Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski

Poznań

Opinie o Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski

2013-09-29 10:32:02
Zgadzam się z poprzedniczka poprostu [usunięte przez moderatora] nie szanuje ludzi a p manager I. W zwalnia ludzi nie mówiąc powodu jeżeli ktoś nie bedzie znią trzymał i się postawi musi się liczyć z wypowied zeniem dlatego ludzie zastanowcie się zanim się tu zatrudnicie
1
Gość 2013-12-11 19:33:49
Informacja dość mało przydatna. Akurat jeśli chodzi o Panią manager I.W. to nic mi nie wiadomo, jakoby zwalniała ludzi bez powodu. Osoba, która napisała powyższy post chyba nie wie co mówi.
3
Gość 2013-12-13 23:30:43
Co do Pana P. nie będę się wypowiadała. Nie mam zdania. Nie jest to istotne, czy woli grube, czy też chude, bo to nie jest ważne w tej pracy. Takie jest moje zdanie. Natomiast Pani I. nie zwalnia ludzi, bo taki ma kaprys, jest miła i bobrze traktuje pracowników.
Gość 2013-12-15 12:13:41
P.S. Chciałam napisać, że dobrze traktuje pracowników ;)
2
gość 2014-03-28 19:16:45
Witam.Miałam okazję pracować w tej firmie 4 miesiące i się niestety zawiodłam. Nie polecam tej pracy nikomu no chyba że jesteś mega desperatem i lubisz godzić sie na wszystko to proszę bardzo :).Przygotuj sie na zmienny humor szefa do mobbingu włącznie! i nie ważne że klient siedzi przy stoliku i słyszy że cytuję "personel jest do pizdy".
Wynagrodzenie to też oczywiście fikcja.Na umowie masz najniższą krajową a reszta do przysłowiowej "rączki"(200 lub 100zł w zależności co obiecają Ci na rozmowie o pracę)szczerze?raz dostałyśmy te 200zł a później gołe 1680 brutto i tekst szefa"wszystko sie zgadza, dobrze zostało policzone".
Teoretycznie umowę na okres próbny dostaje sie po 1 miesiącu..znam osoby, które pracowały po 3 miesiące na zlecenie i czekały.
Full wymogów, żali itp...kupa stresu i kiepska płaca a nie daj Boże trafisz na sklep z kiepskimi utargami to już wogóle jest maniana:(
Licz się z tym że jeżeli ktoś zachoruje zabiorą Ci dzień wolny bo brakuje im ludzi do pracy, więc jeżeli chcesz być niewolnikiem to juz Twój wybór
Musisz pogodzić się z faktem że pracują tam złodzieje i nikt nigogo jeszcze za kradzież pieniędzy nie zwolnił, mało tego za ukrdzione pieniadze przez osobę X płacą pozostali:).Ogólnie panuje tam tendencja to tego że ludzie uciekają z tej firmy po kilku miesiącach.
1
Zawiedziona 2015-09-12 06:17:20
Szef to psychopata,wyzywa pracowników przy klientach. Sąd Pracy już na niego czeka, tylko czy któraś się odważy i zgłosi ten cały mobbing?
4
gość. 2015-12-13 00:25:33
Witam. Jestem była pracownica u pana i pani P. Naprawdę nie radzę nikomu pracy u tych państwa. To ludzie pozbawieni empatii którzy widzą czubek swojego nosa i wymuszają chodzenie do pracy nawet po 6 dni pod rząd po 12h. Jak pójdziesz na chorobowe i zadzwonisz ze nie możesz przyjść to mają pretensje i obrażają. Nieraz na sklepie pan p. Krzyczał, i klnal ba pracownice przy klientach. Nawet raz powiedział klientce cyt."tutaj pracują same idiotki". Pracowałam tam 5miesiecy i naprawdę odradzam. Nawet jakbyś fruwala po sklepie to itakzawsze będzie coś nie takm
6
oburzony 2016-02-25 12:07:40
Wszystkie negatywne wpisy na temat Piskorskich i ich piekarni sa w 100% prawdziwe i na dzień dzisiejszy nic sie nie zmieniło. Pan Piskorski nadaje sie do leczenia psychiatrycznego furiat nie szanuje ludzi , traktje pracownice jak śmieci
2
Wercia21 2016-11-03 10:24:12
Opinie na temat atmosfery w pracy sa prawdziwe. I tak jak piszą poprzednicy im więcej się starasz tym jest gorzej . Nie wróżę długiej przyszłości tej firmy , choć szkoda bo wyroby cukierni żony Pana P. Są bardzo dobre ale niestety on swoja piekarnia psuje dobre imię firmy. Chcesz się zatrudnić ?? Zastanów się 2 razy czy warto .
5
taki tam sobie 2017-01-21 17:22:11
mysle ze dobro ktore rozsiewa wokol siebie i swoich pracownikow zbigniew piskorski wroci do niego podwojnie i wreszcie bedzie szczesliwy bo otrzyma to od zycia na co zasluguje a zasluguje na wielkie cos
2
Zmęczona 2017-02-23 18:30:17
Niedawno zakończyłam swoją karierę u pana Zbyszka. Napiszę tak - zarobki piękne jak na podobne stanowisko, jeśli, powtarzam JEŚLI trafi się na dobry sklep, gdzie są wysokie utargi, ale też pod warunkiem że Pan Zbigniew ma akurat dobry humor. Mam świadomość, że na każdym sklepie sieci "Natura" sprzedawczynie zarabiają inaczej, ale nie wyobrażam sobie, żeby można było płacić mniej i wymagać tego, czego wymagał od nas, w miejscu, gdzie pracowałam Pan Piskorski. Wymagania przeogromne, a stosunek pracodawcy do pracownic pozostawia wiele do życzenia. Ja rozumiem, że Pan Piskorski jest szefem firmy, o którą musi się troszczyć i dbać, dlatego jego nadgorliwość w stosunku do jakości naszej pracy jest zrozumiała. Nie rozumiem jednak jak można być tak nieuprzejmym i pozbawionym wyobraźni? Zwykłe słowa przywitania czy pożegnania "dzień dobry" i "do widzenia" w momencie kontroli na sklepach są mu obce, życzliwość w stosunku do pracownic? Zerowa. Wszystkie opinie na temat jakoby Pan P. wyzywał pracownice od idiotek, głupoli i ślamazar są prawdziwe. Chcesz, a może czasem musisz przepracować w miesiącu parę godzin więcej? Okej, ale nie spodziewaj się, że zostanie Ci za nie zapłacone więcej niż 8 zł na rękę, które zarabiasz w normalne dni. Ponadto kontakt z biurem średni, czasem ciężko było uzyskać rzetelne informacje na niektóre tematy. Można się liczyć również z opóźnieniem w wydawaniu umów. Szczerze? Nie polecam pracy w tej firmie, chyba, że masz nerwy ze stali i jesteś naprawdę zdesperowana.
7
taki tam sobie 2017-02-26 13:58:42
pan z. p. i pani h.p. to zbior najgorszych cech pracodawcy, to ubezwlasnowolnienie zycia zawodowego i prywatnego pracownika. Wydzwanianie z pretensjami po godzinach pracy o byle co, zero empati do czlowieka, wymagania jakby pracownik wykonywal u nich kilka zawodow naraz a pieniadze za jedno stanowisko. Wyladowywanie swoich flustracji i zlych emocji na pracownikach, porownac ta firme mozna tylko z nazistowskimi obozami koncetracyjnymi. tak z obozami bo gdyby prawo na to pozwalalo to wlasciciele tej firmy by pracownikow za przewinienia zagazowali i do pica wsadzili. Odradzam ta firme wszystkim nawet zdesperowanym bo nikt na takie traktowanie nie zasluguje i nawet kryminalisci maja swoje prawa. Wieszcze niedlugi koniec tej " firmy"
5
Mila 2017-04-03 20:48:09
Znaczna poprawa komunikacji i ogólnie atmosfery w pracy. Podstawa podobna jak na podobnych stanowiskach, duży plus za premie uznaniowe,w tym premie od utargów. Atmosfera na sklepach różna, ale ogólnie jest się przypisanym do jednego punktu. Czytam te wszystkie negatywne opinie i powiem tak, jak ktoś dba o stanowisko pracy, przestrzega reguł, sprząta i dba o czystość stanowiska pracy nie będzie narzekał. Od niedawna wprowadzona ścieżka kariery - na plus, bo można ostać kierownikiem sklepu i się rozwijać. Manager idzie na rękę z godzinami pracy. Pracuję od pół roku i nie mogę narzekać.

1
Zostaw swoją opinię o Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski