Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab

Tarnów

Opinie o Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab

enza 2015-10-10 23:24:01
Praca w miarę ale ja pracowałam w gorszych warunkach wypłata na czas jest premia też a zapiepszać trzeba
1
zazenowana 2015-10-17 05:28:45
Dlaczego komentarze sa usuwane
6
k 2015-10-26 09:26:46
Mało tego że pozbywają się jak śmiecia, traktują Cię jak robota, który nie ma prawa mieć uczuć,rodziny i nie może chorować. Po kilku miesiącach pracy w tej firmie stracisz wiarę w siebie a depresja gwarantowana.
6
karotka 2015-10-31 20:29:29
współpraca z tą firmą okazała się masakrą. Wiecznie jakieś problemy a to że zwroty za duże a to że mała sprzedaż. Zwalniają ludzi i nie myślą o tym żeby od razu zatrudnić nowych. Zostawiają na sklepie jedną dziewczynę po czym po kilku dniach zatrudniają nowe, które i tak rezygnują po paru dniach.
PREMIE wraz z nadgodzinami wypłacane z opóźnieniem ( nawet i do 1-2 miesięcy)
Jeżeli to w ogóle idzie nazwać nadgodzinami: za dodatkowy dzień (8godz) dają ok 55zł niezależnie czy to dzień w tygodniu czy weekend. Powinno być przynajmniej 100% kwoty podstawowej. Nie wspominając o dniu nadgodzin w weekend.
Kierownictwo powinno się zastanowić nad tym co robią i jak zarządzają,a nie że szef sklepu przyjeżdża raz na 5 lat i ma problemy że wszystko jest źle proponuję - więcej zainteresowania !
Jednym słowem nie polecam pracy w tej firmie
3
asaks 2015-11-06 09:37:45
Pracuję w tej firmie już jakiś czas i nie zgodzę się z większością opinii, tutaj wystawionych,widocznie osoby które to piszą nie nadają się do tej pracy bądz nie rozumieją poleceń szefostwa, bo na moim punkcie nie ma jakoś ciągłych telefonów z pretensjami a jeżeli nie umiecie przyjąć krytyki to sory zwolnijcie się bo nie jesteśmy ideałami robimy błędy i ktoś musi je wytknąć żeby już ich nie popełniać.Jedyno co mi się nie podoba w tej firmie to to iż szefostwo unika spotkania i poznania osobiście swoich pracowników.
2
m 2015-11-06 15:26:09
Skoro nie znasz nawet szefostwa to co ty możesz wiedzieć? Jak robot obsługujesz klientów i tyle. Popracuj jeszcze trochę i wtedy się wypowiedz. Nie wierzę że pracujesz 5 dni w tygodniu bo w tej firmie to nie jest możliwe...A grafik ? Może przyjrzyj się co podpisujesz:)
3
mała 2016-02-04 19:08:03
Witam praca w tej firmie to jakas masakra człowiek sie stara dba o sklep pracuje ponad godziny urlopu zero dla nich liczy sie tylko kasa i kasa i kasa a pracownikto jest nic Szefowa jaszcze sie nażre tej kasy
7
na szczescie była pracownica 2016-02-23 22:45:21
Ta firma to jakieś totalne dno.. Brak mi słów. ''Menadżerka (kierowniczka) '' daleko jej do kierowniczki nic nie wie interesuje ja tylko kasa oczywiście jej nie ta która ma wypłacić Tobie. Fajnie jak każdy zapierdziela po 200/220 godz w miesiącu ale wypłacanie nadgodzin już nie przychodzi jej tak łatwo. Trzeba czekać parę miesięcy jak łaskawie wypłaci pieniądze które się Tobie należą oczywiście rozłożone w ratach bo całości nadgodzin nie wypłacają. Wykorzystywanie pod każdym względem nie masz prawa w tej firmie mieć gorszego dnia, być chorym, zle się czuć, czy mieć dziecka rodziny bo od razu możesz się pożegnać z praca. Chociaż szczerze mówiąc nie jest to jakas wielka strata. Współczuje przyszłym pracownikom tej firmy nie wiece do jakiego gów... się pchacie, lepiej stać z ulotkami za 5 zł na rynku niż pracować u nich.
2
ha ha ha 2016-02-24 22:52:59
te wszystkie wpisy to bardzo delikatna opinia na temat "firmy"
Polskie Piekarnie
Oboz pracy? to pochlebne stwierdzenie
Totalny brak profesjonalizmu , szacunku do klienta , nie wspominam
wogole o pracownikach jak nazywa ich szef debilami babolami i podawaczkami
chleba .
Tam potrzebny jest sanepid PIP a w efekcie koncowym zbiorowy pozew
do sadu o mobbing
5
trozxczarowana 2016-02-25 19:33:02
dzisiaj szefostwo wstapiła na sklep w chorzowie, jestem zwykla przechodnia a słyszalam jak grabcio sie darl na caly kaufland dziewczyna pracujaca nie potrafila dokladnie obsluzyc klientow z powodu stojacego za nia szefa ktory non stop cos do niej mowil i jak tu byc normalnym ?? przeciez podobno najwazniejszy jest klient ?? ale kiedy nawet szef nie rozumie i nie poczeka az ludzi nie bedzie zeby 'porozmawiac' jedna wielka tragednia
5
sarkazm 2016-02-26 18:19:27
zaklamana firma
3
klientka 2016-02-26 18:43:58
zakłamana firma ktoś napisał prawdę.... wyzyskują te dziewczyny na maksa
3
ho ho 2016-02-26 18:50:27
tam się nie chce nawet kupowac ciągłe zmiany personelu to chyba o czymś świadczy a tak na marginesie gdzie się podział stary zespół w Żorach gdzie sie tak dobrze kupowało
5
z 2016-03-03 05:20:55
Jestem ciekawa dlaczego usuwają wciąż wpisy które mówią prawdę o tej firmie?
mam nadzieję że już niedługo P. Grab będą cienko piszczec.
Nie polecam wchodzić w to bagno, atmosfera bardzo nerwowa, wszystkiemu jest winna ekspedientka, Za brak klientów,że chleb nie dojechał, że ich " dzieła sztuki" czyli cistka są połamane, szkoda gadać ...
kierownicy zwalniają się bo z tymi ludźmi nie da się pracować , tylko S.wiola daje radę bo jest taka sama, fałszywa, dwulicowa, bez uczuć .
kłos depcze im po piętach i ciśnienie jest na sprawdź, pozbywają się dobrych pracowników i chyba nie zdają sobie sprawy ile traci firma.
5
xx 2016-03-29 19:07:27
Po ogłoszeniach na portalach z pracą widać, że firma BARDZO ceni pracownika jeśli raz na dwa tygodnie zamieszczają nowe ogłoszenie o pracę !
3
cyjanek 2016-04-02 10:14:26
Pracownicy w Piekarniach Polskich muszą pewnie "znosić wiele" za najniższą krajową.Rotacja w Zabrzu to ujawnia jak są traktowane pracownice,nigdy nie było tam pełnego personelu na sklepie co skutkowało nieporządkiem na sklepie i oczywiście winą obarcza się nie kadrę kierowniczą a zwykłego sprzedawcę,z stąd ciągłe zmiany pracowników.Co klient przyjdzie na zakupy to już inny pracownik.Omijać szerokim łukiem!!!
4
zniesmaczona 2016-04-04 15:50:48
kadra kierownicza mysli ze jest wszechmogaca, kiedy ktos sie odezwie powie prawde na nastepnym spotkaniu dostaje wypowiedzenie. Pracownice przesympatyczne tylko co z z tego skoro sa traktowane jak smiecie. Pani menadzer tylko zciaga na swoja strone jedna zeby potem skłocic caly zespoł, wymysla historie ktore nie maja miejsca, nastepne oferty pracy ? ciekawe czy pracownice cos wiedza o tym ze zostana kolejny raz wymienione..
4
Była pracownica 2016-04-22 07:26:27
Drogie Panie,

Poniżej prezentuję moją opinię związana z tą firmą, przy czym jest ona oparta na faktach, które mogę ewentualnie przedstawić w sądzie jeśli firma sobie tego zażyczy.

Mała uwaga i porada co do osób już zwolnionych. Niestety firma ta ma bardzo mocno zaniżone standardy zwalniania pracowników. O co chodzi?

Pamiętajcie drogie Panie że podczas wypowiedzenie firma musi wam dać 2 dni urlopu na poszukiwanie pracy (2 dni robocze w okresie dwutygodniowego i jednomiesięcznego wypowiedzenia)jest do dodatkowy urlop za który firma musi wam dodatkowo zapłacić!!!

Jeśli wam go nie dadzą do macie prawo go zażądać. Jak? Listem polecony, priorytetowym za potwierdzeniem odbioru wysyłacie wniosek o taki urlop - wystarczy w google wpisać "wniosek o urlop na poszukiwanie pracy wzór"

Dalej.

Firma na moim wypowiedzeniu - pomimo tego że jestem kobietą - traktuje mnie jak mężczyznę zwracając się do mnie przez "Pan", jest to zachowanie skandaliczne i mówiące o standardach w tej firmie. Tak, dobrze czytacie na tak ważnym dokumencie jak wypowiedzenie zwracają się do mnie przez Pan - do kobiety.

Bardzo zabawne.
2
konsument 2016-05-09 12:45:01
Smaczny chleb , który kupuję , "wilamowicki" i "leon" - to już koniec pozytywów . Obsługa zmieniana co parę miesięcy ,właśnie wtedy , kiedy jako tako już jest obeznana z "robotą " . Wiecznie uszkodzona lub nieostra krajalnica z której dostajesz "produkt" o grubości naprzemiennie 4 i 20 mm . To o chorzowskim sklepie na 3 maja
3
klient 2016-05-11 13:57:25
A propo sklepu w Chorzowie, popostu smiechu warte,nowe pracownice, jedna z poprzedniej zalogi, wszystko byłoby ok gdyby nie pewna Pani uwazajaca sie za kierowniczke, dziewczyny widac pracuja, lubia ta prace staraja sie, tylko ona jedna wiecznie ma cos innego do roboty,gdyby nie to ze bardzo lubie te mlode dziewczyny to dla tej jednej na pewno bym nie przychodzil. ogolnie sklep ok tylko z ta nieszczesna krajalnica maja problem.
5
Byla pracownica 2016-09-08 06:38:25
Witam mialam okazje tam pracowac jakis czas temu. Niechec do tego miejsca pozostala do dzis i z ciekawosci zajrzalam na strone. Powiem tak mam dzisiaj porownanie i wiem ze dajac wtedy wypowiedzenie podjelam najlepsza decyyzje w zyciu. Dzisiaj jestem zadowolonym,szczesliwym i wypoczetym czlowiekiem. Zmiana pracy uratowala moje zdrowie psychiczne.
4
Stały klient 2016-09-28 19:34:47
Szanowni.
Muszę napisać parę słów o piekarni w Chorzowie. Pracuje tam pewna wysoka, szczupła w długich czarnych wlosach Pani którą swoim wyrazem twarzy,powolnością w obsłudze i odpryskliwością zniechęca klienta do zakupu.Jestem Waszym stałym klientem ale gdy ta Pani jest za ladą nawet nie podchodzę przypuszczam że jest więcej takich klientów.Totalna masakra.
5
Staly klient 2016-10-22 23:25:58
Witam. Juz sie udzielalem na temat sklepu w Chorzowie.. Dokladnie na temat ekspedientek, fakt sa zmiany ale brak tych osob co powinny byc, a zostaly niewlasciwe osoby na niewlasciwym miejscu tzn" osoba " wiecej nie ma sie co udzielac. Brak slow do czlowieka zarzadzajacego. Powodzenia...
4
Staly klient 2016-10-22 23:29:56
Chyba nie dostrzega Pan/pani problemu piekarni i na pewno nie jest nim ta mloda kobieta. Wrecz przeciwnie, wstretne stare babysko.
4
Kr 2016-11-18 19:37:25
Pracowałam w tej firmie jakiś czas, ale za grosz szacunku dla człowieka.
Wyzysk i nic więcej.
Pracowałam na sklepie gdzie na dniówce trzeba bylo obsłużyć ok 100 klientów, więc o przerwie nie ma mowy.
Wynagrodzenie najnizsza krajowa.
Nie polecam!
5
Zostaw swoją opinię o Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polskie Piekarnie Witold Grab Gabriela Kołodziekczyk-Grab