdy ktoś się zatruje.
6
byla pracownica 2017-05-13 17:57:45
(chodzi o sklep w chorzowie) non stop wymiana pracownikow co sie przyzwyczaja to sa zwalniane, ostatnio ktos nawet kupil super zielone ciacho na urodzinki , to dopiero byl szok dla gosci! i jak sie taki czlowiek ma wytłumaczyc ? kto powinien za to odpowiedziec kiedy jest to zgłaszane a idzie i tak pod dywan ? jedna wielka tragedia,. co do PiP_u to nigdy sie nie dowie prawdy bo tak jak kto wyzej napisał dostaja cynk wczesniej i wszystko jest pozalatwiane ... tak samo sanepid ...
9
Zadowolony 2017-05-14 23:39:08
Jestem stałym klientem piekarni w Chorzowie,często kupuję tam ciasta i nigdy nie zdarzyło mi się abym kupil coś zielonego.
Dlatego nie rozumiem dlaczego była pracownica
która wypisuję bzdury na temat tej piekarni wspomina o kontroli PIP gdzie osobiście pracuję nie zdaję sobie sprawy że w ten sposób sama sobie szkodzi.
Z całym szacunkiem ale kierownictwo coś powinno z tym zrobić aby zostały wyciągnięte wnioski byłych pracownic.
1
była pracownica 2017-05-14 23:48:32
Przepraszam za wypisywanie bzdur.
1
Byla praciwnica !!! 2017-05-15 22:55:49
Jakis zart? Ja za nic nie przepraszam. Znalezliscie sobie ludzi co wypisuja dobre opinie ?? I za kogos odpowiadacie. Smiechu warte. A moze wyciagnac konsenkwencje za podszywanie sie ?? Ja pisze to co wiem i co mi mowia. . bzdury ?? Inny czlowiek inna opinia. Mam nadzieje ze pan nie trafi na stare cisto i krokiety bo wspolczuje. A sporo sie tego tak przelewa .. Pozdrawiam pacholki od czystej roboty
6
Kamila 2017-05-25 19:51:03
Ciasteczka od nich są po prostu rewelacyjne. Moje dzieci mogłyby je jeść non stop :)
jaro 2017-05-29 20:33:47
Bardzo dobra piekarnia. Jedna z lepszych. Polecam serdecznie.
Stały klient 2017-06-06 21:50:15
Ciasta naprawdę są zielone a te pozytywną opinie pisze pracownica która trzymie z kierowniczka także pip i sad pracy zbiorowy wniosek. To wtedy tak łatwo sprawy niezamieca pod dywan .
5
Stały klient 2017-06-13 22:15:20
Widzę że w tej firmie zdanie stałego klienta się nie liczy. Napisałem prawdę o sklepie w Żorach o paniach tam pracujących i Pani kierownik ( blondynka w okularach) ale niestety zostało to skasowane. Napiszę jeszcze raz że panie tam pracujące są bardzo chamskie i opryskliwe A pani kierownik to jakaś masakra. Ciasta i pieczywo dobre ale nie zawsze świeże. Jestem ciekawy czy napisałem coś niecenzuralnego żeby usuwać posty?
5
A..... 2017-06-15 00:26:16
Witam !
Pracować trzeba jak wszędzie!
Piszac te opinie nigdy chyba nie pracowalas w handlu, nie nosilas skrzynek z piwem i worków z ziemniakami po 30 kg. I to za najniższa krajowa.
Tam masz ciepło, podajesz jedynie bułeczki i jeszcze Ci źle .zachowuje się wszyscy jakbyście byli conajmniej po studiach.
Ja pracuje już drugi rok i naorawde uważam że jest dobrze. Więc zanim napiszesz kolejna opinie zostanów się dobrze czy nie jesteś leniwy i po prostu Ci się nie chce pracować ....
Jeśli szukasz pracy - zamiast czytać opinie przyjdź i przekonaj się sam !
Pozdrawiam
1
Była pracownica 2017-06-15 21:12:01
To proszę się cieszyć zakupami póki się da dla tej firmy pracownik nic nie znaczy jeżeli nie ma dużego obrotu to i tak zostanie zwolniony choćby był nie wiem jak miły.! Nie polecam tej pracy po ponad pięciu latach pracy w tej firmie i trzy letniej już przerwie nadal czuje ogromny niesmak.
5
Stały klient 2017-06-22 12:12:56
Chodzi o piekarnie w Chorzowie non stop wymiana pracownikow powolna obsługa klientów, wiecznie miny niezadowolone stare ciasta juz o garmazerce niewspone.7czerwca tak o godz 16.00 kolejka nowa pani robi a stara pracownica ino poprawia chleby przy ladzie i udaje ze sprzedaje czy nikt tego niezauwazył do tego jest bardzo niemiła.Bravo do osoby zarzadzajacej ze ma klapki na oczach. Niestety juz tam zakupow niebede robił.
2
Sprytnalola 2017-06-23 23:06:58
To prawda, torciki na dzień ojca przypadający w piątek, były na wystawie od wtorku. O tym czy się nadajesz do pracy ( po dwóch dniach próbnych !?), decyduje WIELKI BRAT, który obserwuje twoją pracę na kamerze. No i dostajesz pensję minimalną plus na rękę za nadgodziny 8 zł/godz. Jeszcze, żeby było ciekawiej,musisz się rozliczyć z każdego kawałka ciasta, którego nie sprzedasz, z każdej kromeczki chleba na wagę, która zostanie. Zważyć, zapakować, zrobić dowód zwrotu, podliczyć i oddać do piekarni.
2
Sprytnalola 2017-06-23 23:18:37
Chleby jak najbardziej świeże, chyba że są wczorajsze. Z ciastem jest różnie, ale coś musi być na rzeczy, bo prawie wszyscy klienci pytają czy świeże.
To prawda, torciki na dzień ojca przypadający w piątek, były na wystawie od wtorku. O tym czy się nadajesz do pracy ( po dwóch dniach próbnych !?), decyduje WIELKI BRAT, który obserwuje twoją pracę na kamerze. No i dostajesz pensję minimalną plus na rękę za nadgodziny 8 zł/godz. Jeszcze, żeby było ciekawiej,musisz się rozliczyć z każdego kawałka ciasta, którego nie sprzedasz, z każdej kromeczki chleba na wagę, która zostanie. Zważyć, zapakować, zrobić dowód zwrotu, podliczyć i oddać do piekarni. Byłam, widziałam, przeżyłam. To praca dla naiwnych. Mądry poszuka czegoś lepszego i nie da się wykorzystać.
2
Zostaw swoją opinię o Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab