Art-Mik Piekarnia Andrzej Walenciak

Krosinko

Opinie o Art-Mik Piekarnia Andrzej Walenciak

anonim 2014-09-25 16:07:24
NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE !(usunięte przez administratora)
2
sprzedawca 2014-10-28 20:39:03
Jestem pracownikiem tej firmy . Nie narzekam na wypłatę Opinia napisana przez osobę która obraza sprzedawcę jest bardzo nie na miejscu.
2
michał 2014-10-29 10:35:53
zgadzam się obrażanie innej osoby i się nie podpisując to oznacza ze jej nie znasz.jestem stałym klientem i mi się podoba obsługa sklepu
1
asia 2014-10-29 10:40:02
jestem zadowolona z pan pracujących w tym sklepie są bardzo miłe
2
banan25 2014-11-01 02:47:49
Zawsze są jakieś zwloty i upadki można narzekać. Jeśli koś chcę ponarzekać to niech zostanie w ciepłych kapciach przy gorącej herbatce w ugrzanym foteliku.Wszędzie trzeba pracować.Z opowiadań dziadków i rodziców, wiem, że "PRACA" goniła człowieka a teraz jest zupełnie na odwrót! Sczęście mamy wtedy kiedy znajdziemy "JAKĄŚ" prace. Również jestem pracownikiem tej firmy, i to nie mało bo AŻ lub TYLKO 5 lat. Jeżeli, juz ktoś narzeka to chociaż ma odwagę podpisać sie.
Piekarzyk 2015-04-22 09:23:50
Osoby które obrażają tutaj firmę Pana Andrzeja i Pani Lidi są chyba tutaj nie na miejscu , pracuje u nich od długiego czasu , nie zawiodłem sie na nich , nie moge im zarzucić ze wyrządzili mi krzywdę , gdy potrzebowałem pomocy oni byli , ale jak to mówią nie ma nic za darmo , też musiałem dać coś od siebie , żeby dostac , wspomnę tylko użytkowniczke wyżej , radził bym pani poważnie sie zastanowic , w jaki sposób opisuje pani cało ksztal sklepów i firmy , "brud syf"? Jesli był by brud i syf to chyba sklep by nie sprzedawał pieczywa ;)? Nie sądzi pani? Radził bym sie z zapoznaniem z kodeksu karnego , i jak w dodatku używanie tutaj imion i nazwisk pracodawcy , nie pomyśli pani że może pani ponieść konsekwecje swoich slow , na pani niekorzyść one zostają tutaj , nie bede tutaj chamsko zwracać uwagi , ale pracuje w tej firmie od kilku dobrych lat i szefostwo też ma swoje problemy po za firma , też musza płacić rachunki i utrzymać siebie , wiec kobieto wszekie uwagi zachowaj dla siebie , pani Lidia i pan Andrzej stworzyli firmę z "niczego" Jesli w jaki sposób moralny im dorośniesz to pięt to wtedy moge tutaj z toba rozmawiać , jak narazie twój poziom moralny w życiu jest niski jak i pewnie brak celów , hm moze panią boli to ze juz pani nie pracuje ;)? A przyczyna jakaś musi byc :)? Moze działanie na niekorzyść firmy lub złodziejstwo? W żadnym wypadku nie oskarżam :) tylko tutaj daje przykład Następnym razem nie ośmieszaj sie kobieto , bo w rzeczywiści to ci nic nie da , jeszcze pociągnięta będziesz przez konsekwecje swoich slow nie zapominaj ze Polska do konca nie jest wolnym krajem , ja szefostwu zycze jak najlepiej żeby Wyszli z jakiej kolwiek presji , a co do komentarzy wyrzej nie zapominajcie ze internet jest szeroka skala informacji , i nie jesteście anonimowi to tylko tak na marginesie :) następnym razem ten kto tu wstawi jaki kolwiek komentarz niech sie zastanowi czy na pewno chce sie poskładać pod prawo polskie , jesli tak to ucierpi :) nie je
1
mala 2015-04-23 14:55:33
masz do tej laski jakiś problem to jej powiedz a nie w ciągle ją obrazasz
tuptuś 2015-04-23 15:17:50
po pierwsze to panie odpowiadają za porządek na sklepach.jakość towaru jest dobra.gdyby szefostwo nie miało pojęcia o prowadzeniu to tyle lat na rynku by nie byli
pracownik 2015-04-23 22:19:25
Ludzie nie macie co robić obrażacie ludzi którzy wiele dobrego zrobili np. dla mnie i mojej rodziny .Jak by nie szef to bym zamarzła w domu . Jak mój mąż stracił prace Dużo mi pomagali .Dziwie się wszystkim co takie bzdury piszą ;nie macie co robić to do roboty byście się zabrali .A ta baba niech nie pisze o sklepach ze jest bałagan bo u mnie sanepid był już tyle razy i nigdy mi nie zwrócili uwagi A raczej jak by było brudno to by zamknęli mi sklep Jestem sprzedawcą od paru lat i nie zawiodłam się na moich pracodawcach Towar mamy dobry u mnie jakoś klient jest i wraca to znaczy ze smakuje Nie obraża się ludzi którzy sa pracownikami jeżeli ma się żal do pracodawcy Dlaczego mówi żle o Basi skoro ja z nią pracowałam na sklepie i klient był z niej jest zadowolony to ludzie by nie przychodzili a wciąż ma pełen sklep klientów
Piekarzyk 2015-04-24 10:02:45
A czy ktoś tu kogoś obraza? Chyba tobie sie sufit na głowę zapadl , jak bym wiedział kim jestes to bym ci to powiedział prosto w twarz :) no ale trudno skoro sie jest anonimem na stronie a w rzeczywistości tak naprawdę nim nie jestes :)
tuptuś 2015-04-24 13:55:57
tak a czemu ty jesteś anonimowy .w sumie brak słów .każdy przechodzi kryzys ale jakość podnosi się z dołka mam nadzieje ze tu dadzą rade
oszukanykontrahent 2015-09-22 13:06:25
Witam czy zna ktos adres do wlascicieli? Firma wlasnie zostala zamknieta a ja jako handlowiec mam 3000 zl naleznosci ktore chce odebrac bo zostalem oszukany i wyludzili towar.. Bede wdzieczny za pomoc!
4
kontrahent 2015-10-09 10:19:50
Również poszukuję adresu bądź telefonu do właściciela firmy
anonim 2015-11-12 07:55:17
(usunięte przez administratora) to jest nr właściciela ale on nie odbiera telefonu nawet jak pracownicy dzwonią i nie tylko oniddzwonią bo komornicy też dzwonią.
Zostaw swoją opinię o Art-Mik Piekarnia Andrzej Walenciak - Krosinko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Art-Mik Piekarnia Andrzej Walenciak