Piekarnia Południe Emilia Zasławska

Włocławek

Opinie o Piekarnia Południe Emilia Zasławska

xXx 2016-05-20 23:06:40
tak mi się podoba jedna Pani która pracuje w piekarni południe na ulicy kilińskiego .. czy można prosić o jakiś namiar , ta Pani będzie wiedziała,że o nią chodzi :) czekam na odzwe.
3
perr 2016-07-12 08:14:05
Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma :) . Ale o waszej piekarni to już chyba nic gorszego usłyszeć nie można.. jeśli chodzi o pracę.. bo wyroby macie znakomite :)
6
dobry obserwator 2016-07-27 10:53:56
Dramat,
piekarze pracują po 3 tyg non stop by mieć weekend wolny,każda sobota niedziela,za którą nie mają ani zapłacone ani dnia wolnego,urlopy to abstrakcja,niby dostajesz a po dwóch dniach dzwonią bo nie ma ludzi a dlaczego nie ma ??Niech "prezes"zastanowi się czy chciałby tak zasuwać za najniższą krajową,często bez umowy...a stary pracownik jeszcze pracuje ale do czasu bo koń by nie wytrzymał pracować 29 dni w miesiącu za taka kasę...gdzie dom ?gdzie rodzina?gdzie urlop?chorobowe?godne wynagrodzenie?
Może trzeba by zacząć inwestować w ludzi???bo bez ludzi nie ma szans na powodzenie...

A sklep Kaufland???hmm Wybierając panią kierownik pracodawcy zapomnieli ,że ona ich reprezentuje i ,że jej podejście do innych dzieje się za ich aprobatą...żenada....zero szacunku do współpracowników,zero elokwencji,aparycji,życzliwości i uśmiechu...Tak drodzy Państwo właściciele PIEKARNI POŁUDNIE to o Was świadczy...nie wypasiony wóz :)Tylko jak Wy traktujecie swoich pracowników i na co pozwalacie swoim kierownikom....Katarzyna z Kauflandu...brak słów,Atmosferę,którą ta pani tam wprowadza ...to też nie wyjdzie na dobre,w miejscu gdzie można napić się kawy,zjeść ciacho potrzeba atmosfery,klimatu a nie duchoty i ciśnienia....zero przyjemności jak ta pani objeżdża dziewczyny...

Na Nowcy kobitki biegają jak mróweczki,boja się własnego cienia,zestresowane...

Jednym słowem OBÓZ PRACY!!!
Bez zachowania wszelkich regulaminów i przepisów pracy:
brak przerw
brak wolnego za sobotę i niedzielę
brak wynagrodzenia na prace w weekend
brak dodatku nocnego
pomniejszane wynagrodzenie za urlop
deficyt pracowników.....
PRZYDAŁABY SIĘ PORZĄDNA KONTROLA!!!!!!!!!!
18
odpowiadajaca 2016-07-28 08:26:06
Powiem tak... Nie wiem jaki tryb pracy prowadzą piekarze,po ile pracują ,czy mają zapłacone czy nie... ale skoro pracują tam to chyba nie jest tak tragicznie ? Nawet jeśli jest tak jak piszesz "dobry obserwatorze" to właśnie Ci wykorzystywani ludzie powinni domagać się swoich praw swoich pieniędzy, urlopów itp... a jeśli tego nie robią to albo im pasuje taka praca albo mają nie poukładane w głowach... nie oszukujmy się.... z pracą we Włocławku ostatnio wcale nie jest tak źle...trzeba tylko pochodzić poroznosić cv, poszukać.... a co do Sklepu Przy KAUFLANDZIE..... nie wiem czemu obrazasz Panią Katarzyne,jestes osoba która pracowala tam,zeby insynuowac takie dziwne teorie? Pani Kierownik wymaga bo musi...bo od niej też ktoś wymaga... ale zawsze kiedy pójdzie się z jakimś problemem czy pytaniem czy jakąś prośbą to nigdy nie robi problemów zawsze stara się pomóc jak tylko może....a to,ze czasami trzyma dystans do dziewczyn nie znaczy,ze je gnębi czy męczy po prostu jest kierownikiem....Czasem jest czas na żarty i moment że można sobie pozartowac i jest fajnie śmiesznie a czasami trzeba zachować pewna powagę i właśnie dystans ... także zanim następnym razem zaczniesz na forum obrażać ludzi to poznaj kogoś dokładniej,przyjdz ,popracuj i dopiero się wypowiedź :) pozdrawiam.
2
ala 2016-07-28 10:19:24
Moi drodzy skoro wam nie odpowiada praca w piekarni -południe to zmienić sobie prace na lepszą na nie piszecie głupoty ..... albo juz nie pracujecie i wypisujecie porażka ......ja jestem codziennnie na zakupach przy kauflandzie i pani kierownik zawsze jest miła dla pań i dla klientów zawsze doradzą panie w tym punkcie a w innych to tylko podadza i nic wiecej jeszcze łaska ze musza podac widac ze tam nie ma kierownika na sklepie i kontroli co chcą to robią najpierw kawa potem klient a w puncie kolo kauflanda najpierw klient potem kawa pozdrawiam
1
klient 2016-08-03 17:46:01
szkoda, że Panie na ulicy Nowcy nakładają pieczywo gołymi rękoma. Biorą pieniądze w rękę, drapią się po głowie i bóg raczy wiedzieć gdzie jeszcze a potem nakładają bułeczki, chlebki itd. Tego typu zachowania w obsłudze klienta już nie powinny występować - nie w dzisiejszych czasach gdzie tyle się trąbi o bakteriach, wirusach itd. a na dodatek powodują niesmak i niechęć do dalszych zakupów.
4
klient 2016-08-04 13:52:19
no zależy...
2
zofia 2016-08-04 22:19:17
Witam chcialam sie zapytać dlaczego nie mozna u państwa zamówic torta o smaku mięty ponieważ byłam z jednym z punktów i pani mi powiedziala ze państwo nie robicie o takim smaku ...ciekawe czemu na ulicy .kilińskiego mają takie torty i na zamówienie również ..niestety ja zakupy robię na kilińskiego bo panie potrafią zamówić asortyment ...tylko dziwie sie właścielom że pozwalają na to aby inne sklepy nie posiadały tortów ....a gdzie pani Barbara koordynator ktora zaglada po punktach ...
1
Jan 2016-08-04 22:35:04
Hehe pani Barbara nadaje się do szczoty a nie do kontrolowania sklepów
2
przyjacielska 2016-08-12 11:58:06
Wiadomo że połowa tych komentarzy jest napisana przez panią Kasię która w idiotyczny sposob się broni. Nikt inny by jej nie bronił ponieważ koleżanek i znajomych to ona raczej nie ma,a chce jeszcze zauważyć,ze 3/4 jest pisana w tym samym stylu i nawet błędy interpunkcyjne są te same.
5
Xxxxx 2016-08-15 12:54:57
Odkąd jest w firmie pani Basia to bardzo się zmieniło, oczywiście na lepsze. Ta osoba interesuje się problemami na sklepach i zawsze pomoże, a nie jak pani Katarzyna swego czasu była panią kordynator to tylko szukała afery i siła postrach ,a chyba to nie o to chodzi. Każdy z nas napewno chciał by do pracy przychodzić z chęcią, a nie na odwrót, bo kliencie to czują, tą atmosferę na sklepie.Pani Basia to odpowiedni człowiek na tą funkcję, pomoże, wysłucha,kontrolę prowadzi oczywiście i wszystko sprawdza bo tak trzeba, kiedy potrzeba to opierdzieli, taki powinien być kordynator .A te złośliwości co wypisują to z zazdrości ze kobieta ta dobrze sobie radzi.Pozdrawiam
4
rrrrrrr 2016-08-21 11:45:16
Zgadzam się w 100% Pani Kasia szukała tylko na siłę problemów,i groziła zwolnieniami i z każdego robiła zlodziejsa teraz tylko można współczuć dziewczynom na kauflandzie. Na kierownika to trzeba mieć jakieś umiejętności i predyspozycje i wiedzę a nie podstawówkę skończona . Dobry prawdziwy kierownik jest po studiach albo jakiś kursach po dobrym zarządzaniu a nie ...
8
oeoea 2016-08-24 19:37:45
Łatwo poznać że komenarze w których ktoś broni p.kasie pisze ona sama. Nagle brak odzewu nikt nic nie broni nie pisze. Czyżby pani Katarzyna nie miała dostepu do Internetu ? Była na wyjeździe? Absurd że torty można dostać tylko na ulicy Kilińskiego. Ostatnio bardzo dobrego torta śmietankowego kupiłam na ulicy wiejskiej a kiedyś samawialam na Targowej i pani była bardzo mila i najpierw byłam ja (czyt.klient) a dopiero później kawa :) pozdrawiam.
2
oyyte 2016-08-28 05:27:14
A może to Pani Kasi ktoś zazdrości funkcji kierownika sklepu i fajnej załogi? Zresztą jak myślicie ze Pani Kasia albo dziewczyny (pracownice) przejmują się negatywnymi komentarzami to jesteście w wielkim błędzie . A Pani Kasia to człowiek o dobrym sercu . Pozdrawiam.
1
oeyt 2016-08-28 05:32:03
A negatywne komentarze piszą osoby które przez lata nie mogą osiągnąć nic więcej co do chwili obecnej..mi tam podoba się sklep na Kilińskiego u p.kierownik kiedyś samawialam torta i była przemila i uśmiechnięta :)
2
P.STASIA 2016-10-16 22:25:09
WITAM JEŻELI CHODZI O SKLEP NA NOWCY TO PEWNIE POTRZEBNE SĄ ZMIANY I TO KONKRETNE MOŻE ZACZĄĆ OD GÓRY??? PANI KIEROWNIK TEŻ JEST "PRZEMIŁA" CZASEM JAK SIĘ ODEZWIE TO SZKODA SŁÓW ODPYCHA KLIENTÓW I NAPEWNO POTENCJALNYCH PRACOWNIKÓW.JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ I NIE JEDNO JUŻ TAM WIDZIAŁAM I SŁYSZAŁAM NIESTETY.
2
stała była klientka 2016-11-01 01:06:30
Na ulicy Kilińskiego ciasto zapakowano mi w sposób karygodny wydałam ponad 40zl na ciasta które nie były odpowiednio zapakowane papier przykleił się do galaretki. Szkoda slow,po ciasto to ja już na pewno tam nigdy nie pójdę. Pani w ciemnych włosach 31.10 od rana krzyczała na pół sklepu żartowała w dziwny sposób i nawet nie potrafiła się wysłowić odpowiednio. Odpychacie klientów personelem.. o pakowaniu ciast nie wspomnę.
2
tomasz 2016-11-01 12:24:26
Personel na ulicy Kilińskiego akurat trzyma klasę nie raz jak słyszę jak się odzywają do tych Pan klienci to myślę że sam bym już dawno musiał iść leczyć się u specjalisty. A co do pakowania ciast to niestety racja. Wczoraj moja kostka "królewicz" nadawała się do śmietnika , kupowałem wczoraj popołudniu u starszej pani w ciemnych włosach i niestety wierzch który był z czekolady przykleił się do papieru. Gościom już niestety tego nie podam i zostałem bez Ciasta..cała ta kostka ważyła trochę ponad kilogram więc zapłaciłem za nią około 23,l które poszło tak na prawdę do kosza na smieci
3
klient 2016-11-13 23:29:44
Przychodzę tam tylko po to żeby zobaczyc jedna śliczna dziewczynę :) a no i po bułki z dynia najsmaczniejsze
2
odp 2016-11-15 16:58:39
A jaki kolor włosów ma ta ładna dziewczyna????
2
Inspektor 2016-12-02 15:49:01
Sklep nadaje się do zamknięcia a pani kierownik do sądu za mobing na pracownikach. Nagrania z tego jak pracownicy są traktowani i zastraszani trafiają właśnie do odpowiednich służb które w najbliższym czasie zajmą się ta pania. Niewolnicy w Chinach mają lepsze warunki pracy niż w tym sklepie pracownicy
1
Dzidek 2016-12-02 15:58:51
Młoda blondynka z dużym biustem :)))) number one w piekarni południe ! A reszta obsługi z kierownik na czele to się nadaje do pchania karuzeli :D
1
xd 2016-12-02 17:33:20
Witam ja pracuję w tym punkcie i napiszę krótko pani kierownik jest bardzo miłą osobą.... CHyba komuś żal ze nie jest kierownikiem...I takie komentarze to są śmieczne!!!!!Napisz coś mądrego!!!!!!!
1
Dzieci 2016-12-02 19:06:22
ŚMIESZĄ mnie komentarze Pan już która można uznać za DOJRZAŁE a zachowują SIĘ jak małe dzieci które nie umieją powiedzieć sobie wszystkiego w oczy tylko pisać ANONIMOWO na takich portalach jak te. Pamiętajmy ze to co jest w Internecie nigdy nie GINIE a zastraszanie bez podstawie jest karalne dlatego radziła bym uważać bo nawet pseudonim pod którym Panie się podszywaja może zostać wykryty przez jakiego użytkownika były napisane te komentarze . Po za tym Bawienie się w dzieci piszace tego typu komentarze jest poniżej DNA uważam ze trzeba dorosnąć i mówić w oczy co nam się nie podoba a nie HEJTOWAC inne osoby przez Internet. Nie zapominajmy ze nikt nie jest idealny ani bez winny.
1
Bez komenatrz 2016-12-02 19:31:35
Bardzo nie podoba mi się podejście Pań które piszą komenatrze na Panią kierownik.... i mimo tego ze Panie się podpisują anonimowo bo boją się konsekwencji wynikających z tego co piszą i tak wszyscy tutaj wiedzą ze to właśnie osoby pracujące na tym punkcie piszą wszystkie "obrażające" Panią kierownik komenatrze. Nagle wszystkie Panie sa wręcz idealne nigdy nic źle nie robią i są wręcz bez skazy. Uważam ze kierownik jest od tego żeby rządzić Paniami na niższym stanowisku tego wymaga tą funkcja. Nigdy pochwal się nie dostaje(za przeproszeniem) za siedzenie na czterech literach i czekanie na dużą wypłatę i owacje na stojąco za nic nie robienie. Uważam ze zamiast bawienie się w dzieci czas wziąść się za PRACĘ. A gdy piszemy o "mobbingu "należy przed zapoznać się z zaznaczeniem tego słowa a nie błaźnic się jak KLAUN. Bo z tego co wiem Panie pracują w piekarni a nie w cyrku. JEśli Panią się nie podoba praca to zamiast HEJTOWAC należy poszukać innej pracy i przekonać się czy w kasie na biedronce będą panie zarabiać tyle pieniędzy co w piekarni Południe za nic nie Robienie.
1
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Południe Emilia Zasławska - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Południe Emilia Zasławska