Smoke Shop Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Smoke Shop Sp. z o.o.

obca 2011-01-31 12:05:22
[usunięte przez moderatora] bez ambicji przestań tworzyć i wypisywać takie bzdury!!!
kraki 2012-03-18 16:03:13
Ewidentne bzdury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość 2012-08-07 14:40:32
Gość - 2012-07-11 12:30:13 odpowiedz | cytuj Szczerze odradzam pracę w SMOKE SHOP S.A.. Atmosfera jest ciężka i nieprzyjemna. Kierownik regionalny buduje sobie załogi w salonach na własny wzór i podobieństwo. Firmie nie zależy na ludziach, którzy samodzielnie myślą, ale na takich, którzy będą ślepo wykonywać polecenia. Zero kreatywności, zero możliwości wypowiedzenia swojego zdania.
Pieniądze żadne, duża odpowiedzialność, premie - tylko na papierze, jeśli w ogóle.
W zespołach - donosicielstwo, brak lojalności, a nawet po zakończonej współpracy można mieć nieprzyjemności.
Narika89 2012-08-22 09:33:56
Gość - 2012-08-07 14:40:32

Gość - 2012-07-11 12:30:13 odpowiedz | cytuj Szczerze odradzam pracę w SMOKE SHOP S.A.. Atmosfera jest ciężka i nieprzyjemna. Kierownik regionalny buduje sobie załogi w salonach na własny wzór i podobieństwo. Firmie nie zależy na ludziach, którzy samodzielnie myślą, ale na takich, którzy będą ślepo wykonywać polecenia. Zero kreatywności, zero możliwości wypowiedzenia swojego zdania.

Pieniądze żadne, duża odpowiedzialność, premie - tylko na papierze, jeśli w ogóle.

W zespołach - donosicielstwo, brak lojalności, a nawet po zakończonej współpracy można mieć nieprzyjemności.
Drogi Gościu. Bardzo dziękuję, że zechciałeś się podzielić z nami (ze mną) swoją opinią o tej firmie. Właśnie miałam iść na rozmowę kwalifikacyjną w jednym z punktów Smoke, ale po twojej opinii zaczynam mieć wątpliwości. Dociera do mnie, że pracownicy po odejściu z firmy żywią żal. Więc jeśli możesz napisać coś więcej była bym ci za to bardzo grateful ##### pozdrówki i do spisania...
Rajchel 2012-11-27 14:17:17
Witam, szczerze powiedziawszy nie wiem, o co Panu chodzi. Ja pracuję w Smoke Shopie w sumie niezbyt długo, ale atmosfera jest na prawdę w porządku, a skoro mowa o regionalnym, to prywatnie jest to normalny człowiek. Poza tym pracowałem w wielu firmach, gdzie byli regionalni. To, że czasami kogoś opieprzą, to norma, od tego są, jaka by była motywacja do pracy, jakby regionalny głaskał po głowie za wszystko. W poprzedniej mojej firmie regionalny przyczepił się do śmieci na parkingu, bo w sklepie nie miał do czego. Taki urok regionalnego, nie ma co do siebie brać uwag. Najłatwiej jest się wypłakać na forum, prawda?:)
zyczliwy 2015-10-06 15:14:42
Szczerze powiedziawszy źle wspominam swoją przygodę z firmą smoke shop. Nie mogę nazwać tej firmy poważną. Dużo obiecują, a nie dotrzymuja słowa jeśli chodzi o jakiekolwiek podwyżki, broniąc się wyłącznie nierentownościa i ,,niezadowoleniem '' z wykonywanych zadań. Moja opinia nie jest osamotniona ponieważ spotkałem się z identycznym zdaniem wielu pracowników w co najmniej dwóch albo trzech sklepach. Niestety ale jest to przerost formy nad treścią, gdyż wygląd sklepu przypomina supermarket, a wymogi i oczekiwania względem pracowników i chociażby ich ubioru są śmieszne i niekiedy wręcz żałosne, ponieważ na siłę próbuje się wmówić o klasie sklepów i spółki oraz na siłę dorównać konkurencji co niestety nie jest możliwe. Ponadto nikt ale to nikt nie doceni wykonanych zadań nawet pochwałą bądź dobrym słowem jak to się mówi, nie mówiąc już o żadnej podwyzce jak już nadmienilem. Odradzam pracę w smoke shop choć na wstępie regionalny obiecuje niesamowitą pracę, ciągły rozwój i fajna atmosferę.
a..a 2016-02-17 18:25:47
W pełni się zgadzam. Pracowałam trochę w smoku również źle wspominam ten okres. Faktycznie jest to przerost formy nad treścią i wszystko oparte na obiecankach, które nigdy nie są realizowane. Odradzam wszystkim którzy rozpatrują pracę w tej firmie.
Były kierownik 2016-03-02 11:10:02
Moja opinia jest o smoku w Warszawie.
Byłem kierownikiem przez rok w tej mało poważnej firemce, nie jestem w stanie powiedzieć nic pozytywnego a w szczególności do kierownika regionalnego który niestety ale swoim brakiem kultury osobistej i wystajaca słoma z butów odrzuca pracowników którzy non stop się zwalniają. Firma tylko obiecuje a niestety nie dotrzymuje nic z tego co wcześniej powiedzieli. Zero szacunku do pracowników, kierowników jak i do towaru który jest w zaplakanym stanie (cygara wysuszone a czasem nawet splesniale). Odradzam każdemu,i tak po miesiącu pracy będziecie chcieli rezygnować.
byly kierownik 2 2016-03-30 16:58:17
Byłem kierownikiem i nie mam dobrego zdania na temat tej firmy. Sztuczne tworzenie atmosfery prestiżu, a w rzeczywistości jedno wielkie dno. Zgadzam się z opiniami powyżej, bo gnojenie i lizanie dupy w tej firmie to normalka. Ale co tu dużo mówić jeśli są tacy co pracują po kilka lat i nie widzą negatywów a popisują się stanowiskiem pseudokierownika i właśnie dają sobą pomiatać za grosze. Ich problem, jednak nie polecam osobom poszukującym pracy tej firmy ponieważ czeka na was w smoku tylko rozczarowanie obietnicami ciagłe nerwy z powodu pana regio dyro coś tam. Chyba on sam nie wiekim jest, ale o wszystko się czepia, a no i przede wszystkim o koszulę białą, a druga sprawa jego obietnice są ch... Warte.
byłam 2016-04-26 15:25:48
Pracowałam przez pewien czas w tym sklepie i niestety z czasem sytuacja w sieci zmieniała się tylko na gorsze. Generalnie nie jest źle, chociaż prawdą jest to, że sprzedawany jest tam tani chiński badziew, a nie żadne ekskluzywne towary. Nawet cygara często są kiepskiej jakości przez to, że czasami przychodzą uszkodzone, a i tak trzeba je sprzedać. Poza tym nie są też przechowywane w odpowiednich warunkach, co było widać po tych, które zalegały na półce przez dłuższy czas. Ogólnie sklep może się prezentuje w miarę elegancko na pierwszy rzut oka, ale jak dobrze się przyjrzeć to jest to zwykłe galeriowe stanowisko z wątpliwej jakości towarem. Nie dotrzymywanie obietnic związanych z premiami to już osobna kwestia. Nawet jeśli się starasz to w żaden sposób nie zostanie to nagrodzone, lub zostanie nagrodzone jedynie obietnicą premii, której na oczy nigdy się nie zobaczy. Dress code w wielu firmach to standard, ale w tym przypadku trzymaniu się ścisłych reguł mija się z celem, ponieważ jest totalnie niepraktyczne w przypadku osoby pracującej w sklepie i zajmującej się sprzedażą, wykładaniem towaru czy sprzątaniem (wszystko w białej koszuli). Jeśli ktoś szuka pracy tymczasowej to polecam, wtedy nie zdąży się zagłębić to bagienko, ale swojej przyszłości nie wiązałabym z tą firmą.
Zostaw swoją opinię o Smoke Shop Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Smoke Shop Sp. z o.o.