Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy

Gdańsk

Opinie o Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy

x 2015-05-05 18:54:35
Witam wszystkich.
Przestrzegam wszystkich chętnych podjąć pracę w tej piekarni. Atmosfera beznadziejna, szefowie oszukują na wynagrodzeniach, kiedy chce to płaci, nie ma systematyczności. Wymyśla różne powody, żeby tylko nie płacić na czas. Czy się starasz czy nie ,to wiecznie nie zadowoleni. Przerzuca ekspedientki z punktu na punkt, nie interesuje ich czy ty masz jak dojechać na dany punkt. Bywają dni, że nie wiesz gdzie będziesz w danym dniu. We wnętrz firmy tez ponoć atmosfera kiepska. Nie polecam nikomu. Jest wiele firm lepszych.
p 2015-05-05 18:57:08
Też słyszałam , że jest tam nie ciekawie. Ogólnie te wszystkie piekarnie robią z pracownikami co chcą.
xxx 2015-11-27 13:42:09
Tak to prawda jako firma beznadziejnie. Szefowie niczym się nie interesują. Ciągle pretensje czy sie starasz czy nie to zawsze źle. Już nie Wspomnę o Pani M. Wogole jej tam nie powinno być. To jak tam traktują pracowników na każdym etapie powinna zająć się IP.
4
prac 2015-11-27 13:44:14
Potwierdzam PARYSKA to jedna Wielka pomyłka. Dwóch szefów a nic nie robią. Nic nie wiedzą albo się wogole nie interesują.
4
rogal 2015-12-10 18:47:12
PRACOUJE W PARYSKIEJ NA BATORYM MAGDA TO CFANIARA I OSZUSTKA FIRMA OSZUKUJE Z PIENIEDZMI NIE POLECAM FIRMY
ja 2016-03-06 16:16:01
Tragiczna firma! Nie polecilabym tam pracy nawet wrogowi, poziom Pellowskiego! A menager tej firmy to jakas pomylka! Do niczego sie nie nadaje!! Zreszta szkoda slow na tak tepych i zadufanych w sobie ludzie!!! Nie polecam sie tam zatrudniac!
1
Batory 2016-05-25 19:51:25
Nie wiem kto te bzdury napisał, ale może przedstawi się nam pracownicom z Btorego .Jeżeli ta osoba podszywa się pod nas to proszę chociaż pisać poprawnie w języku polskim,ponieważ na tym sklepie pracują osoby inteligentne.Może trochę odwagi jeżeli pisze się takie rzeczy.
Trójmiasto 2016-05-29 10:49:16
Nie polecam składać cv, bo kierowniczka Magda szuka chyba robotów. Z tego co mi wiadomo strasznie terroryzuje pracowników. Pieczywo ma wysoką cenę a nie idzie za tym jakość. Wiele osób rezygnuje z pracy, bo nie mogą wytrzymać klimatu jaki funduje im wspomniana pani Magda. Pracownicy są wręcz wykorzystywani, pracują po dwanaście godzin mimo, że w umowie mają 3/4 etatu. Kupowałam w wielu punktach i wszystkie panie są przemiłe, szkoda tylko, że pracodawca ich nie szanuje!
x 2016-06-06 19:18:23
Również nie polecam, w tej firmie jest coraz gorzej. Wypłat nigdy nie ma na czas. Co roku problem czy dostaniesz urlop.Jak dostaniesz to i tak nie tyle ile sobie zaplanujesz. Już nie wspomnę o czymś takim jak premie. Motywacji zero. Z tego co widzę to coraz więcej ludzi odchodzi a nikt nowy nie chce tam pracować. Opinie o pracodawcach to prawda, tak samo o Pani M. To jest osobą , która w ogóle nie zna się na handlu i pracy z ludźmi. Porażka.
6 2016-06-07 19:19:52
To wszystko niestety prawda. Tu pracownika się ma za nic. Ciągle źle. Nie chce się pracować szkoda słów bo to i tak nic nie da. szefostwo porażka niczym się nie interesują, już nie wspomnę żeby coś załatwić dla pracowników wyjść z inicjatywą. Dla nich najlepiej pracować 24h za darmo i jeszcze będzie źle. Omijaj cie wielki łukiem.
gdańsk 2016-06-09 14:03:08
Mamy XXI wiek, a w piekarniach nie można płacić kartą! To w warzywniakach są terminale. I to ma być sieciówka? Z Paryżem to to nie ma nic wspólnego. Nawet croissantów czy bagietek nie można kupić. Ciastka firmowe mają kosmiczne ceny a jakość poniżej przeciętnej. Polecam za to wyroby firmy Anka. Zastanawia mnie tylko czy firmą nie powinien zainteresować się PIP, bo panie, które tam pracują chyba przekraczają swój czas pracy. Karygodne.
klej56 2016-10-03 19:38:56
Nie pracuję w tej firmie długo, ale nie narzekam odkąd nie ma Pani M.,a pensja taka jak w większości piekarni więc czego narzekacie,tyle,że dni wolne w tygodniu jak przystało powinny być
TJ 2016-11-07 09:52:49
Skoro tak świetnie podpisz się i nie pisz pani M będzie premia
TJ 2016-11-07 10:32:37
W piekarni paryska nie rządzą bracia Wrocławscy.Panowie przekazali swoją władzę innym braciom,a ci stworzyli mafię wyłudzają pieniądze poprzez szantaż ,zastraszanie poniżanie ,do tego stopnia ze pracownicy ,którzy chcą normalnie pracować i mieć spokój kupują alkohol papierosy i inne podarki dla owych braci.Najlepsze jest to ,że właściciele udają ,że nic nie wiedzą i nie interesują sie tym co sie dzieje w ich własnym zakładzie pacy.Przypuszczam ,że panowie nie nadają się do prowadzenia firmy,bo dobra firma to przede wszystkim ludzie ,a nie zera na kącie.Omijacie ten zakład ,a jeśli chcecie na kimś się zemścić to możecie polecać
Zostaw swoją opinię o Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paryska Piekarnia S.C. Jarosław i Dariusz Wrocławscy