Piekarnia Południe Emilia Zasławska

Włocławek

Opinie o Piekarnia Południe Emilia Zasławska

Jan 2016-08-04 22:35:04
Hehe pani Barbara nadaje się do szczoty a nie do kontrolowania sklepów
2
przyjacielska 2016-08-12 11:58:06
Wiadomo że połowa tych komentarzy jest napisana przez panią Kasię która w idiotyczny sposob się broni. Nikt inny by jej nie bronił ponieważ koleżanek i znajomych to ona raczej nie ma,a chce jeszcze zauważyć,ze 3/4 jest pisana w tym samym stylu i nawet błędy interpunkcyjne są te same.
7
Xxxxx 2016-08-15 12:54:57
Odkąd jest w firmie pani Basia to bardzo się zmieniło, oczywiście na lepsze. Ta osoba interesuje się problemami na sklepach i zawsze pomoże, a nie jak pani Katarzyna swego czasu była panią kordynator to tylko szukała afery i siła postrach ,a chyba to nie o to chodzi. Każdy z nas napewno chciał by do pracy przychodzić z chęcią, a nie na odwrót, bo kliencie to czują, tą atmosferę na sklepie.Pani Basia to odpowiedni człowiek na tą funkcję, pomoże, wysłucha,kontrolę prowadzi oczywiście i wszystko sprawdza bo tak trzeba, kiedy potrzeba to opierdzieli, taki powinien być kordynator .A te złośliwości co wypisują to z zazdrości ze kobieta ta dobrze sobie radzi.Pozdrawiam
5
rrrrrrr 2016-08-21 11:45:16
Zgadzam się w 100% Pani Kasia szukała tylko na siłę problemów,i groziła zwolnieniami i z każdego robiła zlodziejsa teraz tylko można współczuć dziewczynom na kauflandzie. Na kierownika to trzeba mieć jakieś umiejętności i predyspozycje i wiedzę a nie podstawówkę skończona . Dobry prawdziwy kierownik jest po studiach albo jakiś kursach po dobrym zarządzaniu a nie ...
10
oeoea 2016-08-24 19:37:45
Łatwo poznać że komenarze w których ktoś broni p.kasie pisze ona sama. Nagle brak odzewu nikt nic nie broni nie pisze. Czyżby pani Katarzyna nie miała dostepu do Internetu ? Była na wyjeździe? Absurd że torty można dostać tylko na ulicy Kilińskiego. Ostatnio bardzo dobrego torta śmietankowego kupiłam na ulicy wiejskiej a kiedyś samawialam na Targowej i pani była bardzo mila i najpierw byłam ja (czyt.klient) a dopiero później kawa :) pozdrawiam.
3
oyyte 2016-08-28 05:27:14
A może to Pani Kasi ktoś zazdrości funkcji kierownika sklepu i fajnej załogi? Zresztą jak myślicie ze Pani Kasia albo dziewczyny (pracownice) przejmują się negatywnymi komentarzami to jesteście w wielkim błędzie . A Pani Kasia to człowiek o dobrym sercu . Pozdrawiam.
1
oeyt 2016-08-28 05:32:03
A negatywne komentarze piszą osoby które przez lata nie mogą osiągnąć nic więcej co do chwili obecnej..mi tam podoba się sklep na Kilińskiego u p.kierownik kiedyś samawialam torta i była przemila i uśmiechnięta :)
2
P.STASIA 2016-10-16 22:25:09
WITAM JEŻELI CHODZI O SKLEP NA NOWCY TO PEWNIE POTRZEBNE SĄ ZMIANY I TO KONKRETNE MOŻE ZACZĄĆ OD GÓRY??? PANI KIEROWNIK TEŻ JEST "PRZEMIŁA" CZASEM JAK SIĘ ODEZWIE TO SZKODA SŁÓW ODPYCHA KLIENTÓW I NAPEWNO POTENCJALNYCH PRACOWNIKÓW.JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ I NIE JEDNO JUŻ TAM WIDZIAŁAM I SŁYSZAŁAM NIESTETY.
2
stała była klientka 2016-11-01 01:06:30
Na ulicy Kilińskiego ciasto zapakowano mi w sposób karygodny wydałam ponad 40zl na ciasta które nie były odpowiednio zapakowane papier przykleił się do galaretki. Szkoda slow,po ciasto to ja już na pewno tam nigdy nie pójdę. Pani w ciemnych włosach 31.10 od rana krzyczała na pół sklepu żartowała w dziwny sposób i nawet nie potrafiła się wysłowić odpowiednio. Odpychacie klientów personelem.. o pakowaniu ciast nie wspomnę.
3
tomasz 2016-11-01 12:24:26
Personel na ulicy Kilińskiego akurat trzyma klasę nie raz jak słyszę jak się odzywają do tych Pan klienci to myślę że sam bym już dawno musiał iść leczyć się u specjalisty. A co do pakowania ciast to niestety racja. Wczoraj moja kostka "królewicz" nadawała się do śmietnika , kupowałem wczoraj popołudniu u starszej pani w ciemnych włosach i niestety wierzch który był z czekolady przykleił się do papieru. Gościom już niestety tego nie podam i zostałem bez Ciasta..cała ta kostka ważyła trochę ponad kilogram więc zapłaciłem za nią około 23,l które poszło tak na prawdę do kosza na smieci
3
klient 2016-11-13 23:29:44
Przychodzę tam tylko po to żeby zobaczyc jedna śliczna dziewczynę :) a no i po bułki z dynia najsmaczniejsze
2
odp 2016-11-15 16:58:39
A jaki kolor włosów ma ta ładna dziewczyna????
2
Inspektor 2016-12-02 15:49:01
Sklep nadaje się do zamknięcia a pani kierownik do sądu za mobing na pracownikach. Nagrania z tego jak pracownicy są traktowani i zastraszani trafiają właśnie do odpowiednich służb które w najbliższym czasie zajmą się ta pania. Niewolnicy w Chinach mają lepsze warunki pracy niż w tym sklepie pracownicy
1
Dzidek 2016-12-02 15:58:51
Młoda blondynka z dużym biustem :)))) number one w piekarni południe ! A reszta obsługi z kierownik na czele to się nadaje do pchania karuzeli :D
1
xd 2016-12-02 17:33:20
Witam ja pracuję w tym punkcie i napiszę krótko pani kierownik jest bardzo miłą osobą.... CHyba komuś żal ze nie jest kierownikiem...I takie komentarze to są śmieczne!!!!!Napisz coś mądrego!!!!!!!
1
Dzieci 2016-12-02 19:06:22
ŚMIESZĄ mnie komentarze Pan już która można uznać za DOJRZAŁE a zachowują SIĘ jak małe dzieci które nie umieją powiedzieć sobie wszystkiego w oczy tylko pisać ANONIMOWO na takich portalach jak te. Pamiętajmy ze to co jest w Internecie nigdy nie GINIE a zastraszanie bez podstawie jest karalne dlatego radziła bym uważać bo nawet pseudonim pod którym Panie się podszywaja może zostać wykryty przez jakiego użytkownika były napisane te komentarze . Po za tym Bawienie się w dzieci piszace tego typu komentarze jest poniżej DNA uważam ze trzeba dorosnąć i mówić w oczy co nam się nie podoba a nie HEJTOWAC inne osoby przez Internet. Nie zapominajmy ze nikt nie jest idealny ani bez winny.
1
Bez komenatrz 2016-12-02 19:31:35
Bardzo nie podoba mi się podejście Pań które piszą komenatrze na Panią kierownik.... i mimo tego ze Panie się podpisują anonimowo bo boją się konsekwencji wynikających z tego co piszą i tak wszyscy tutaj wiedzą ze to właśnie osoby pracujące na tym punkcie piszą wszystkie "obrażające" Panią kierownik komenatrze. Nagle wszystkie Panie sa wręcz idealne nigdy nic źle nie robią i są wręcz bez skazy. Uważam ze kierownik jest od tego żeby rządzić Paniami na niższym stanowisku tego wymaga tą funkcja. Nigdy pochwal się nie dostaje(za przeproszeniem) za siedzenie na czterech literach i czekanie na dużą wypłatę i owacje na stojąco za nic nie robienie. Uważam ze zamiast bawienie się w dzieci czas wziąść się za PRACĘ. A gdy piszemy o "mobbingu "należy przed zapoznać się z zaznaczeniem tego słowa a nie błaźnic się jak KLAUN. Bo z tego co wiem Panie pracują w piekarni a nie w cyrku. JEśli Panią się nie podoba praca to zamiast HEJTOWAC należy poszukać innej pracy i przekonać się czy w kasie na biedronce będą panie zarabiać tyle pieniędzy co w piekarni Południe za nic nie Robienie.
1
tomasz 2017-02-13 03:09:01
Fantazja porzeczkowa kupiona w jednym z punktów piekarni staroctwo az przykre, że piekarnia i cukiernia która uważałem za numer jeden we Włocławku tak spada na psy. Ciasta niestety nie dało się zjeść :(
1
robert 2017-02-21 15:39:30
STARA SAŁATKA ZOSTAŁA MI SPRZEDANA PRZEZ GRUBSZĄ PANIĄ W CIEMNYCH WŁOSACH Z GRZYWKĄ JESZCZE Z UŚMIECHEM NA TWARZY POwIEDZIAŁA ZE IDZIE POLAĆ SOSEM ......... NIE WIERZE,ŻE NIE WIDZIAŁA CO POLEWA WIDAC BYŁO GOŁYM OKIEM PO OTWORZENIU I NAWET POWĄCHANIU,ŻE BYŁA STARA ROBIONA DZIEN ALBO NAWET DWA DNI WCZEŚNIEJ,SKANDAL POWINIENEM IŚĆ Z TYM DO SANEPIDU.
2
przyjemny 2017-02-22 13:54:45
Może w końcu czegoś by sie nauczyły pracownice piekarni z panią ,kierownik, przez małe k na czele :)
4
przyjemny 2017-02-22 13:58:03
Może czas,żeby własnie Pani "Kasia" zainteresowała się co o niej mówią i piszą bo dobrej opinii to ona raczej nie ma :)
6
sarah jessica parker P 2017-03-03 23:36:09
A ty "PRZYJEMNY " jakiś taki mądry to może tobie dać stanowisko kierowniczki zobaczymy ile wytrzymasz. Rzuć monetą może twoja jest" szansa na sukces " nie pisz jeżeli nie wiesz co jest grane.
1
przyjemny 2017-03-06 08:33:50
Jak się ktoś na kierownika nie nadaje to po prostu nie powinien nim być prosta sprawa.
4
aaa 2017-03-22 12:54:29
Sklep przy piekarni na Nowcy chyba ma się na wykończeniu, bo coraz mniej w nim klientów. Gdyby dbali o klientów, byli mili sprzedawali świeże pieczywo a nie odgrzewane, wędliny i sery krojone tak jak chce kupujący a nie sprzedawca to pewnie byłoby inaczej. Przydała by się zmiana personelu z panią nieprzyjemną kierowniczką na czele, bo chyba za bardzo już poobrastały w piórka i nic sobie z ludzi nie robią. Kto to widział żeby kierowniczka lekceważyła klientów i kłóciła się z nimi i swoimi koleżankami nie zważając, że przysłuchują się temu postronne osoby.
1
kol 2017-03-23 11:06:49
Jest to strona do wyrażania swojej opinii o danym pracodawcy ,sklepie itd. A więc sklep przy ulicy Kilińskiego również jeden wielki nie wypal... ludzie bez wykształcenia i kszty szacunku do innych ludzi zostają kierownikami, sprzedawany jest nie świezy chleb ciasta leżą po tydzień czasu a Panie bezczelnie w oczy kłamią,ze ciasto przyjechało świeże mimo,ze bylam dzień wcześniej i nawet dwa dni i to samo ciasto leżało w tym samym miejscu (nawet z identycznie wykrzywioona cenowka :) ) gdzie tu logika? Człowiek chcę spokojnie zrobić zakupy bieganie jakaś mocno zakompleksiona kobieta krzyczy na cały Sklep nie smacznie żartuje do klientów zaczyna obsługiwać i psuje humor nie dość,ze klientowi to jeszcze koleżanka z pracy. Nic dziwnego,ze pracownice odchodzą jedna po drugiej:)
3
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Południe Emilia Zasławska - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Południe Emilia Zasławska