Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy

Łódź

Opinie o Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy

alicja 2015-04-20 18:48:02
Syn pokazał mi dzisiaj że mogę sobie poczytać o moim ulubionym sklepie i to co przeczytałam zjezylo mi włosy na głowie kupuje na dabrowce odkąd wprowadzilam się na dabrowe i powstał ten sklep pamiętam wszystkie panie od marysi przez karoline jagode agnieszkę i kasie wszystkie panie kochane tej nowej pani nie znam imienia ale stara się dziewczyna jak może ludzie zastanowcie się co wypisujecie
1
sander 2015-04-25 17:31:54
Stara sie oszukiwac klientow stala kiedys na Kopcinskego i tam tez oszukiwala
malina 2015-04-26 18:22:58
Biedny mały sfrustrowany czlowieczku który ma dostęp do komputera tylko w niedzielę i wylewa swoje żale na innych . Mam tylko nadzieję że pracodawcy nie ulegają takim wpisom bo internet jak papier przyjmie wszystko
sebalach 2015-04-27 18:58:33
ja bardzo często bywam w cukierni jaś i małgosia na rogu ul.pomorskiej i sterlinga.jestem zachwycony obsługą , panie są bardzo miłe,grzeczne i uśmiechnięte , potrafią doradzić w zakupach .sprzdawczynie z prawdziwego zdarzenia.ciekaw jestem czy pracodawcy premiują takich pracowników
2
melania 2015-05-17 15:39:41
Jestem klientką w cukierni Aleksandrowska-Warecka,moja radość jest tak wielka iż w końcu jest ładnie zaopatrzona,jestem zawsze mile obsłużona przez Panią Halinkę,sam jej uśmiech i mila aparycja sprawia ze zakupy można robić bez przerwy. Zadbała o ta placówkę kobitka i wielkie dzięki jej za to. Myślę ze właściciele to zauważyli.Nie zabierajcie jej Nam na inna placówkę.
Ania 2015-05-17 16:05:57
Zgadzam się z Panią.Wcześniej tak nie było,obsługa była do bani,zero towaru,zero obsługi,zero uśmiechu ze strony osoby obsługującej. Teraz jest miło,dużo uśmiechu,miła atmosfera i tak trzymać drodzy właściciele.
agnieszka 2015-05-18 20:05:20
Ja mieszkam i robie zakupy na ul.Cieszynskiej.Sklep jak dla mnie bez zarzutow.Duzy wybor produktow,sklep czysciutki i ekspedientki nadzwyczaj mile i zawsze usmiechniete.Polecam ten sklep.
1
Patrycja 2015-05-26 09:32:00
To prawda z Dabrowka. Obsluga fatalna. Te kobity tam za kare pracuja. Łaske robia ze swieze sprzedadza i tylko wzrok lata by oszukac. Nie wiem jak tak mozna. Wstydzilyby sie. Teraz znow jakas nowa tam pracuje jedna warta drugiej
5
Katarzyna 2015-05-26 22:39:28
Kupowalam dziś ciasto na dzień matki w sklepie na dabrowce pyszna tarte z owocami pani która obsługiwała nie dosyć że doradzila to jeszcze pięknie zapakowala w pudełko ,sama przyjemność robienia zakupów
Alicja 2015-05-27 19:41:08
Chciałabym źeby w każdym sklepie taka łaske robiły to by się miło wchodziło.!Kobitki pogadają..śmieją się,pieczywko zostawią.Aż przykro czyta sie takie wstrętne i obraźliwe opinid.Wierna klientka.
Kaja 2015-05-29 09:39:02
To nie sa zlosliwe uwagi w/s Dabrowki. Tylko prawda. Przekonalam sie na wlasnej skorze. Kupowalam pol plesniaka a tam nabite 0.86 ale cos mi nie pasowalo i na ryneczku poprosilam o zwazenie a tam 0,58 Zerknijcie na wage przy wazeniu ciasta a potem na paragon to dopiero wam oczy wyjda z orbit. Ile za "mila obsluga" biora doplaty. Bardzo ucziwe rozumiem ze z czegos kazdy zyc musi ale nie z oszustwa i patrzenia w oczy klienta i smiania sie z jego naiwnosci. Przykre
Martyna 2015-09-15 07:23:09
Sklep na Wielkopolskiej tragedia znów powróciła ekspedientka która oszukuje na wadze uważajcie klienci nie raz została oszukana moja mama starsza kobitka sprzedaje stare bułki które nadaja się do przeceny waży ciasto na kartonach i dobija kolosalne sumy do paragonów
Leszek 2015-10-13 06:07:18
Ludzie to nie jest forum o sklepach i obsłudze tylko o Pracodawcy!!!!!! Czy warto czy nie warto tam pracować. Admin śpi
2
Ania 2016-01-18 14:35:40
Słuchajcie weszłam do cukierni na kopcinskiego. Gdy zobaczyłam mężczyznę za lada trochę się zdziwiłam. Ale okazało się ze jest to przesympatyczny sprzedawca zawsze uśmiechnięty potrafiący doradzić. Oby więcej takiej milej obsługi .
Emilka 2016-02-14 09:49:45
Często robię zakupy w Państwa firmie, ale najmilej jestem obsługiwana przy Placu Niepodległości. Obsługuje tam bardzo kompetentna pani. Bardzo dziękuję.
znajoma 2016-02-21 19:53:42
weszła pani raz i juz pani wie że zawsze jest usmiechniety,sami sobie piszecie te rewelacyjne oceny o obsludze ,śmiechu warte,juz ktos napisal ze to jest forum o pracodawcach a nie o pracownikach,ale piszcie dalej i tak premii nie dostaniecie hehe
PRACOWNICA 2016-03-11 07:56:54
MOZE WŁASCICIELKA NIE WIDZI PROBLEMU CUKIERNI MOZE WARTO NA UL STRYKOWSKIEJ ZOBACZYC CO KTO WYNOSI WYSTARCZY SKONTROLOWAC PEWNĄ PARĘ KTÓRA PRACUJĘ NA NOC EDYTA I JACKA J RUDA KRAD JAK SZALONA I BUŁKI SŁABEJ JAKOSCI ZA TO ONA MA WSZYSTKO W LODÓWCE
4
SAAKEMRED 2016-03-12 14:21:41
Polecam wyroby Jaś i Małgosia bułeczki są smaczne
Karees 2016-03-12 14:25:48
Lubie robic zakupy w sklepie Jaś wszystko świeżutkie i ekspedientki przemiłe
prawdziwa pracownica. 2016-03-15 15:50:01
Co do wpisu o pani Edycie i panu Jacku to większej bzdury nie słyszałam droga pani przy wyjściu z pracy mamy kontrolowane torby więc techniczne jest to nie możliwe ale mam nadzieję że pani próba wejścia na stanowisko pracy pani Edyty się nie powiedzie....Pani Edyta jest czysta i pracowita osobą czego pewnie nie można powiedzieć o pani skoro Ucieka się pani do takich metod... Zamiast ruszyć dupe i poszukać pracy.pozdrawiam.
janusz 2016-04-05 11:20:06
punkt sprzedaży na telefonicznej - porażka
starsza kobieta
nie radzi sobie Pani
całkowity brak organizacji
o braku uprzekmości nawt nie mówię ,zawsze jest zdenerwowana
sam asortyment jest ok ! pieczywo smaczne jak jest bo często nie ma
ale obsługa obniżą poziom fajnej łódzkiej firmy
Piekarnia Jaś i Małgosia 2016-04-18 22:02:53
Panie Januszu punkt przy ulicy Telefonicznej nie należy do naszej sieci.
Pozdrawiamy ;)
Emilka 2016-09-13 20:20:10
Moim zdaniem, najmilszą ekspedientką jest Pani Ewa z ulicy Kilińskiego 13, przy Pomorskiej.
Nigdy nie wciska starych produktów, nie oszukuje. Bardzo lubię u niej robić zakupy :)

Stały klient
mała mi 2016-09-25 20:59:38
Oj to się Pani nachodziła źeby wybrać najlepszy sklep i obsługę!
Szuka pracy 2016-11-17 21:04:19
Witam , mam pytanie do osób które pracują lub miały okazję pracować w cukierni Jaś i Małgosi , jak praca wygląda tzn. Czy wypłata jest na czas czy są wyplacalni pracodawcy ? Czy można liczyć na umowę o prace na pełen etat? Ile mniej więcej wypłata wynosi ? Jaka atmosfera... polecacie warto ? Proszę o mądre odpowiedzi ☺ dzięki
Zostaw swoją opinię o Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy