Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski

Trzcianka

Opinie o Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski

F 2015-01-26 01:13:52
Chleb ok. a reszta w łyszce zupy by .cie utopila. szczegulne pozdrowiernia dla maliniaka.trafisz swojego falszywcu.
2
Anna 2015-02-12 11:12:51
Pączki są przepyszne. Najlepsze od Bochenka. Jestem z Poznania i tu nie mamy takich dobrych. :(
2
nieznajoma 2015-03-10 10:27:39
tak słszałam dobra opinie o tej piekarni chciała bym tam pracować
1
były 2015-03-18 20:56:55
tak opinie bardzo dobre, jeżeli już się Pani uda tam pracować to życzę powodzenia szczególnie z Panią "kierownik" z biura..... proszę zaopatrzyć się w dużą ilość środków na uspokojenie :) produkt dobry, atmosfera masakra.....
Pompon 2016-02-11 01:25:25
Praca na czarno, a kierowniczka to tępo dzida. Polecam!
Trzynastka 2016-10-10 17:20:37
Może i wyroby dobre, ale atmosfera pracy masakra. Obarczanie winą praciwnice za niepowodzenie sklepu. Otwierają sklepy w małych miejscowościach i spodziewają się tysiąca złoty utargu dziennie... Z dwóch pracownic redukują etat do jednej, bo to bardziej opłacalne dla firmy, a co z tą jedna ? Pracuje bez przerwy, bez prawa do wolnej soboty i urlopu, bo kto zastąpi ! A wyroby, którymi się tak chwala to tylko reklama, asortyment słodkości w okrojonej ilości. Pieczywo rzekomo zdrowe, bo na żytniej mące, a tak naprawdę z przewagą tańszej mąki pszennej, a klienci nie są ślepi :)
Luna 2016-10-18 21:08:26
Wyroby bardzo dobre.A co do tego ile tam pracownic kogo to obchodzi grunt ze zapłacą.Jeden porządny a nie sto beznadziejnych.Z tego co widać rąk sobie nie powyrywaja.A po za tym tak!tak!widzą klienci pożal się boże sprzedawcę który z łaską odbaknie dzień dobry sterczy jak mumia, nawet tak zwaną"tytke"ciężko podać a gdzie pomoc starszej Pani coś w nia włożyć ale z kad ręce odpadna.A no a jeszcze klienta zbesztac no brawo.Po co takie pracownice które nie mają szacunku ani do pracy ani do ludz.Teraz idę tam z przyjemnością uff a nie znowu ona.Pozdrawiam od pierwszego dnia otwarcia kupuje co dzień pyszny chlebek super piekarnia!!!
2
Nero 2017-07-01 14:50:10
Musze pochwalic sklep na stoisku w Netto w Trzciance.Tak milych i uczynnych pracownic (i do tego atrakcyjnych)tylko pozazdroscic.Oby wiecej bylo takich sprzedawcow.Zakupy tam to przyjemnosc.
2
pppp 2017-08-04 17:36:59
Tragedia skl połajewo poł godziny przed zamknieciem wszystko pochowane. Zreszta wciaz jej nie ma u fryzjera stoji nie wspomne o stroju skompym!!! jakas kpina
Zostaw swoją opinię o Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski