Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski

Poznań

Opinie o Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski

2013-09-29 10:32:02
Zgadzam się z poprzedniczka poprostu [usunięte przez moderatora] nie szanuje ludzi a p manager I. W zwalnia ludzi nie mówiąc powodu jeżeli ktoś nie bedzie znią trzymał i się postawi musi się liczyć z wypowied zeniem dlatego ludzie zastanowcie się zanim się tu zatrudnicie
1
Gość 2013-12-11 19:33:49
Informacja dość mało przydatna. Akurat jeśli chodzi o Panią manager I.W. to nic mi nie wiadomo, jakoby zwalniała ludzi bez powodu. Osoba, która napisała powyższy post chyba nie wie co mówi.
2
Gość 2013-12-13 23:30:43
Co do Pana P. nie będę się wypowiadała. Nie mam zdania. Nie jest to istotne, czy woli grube, czy też chude, bo to nie jest ważne w tej pracy. Takie jest moje zdanie. Natomiast Pani I. nie zwalnia ludzi, bo taki ma kaprys, jest miła i bobrze traktuje pracowników.
Gość 2013-12-15 12:13:41
P.S. Chciałam napisać, że dobrze traktuje pracowników ;)
2
gość 2014-03-28 19:16:45
Witam.Miałam okazję pracować w tej firmie 4 miesiące i się niestety zawiodłam. Nie polecam tej pracy nikomu no chyba że jesteś mega desperatem i lubisz godzić sie na wszystko to proszę bardzo :).Przygotuj sie na zmienny humor szefa do mobbingu włącznie! i nie ważne że klient siedzi przy stoliku i słyszy że cytuję "personel jest do pizdy".
Wynagrodzenie to też oczywiście fikcja.Na umowie masz najniższą krajową a reszta do przysłowiowej "rączki"(200 lub 100zł w zależności co obiecają Ci na rozmowie o pracę)szczerze?raz dostałyśmy te 200zł a później gołe 1680 brutto i tekst szefa"wszystko sie zgadza, dobrze zostało policzone".
Teoretycznie umowę na okres próbny dostaje sie po 1 miesiącu..znam osoby, które pracowały po 3 miesiące na zlecenie i czekały.
Full wymogów, żali itp...kupa stresu i kiepska płaca a nie daj Boże trafisz na sklep z kiepskimi utargami to już wogóle jest maniana:(
Licz się z tym że jeżeli ktoś zachoruje zabiorą Ci dzień wolny bo brakuje im ludzi do pracy, więc jeżeli chcesz być niewolnikiem to juz Twój wybór
Musisz pogodzić się z faktem że pracują tam złodzieje i nikt nigogo jeszcze za kradzież pieniędzy nie zwolnił, mało tego za ukrdzione pieniadze przez osobę X płacą pozostali:).Ogólnie panuje tam tendencja to tego że ludzie uciekają z tej firmy po kilku miesiącach.
Zawiedziona 2015-09-12 06:17:20
Szef to psychopata,wyzywa pracowników przy klientach. Sąd Pracy już na niego czeka, tylko czy któraś się odważy i zgłosi ten cały mobbing?
3
gość. 2015-12-13 00:25:33
Witam. Jestem była pracownica u pana i pani P. Naprawdę nie radzę nikomu pracy u tych państwa. To ludzie pozbawieni empatii którzy widzą czubek swojego nosa i wymuszają chodzenie do pracy nawet po 6 dni pod rząd po 12h. Jak pójdziesz na chorobowe i zadzwonisz ze nie możesz przyjść to mają pretensje i obrażają. Nieraz na sklepie pan p. Krzyczał, i klnal ba pracownice przy klientach. Nawet raz powiedział klientce cyt."tutaj pracują same idiotki". Pracowałam tam 5miesiecy i naprawdę odradzam. Nawet jakbyś fruwala po sklepie to itakzawsze będzie coś nie takm
5
oburzony 2016-02-25 12:07:40
Wszystkie negatywne wpisy na temat Piskorskich i ich piekarni sa w 100% prawdziwe i na dzień dzisiejszy nic sie nie zmieniło. Pan Piskorski nadaje sie do leczenia psychiatrycznego furiat nie szanuje ludzi , traktje pracownice jak śmieci
1
Wercia21 2016-11-03 10:24:12
Opinie na temat atmosfery w pracy sa prawdziwe. I tak jak piszą poprzednicy im więcej się starasz tym jest gorzej . Nie wróżę długiej przyszłości tej firmy , choć szkoda bo wyroby cukierni żony Pana P. Są bardzo dobre ale niestety on swoja piekarnia psuje dobre imię firmy. Chcesz się zatrudnić ?? Zastanów się 2 razy czy warto .
2
Zostaw swoją opinię o Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Natura Piekarnia Zbigniew Piskorski